Bebelusi de iulie-august 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

aseara a spart gingia primul dintzisor

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Mi-a reusit cu masa de noapte. Adica a fost a doua noapte cand a stat nemancata pana dimineata.
Dar, acum am alta problema: mananca doar de 4 ori in 24 de ore. Asta pentru ca ziua n-o mai fortez sa pape tot la 4 ore, ca din cauza asta plangea totdeauna la masa de branza cu mar si orez de credeam ca nu-i place gustul. Am lasat-o sa ceara ea papa. Asa ca am mancat i 24 de ore: la 8.30 dimineata - lapte de la san, cam 10 minute; la 14.00 - 230 ml piure de legume cu carne de vaca; la 18.45 150 ml de branza cu 1 masura de orez si mar (totul amestecat a avut 150); la 01.00 noaptea a supt de la tzitzi 20 de minute. Iar dimineata la 8.30 din nou san. Asa ca nu mi-au iesit decat 4 mese.
E prea putin? Daca vreau sa-i dau mai des plange, se foieste, da din picioare...
Iar in greutate vad ca ia cam putin.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Tia felicitari pentru dintzocul lui Alexandru!

Cati, si noi avem tot 4 mese de foarte multa vreme, e Ok daca nu ii e foame mai des. Poti incerca la mesele de solide sa ii oferi lapte ca si completare, vezi tu ce parere are.
Noi bem zeama de supa cu o masura lapte la pranz si suc de citrice dupa amiaza la masa de fructe

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai, eu o sa ii dau maine pulpa de rosie.Eu le fierb la aburi toate legumele,deci nu in apa, si e mai bine as aisi pastreaza vitaminele si se pastreaza intregi,dar cand bag furculita in ele imediat se fac piure.Am intrebat-o daca sa-i dau crud ,a zis ca da..mult mai tarziu.
Sapt viitoare o sa ii dau carne...ou...cam in 2 sapt...o sa avem 3 mese solide...daca nu cumva 3.sapt.
Mie imi convine ritmul asta..are si 6 luni...ca daca era sa o i-au cu incetisorul.brrr..cata rabdare trebuie sa ai...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna,fetele!
Felicitari pt dinti:Tia-Alexandru,-Luca si mitub-Cristina
Pt ca se tot vb de dinti si Oanei i se vede de ieri cu ochiul liber incisivul superior drept ,stangul e crapat si se simte doar la pipait.Deci dreptul a iesit destul,dar nu tot si restul de gingie e asa de rosie-nomal ca o doare.Si la fel gingia de la dintele stang-rosie tare.Si e tare maraita-ne trezim de nshpe mii de ori-numai 7-8 azinoapte,la fel si alaltaieri noapte.Iar de supt,nu suge decat cateva min maxim 3 mai precisLa fel a facut si cu dintii de jos.Vad ca e rea de durere fata mea

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

In Ro se gaseste Hipp Bio nr 2?Sau orice alt lapte bio?
Am maiintrebat si eu asta,poate stie cineva

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Sa urez si eu bb de ieri pt ca nu am intrat: la multe luni/ani baieteilor nostrii

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Emaaimme, se gaseste lapte Hipp dar nu vad sa scrie Bio pe el. Am primit de la cineva o cutie pentru 8 luni dar nu scrie Bio pe el. Pe borcanasele cu mancare scrie.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

.

quote:
Originally posted by acusor

Emaaimme, se gaseste lapte Hipp dar nu vad sa scrie Bio pe el. Am primit de la cineva o cutie pentru 8 luni dar nu scrie Bio pe el. Pe borcanasele cu mancare scrie.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mercic .Aici nu se gaseste decat bio lapte de la Hipp si nu as vrea sa mai schimb laptele pt cereale pt ca papa cam 110ml+4 linguri de pudra de orez seara.Inainte sa ii dau cu Hipp nu prea ii placea cu Milupa.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee..hai sa iasa mai epede..stiu e crunta durerea.La voi nu se gaseste novocalmin? E singurul care a ajutat..restul, geluri picaturi frectie la un picior de lemn.

Apropo ieri dr ne-a zis sa incepem s ane spalam pe dinti..cu pasta aia speciala..si ca s-ar putea sa ii iasa al 5-lea dinte..unde s-o grabi fata asta??! Eu sper sa faca pauza..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput