Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Neatza!!!
Noapte buna am avut.
Sa vedeti faza: a papat la 21.30 dupa baita.A adormit, noi ne-am culcat pe la 23. ma trezesc eu la 3.30 uda toata de lapte.Al meu ficior nu s-a trezit la ora 24 si nici la 3, daca nu il luam eu si i-am dat sa pape dormind.Pe urma si-a revenit: a papat la 7, la 10.30.oare e bine ce face?
Kiki ma bucur ca esti optimista.asa si trebuie!!!
Mirela imi pare rau ca ati avut noapte alba!!!
Cata pe unde mai esti? ce mai face nora-mea?
Liliana 6 kg
e un grasan frumos.
Anastacia sta pe un burete, Liliana.
Denisa deci, numai tie iti pica parul. nasol!!!
daca nu ne-a picat pana acum exista sanse sa ne pice?
Ana e dulcica foc Clara Francesca!!!Sa va traiasca!!!
Canda mortal pustiul tau!!!Abia astept sa se faca cald sa iesim cu ei pe afara!!!
voi iesi azi cu el, e zapada dar nu ninge si e caldut.abia astept.
Liliana fratello e un dulce, ca de obicei.Ma topesc toata cand vad pozele cu el.
Cum ai observat ca Filip seamana cu Marco? ca de abia se vad trasaturile!!!![]()
N-a facut kk al meu de aseara.Doamne cum se mai screme!!!
daca nu face pana la urmatoarea masa, termometrul e pe el.
Cred ca nu mai iau Elevit, caci sunt cu fier si am observat ca si eu fac mai rar.Deci.....trec pe altele.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Anca Oltean spune:

Buna Dragelor,
Felicitari noilor mamici, sa le traiasca Bebeii,
La multi ani! celor care si-au aniversat 2 respectiv 1 luna
de la nastere. Mai ce zboara timpul !
Si pumnii stransi si o rugaciune celor care urmeaza sa nasca.
Eu astazi implinesc exact 38fix si tot astazi sunt programata la
control la dr. cu care voi naste si urmeaza sa stabilim cand si cum.
Am emotii! si in plus am aflat ca luni 13 febr. e luna plina si teama mi-e sa nu se dclanseze si sa nasc inainte de termen.
Drept e ca daca a-r fi asa a-r fi cadou pentru sotul meu care e nascut pe 14 febr. -Ziua indragostitilor- dealtfel ca si tine Giova-daca nu cumva ma insel.Chiar te rog sa completezi si la mine pe prima pagina UM -19 mai 2005 si locul nasterii Spit.Jud.Sibiu- dr.Chicea Radu.
Cam atat despre mine deocamdata, voi revenii cu noutati cand ma voi intoarce de la dr.
Pisoi 3 - multumesc pt.datele contului comun , aproape toata ziulica stau si ma uit la pozele comorilor voastre.Sunt minunati iar pe mine ma apuca frica de momentul care se apropie.
Acum va las urandu-va multa sanatate , rabdare si energie pentru a face fata onorabil sarcinii nobile de a fii Mamica iar Bebeilor vostri papa bun si somn linistit - fara colici.
Intrebare:Cam cat se da si la cine in cazul cezarianei, am vazut ca au intrebat si alte fete dar nu am aflat raspunsul.
Kikiriki tu vei avea Pestisor , probabil si eu dar eu totusi as dori sa vina putin mai repede si sa fie Varsator ca si sotul meu , eu la randul meu fiind Pestisor.

Viitoarele mamici , bebei si proaspetele mamici.
Giova spune:
Maraki apropos de flori. si eu am o cala in dormitor. De 1 an nunai mi-a tot facut frunze si nu a inflorit deloc. Acum cand m-am uitat la ea, are deja 2 flori.
Nu cred ca iesim afara, e frigut si mai si ploua si bate vantul.![]()
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
teolinda spune:
GIO - bravo... ai vazut ca Marcolino s-a facut baiat mare? ti-am zis ca va renunta singur la cate o masa . Asa a facut si Nicolas, a renuntat intai la cea de la ora 12 noaptea si apoi cea de la 3 ba o ia la 4 sau la 5 sau chiar la 3 si se mai intampla uneori si pe la 2. Este F.bine asa... inseamna ca papa bine dupa baita si de-acum trebuie sa stie si el ca "noaptea nu-i ca ziua"... deci sa invete si el cumva sa distinga noaptea de zi... si cum altfel decat prin somnic mai mult.
Stiu ca pozele cu Filip sunt doar 2 si cam de la distanta... dar in cea in care se vede fata mai bine mie asa mi s-a parut... ca ar aduce cu Marcolino. Oricum tu il vezi mai bine... scuze ca m-am bagat eu sa imi dau cu parerea.
Multam inca odata de aprecierile la adresa papanasului meu barosan.
Imi pare rau ca e vremea urata si nu poti sa il scoti.
Eu poate il scot mai devreme azi.. si mai pe nedormite sa se odihneasca dupa ce vin cu el de-afara.
DANIELA - te asteptam sa stam la schimbat de impresii cand ai timp
Mao_Mao!
ANCA - te asteptam cu vesti. Inca putin si scapi si tu de "bagaj".
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Liliana stai linistita ca nu m-am suparat. Ma gandeam cum ai putut vedea tu vreo asemanare ca de abia i se vede fatzuca la Filip.poate ai ochiul format.![]()
Fug sa-i dau sa pape, ca urla cat il tin plamanii si pe urma iesim afara, ca nu mai ploua. Macar la o tura de bloc.
apropo tu ce mai mananci, ca eu nu mai stiu?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
J G spune:
buna fetelor!
Am venit ieri acasa si ne-am luat in primire noul job de mamica, deocamdata sunt foarte neindemanatica!
Despre fetita, in primul rand numele - cand eram in travaliu nu ne hotarasem inca daca sa-i spunem MAria-Carla sau Carla Maria (ma gandeam sa fie macar putin diferit de fetita Alinei Matei) iar a doua zi de dimineata cand s-a dus Cristi sa o declare eu eram la control si nu am raspuns la telefon asa ca i-a spus Carla-Maria. S-a nascut, dupa cum a spus Alina, cu 3700, 53cm si cand am iesit din spital am fazut ca a obtinut nota 10. Am nascut usor, fara dureri, desi travaliul a fost foarte lung.
Despre mine - ma simt calcata de tren pentru ca m-am rupt pe langa taietura si recuperarea e nasoala rau.
Incerc sa ma descurc, Carla e o frumusete.
Va pup pe toate si mai revin!
J
Anca Oltean spune:

Bine ai venit JG cu printesa Clara Maria.
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Succes in nou rol.

Giova spune:
Janina bine ati venit acasa!!!
Asteptam detalii si poze!!!
Anca felicitari pt. cele 38 sapt. Cine stie poate se va naste in 14 feb.![]()
De azi am inceput sa gangurim: ga-ga. asta zicem. si radem asa de frumos la mami, mai ales cand se joaca cu mine si cand imi da pusi.
Afara nu am iesit ca a inceput iar sa ploua.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Uitati-va aici
http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html?click=dhc_leftnav&clik=health_leftnav
la noi a cam expirat, dar e fain de vazut.
Eu l-am salvat in comp. cand ma apuca nostalgia il voi viziona.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Denisam spune:
Neatza fetelor,
Cam slaba activitatea pe aici, vad ca azi suntetzi ocupate.
Ursulina- ma bucur ca nu ai pierdut pariul, am banuit ca asa gandise-i, de aia am incercat sa raspund ca am vazut ca in europa e "durere" cu cetatenia
Jeanina- bine ati venit acasa!
Giova- asa repede cu ganguritul- bravo, astept si eu cu interes ca la cate face Emma, nu m-as mira ca toate sa lef aca mai devreme.
Moni, Ralu, Cuscra,Teolinda, Irina si restul mamicilor va pupam si avetzi grija de bebelasi.
Eu azi nu stiu dc mai apuc sa intru, ca trebuei sa mamulg acuma si vreau sa bag 2h de somn, mi sa strins oboseala de vreo 4 ziel c anu am mai apucat sa dorm in timpul zilei si m-a lovit o durere de cap, de azi noapte a treb sa o scol pe mama sa ii dea sa pape iar acuma la 7 inainte sa plece i-a dat Dragos bibe 130 si acuma a adormit, deci bag muls si apoi sper sa dorm si sa rezolv o groaza de mici chestii pt azi si maine.
O zi buna

Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!