Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa inca nu stiu ce vaccin o sa faca Angelo, peste vreo 3 saptamani il facem.Mie nu mi se pare ca mananca prea mult Emma, pupicei multi norei mele

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara fetele!
Am venit si noi azi de la spital!!! Suntem cam chiaune amandoua deoarece numai azi mi-a venit laptele si ne-am chinuit ceva in spital cu nesomnul ca bebelinei mele ii era foame in continuu iar eu aveam resurse limitate de hranire, bine ca de azi s-a rezolvat, avem lapte din plin si asa am reusit sa ne odihnim putintel amandoua! De la greutatea cu care am nascut-o, adica 4100, am veniot acasa cu 3800, acum trebuie sa bagam la greu titi sa recuperam!
Am avut o nastere frumoasa si usoara dupa spusele unora, nu lipsita de peripetii, o sa va povestesc!
Am nascut-o in data de 5.02.2006, ora 10.45, 4100gr, 52cm, apgar 9.

Daniela si Ioana Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dragelor,

DANA FELICITARI PT SANSANA !!!!
DIANA FELICITARI PT PETER !!!!!
MIRA FELICITARI PT SELIN !!!!!
CANDA FELICITARI PT FILIP !!!!!
Porumbel nastere usoara !!!!!!
Bebelina mea azi a dormmit oata ziua si ieri a dormit toata noaptea !!! De la 23 la 5 dimineata !!!!! La 5 am trezit-o eu ca m-am gandit ca nu a mancat copilul asta de 6 ore si am trezit-o eu . Azi am pacalit-o cu ceaiul , il dau inainte de mancare cand e flamanda si atunci il bea, ca altfel nu il vrea il scuipa.
Denisa felicitari ca iti papa asa bine Ema !!!! ite un pupic pt ea

Maraki, vezi ce bine a crescut Angelo
Monica
Irina
Ursoaico , posedato . Aici in Spania, noi avem drept de rezidenta , nu cetatenie, deci copilul va primi cetatenia la 18 ani daca o vrea .

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Giova, era sa te uit , uite un . Uite daca vrei sa treci si la mine ora nasterii 22.45

Mergi la inceput

Daniela, bine ai venit acasa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-bine ati venit acasa si ma bucur ca a fost o nastere usoara si acuma ai laptic, o sa vezi ca o sarecupereze ca e maricica si are fortza sa suga!
Cuscra- pupicei si voua la amindoi si nici mie nu mi se pare ca Emma papa mult e in grafic si trebuia sa recupereze saraca
Giova- am luat azi grafic si informatzii de la centrul de lactatzie si un bebe intre 2sapt si 5 luni trebuie sa mamince intre 650-800 ml pe zi, deci ca a mea maninca in jur de 800ml pe zi e ok, dovada ca in 9 zile a luat 440 grame.Si trebuie sa aiba 6 diapere ude si 3-4 scaune mari pe zi.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

"Posedato" nu ne_ai spus cat a avut Raisa la o luna.
Ana deci putem spune ca si printzesa ta a intrat intr_un ritm normal. Nici al meu nu vrea ceai asa ca din cand in cand ii dau apa.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bine ati venit acasa Daniela si puiuta Ioana Alexandra!
Irina deocamdata se pare ca il pierd. Daca m-am bazat pe logica mea.
M-a intrebat cineva ce fac pisicile. Pai hai sa va zic:
- si ea si el cand plange Raisa vin repede sa vada de ce ... am impresia ca ei se inteleg cu ea ca incepe Laika sa baraie si sa vedeti ce sta Raisa si o asculta de parca ar intelege ce zice si binenteles ca se opreste din plans.
- Laika cand mai scanceste Raisa noaptea se cuibareste la picioarele ei si o incalzeste ... si iar se linisteste.
- Matrix doarme sub patut si sforaie la greu, de cateodata ma gandesc oare cine respira asa Raisa sau Matrix.
- si apropo de ce a patit Maraki cu Dixi (scuze daca i-am gresit numele). Se suie Laika in pat si un pic cam neatenta, o vad la un moment dat ca sare cat colo dar indarat. Se speriase de un colt de plapuma care iesise din cearceaf ... a crezut ca este fata si ca a calcat-o. Mai, am ras de m-am prapadit cand am vazut-o zburand. Eh, si de atunci, cand se urca in pat se uita la fiecare detaliu, nu cumva sa se intample ceva cu fata.
- a si inca o faza tare ... asta ca sa vedeti ce mata grijulie am: se juca mami cu fata intr-o zi si la un moment dat incepe sa planga fata ... nu va zic ce a sarit Laika pe mama sa o muste (bine, nu va ganditi la muscatura, o apuca usor cu dintii ca sa o atententioneze) ca sa lase fata impace sa nu o mai faca sa planga. Se pare ca o iubeste mult ... daca ar putea iar da si titi.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Eu citesc si scriu mai greu ... de tre sa traduc in limba !
Irina pai nu am facut inca masuratrile. Vineri vine mami (asistenta) cu doctorul si cu cantarul! De abea astept!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Fetelor!!!
Acum am venit de la dr si am verdictul: pe 20 februarie 2006 sunt programata la cezariana la Giulesti!!!
Mi s-au cam taiat picioarele de emotie....numai cand ma gandesc ca mai e asa de putin....eu ma pregatisem pentru 25 februarie...desi initial termenul era 1 martie...dar a zis ca din cauza fluxului sanguin pe artera ombilicala care era prea grozav data trecuta ...sa fim mai siguri....ca bebe nu sufera...oricum e la termen si o sa aiba 38 saptamani si 4 zile!!!!
MAMA!!!! VINEEEE!

Momentul magic se apropie!!! Am renuntat si la anestezie peridurala dupa ce am aflat cateva detalii nu tocmai placute petrecute acolo pe tema asta...asa ca...asta este ...
Doamne Ajuta!

Kikiriki 37 fix si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput