Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata eu habar nu am daca pot opta pentru un anumit vaccin. Aici mi-a spus ca se trimit vaccinurile dupa data de 20 a lunii asac a dupa 20 februarie sa merg sa-l facem...dar nu stiu ce marca e, sau daca pot sa il duc eu de acasa....

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-eu nu ii dau Emmei decat maxim 10-15ml peste norma ei la o masa, adica 120-125 si inmultit cu 7 sau 8 mese zilnic de aia iese 800ml, credca si tu la fel, nu e grasa deloc si nu va fi ca nu are cu cine sa semene si e si lugutza, nu-mi plac bebeii buflei, mai ales fetele.A mea are ceva ca ieri a stat treaza 6h si apoi a motzait vreo 1h jumate si a papat si dormit de la 11.30 la 2.30 si apoi de la 3.40 la 5 cand a trebuit sa o iau din patul ei la noi ca isi pierdea suzeta si se cam enerva, e prima data cand face asa. sper sa nu se mai repete- a mai bagat somn 2h 30 si apoi m-am muls sa ii dau ca urla ca din gura de sarpe- fomiste rau si ea si Diana
Irina
Cuscra--wow ce baban e Angelo si ce bine ia in greutate, ne bucuram

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-eu nu ii dau Emmei decat maxim 10-15ml peste norma ei la o masa, adica 120-125 si inmultit cu 7 sau 8 mese zilnic de aia iese 800ml, credca si tu la fel, nu e grasa deloc si nu va fi ca nu are cu cine sa semene si e si lugutza, nu-mi plac bebeii buflei, mai ales fetele.A mea are ceva ca ieri a stat treaza 6h si apoi a motzait vreo 1h jumate si a papat si dormit de la 11.30 la 2.30 si apoi de la 3.40 la 5 cand a trebuit sa o iau din patul ei la noi ca isi pierdea suzeta si se cam enerva, e prima data cand face asa. sper sa nu se mai repete- a mai bagat somn 2h 30 si apoi m-am muls sa ii dau ca urla ca din gura de sarpe- fomiste rau si ea si Diana
Irina-Mario e ca si Emma- cu dormitul si tot pe partea dreapta ii place dar eu ii rotesc partzile la somn sii ii pun la spate un prosop sul sa o tina pe partea care trebuie, f. rar il misca in somn.
Cuscra--wow ce baban e Angelo si ce bine ia in greutate, ne bucuram si dc nu vrei sa ii schimbi formula,cum crezi, eu o voi face curand si nu avem probleme cu iesitul.
Porumbel- nastere usoara si bebe sanatos!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki nfelicitari pt. Angelo!!!super greutate
Ce vaccin ii faci lui Angelo?
Denisa mie mi se pare ca mananca mult Emma pt. varsta ei. Marco nici acum nu depaseste 100-120 ml. decat foarte rar, si uite ce baban e. daca Emma mananca atat sa vezi ce mare se va face. Eu zic s-o pui la regim
Cata tocmai mi-a zis o prietena dr. ca Infrarixul s-a retras de pe piata din germania, ca a dat ceva efecte secundare. eu zic sa te interesezi si tu putin inainte. Mai ales ca mama ta e in domeniu.
Ioana, dr. de fam. le face vaccinuri romanesti. daca vrei sa iei unul strain, care e mult mai bun si fara atatea efecte de dupa, poti sa iei. Oricum, am auzit ca astea costa, peste 1 mil.Dar dr. la care am fost ieri mi-a zis sa i l cumpar, ca e mai bine pt. bebe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

ciao fetele
am intrat numai sa va spun ca am nascut in 5.02 la ora 11:10 pe bebe Filip. Suntem deja acasa, dar avem nevoie de un pic de timp sa ne revenim. Nasterea a fost provocata si a fost destul de grea, dar acum suntem bine. Filip a cantarit 3.300, are 51 cm si a luat nota 9.

Felicitari mamicilor care au mai nascut intre timp.

pun poze pe contul comun ...
revin cu mai multe detalii peste cateva zile.
Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari Canda!!! Bine ati venit acasa!!!
Refacere rapida si mult laptic!!
Sanatate multa lui Filip, sa fie cuminte si sa pape mult si bine!!!

Te astept cu impresii despre maternitatea Bega si personalul ei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna fetelor!
Moni imi pare rau ca Placintica ta iti cam face zile fripte. Dar lasa ca se face liniste si pe strada voastra. O sa-i treaca colicile si se face ea o fetita cuminte de nici nu o sa o recunosti!
Denisa sa nu fie de deochi ... cat papa ...super. Sa o tina tot asa, caci tre sa se faca mare si frumoasa.
Maraki pai a luat super in greutate. Incepe sa fie dolofanel! Si mai taiei cararea soacrei, sunt curioasa cum o sa reactioneze cand o sa-i spui sa nu mai scuipe copilul (ce obicei tampit) - scuze.

Fetelor nu stiu cum a auzit soacramea ca pana nu-si cere scuze nu mai vede fata, ca ii zice lui fisu' "pt ce sa imi cer scuze? ce am facut?". Asa ca este incurabila. Bine ca am scapat de ea. Aaa si i-a mai zis ca sunt posedata!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina cred ca Mario o sa fie un manager extraordinar la cat il plimbi prin magazine.
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut afara: copii sunt cetatenii acelei tari? Vreau sa stiu daca pierd pariul sau nu.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Canda felcitari si te asteptam cu detalii.
Ursoaica ce maneger cred ca de abia asteapta sa se faca un pci mai mare sa imi dea un croseu ca il tin carcit in scaunul ala de la masina. Si nu aici nu ia cetatenia dc e nascut aici ci pe la 18 ani o poate cere si doar dc dovedeste ca ultimii cinci ani consecutivi a studiat aici . O chestie de genul asta . Deci ai pierdut pariul sau nu?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulino cand vine Giorgos de la cumparaturi il intreb de cetatenie, are certificat de nastere german,pasaport o sa-i facem grecesc dar stiu ca la 18 ani are de ales daca va fi neamt sau grec.Oricum pana atunci se schimba multe, cred ca va fi de ajuns sa fie european.Giorgos s-a nascut aici, a crescut aici,la 18 ani a fost nevoit sa aleaga cetatenia( neamt sau grec ) Soacra-ta cred ca nu are lecuireposedata tu????????????
Canda sa va traiasca comoara, sanatoasa,papacioasa si norocoasaRefacere rapida si laptic mult
Mirela, Ana...la voi cum este cu cetatenia? Cred ca daca este unul din parinti cetatean al tarii respective, atunci poate fi si bebele, altfel nu cred.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput