Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Buna seara gagicile!
CANDA felicitari!
DANIELA bine ai venit acasa!URSULINA bine ai revenit prin zona! Eu am intrebat de pisici
ca tare dor mai imi e de niste matze!
De aia ii mai zic Dianei si "MOTANEL" - mi se pare ca are ochi de pisicuta si mai si "miauna" cateodata tare haios! Macar daca ar avea ochii verzi! Tot inchisi sunt la culoare si seara mai ales par ba albastri,ba verzi,iar ziua mai mult spre negru albastrui
Poate or fi ca ai mei,ca si la mine sunt in functie de lumina si de culoarea hainelor: pe bune sunt verzi-albastri-cenusii.Mai sper si eu...
mai ales ca are pielea alb-roz ca mine si nu se asorteaza cu niste ochi caprui,nu?
ANA se pare ca de la o vreme toti bebeii au de gand sa doarma noaptea.
La noi ca niciodata e liniste la ora asta! Daca tot a fost cuminte azi si a dormit in carucior,in camera de zi,i-a venit lui mami ideea s-o culcam tot in el.Asa ca l-am mutat in dormitor si ,leganata a adormit. Asta nu inainte de a mai trage o tura de kk,in timp ce sugea.Dar a facut azi de vreo 4-5 ori,insa foarte putin.Mai mult era zgomotul produs
decat cantitatea.Plus ca a bagat si niste alarme false,a "produs" niste arome ca am sarit de vreo trei ori s-o schimb pe degeaba! O fi de la varza pe care nu m-am abtinut s-o bag in ciorba ?
Poate de aia a si fost asa cuminte.Sa vedem cum va fi la noapte,ca in seara asta am bagat in mine juma de pachet de smochine si juma de punga de ...bezele
Asta pe langa farfuria de spaghete Carbonara si juma de bucata de baton.Imi revin la normal,nu? ![]()
![]()
![]()
IRINA toata ziua te plimbi! Tu te-ai asorta cu sotul meu ca si ala bantuie in nestire.Eu sunt mai de barlog!
DENISA te-ai documentat nu gluma! Dar eu cum reusesc sa vad cat a supt intr-o zi??? Ai vreo idee,ca eu n-am de gand sa ma mulg! Numai daca e musai de musai!
Iau o pauza,inca nu-mi vine sa cred ce liniste e la ora asta 

Si am si avut spor la conta azi!!!
Sper sa tina linistea asta macar o ora si sa mai intru!
Noapte buna !
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ursoaica spune:
Moni ti-am zis eu ca vine linistea si pe strada voastra si Placintica o sa fie mai linistita. Ma bucur mult pt voi.
Fetelor ma gandeam ... iar gandesc
... ca daca tot stam si facem nopti albe cu bebeii in brate de ce sa nu stam pe forum ... ne mai aducem aminte de vremurile apuse! Nu dati cu rosii!!
Asa nu ma mai enervez, eu bag suzeta ea o scuipa. Ieri m-a tinut iar pana la 2.30, zici ca are ceas in burtica.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Am plecat sa facem baita, pe urma papa si pe urma incercam somnic.
Noapte buna!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Ati scris ceva, sper sa nu va uit pe nici una.
Ursoaica, dar ce pisoi grijulii ai!!
ii poti lasa cu Raisa acasa, ca au grija de ea, o incalzesc, ii potolesc plansul, pacat ca nu are mata lapte ca era ok.

Am glumit, sper ca nu te-ia suparat.
In Italia nu-ti da cetatenia, doar daca unul dintre parinti e italian. daca nu trebuie sa astepti varsta de 18 ani si asta cu conditia sa nu paraseasca tara pt. o durata de...nu mai stiu.
Soacra ta e un specimen rar. doamne ce tampenii poate sa scoata din ea!!!

Denisa, daca te-ai documentat atunci ok, scuze, habar n-aveam.
Eu ii mai dau si din bibe si din cauza asta vad cat a papat.
Ana pupicei. Si Marco al meu a dormit azi toata ziua. si acum doarme, dar are program de colici pe la 12, asa ca mai astept putin.
Daniela bine ati venit acasa!!!

Maine te trec pe lista, nu mai stau acum ca sunt obosita.
Te asteptam cu detalii picante despre nastere si cu multe poze.
Kiki tinem pumnii pe 20.Doamne ajuta sa decurga totul bine. Viei vedea ca nu-ti va mai fi frica atunci.
si eu muream de frica, dar cum s-a rupt apa, gata, frica a disparut. In schimb a aparut durerea...![]()
Monica ma bucur ca s-a cumintit Diana. Mario si Marco au iubite tare galagioase...![]()
Intrebare: ii cade la cineva parul?
am auzit ca dupa nastere pica parul la greu. Mie inca nu mi-i s-a intamplat si de aceea intreb.
va
si ne auzim maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Denisam spune:
Legat de cetetenie, dulcineea meave acuma cetatean canadian ca e nascuta aici, trebuie sa aplic pt certificat de nastere romanesc si pasaport romanesc daca vreau!Desi cu pasaportul candian merge oriunde fara probleme, dar certificat romanesc ii fac totusi![]()
Moni- daca vrei sa stii cat papa ori te mulgi ori o canatresti saptaminal si imparti la 7 ziel si evzi cat iti papa zilnic si te potzi uita la cati pampersi schimbi si cum sunt scaunele, dar nu cred ca trebuei sa iti faci griji!
Mindra mea iara sta treaza, a dormit de azi de la 7.30 am de cand s-a trezit doar 3h si e 4 pm..Scanceste si nu stiu ce are, i-am dat si debridat azi
Ursulina- eu sunt de acord in limita timpului- cu schimbl 2 adica, pupicei Raisei!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Fetelor doarme fata mea incontinuu , nu stiu ce sa-i mai fac sa o trezesc. A mancat si iar a adormit. Sa vezi ca poate la noapte ma tine de veghe
.
Am reusit sa punem in sfarsit si noi poze cu ea , asa ca daca doriti sa o vedeti sunt pe contul nostru. Special pt tine Maraki
.
Mirela
tie si lui Daniel
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
maraki spune:
Kiki iti facem galerie sa nasti usor pe 20
March bine ati venit acasa, sper sa fie o noapte linistita cu printesa cumintica si papacioasa
Te asteptam aici cand ai timp
Ursulina si eu ma tineam sa te intreb cum se comporta pisicile cu Raisa, uitam mereu![]()
A inceput si Dixi sa se mai urce in pat langa Angelo dar sta cu spatele la el( se urca doar cand sant si eu ) in rest se uita la Angelo si se aseaza langa pat de obicei.
Giova eu nu am probleme cu parul,nu imi cade deloc
pupicei lui Marcolino,sa scape de colici 
Monica vad ca ti-a revenit apetitul 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Ana e scumpa foc Francesca noastra 
Cu cercelusii si plovarasul m-a topit definitiv
Poate doarme si la noapte si te scoli doar sa pape 
Monica
maraki spune:
Angelo a papat la 21.00 170 ml,acum e pe picioarele mele si scriu cu o mana.Fetelor stiti ca de cand am venit cu Angelo acasa,florile mele cresc mai frumos?Am o floare gen palmier, mica...se uscase de tot, Giorgos se intreba de ce nu o arunc, astazi am vazut ca au inceput sa creasca doua tulpini

Mie mi se pare ca o minune, plus ca floarea care o are si Ralu , vad ca a inceput sa creasca foarte bine
si sa se umple de frunze!
Monica
Denisam spune:
Ana- superba Francesca- pupicei!
Kiki- nastere usoara pe 20, o sa fie bine!
Giova- mie nu imi cade parul mai rau ca inainte, adica in sarcina era ok!
Cuscra- 170 ml, wow, super, noi nu am depasit 140-150ml, si nu ii dau mai mult de 130 acuma, ca are stomacelul mic, ii cresc de la 5 saptamini incolo!
In sfarsit doarme si Emma de 35 de min, sper sa o mai tina, ca poate fug si eu sa prind 1h de somn, desi vad ca iara parca scanceste, viseaza ceva
!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!