Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 9
mirela10 spune:
TEOLINDA,ce program super are bebelinul tau
,pupe mama pe el de baiat cuminte.si al meu daca doame o ora pe spate...si sunt de acord cu tine si BEE,cu compresele caldute pt stimularea lactatiei.dar daca e galma,tare si dureroasa,trebuie pus rece.
PORUMBEL,NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI VOINIC
BEBENACUL meu e miorlait,bineinteles ca sta numai in brate,are mucusori si pare cam cald.i-am luat temp la subrat si e 37.1.nu ma incumet sa o iau in fundulet
.sper sa nu fi racit....
CATA,nasol cu bebeii urlatori...
DENISA,MONICA,URSULINA,IRINA,GIOVA,ALINA
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
Am primit sms de la dana Ene, sunt bine, totul e ok. Sansana are 2700 gr, 47cm.
Kikiriki ma bucur sa auzim vesti de la tine. Inca putin si scapi si tu de "bagaj"
. Doar vine primavara, trebuie sa lasam kg acasa.
Dia ma bucur ca Mira si Selin sunt ok, voi rectifica lista.Te mai asteptam cu vesti. te pupic.
cata probabil ala il voi face, ca asa nu-l impung de 2 ori. dar astept sa il faci tu p[rima si sa vedem cum reactioneaza nora-mea la el. Un
din partea lui fiu-miu, poate va fi mai cuminte.
Doarme in bouncer, in patut plange. si sforaieeeeee!!!
Aseara l-a filmat Clau cum sforaia, doamne ce dulce era!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
1. Rectificat lista cu proaspetele mamici.
2. Intrebare: mai stie cineva ceva de Toanca?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
lida30 spune:
dragelor, dragutzelor,
Multumesc pentru welcome si va imbratisez si eu!!
Odorul meu doarme bine noaptea dar ziua e tare necajit din cauza monsruletzilor de la burtica. seara dupa baita(pe la 9), papam si apoi dormim de la 10:30 pana la 3:30 dimineata. papam si apoi iar dormim pana pe la 7.problema mare e ziua cand nu dormim mai deloc sau daca dormim plangem mult si in somn. se linisteste cand il tin pe burtica mea cu fata in jos. nici nu stiu daca e prea bine daca sta asa. si mai avem o problema! nu vrem suzi si gata!
o dam afara si nu are ce sa ne faca! si acum cand mama va scrie sunt la ea in brate!! sac sac!!pupici pentru toti cei mici!!!
[blue][/blue]Lidia si Raru
adameasca spune:
Salutare!
Am vorbit acum cu Dana Ene, e ok, nu mai e la reanimare, e mutata intr-un salon si isi astepta fata. Care cica seamana cu Oana foarte bine, este cu 1 cm mai mica decat Oana la nastere, sunt la fel la kilograme, si i se pare Danei ca e mai bruneta putin. Deci e mandra posesoare a doo fete care seamana cu tati.
Chistul nu l-a mai operat pentru ca s-a retras, i-a legat trompele, deci in masura in care se poate spune asta, se simte ok. De dimineata a inceput sa se miste se tot da jos din pat, e vioaie. Dr s-a comportat bine, maternitatea e mizerabila ca de obicei si asteapta sa vina acasa. ![]()
Pupam
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
kikiriki spune:
Asa este Giova...abia astept sa scap de "incarcatura" dar parca mi-e si frica ....de cum ma voi prezenta eu la "intalnirea" cu mandra mea....adica ma voi ridica la astepari???
Bravo Dana ene!!! Sa iti traisaca Sansana cum zice aia mica...Doua fetite!!! Bravo voua!!! Ma bucur ca ai scapt bine de cezariana...ceea ce imi doresc si mie...hi,hi,hi, ca acusica vineeeee!!!
Abia astept sa intru si eu in randul mamicilor care fac schimburi de impresii si de experiente legate de alaptat, kk, scutece si altele....
Kikiriki
37 fix si
Luanna
Kikiriki
irinadum spune:
Mirela 37.1 nu e mult e ok asta stiu eu de aici ca si miemi s_a intamplat sa aiba 37.1 si habar nu aveam dc era bine , deci nu speria.
Porumbel nastere usoara si te asteptam pe net.
Teolinda fratelo e cuminte cao "fata mare" . Ieri a dormit cele 4 ore cat am umblat noi ca nebunii. Iar aseara cred ca a citit si el ce face gagicutza lui pentru ca diminetza cand m_am trezit al meu copil era la mijlocul patului pus invers adica cu capul si picioarele in zabrelele alea de la pat
. Cum a ajuns acolo habr nu am. M_am si speriat initial ca nu il vedeam din pat. Deci nu se dezminte o ia pe urmele lui Di. Problema e ca incerc sa il fac sa intorca capul si pe stanga pentru ca sta cu el numai pe partea dreapta si parca i se turteste capul ca sa nu mai zic de ureche, dar nu vrea si pace. Si nu stiu ce sa ii mai fac. Poate imi dati voi idei.
Kikiriki deci sa inteleg ca de acum ai sa intri mereu pana vine printzesa.
Dia transmite salutari si toate cele bune sorei tale. Sa stii ca mie aici mi_au dat scor la maternitate este scris si pe carnetul de sanatate deci cred ca depinde de maternitate.
Irina
mirela10 spune:
IRINA,NU stiu cat de bun este termometrul asta electronic,ca la un moment dat,mi-a aratat39.1,sa-mi stea inima.apoi luata in fundulet 37.2.nu stiu ce sa zic...ideea e ca nu stiu ce sa ma mai fac cu el,nu doarme,plange,se vede ca-l deranjeaza ceva,si respira cam greu.dar se razbuna pe tzitzi,ca suge incontinuu,si ma dooooooare....
nasol e ca si eu am un inceput de raceala si ma doare in gat si capul de-mi vine sa-l tai.
MARAKI,ma gandesc tot mai serios la ideea cu cearsaful,mai ales ca am vazut la o mamica de nov-dec din canada ca se poarta(cu o buc de material de 5 metrii).asa poate mai am si eu sanse sa fac ceva...azi am incercat cu el in brate sa spal o cratita si sa dau cu matura...fitness ce mai.
angelos cel cumintel.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
maraki spune:
Buna ziua mamici si burtici,
Irina incearca sa il pui pe Mario in capatul celalalt al patutului, poate sta mai mult pe dreapta ca vede lumina si ce se intampla prin casa.Si Angelo tot asa sta pt. ca are vedere cu ce se intampla in casa pe partea dreapta,in stanga e peretele.
Catalina dar de ce a trebuit sa-i faci TU cafea femeii??? Doar a venit ca menajera la voi....eu cand aveam femeie in casa, imi aducea dimineata cafeaua la pat
Poti foarte bine sa-i spui ca te oboseste vorbaria si vrei liniste, urmareste serialul Lacrimi de iubire si i-a aminte de la Simona ![]()
Dimineata la voi ma gandeam, spuneai ca nu stii cum se va comporta asta cu Bia, lasa webcamul deschis si vei afla![]()
Astazi a venit moasa la noi pt. ultima oara, l-a cantarit pe Angelo si cat credeti cā are? 4180 gr.
In 9 zile a luat in greutate 630 gr. 
Porumbel, Tanti si Kikiriki: nasteri usoare cu bebei sanatosi si papaciosi

Mirela sa-i pui picaturi in nasuc lui Dani,asa fac eu cand nu pot scoate nimic cu pompita si ajuta !!!Pupici multi pt. bebe Dani, sa se linisteasca, sa nu il mai doara burtica
37,2 NU este temperatura la bebei
Denisa acum cand am vazut cat a luat in greutate Angelo, chiar ca nu-i mai schimb laptele![]()
Fetelor mi-am adus aminte: i-am spus moasei de socrosenie ca scuipa spre bebe sa nu-l deoache si a zis ca nu are voie asa ceva, toti microbii sant pe bebe
Astept sa vb. cu socrosenia si o sa-i pun in vedere chestia asta
Am incercat sa schimb scutecele pt doua zile, urmare: s-a inrosit un pic la fundulet, deci e adevarat ca nu e bine sa schimbam marca!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
Ceau fetele!
