Bebelusi de iulie-august 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Irda chiar ne intrebam ce se intampla cu tine de esti lipsa la apel...dar intelg cum e cu mamicile ocupate cu puii lor.
Felicitari pentru ultimele realizari ale Dariei, se vede ca s-a facut mare. In problema dormitul;ui pe burtica, vei vedea ca se va obisnui singura in pozitia asta, si noi o gaseam pe Miruna in genunchi si cu fundul in sus, se pare ca e una din pozitiile relativ obisnuite ale copiilor mai mari...cum sunteti voi, nu?

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Ceaiul de urzica se face mai concentrat, dar totusi infuzie, si se clateste parul cu el in loc de ultima apa. Vedeti ca o sa se inchida parul la culoare (pentru cele cu par castaniu e OK, dar pt blond nu stiu cum ar iesi), mi e apropae mi s-a innegrit in perioada aia, ca ma certa lumea ca imi cade parul si eu ma vopsesc.
Eu am urmat tratamentul cam o luna-o luna jumatate, la fiecare spalat. Inainte de asta, cam o data pe saptamana sau la 10 zile, faceam inainte de spalat o masca fie numai din ulei de masline, fie amestecat cu Vitamina A uleioasa.
De vreo alta luna jumatenu am mai facut, iar parul cade foarte foarte putin.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Fetele, multumim mult pentru urarile de bine adresate Cristinei la al doilea dintisor.

si voua felicitari si la maia mare! Vizite cat mai frumoase de la Zana Maseluta! Aseara ti-a raspuns Miruna

Si ca sa fiti in garda cu toatele, cand imi scrieti pe messenger, e foarte posibil sa fie Miruna prin zona in locul meu si atunci veti primi tot felul de mesaje, de la "te iubesc" pana la cele mai aiurite "fetze" din meniul de jos. Multumesc mult de intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Lia, scuze, memoria mea. Uite aici
www.pampers.ro/ro_RO/pl_list_103.php?subcat=6

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

acusor, asa cum zicea si Lia, opreste-te atunci cand da semne ca nu ar mai vrea. Sau incepi sa canti sa ii distragi atentia, daca tii neaparat sa mai manance. Daca simti ca refuza, lasa-l, ca faci mai rau pe termen lung.

La noi, in situatia de acum (care e f. buna, zic eu) papa la masa de pranz un castronel de piure (peste 200 g) in maxim 10 minute, deschide ea gurita maaare si hapaie efectiv totul. Masa de fructe e ceva mai lalaita, ca nu ii e asa de foame, si dureaza cam 1 sfert de ora-20 minute. Acum mancam in scaunelul de masa si e mult mai clar cand nu vrea, fata de mancatul in brate de pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mitub, Lia, cand nu mai vrea, incepe sa maraie si tine gura inchisa. Pana la faza asta se tot foieste, mai stam 1-2 min, mai deschide gura sa mai ia o lingurita si tot asa. Deci mananca, dar greu.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by anis
Apropo de ce ma plangeam eu ,ca refuza sanul.Mi-a explicat ca (ceva la care nu m-am gandit) cand apare mestruatia ,mai ales cand trebuie sa vina, secretia de estrogeni e mai mare si ei sa nu-i mai placa laptele.Se poate chiar intarca din cauza asta...si a zis sa stau linistita ca daca se intarca , asta e..n-am ce sa fac.Dar fiindca azi a mancat iar...a zis ca e f posibil,daca am noroc ca din cand in cand, in perioada aia sa refuze sanul.E f adevarat ,mie ar trebuii sa-mi vina rusii.Eu nu-i zisesem nimik.

Anis, acum cateva capitole intrebai tu de asta, si ti-am zis ca o prietena de-a mea, la fel a patit. I-au venit rusii, cand avea 6 luni (pana atunci a papat doar san) si s-a intarcat singur. N-a mai vrut!!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Acusor, si eu zic sa te opresti atunci cand inchide guritza. Nu-l forta pt ca va fii mai rau!!! La noi dureaza cam 10-15 min o masa, depinde si cat ii e de foame.
Legat de jucarii si Luca facea la fel, si mia face si acum, cand il dor dintzii. Se enerva teribil cand nu putea baga jucaria in gura. Dar trebuie rabdare, si sa-i rarati tu cum se face. Se va invata, nu i le lua cand vezi ca s-a enervat, dimpotriva arata-i cum sa se joace. Eu asa am facut si acum e OK

Mitub, felicitari si voua pt D2, insemna ca Miruna e o adevarata domnisoara

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irda, felicitari pentru micuta Daria.

Anis, m-am tot gandit la intrebarea ta referitoare la pulpa de rosii. Azi merg si eu cu fata la pediatra la controlul lunar si o voi intreba cum pot sa-i dau rosie si castravete. Daca imi spune sa le fierb, mai astept pana le pot da crude, pentru ca eu nu mananc rosia fiarta(ma rog, cu exceptia bulionului, dar aici e alta discutie). Stiu ca rosia e considerata fruct dpdv stiintific, deci ar trebui introdusa in alimentatie la fel ca fructele, dupa parerea mea. Sunt asa de multe legume pe care i le pot da sub forma de pireu, incat nu m-as incurca sa fierb rosia. Parerea mea.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Felicitari Luca pentru cadoul pe care ti l-ai facut: primul tau dintisor!

Si sa n-o uit pe Cristina, pentru al doilea!

Sunteti deja copchii mari, bravo! Dar sa nu le muscati pe mamicile voastre, ca le doare!

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput