Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Neatza!!!
Ce noapte superbaaaaa!!!
A papat puiul meu la 12.30 si la 3 m-am trezit eu sa ma mulg, caci el dormea adanc, imi curgea lapte din tzitzi. El s0-a trezit doar la 6 sa pape si acum la 9. Nu stiu daca, de acum va disparea masa de la 3, ca mi se pare cam devreme. dar oricum, asa noapte n-am mai avut de mult. Si colici pe la 12 l-a apucat, ca si cu o seara inainte.
mai fug in patut si revin maoi tarziu.
aici e zapadaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Dana Ene, felicitari pentru Sansana! Sanatate multa si refacere rapida!
Diana, imi pare tare rau pt problemele cu lapticul, dar itzi spun sa nu-ti pierzi speranta si sa tragi tare de pompa, ca sigur vine lapticul! Un singur lucru mi s-a parut ciudat din ce-ai zis tu, gheata pe sani? Pai asta stiu ca opreste lactatia. Pt stimulare si desfundarea canalelor, eu stiam de comprese caldute. EU zic sa incerci sa te masezi usor sub dush cald, poate stimulezi ceva. Si cu mulsul sigur va merge pana la urma (daca e de unde, daca nu.....nu). Tb sa existe si la voi stimulente pt lactatie. EU una pe langa tot ce tb facut pt lapte: somn (daca apuc), papica si muuulte lichide, iau vreo 2 suplimente nutritive (nu-i bai ca-s naturale), ma mulg si ma masez sub dush cald. SI merge cat de cat (nu da pe dinafara, dar e ok). Si sa stii ca important e sa nu te stresezi! Saptamana trecuta cand am constatat ca n-am destul laptic si ca puiul nu prea creste (fata sugea cam 70-80/masa), am plans intai, dupa care m-am consolat ca am sa-i dau supliment, am inceput cu mulsul intensiv si ce sa vezi: in 2 zile fata mea a inceput sa suga 120-150ml/masa numai de la san, rapid; iar formula abia daca apuc sa-i dau vreo 30 ml la 2 mese.
. NU dispera!
Denisa, chiar ca mi-ai deschis ochii cu formula si constipatia!
. Partea draguta e ca fata mea nu apuca sa bea laptele praf pe care i-l prepar sa fiu sigura ca se satura! Asa ca bea aproape numai laptic de la mine. Partea draguta e ca eu mamica strangatoare, ca sa nu arunc lapticul preparat mi-l pun mie in cafeaua decof.
. SI asha s-o fi constipat puiul!
. CA pe cutie scrie clar "imbogatit cu fier"
. Plus ca oricum, constipata sau nu dar a luat 100 de g in 2 zile!
. FAta de 80 in 4 zile sapt trecuta. Mie mi se pare ca Emma ta mananca enorm! Cred ca e in puseu de crestere. Cica ratia medie ar fi de 150 ml/kg corp/zi, deci Emma mananca fff mult, daca baga peste 800.
Noi am avut o zi horror ieri. DUpa ce spuneam ca s-a constipat micutza, a inceput circul! RAcnete pana la 10 seara cand am linistit-o cu baitza, apoi tzatzi si de la 11 la 5 somnic. Acum e iar vesela.
mirela10 spune:
neatza,fetele
ieri am avut o zi criminala:tinut in brate,urlat si tzitzi toata ziulica.azi noapte s-a trezit la cate 2ore,nici nu apucam bine sa atipesc...si de dimineata avea o gramada de mucusori care nu merg scosi cu pompa
.si vad ca se repeta istoria,ca daca reau sa-l iau de la tzitzi urla.nu vrea suzeta,si de pus jos mi-e frica sa incerc ca bietul iulian nu prea a dormit nici ieri
...
mai e vreun bebe care doarme exclusiv pe burta,noapte si zi(cand doarme)?.nici nu mai incerc sa-l pun pe spate ca nu are rost.
BEE,sa `porti sanatoasa rochia si o nunta ca-n povaesti
TANTI,poate treci si tu la masuri extreme:urcat scari,
...si asa vine bebele
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
i s-a rupt apa lui Porumbel30
Nastere usoara Porumbel30!!!!

Numeioana mersi de info, te asteptam pe forum cu detalii. nu ne suparam ca intri sa ne dai vesti.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Mamici si burtici sunteti in forma vad.
Diana sa iti traiasca baiatul si sa iti vina lapticul repede.
Dana felicitari pentru Sansana si te asteptam cu poze dar si cu reactia Oanei.
Fetele la mine nimic nou doar ca am umblat ieri ca nebunii prin Lyon cu bebeloi dupa noi. O sa citesc ce ati spus in parte si dupa aia revin mai pe dupa amiaza ca si azi Marian e liber pana la ^pranz deci ma duc sa mai stau si cu el.
Irina
teolinda spune:
Buna dimineata fetelor!
MIRELA - bebele meu doarme EXCLUSIV pe burtica..fie zi ... fie noapte. Si asta de aproape o luna de zile.Pe spate nu reuseste sa doarma decat o ora sau doua daca il pun.Pupa-l pe bebe Dani sa treaca neplacerile. Si tu... ai grija de tine.
DENISA -
asta e... daca nu pot sa fac nimic cu formula ... poate ca in curand vom trece la suculete noi si poate ne reglam
.
Pupicei si Emmei papacioase. Ai vazut ca acum s-a pus fata pe treba? Si tu iti faceai probleme acum 2 sapt.
BEE - pana la urma ati facut kk singurele sau ai ajutat-o pe Teodora?
DIANA - si eu stiu ca daca stai sub dus cu apa calda... se deschid canalele si curge lapticul. La noi in carticele scrie ca dupa alaptare sa ne punem pungute cu apa calda sa se goleasca sanii. Succes si perseverenta. Lasa ca o sa vezi tu cum o sa traga Peter de tzitzi ca doar e baiat si stie el cum se face
.
IRINA - te astept sa imi zici cum s-a comportat fratelo ieri ...daca l-ai plimbat de colo...colo.
Porumbel.... nastere usoara! Te asteptam cu vesti despre bebe!

GIO - felicitari lui Marcolino pentru programul de azi noapte. Sa va ajute Dumnezeu sa fie asa de-acum inainte
.Si vei vedea ca o sa isi elimine de-acum singurel o masa. Nicolas a renuntat la masa de la 12:00 noaptea.
Noi am avut acelasi program obisnuit... baita la 8 seara, papica si somnic abia pe la 10:30 dupa care s-a trezit la 3:00 a papat repejor de la o tzitzi si a dormit pana la 7:00 si apoi pana la 9:30.
CATA ce face Bia astazi?
Maraki ce picanterii cu soacra ne mai pove?Pupicei ingerasului tau.
Monica tu cum ai mai gasit-o pe Diana?
Sper ca nu s-a dat jos din patut. Iar e mami la tine si ai interdictie la calculator?
Va pupicesc pe toate... Azi vine mami sa ma ajute pe-aici sa puna aspiratorul si sa calce camasi pentru Robert

.
O zi buna va doresc!
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Buna fetelor...Alina ii dau la 2 mese Milumil cite 30 ml...ca daca plec undeva si o las cu mama si trebuie sa-i dea ma multe mese si nu ma pot mulge sugicient sa-i poata da si lapte praf...daca nu o obisnuiesc asa si Domane freste n-am laptic suficient nu poate fi introdus mai mult de 30 ml in prima zi ca varsa si e nasol...Ioana vorbeam de vaccin la 2 luni si mama a zis ca cel mai bun si complex este Infrarix Hexa...Giova banuiesc ca din asta ii vei face, nu? Felicitari Diana, Dana si Lidia pentru bb...sa fie sanatosi, papaciosi si fara colici, daca se poate!Mamici cu bb constipati, va invidiez ca nu urla daca stau constipati si 2 zile...Bia se crizeaza daca trece juma de zi si nu iese afara...cind zic si eu ca mai groaznic nu poate fi, urmatoarea zi imi dovedeste ca se poate...aseara am vrut sa ma impusc..a urlat de la 18;30 la 21;00...de am simtit ca mor...am incercat sa o stimulez cu term sa iasa...nici o sansa..cind a fost sa-i bag supozitor a fost nevoie sa-l chem pe Dan ca nu statea...se zbatea si urla de am inceput sa pling...azi vine mama si nu stiu ce o sa-i faca, dar deja se fac 5 zile de cind iese numai stimulata..Cit priveste femeia in casa Bee nu ma invidia ca eu cred ca de vineri zboara...este prea mosmondita si vorbareata ca sa rezist!Sper sa ramin cu femeia care venea joia sa faca curat ca aia chiar avea spor...basca ca nu suport sa stau de la 8 la 16 cu cineva pe capul meu...de fapt mie imi trebuie o tipa care sa vina cind o chem sa stea cu ea, daca plecam pe undeva...nu cred ca acum pot suporta pe cineva atitea ore cu mine...dupa ce ma angajez e alta treaba, ca atunci e musai cineva care sa stea cu Bia de dimineata pina cind ajung acasa...ca atare, zilele tipei de acum la mine sunt numarate...basca cum vi se pare ca i-am facut cafea si ieri mi-a zis sa-i mai fac una ca ea bea o cafea mare!?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
A si sa nu credeti ca de la 1 la 2 noaptea nu a urlat...o ora m-am plimbat cu ea in brate de ma dor toate cele..am o febra musculara la picioare..o sa o trec ca ora de sport ca, cam asa a fost!
Teolinda dupa cum vezi ieri am stat "f. bine"...ce bine ca n-am pistol...mi-e frica ca l-as putea folosi pe mine!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
kikiriki spune:
Dragele mele burtici si mamici,
Nu v-am mai scris de mult ca am avut treburi de incheiat pe ultima 100 de m la birou....ca asa se intampla....pana acum nu prea am avut de lucru si acum la final s-au adunat toate!!! Dar AM SCAPAT!!! GATA!!! De ieri am program de voie!!!
Pupici si felicitari pentru toate mamicile care au nascut intre timp si sa le dea Dumnezeu copii sanatosi si mancaciosi!!! Sa va traiasca!!!Noi (doua) suntem bine....azi mergem la dr la control sa mai vedem ce se mai intampla ....ca mai e asa de putin!!!! BRRRRR!!! Mi se cam face frica!!!
Azi am facut si noi 37 saptamani FIX!!! Uraaaaaa!!!

Sper sa ajungem si noi cu bine pana la final...la 39 si sa nastem usor...asa cum am vazut ca au nascut mare parte dintre voi!!!
Ieri am fost la Giulesti la o prietena care a nascutr si care a fost in aceeasi "echipa" cu mine la FIV!! Are 2 baietei si sunt bine sanatosi!!! Fiecare 2,250kg !!
A reusit!!! Dupa 10 ani sa isi vada visul implinit!!!!
M-a emotionat foarte tare povestea ei si ne-am apropiat mult.....suntem surori de suferinta, doar......si uite ca aproape ca ne-am vazut visul cu ochii!!! Eu mai am un pic....
Abia astept sa ne plimbam in parc cu bebelusii amadoua!!!
Ea cu 2 flacai si eu cu mandra mea!!!
Nasterea a fost usoara, cu anestezie generala, s-a ridicat imediat, a 2-a zi dupa si e totul OK. Asa ca mi-a dat si mie curaj ca o sa fie bine!!!
Parca acum nu mai am rabdare sa imi tin si eu bebelina in brate ....mai repede....dar parca mi-e si frica.....
Kikiriki
37 fix si
Luanna
Kikiriki
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Am vorbit ieri cu Mira la telefon, se simte bine, asa cum putea sa se simta in prima zi dupa cezariana . Nu am putut sa vorbesc mult cu ea ca bebita urla cit o tineau puterile linga ea, asa ca a trebuit sa se opreasca din palavrageli la tel si sa ii dea sa suga.
Trebuie sa rectivif , cica e Selin nu Celin , mi-a spus ca asa se scrie pe la ei pe la elvetieni eu daca is cu frantuzii, am frantuzit si numele, ca e fara e stiam dar chestia cu S abia ieri am aflat-o!
Greutatea exacta 2kg 940 gr. Scorul apgar nu il afla decit cind pleaca de la spital , ca il noteaza intr-un carnet care il da la plecare.
Ca sa stiti, aici in Franta eu nu am primit nici o nota eu sau bebele nici nu stiu pentru cine se da aceasta nota. Tot ce stiu e ca, de exemplu la a doua nastere toata treaba a durat 2-3 min de cind a venit doctorul linga mine si pina a iesit bebelina iar doctorul mi-a spus ca el poate sa stea pe scaun cu miinile intinse si sa astepte sa il arunc in brate si ca daca toate romancele nasc asa el s-ar muta in Romania sa fie ginecolog! 

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)