Bebelusi de iulie-august 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Emaaimee, cum este branzica din formula? Iese buna? Ca asa vreau si eu sa-i fac, nu voi folosi lapte de vaca pana pe la un an-un an si jumatate.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mai,dupa mine e nasoala,dar ea o papa.Si pt ca nu ii filtrez gusturile din prisma mea,e ok.Si iaurt tot din formula vreau sa fac,bine cu maia de iaurt normal si apoi imi pastrez eu maia.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele din Ro, au venit banii! Acum a plecat postasul. Au venit asa chiar daca eu am trecut contul in cerere. Ce ma bucur, ca bagasem mana pana la cot in overdraft!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Sa va spunem si noi ce program avem.
La o luna si jumatate de cand am inceput diversificarea avem inlocuite 2 mese, la alte 3 inca papam san. Mai am de inlocuit una, iar prima si ultima masa vor fi de san, speram cat mai mult timp.
Dupa cum vedeti, am mers mai incet, dar sigur.
Programul este urmatorul:
-7:30-san
-11:00-san
-14:00-220-230 g piure de legume cu carnita de pasare+50 ml zeama de supa+cateva lingurite de apa
-17:30-200-230 g fructe cu 2 lingurite de praf de orez+50-70 ml suc de fructe
-20:30-san

Legume: cartof, morcov, pastarnac, radacina de patrunjel, telina, dovlecel, gulie, praz.
Fructe: mar, portocala, para si borcanase cu pere, piersici, caise.
Intre toate facem diverse combinatii.

Noaptea doarme de la ultima pana la prima masa de a doua zi, dupa primul supt inca vreo 2 ore si dupa piureul de legume 3 ore, neintoarsa.
In rest, joaca, vorbit pe limba bebelusilor...

Ce ziceti, va place?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Ne place muuuuult! Vrem si noi. Dar nu vrea Tudor. Azi noapte s-a trezit la 3.30 sa pape, am vazut ca n-a papat indeajuns si s-a mai trezit si la 6.30. Cred ca mi-a scazut mie laptele. Off!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADAAINA spune:

fetelor vrem si noi dintisori.toata lumea se lauda numai noua nu ne iese nici unul...
vrem si noi dintisori!!!!
diana-mirela-aveti un program de nota 10

ADAAINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Irda

Briana, nu m-am simtit jignita, Doamne fereste! Iar cu printesa ta mai mare n-am stiut ca a fost nascuta asa micuta. Ideea era ca ai mai avut un copil pe mana si stiai cat de cat cum se manevreaza! Eu eram in pom si pomu' in aer......da' deh...era copilul meu....mare, mic trebuia sa am grija de el cat mai bine posibil!

Cu bebedoi , daca ar fi dupa mine in seara asta m-as apuca de treaba , dar stam intr-o garsoniera cu chirie si trebuie sa rezolvam cumva cu casa pana sa ma gandesc macar la bebedoi. Eu mai vreau cel putin un bebe, iar sotul cel putin 2 .

Daca rezolvam vara asta, la anu sunt la gravidutze! Parol!

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Ce misto ar fi sa fim colege si acolo

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Andrea, si la noi au venit banii (imi trecusem tot optiunea de cont, dar cred ca inca nu s-au reglementat chestiile asta).

Ema, in aia 600 ml intra si laptele din cereale? Sau numai la capitolul lichide?

Diana Mirela, frumos program aveti, ai noroc ca doarme asa bine si peste zi. Lucas abia daca fura un somnic de cate jumate de ora. Bine macar ca doarme noaptea (de pe la 7-8 seara pana la 6 dimineata).

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68567" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (63)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

emaaimee, si tu Brutus?

Sa stii ca ar fi mishto! Nu vezi, ne-a luat-o Luminita inainte!

Luminitafelicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun! Fara greturi si alte alea....sa ai un bebe sanatos, cuminte si papacios!

Daria are ce are cu corazonul meu ! Ia uitati-va aici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

emaaimee,
se gaseste lapte Hipp Bio nr.2. 300gr e 15RON. parca l-am vazut in farmaciile Sensi Blue. daca nu, sigur poti sa comanzi online pe site-ul reclama.

am si eu o intrebare la voi: cata carnita ii dati (in grame)? ca mie pediatra mi-a zis sa incep cu 1 lingurita si sa ajung la 10. dar eu nu stiu cat are 1 lingurita pt ca nu pot sa pasez separat carnea. asa ca eu masor in grame si pun in legume si le pasez pe toate. iar cand am ajuns pe la 20gr carne cu 150gr legume deja a inceput sa nu-i mai placa si ma gandesc ca o fi prea mult...
am vazut ca la borcanasele cu mancare din comert la 125gr legume cu carne sunt 10gr carne.

azi i-am facut si eu piure de cartof dulce cu un pic de unt si lapte formula. sa vad daca ii place cand s-o trezi, ca eu am gustat si tare bun mi s-a parut. nu stiam ca e asa rosu in interior si tare ca morcovul ;)

mamica de Maria, 6 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput