Bebelusi de iulie-august 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

LA MULTI ANI !pentru toti bebeii de azi. Aseara am avut ocazia sa-l vad pe Luca, baietelul , care e mult mai dulce decit in poze. Are ochisori mari si negrii si o privire blajina.
Eu promit sa recuperez in weekend si ma grabesc sa inchei caci intirzii la servici.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Simona multumim frumos de aprecieri. Ei nu merge el cu premergatorul inca dar sta si el acolo si pimnige din picioruse insa nu-l las prea mult.
Pitecantrop multa sanatate micului Adisa va ajute dumnezeu sa scapati repede si bine!
La multi ani bebeilor de azi cu Bondarul in cap de lista!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Multumim frumos pt. urari, ne-am kefuit un pic azi!

Ankak- nu e chiar atat de important sa te duci undeva, daca nu pleci din toata inima; decat sa stai tot timp[ul cu inima indoita de ce-ti face puiul, mai bine asa. Nu te supara, dar m-am distrat copios de stilul tau haios de a povesti

Emaaimee- vezi ca ti-a facut fata o surpriza, ca erai suparata ca nu sta in fund. Acusica te vad ca trasa pin inel, de atata fugit dupa Oana!

Cin- nu te stesa cu urechile; stiu pe cineva care i le-a lipit, iar dupa cateva zile mai ca s-a infectat. Folositi o bentita, in schimb. Va imprumutam noi, ca are mama Giei o obsesie cu ele!

Anis- u masor volumetric, pun intr-o cana gradata sau un borcanel gol. daca nu mai ai lapte si ti-e greu sa ii dai formula cu lingurita, amestec-o cu niste cereale de orez si ai puscat 2 iepuri.

Truli-luli- imipare rau pt. aventura cu poseta. Si eu am patit ca Gia sa se inece cu apa (i-am dat cu paharul). Facuse ochii mari si rosii, tot deschidea gura sa respire si nu putea; dar s-a dus repede, dupa cateva palme peste spate. I-am tras o sperietura zdravana, am trecut la sippy-cup.

Pitecantrop- mult succes cu operatia puiului. Tinem pumnii sa iasa totul bine!

Adriana- nu stiu ce sa zic dew bule; teoretic, da, daca sunt pt. copii sunt sigure. daca n-a avut nici o reactie (diaree, varsaturi) se pare ca sunt ok.

Intrebare stupida: ce inseamna WE? Tot am citit si nu m-am prins.

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Corbioana, sa-ti traiasca frumosul Andrei, un ochios si jumatate!

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

mult inainte sarbatoritilor zilei! cind sunt numai fetite, cind sunt numai baietei! sa traiasca!

noi am avut o noapte cu multe treziri si o gramada de plinsete si vaitaturi...cred ca o cam chinuie dintii, dar mai avem de tras, dupa cum arata.

Pitecantrop, e bine sa fii optimista, pt puiul tau. sa se rezolve repede si bine si sa fie sanatos!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cami, Doamne!!!! hai ca m-ai speriat!!! Bine ca totul a fost bine pana la urma!! Si eu am patit-o cu Ioana cand ii dadeam branza cu mar, branzica nu o bag la blender ci o sfaram si o amestec cu marul, bucatelele de braza fiind destul de maricele. De la inceput a mancat asa, dar ieri si ea s-a inecat de vreo 2 ori , am luat-o din scaun si am batut-o puternic pe spate. De acum bag la blender tot!!!!!! Imi ajunge sperietura de ieri.

La multi ani bebelusilor nascuti in zi de 7, sa fie sanatosi si fericiti!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

copilasilor (ca deja nu mai sunt bebei) nascuti azi! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Pitecantrop, multa sanatate puiului tau si multa putere tie!

De bine ce ma laudam pe messenger ca Teo nu se trezeste noaptea, mi-a facut surpriza sa se trezeasca pe la 2.45 sa ceara ceva de mancare. La 6.30 s-a trezit iar cu foamea in gat. Asa ca azi sunt putin cam adormita. As mai fi dormit, dar el n-avea treaba cu somnul pe la 8, asa ca m-am trezit sa beau si eu cafeaua in liniste pana nu il apuca maraitul.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Truli-luli, lasa ca vin ele si zile mai bune, bine ca cele rele trec fara urmari grave.

Pitecantrop, tinem pumnii sa treaca cu bine operatia.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor... si sarbatoritilor zilei...
Venim si noi cu vesti: aseara a reusit si vlad al meu sa se intoarca de pe spate pe burta pe partea dreapta.. sunt curioasa cand s-o intoarce si de pe burta pe spate...
si tot aseara am dat cu degetul pe gingia lui: este tare, dar jos in dreapta se simte, nu neaparat mai umflat, dar mai tare si e putin mai sus.. cred ca in curand o sa avem primul dintisor..
Simonaci..eu am doi medici: medicul de familie la care e inscris si la care nu prea ma duc si medicul pediatru care vine acasa. prefer ultima varianta ca e mai comod si imi place tare mult tipa..ce-i drept si costa, dar am mai mare incredere in ea.
Apropos de urechi clapauge...(am un fix acuma)..daca-i pun o bentita, rezolv ceva sau chinui bietul copil degeaba? ca deja are 6 luni..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Surpriza mare de tot azi noapte.De cand cu diversificarea (nu stiu daca are legatura) nu mai doarme seara la ora ei adica 9.30-10 , acum e aproape 11.Plus surpriza mare, azi noapte s-a trezit normal pe la 1.30 a papat tzatica si pe urma pe la 4, s-a trezit si urla, cum o luam in brate tacea,am crezut ca o doare ceva,i-am dat un novocalmin si a adormit la mine in brate.O pun in patut si in 15 min aceleasi urlete.Cum o apropiam de tzatica ,tinea gura strans.I-am facut totusi un lapte,i l-am pus in biberonul cu lingurita si a inceput sa pape...INCREDIBIL...ce am inteles eu de aici? ca refuza tztica nu?
E, am oprit lapticul si am incercat sa o pun iar la san, aceeasi poveste cu buzele stranse, atunci am mutat laptele intr-un biberon normal...si surpriza mare de tot...dupa luni de chinuri ,ea azi noapte a mancat din biberon.NU MAI INTELEG NIMIK!!!!!!!
E adevarat ca de vreo 3 zile, de cand mi-a scazut laptele, i-am dat cu ala cu lingurita ba de la mine muls, si seara un pic formula., vreo 30 ml .

CE SA INTELEG EU? Se intarca?? Ca sunt tare necajita...vreau sa-i mai dau tzaticaaaaaaa. Cum sa o i-au azi? Cum sa procedez?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput