Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bun venit acasa Janina. Stai linistita ca iti vei intra tu in mana cat de curand. Apropos Daniela... nu te plange ca te misti incet... vei vedea peste cateva zile ce rapida si eficienta vei fi. Asa e la inceput... de graba mai uiti sa le faci cate ceva... ca sunt oricum o multime de facut.Rabdare ca vine ea si indemanarea .

GIO - pai asta intrebam si eu zilele trecute... ce mai mancati ca nici eu nu mai stiu ce sa mananc. Aseara am facut o supa de pui cu radacinoase. Azi am luat niste pulpa de manzat sa o fac la cuptor... o sa pun si putin vinsa iasa mai frageda. In rest bag lapte, iaurturi Frutisima, branzica de casa... la greu.A... si am cam dat iama in dulciuri si prajituri. Si de 2 zile mi s-a pus pata si am deschis cutia de Milumil si mananc laptele praf.

Eu l-am scos si azi o ora pe Nicolas... l-am imbracat adormit... ca eu am vb la tel si pe el l-a furat somnul.. dar tot l-am scos. Prima zi cand am iesit si noi din casa fara sa ne stie vecinii... ca in rest se pune pe jale pana iese afara si da cu nasul de aer.Acum mai doarme inca....

Mai dar ce liniste pe-aici... Irina nu mai zici nimic?

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

.
Giova deci si al tau se crede gascaca ma gandeam ca doar al meu e cu ga-ga-ga.
Teolinda deci fratelo a fost deochiat. Bine ca s_a linistit. Mortale pozele mai ales ultima. Cand mergi la vaccin? Sau ai fost si am luat_o eu razna ca de obicei?
Daniela de abia astept sa intri sa ne spui acum cum e cu "mao_mao" ca saptamana trecuta "radeai" de noi.
MIRELA gandeste-te ca mai e putin si scapa de colici....... si da de dinti.
Anca dupa ce vii de la control sper sa intri sa ne spui care e treaba si dc faci un Valentin sau o Valentina
Janine refacere rapida si pupicei lui Carla.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ete ce lipeala am . Cum scriu ceva cum apar toate. Haideti acum va invit la vorba.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La vorba.... in cap. urmator.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68677" target="_blank"> cap. 136

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput