Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
maraki spune:
Denisa eu am o smecherie care am descoperit-o si il fac pe Angelo de multe ori sa pape tot ce e in bibe
In timp ce mananca,dupa vreo 80-100 ml scoate tetina din gura si nu o mai vrea.Atunci il tin ridicat sa dea aerul afara dupa care il schimb si se trezeste.Dupa ce este schimbat, mananca tot ce a ramas in bibe
dupa care iar il tin sa dea aerul afara si... somn de voie![]()
Ana si bebu meu doarme, sper sa nu facem noapte alba![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Denisam spune:
Ana- am uitat sa iti zic ca Francesca seamana f. bine la fatza, tot- ochi, frunte, gura, obrajori cu Emma- plus faza cu dormitul pe partea dreapta
Va pupam!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Cuscra- si noi facem la fel cu masa si ragaitul si schimbatul-motivulpt care nu ii dau mai mult de 120ml, este ca e micutza si se face digestia greu si se maraie si indoaie de burtica- ca ea ar minca, e fomista ca si ginerele
- o sa ii cresc cand face si ea 4-5sapt, nu, ginerele e mai maricel
pupicei!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Buna dimineata!
Fetelor fata mea a inceput sa studieze cum arata casa
.
Pariul s-a anulat. Multumesc Denisa datorita tie nu l-am pierdut.
Irina
multumesc pt raspuns
Maraki
multumesc pt raspuns
Ana
multumesc pt raspuns
Giova
multumesc pt raspuns
Denisa
multumesc pt raspuns
Giova mie nu imi cade parul ... inca si firul il am mai gros.
Acum pisicile stau langa mine, iar mai devreme cand alaptam El a venit in capul meu sa toarca ... cica sa stau relaxata
.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
teolinda spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
URSULINA – sunt mortali pisoii tai. Nici nu mai trebuie sa o pazesti tu pe Raisa .

Pariul bine ca nu l-ai pierdut... macar era interesanta miza ?![]()
Si daca tot esti posedata cum zice socrosenia... cum te accepta pisicile?![]()
MARAKI – felicitari pentru papaciosul ingeras. Ma bucur ca le merge bine florilor. Poate ca si Angelo le va iubi cand va creste.
DENISA – multumim de info ref la cat trebuie sa papa /caca/pipi bebelusii...
numai ca e clar eu nu ma incadrez in limitele normale cu Nicolas.
Fetelor papanasul meu de ieri de la orele 14 :00 si pana aseara la 23 :00 NU A DORMIT . Desi la 14 :30 l-am scos in parc... a stat cu ochii deschisi si s-a uitat pe cer, desi baia a fost la 20 :30 si apoi a papat pana pe la 22 :00cum ii place lui sa serveasca cina muuult. Abia a adormit de oboseala pe la 23 :00. Deja nu stiam ce sa ii mai fac..
O fi fost deochiat ca m-am intalnit cu o vecina care s-a uitat la el dar nu a zis « sa nu-i fie de deochi » .I-am zis « Tatal nostru » de_mi curgeau lacrimile intr-o veselie si ma dureau falcile de la cat cascam.Oricum faza e ca de la 23 :00 s-a mai trezit abia la 7 :00. Pe la 4 :00 a scos 2 sunete si s-a culcat la loc.
L-am cantarit aseara si avea 6kg.
Daca nu a dormit ieri a mancat mai mult.. ca eu tot ii dadeam cu speranta ca va adormi. Acum ori nu l-am cantarit eu bine ori nu l-a cantarit Robert bine acum 3zile.
KIKI – nastere usoara pe 20feb. Fii barbata… ca ai vazut … majoritatea fetelor au scapat usor de “bagaj”.
Ana- fug sa vad pozele cu printesa ta.
DANIELA – bine ai venit acasa ! Te asteptam sa ne zici cum te descurci si daca putem sa te ajutam cu un sfat...
BEE, MIRELA,CATA,GIO,IRINA ... cum v-au dormit printzesele si printzisorii azi-noapte ?
Va doresc o zi buna tuturor !
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
kikiriki spune:
'Neata!
Am dormit si eu bine in sfarsit dupa multe nopti de chin....dar cand or venii celelalte nopti cu bebe....deh, ce mai conteaza....
Giova, Maraki, Denisam, Teolinda, multumim de incurajari!!!
Pai sincer citind aici povestile voastre am mai prins curaj asa, in genere fie spus, ca parca e mai bine sa sti ce te asteapta decat sa te duci cu frica in san ca nu sti ce ti se intampla, nu ?!
Am trecut eu prin clipe mai grele decat asta la viata mea (ma refer la durere fizica), doar ca acum se adauga si emotia momentului important pe care o sa il traiesc!!!
Ca si moment cred ca va fi cel mai important moment din viata mea!!!
Si pe care il si astept de atatia ani!!!

Asa ca azi ma apuc de bagaj!! Sa stea la usa pana plec...la marea intalnire de gradul Z!!
Kikiriki
37+ si
Luanna
Kikiriki
teolinda spune:
Bravo KIKI... ma bucur ca esti optimista. In curand vei avea in brate comoara cea mai de pret si nimic altceva nu va mai conta pentru tine din acel moment.
Fetelor am vazut pozici cu bebici in albume.
Doamne de frumusei sunt.. Francesca, Filip(ei sunt noi pe-aici).Si mie mi se pare ca Francesca seamana cu Emma iar Filip parca cu Marcolino.
Ralu e super dulce Anastasia ta cum sta ea in cadita si face "pluta"
. Pe ce ai pus-o? Pe un burete ca nu--mi dau bine seama?
Fug sa mai rasfoiesc in albume.
Apropos.. am mai pus si eu poze cu Nicolas la 2 luni. Sper sa va placa.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
marchplayer spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
Iata-ma dupa prima noapte petrecuta acasa cu motaneasa mea(ii zic asa pt ca-i tare haioasa cand plange, mi se pare ca face Mao-Mao). Pot spune ca am dormit bine fata trezindu-se doar din trei in trei ore sa manance dupa care adoarme imediat pana la urmatoarea masa. Sper sa dureze "programul", problema este undeva la mine ca n-am putut-o lasa in patut, da, ati inteles bine, a dormit cu mine in pat!
Acum este "acasa" la ea si vad ca nu o deranjeaza. Inca nu ma descurc bine cu schimbatul pampersului, adica dureaza destul de mult si cred ca se enerveaza si sa nu mai vorbesc de episodul "spalat" care parea ca nu se mai sfarseste si bineinteles am uitat s-o dau cu crema
. Sper sa-mi intru in mana cat mai repede! Eu alaptez excusiv la san, nu este necesar inca sa ma mulg, am niste mici rani pe sfarcuri, din spital cand inca nu aveam lapte si fata mea tragea de mama focului in speranta ca va obtine ceva mai mult de cateva picaturi, dar le dau cu garmastan si durerea este inca suportabila!
Va multumesc pentru felicitari si ma scuzati ca inca nu am citit din urma si nu particip efectiv la conversatii(asta fiind un monolog). O sa intru probabil si eu din ce in ce mai des atunci cand o sa ma obisnuiesc cu noua postura! Deocamdata sunt nedespartita de mica mao-mao! Va pupic pe toate si toti bebelini! O sa pun si eu cand pot poze!
Daniela si comoara Ioana Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
mirela10 spune:
neatza fetele!
am avut o noapte de cosmar...bietul bebe obosit mort dupa colici de ieri,de abea putea sa respire,horcaia si se inneca de credeam ca o sa se axfisieze.degeaba am pus ser la greu si am folosit pompita de cred ca-l dor si narile,de abea am scos cate un mucisor ratacit.mi-e o mila de el,tuseste,stranuta,se chinuie sa respire,si mai are si colici
CANDA,FELICITARI SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!
MARCH,PUPICI LA BEBEL SI TIE!
ANAM,asa stiam si eu cu cetatenia
MARAKI,waw ce grasanel s-a facut angelos
monica,denisa,irina,bee,giova,teolinda,cata si restul mamicilor,pupicei la bebei!.
-utze,pupici speciali,ca nu prea va mai auzim vaitandu-va,nu mai aveti loc de noi
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210