PORUMBEL nastere usoara!
Intru si eu repede,pana nu se trezeste DIANA!
IRINA
tin sa te anunt ca si partenera lui Mario tot cu capul intr-o parte prefera sa stea
in dreapta!
Am mai incercat s-o pun pe burta,dar dupa ce ca nu-i place...incepe sa se taraie si la viteza ei de croaziera chiar ca se da jos din pat dupa aia 

In rest suntem bine, a adormit pe la 23,30 si s-a trezit la 4,apoi a adormit pe la 5,30 si de la ora 9 ...program de voie
A stat in pat scremandu-se vreo ora,apoi papa,ragait,kk,brate,dormit doua ore (ura!) si iar la fel.Ultima oara am reusit s-o adormim in carutz,leganata,infofolita si cu usa balconului deschisa. Plus biberonul cu ceai pe post de tzatza ca dupa aia urla. A functionat si de o ora si 15 min. doarme.Am reusit sa fac chiar si niste hartzoage!
Tin sa va anunt ca aseara am reusit sa fac si eu o baie calda,ca m-am saturat de dusuri! Duminica mergem sa scap de molifta aia,iar luni seara la ginecolog. Si apoi trecem la probe ![]()
De plimbat pe afara inca nici vorba, ca dupa ce ca-i ghetzarai mai bate si un vant ca nici eu n-am scos nasul decat la fereastra
dar cred ca-i va place pe afara,ca ii place cand o miscam cu caruciorul!
Am uitat sa va zic,zilele trecute,cand a venit vecina cu Razvanel (tare frumusel si zambaretz! - apropo vreau poze cu bebei care zambesc please!!!! Ca Dia zambeste mai mult prin somn deocamdata,mai rar cand e treaza!) au fost pe aici si italianul de la fostul meu loc de munca cu gagica si iar mi-au adus o plasa cu hainutze si ceva jucarii. Printre ele e o casuta muzicala cu ursuleti de la Chicco...sa vedeti ce-i place printesei! Nici nu mai plange cand o schimb daca i-o pun
Se holbeaza la ea si ciuleste urechile,e tare figura!
Cel mai mult ma bucur de vreo 20 de bavete,una mai smecheroasa ca ailalta,ca eu am cumparat doar 2 - erau cu 25000 lei una! Si am mai folosit batiste pentru sters lapticul.Dar cand va incepe sa pape cu adevarat, va fi prapad la cat e de agitata! Toata ziua da din maini si picioare,asa ca vor fi foarte utile!
Au inceput deja sa-i ramana scurte o parte din salopete,ce sa mai zic de caciulitze! Deci am crescut! Eu doar asa imi dau seama ca a crescut,tot mica mi se pare! Desi are niste falduri de grasime la picioruse,la manute si la gat! Si avem si ciorapei care o strang! Si degetutzele de la maini sunt deja mai grasutze,ca erau subtirele de tot,cand s-a nascut!
DENISA...uau cat papa EMMA!!!!! Vrei s-o faci dolofana de numa!
Eu nu ma agit,la cat de des papa,nu-i nimic daca papa mai putin. Si nici prea grasa nu vreau sa fie! A fost o nepoata cu fetitza de 9 luni pe aici si era atat de grasa,mai ales la fatza...ca mie chiar nu-mi placea! ce-i mult strica!
Gravidutzele vad ca se imputineaza pe zi ce trece! Mai un pic si schimbam locatia!
Nu mai stiu ce voiam sa va zic si cui,deocamdata ma pun sa mai lucrez pana pot!
Pupici si daca imi amintesc ceva...mai apar!
MONI si
DIANA (01.01.2006)