Bebelusi de iulie-august 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Tot eu!

Mai nou avem o problema.......maaare!
Pisica mea sta in patru labute..si-i place asa de tare ca sta asa si noaptea in somn.......se intoarce pe burta.......ia pozitia regulamentara si incepe sa chitzaie, ca deh.....cum aricii mei sa dormi in genunchi si in palmutze!!
Si uite asa de vreo 4-5 ori pe noapte ne distram cu intorsul printesei din genunchi pe spate.....sa doarma si ea ca omul!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Acusor...am intrebat-o eu pe dr de apa...si a zis ca as putea sa-i dau dupa piureul de legume, dar decat sa-i dau apa, mai bine sa-i dau zeama de la supica.. si apa pot sa-i dau daca se agita copilul prea mult, daca a depus efort prea mare si mi se pare mie ca ar avea nevoie de apa.. deci, eu nu-i dau deloc apa...
Irda...mare s-a facut Daria...si ce progrese faceti voi..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acusor, pt sa-ti raspund deja.Dr mea mi-a zis de mult timp ,far apa fara ceai,doar lapte, la sete,la foame,la sughitz...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Irda, e mare mare fetita ta. Incredibil !

Se vede clar ca ati avut grija de ea ! Nu imi vine sa cred cat de bine arata, si sa iti spun sincer ma uitam cu mare teama la puia ta cand era mica mica....

Felicitari voua parintilor, si mult noroc puiului !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Eu aseara am ajuns acasa de la serviciu (undeva pe la 9 fara un sfert) si stupoare ! Ana nu dormea. Insa nici nu mancase de la ora 16.00. Asa incat am luat-o prin invaluire.
Chiar daca ea mananca seara cereale, am incercat sa ii dau altele-lapte, fructe, piure de legume .

Nu a vrut

Si nici nu a mancat nimic pana pe la 2 noaptea cand s-a trezi ca de obicei si a mancat 180 de lapte.

Insa papusa mea nu a mancat de ieri de la ora 16.00 pana azi noapte !

E normal ???????? I se mai intampla cuiva ?

Sunt dintii ??

Mergi la inceput

Ellarot, crezi ca imi poti trimite si mie carticica cu meniuri pentru bebei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Irda, ce fata mare ai!!!!! Doamne ce repede trece timpul asta!!! Referitor la dormitul ghemuit pe burta.... mama mea a avut problemele astea cu mine Eu si la un an dormeam cu fundul in sus , dar nu aveau ce sa-mi faca, cred ca mi-era dor de viatza inrauterina...

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Simonaci, concret, cum faci branzica? Am incercat azi ceva si nu prea mi-a reusit.Cum procedezi tu?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

A plecat si dr.
M-am linistit..a raspuns la intrebarile mele..cel putin o perioada.
Asa, ACUSOR, dr mea a zis ca mai bine ii fac suc de fructe ,decat sa-i dau apa noastra.Sau suc de legume, e mult mai bine deacat apa in care au fiert legumele.

Apropo de vaccinul antirujeolic, mi-a zis ca nu prea prinde , si ca are protectie mica la varsta asta, si cel mai indicat e sa nu o duc in locuri aglomerate.A zis ca acum s-a declasat o epidemie de varicela.Prin urmare, a zis ca mai bine sa-l fac la 1 an, ca atunci are protectia maxima.

Noi suntem ok, din toate punctele, e f posibil sa ne iasa al 5-lea dinte...eu zic sa mai astepte un pic.

Apropo de ce ma plangeam eu ,ca refuza sanul.Mi-a explicat ca (ceva la care nu m-am gandit) cand apare mestruatia ,mai ales cand trebuie sa vina, secretia de estrogeni e mai mare si ei sa nu-i mai placa laptele.Se poate chiar intarca din cauza asta...si a zis sa stau linistita ca daca se intarca , asta e..n-am ce sa fac.Dar fiindca azi a mancat iar...a zis ca e f posibil,daca am noroc ca din cand in cand, in perioada aia sa refuze sanul.E f adevarat ,mie ar trebuii sa-mi vina rusii.Eu nu-i zisesem nimik.

Ne-a mai indicat ce sa mai dam, carnita de pui,vita,ou,cereale (nu prea multe ca ingrasa)sucuri de fructe si legume,pune, si 1 lingurita de ulei d emasline etc.Din ce i-am zis ca a mancat astea 3 zile, crede ca nu voi fi probleme mari la cum va accepta mancarea..sa dea dumnezeu.Aaa, zis ca am facut bine ca am astept sa treaca invazia dintisorilor.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Hristina,am intrebat-o cum se face branza din iaurt.Se ia un iaurt gras de 3%, se pune la fiert la foc,dupa ce da in fiert ,se tine la foc mic , si se amesteca ,el se branzeste,cand s-a branzit destul de mult,se pune la scurs intr-un tifon.

Aaa..n-a plans f tare la vaccin,sper sa nu faca ceva..ca la celelalte n-a facut.

Mergi la inceput