Bebelusi de iulie-august 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
emaaimee spune:
Astia nu dau nimic fara reteta,iar dr nu da pt bb decat ce am eu in casa
Deja sunt capiata de cap,fata nu mai zic si ziua e suparici.cred ca ma supar eu de tot si merg acasa cu ea.Si-om sta ceva ca nu mai pot-pic de oboseala.Ale mele de abia asteapta sa ma ajute.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
gabirus spune:
Cati, cred ca e chiar bine 4 mese la varsta asta! Noi ne chinuim sa ne mentinem la 5 cu fomistul asta
Daca manca la 4 ore e o adevarata raritate! In genere dupa 3 ore deja urla de foame ... Fiecare are alt organism, alte arderi ... si ne orientam dupa ele. Eva cand eram mica, nu era deloc mancacioasa, trebuie sa stau dupa ea si sa o indop. Lucas in schimb ar minca intruna. Nu mai putem nici sa mancam in fata lui, ca face niste ochi
si se agata in toate farfuriile si canile pe care le prinde.
Stiti cam cate lichide ar trebui sa bea la varsta asta? Lucas nu bea nici prea mult lapte (max. 500 ml pe zi) si in rest doar cate un pic de ceai.
POZE
Irda spune:
Neatza fetele!
Mai pe la pranz asa, ca eu acum am facut ochi!
Ferice de mine cu Daria copil-cuminte, care s-a jucat singurica cu Dodo(ursul ei cu care doarme) si a lasat-o si pe mami sa recupereze ceva somn! Am avut de munca noaptea trecuta...o chestie urgenta..asa ca m-am culcat la 7 dimineata 
. Somnul asta bine inteles ca a fost cu intrerupere la 9.30 cand i-am dat masa de fructe Dariei si am mai prins un kk si un pisu la olitza (ca de dimineata, la 6.30 n-a facut decat pisu !
).
Oricum sunt super multumita de ea. Nu plange pe olita, dar nici nu o tin mult (maxim 5 min) si o sustin si de axile (ca e olita cam mare
pentru posteriorul nostru de balerina!
Brianamica, daca tie ti se parea Daria mica-mica la nastere,ca mai ai un copil ...eu eram de-a dreptul terifiata! Iar cand am venit acasa, sotul nu a luat-o in brate vreo luna de zile....sa se mai inzdraveneasca, cica, ca ii era frica sa puna mana pe ea, asa ca eu o schimbam, spalam, stergeam etc ca am fost singuri (eu si sotul) asa ca nu m-a ajutat nimeni, dar stii cum se spune, in astfel de situatii Te intareste Dumnezeu si reusesti sa o scoti cumva la capat!
Cand vedeam cu ce teama si mila se uitau la ea socrul si soacra mea....chiar si mamaia mea imi venea sa ma dau cu capul de pereti.....se vedea ca nu-i dadeau prea multe sanse de a fi un copil normal si sanatos.
Dar asa mica cum a fost mi-a fost 1 singura data racita pe la 2 luni jumate (si atunci doar mucisori, nu febra sau tuse) si asta ca eram toti din casa raciti, iar in rest a fost sanatoasa tun...decat ca mai micutza (ca deh...sa recuperezi de la 2 kg si 43,5 cm e mai greu) s-a dezvoltat psihic si motor foarte bine.
Revin ca s-a plictisit si chitzaie!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
emaaimee spune:
Sa spunem si noi ce mancam:cartof,cartof dulce,morcov,pastarnac,praz,mazare,fasole pastai,dovleac,tartacuta,avocado,iar fructe:banana,mar,para,strugure(din borcanel),pruna,caisa,piersica,mango.Atat pana acum si mai am de gand sa mai introduc.Apoi carne papa doar pui,am inteles ca as putea sa ii dau si peste,dar un pic mai incolo.Si papa si branzica facuta din formula.Iaurt ii voi de la 9 luni.Rosie tot cam asa sau spre un an.Ficat nu vreau sa ii dau pt ca e o glanda care aduna toxinele,chiar daca mie imi place mult.
Cam ata despre meniul nosstru

de fetita
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Pe noi dr ne-a sfatuit sa folosim periuta degetar de la nastere si pasta de dinti de cand bb a invatat sa scuipe.Asa ca doar ne periem pe dinti acum![]()
Gabi-aici se rec ca bb(de 6 luni pana la 9 luni) sa bea 600ml lapte/zi.Mai spun dr ca nu e nevioe de apa,ajunge doar laptele.Vad ca si pediatra lui anis tot asa zice.Acum faceti cum credeti.Eu oricum nu cred ca fata mea suge 600 ml ca vad ca nu ia mai mult de 360/luna.Asta e- la fotomodele ne incadram si asa la disco(noaptea
) ne place![]()

de fetita
POVESTEA MINUNII
Dianami spune:
Sa va spunem si noi ce program avem.
La o luna si jumatate de cand am inceput diversificarea avem inlocuite 2 mese, la alte 3 inca papam san. Mai am de inlocuit una, iar prima si ultima masa vor fi de san, speram cat mai mult timp.
Dupa cum vedeti, am mers mai incet, dar sigur.
Programul este urmatorul:
-7:30-san
-11:00-san
-14:00-220-230 g piure de legume cu carnita de pasare+50 ml zeama de supa+cateva lingurite de apa
-17:30-200-230 g fructe cu 2 lingurite de praf de orez+50-70 ml suc de fructe
-20:30-san
Legume: cartof, morcov, pastarnac, radacina de patrunjel, telina, dovlecel, gulie, praz.
Fructe: mar, portocala, para si borcanase cu pere, piersici, caise.
Intre toate facem diverse combinatii.
Noaptea doarme de la ultima pana la prima masa de a doua zi, dupa primul supt inca vreo 2 ore si dupa piureul de legume 3 ore, neintoarsa.
In rest, joaca, vorbit pe limba bebelusilor...![]()
Ce ziceti, va place?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
brianamica spune:
Irda pisi nu am vrut sa jignesc in nici un fel. Ci doar sa iti spun ca meriti aprecierile noastre ale tuturor.
Eu am 2 fete insa amandoua au fost nascute la 2.5 Kg si mi s-au parut foarte mici. Insa 2 copii nu cred ca te fac mai neaparat intelept (intrucat unul nu seamana cu celalalt )ci mai echilibrat.![]()
Eu stiu de cand erai tu graviduta ca aveai burtica mititica, pentru ca ma uitam la pozele tale si nu imi venea sa cred cat esti de plapanda.
Oricum, puia ta e super bine si asta conteaza CEL MAI MULT ! 
Si poate te gandesti sa mai faci un BB, ca e cel mai bine cu diferenta mai mica !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
Dianami spune:
Emaaimee, cum este branzica din formula? Iese buna? Ca asa vreau si eu sa-i fac, nu voi folosi lapte de vaca pana pe la un an-un an si jumatate.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
brianamica spune:
Si sa nu uit, IMPORTANT !
Astazi mancam pentru prima data ficatel !!!!!

Abea astept sa sun acasa si sa aflu cum i-a placut !!!!![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
Irda spune:
Briana, nu m-am simtit jignita, Doamne fereste! Iar cu printesa ta mai mare n-am stiut ca a fost nascuta asa micuta. Ideea era ca ai mai avut un copil pe mana
si stiai cat de cat cum se manevreaza! Eu eram in pom si pomu' in aer......da' deh...era copilul meu....mare, mic trebuia sa am grija de el cat mai bine posibil!
Cu bebedoi , daca ar fi dupa mine in seara asta m-as apuca de treaba
, dar stam intr-o garsoniera cu chirie si trebuie sa rezolvam cumva cu casa pana sa ma gandesc macar la bebedoi. Eu mai vreau cel putin un bebe, iar sotul cel putin 2
.
Daca rezolvam vara asta, la anu sunt la gravidutze! Parol!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria