Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor!
Pai Bee noi ieri am iesit abea a 2-a oara din casa asa ca prea calita nu este, dar ia placut si priit (cand ne-am intors a pierdut dopul de la fundulet
).
Asa si dupa aceea la 18.00 am papat, am stat cu ochii pe peretii patutului pana la ora 23.00 cand am papat iar, dupa ce am terminat m-a pus mami in patut si am inceput scandalul pana pe la 1.30 cand iar am papat, si iar scandal pana la 3.00 pt ca imi era somn si nu puteam adormi. La 3.00 a venit Mos Ene si am dormit pana la ora 9.00 cand m-a trezit mami ... eu mai vroiam sa doormm... La 10.00 am adormit iar si am dormit pana la 12.30 cand a inceput mami sa traga de mine sa ma trezesc sa pap ca ea trebuia sa plece la scoala ... si eu nu vroiam sa ma trezesc, de ce nu ma lasa sa dorm? Am papat de la un san dupa care am adormit lemn pana s-a intors ea de la scoala la ora 17.00. Hi, in sfarsit am dormit si eu cat am vrut, dar la 17.00 sa te ti ce scandal am inceput pt ca imi era fooaameee. Pe urma iar am stat cu ochii pe pereti si ma uitam la bunica ca nu intelegeam ce vrea de la mine si atunci ... i-am tras un kk in mana
dar unul maaree ca sa simta ca are nepoata
. La 21.00 terminat de papat si iar am adormit ... somn usor...
Acum ... sa nu fie de deochi!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Mai dar nu mai este nimeni pe aici?
Atunci ma duc sa ma joc!
Noapte buna fetelor. Mamici, sa va doarma bbii linistiti. Iar burtici, cat mai putine drumuri la pp!
poze
Ursoaica acum
maraki spune:
Mama Ursulina, ce program marfa are Raisa
Nici nu simti ca ai baby in casa![]()
Monica imi pare rau ca este asa agitata Diana,sant zile si zile,o sa-i treaca si ai sa vezi ce bine va dormi cat de curand
Denisa, baby meu papa laptele asta de cand s-a nascut, cand nu eram la alaptat le dadea intre mese.Nu ma incumet sa-i schimb laptele daca nu imi spune dr. Multi
pt .Emma 
Irina astazi ai lipsit, parca spuneai ca are liber sotul si va duceti la cumparaturi......
Fetelor cine a mai ramas sa nasca luna asta? Sant foarte multe fete care nu mai scriu deloc, pt. cine mai asteptam, ca nu mai tin minte?Andiadoro de tine nu am uitat![]()
Maine vine moasa si aflu cat a luat Angelo in greutate timp de o sapt.
ma duc sa prind o ora de somn pana se scôala bebu
normal ar trebui sa doarma pana pe la 1.00
noapte buna burtici si mamici
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ursoaica spune:
Maraki stai linistita ca acest program a fost doar azi.
Fug ca mi s-a trezit puiuta!
poze
Ursoaica acum
teolinda spune:
Denisa pai eu ce formula sa ii schimb ca papa doar tzitzi
. Sa fac schimb de tzitzi cu alta mamica?

Ursulina cum vrei tu sa doarma noaptea Raisa... ca pana mai acum o luna cine bantuia noaptea pe forum?
IRINA iar ai carat copilul prin market-uri toata ziulica?
Andiaroro - multumim pentru vestile de la curs... lasa ca or fi ele "fumate" dar sunt bune la casa omului sa mai stim si noi cum este pe la altii
. Ai grija de tine si vezi cu drumurile pe-afara pe frigul asta. Auzi tu.. a gonit-o incendiu de la metrou... acasa.
Fetelor fug sa fac nani ca nu stiu cand se trezeste papanasul. Vad ca e mai linistit... Sper sa nu se trezeasca pana la 3.
Noapte buna si pe maine!
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Denisam spune:
Teolinda- da la tiene mai greu, nu stiu ce sa zic.
Cuscra- de ce tie- teama sa schimbi, incearca sa vezi dc iie mai bine, decat sa te chinui, nu e litera d elege, sunt niste studii relative, cele pe care se bazeaza moasele sau medicii, tot instinctul dicteaza si ce crezi ca e mai bine, nu zici?
pupicei lui Angelo
Irina, Moni, ANA,Mirela, Bee, Anda, Andiaro, Ursulina si restul mamicilor

Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Ursulina- sa te tzii de cest program, e important
Mira ce face, sper ca e ok si ea si bebe
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
diana12 spune:
Fetele, multumesc mult de raspunsuri.
Ati reusit sa ma linistiti pana am vorbit si cu doctorul. O explicatie prea clara nu mi-a dat dar mi-a zis ca se mai intampla chestiile astea, mai ales la nasterile prin cezariana, ca mi-au bagat mult lichid. Nu va mai spun ca tot ieri vedeam ca mi s-a umflat sub operatie, adica pasarica.
Si aseara incepusem sa plang si sa ma gandesc ca ma umflu si mor. Asta ca sa vedeti cum stau cu moralul. Se pare ca la teorie sunt as, mai greu cu practica.
Si nu va mai spun ca am asa o senzatie aiurea ca nu voi avea lapte si parca ma simt vinovata. Acum am un program de-a dreptul extenuant. Il pun pe bebe la san, dupa aia ii dau 30ml formula, ma mulg, operatiune super dureroasa si mai mult de 10 ml nu am reusit sa scot de la ambii sani, dupa care gheata pe sani ca am locuri unde cica se intareste laptele. Si nu termin bine operatiunea ca trebuie sa o iau de la capat. Cum sa nu te depresezi?
Mai e cineva in afara de Irina care da formula la bebe? Macar sa stiu ca nu sunt singura.
Si o chestie super interesanta de care nu stiam. Stiati ca bebelusii, pana la doua saptamani sunt capabili sa bea cu paharelul? Cica se nasc cu instictul asta pe care il pierd cam la doua saptanami dupa nastere. Eu am ramas muta de uimire. Si lui Peter ii dau formula cu un capacel micut si sa vedeti ce bine bea...
Dana, felicitari, refacere rapida si mult laptic. Sa crasca mare Roxana si sa va aduca numai bucurii.
Va pupic pe toate si sper sa apar mai des pe aici, nu de alta dar tare bine mi-a facut sa va citesc astazi, chiar daca nu am apucat sa va raspund.
37fix si
04/25/2000
Denisam spune:
Diana- ma bucur ca ti-ai mai revenit cu moralul
,nu te stresa cu muschiul de la operatzie ca asa e ste f. tare la inceput, apoi se mai duce si chair subtiaza si in timp dispare tot,la mine abia se vede operatzia azi la 3 saptamini, asa ca ia-o incet.
Cu lapticul, si eu am patzit asemanator, dar in ziua 6 la insistentzele lui Dragos si a lui mama, m-am muls si am vazut ca laptele meu e ok si bun. Eu iti recomand sa il pui pe bebe la san cat de des posibil si sa iti inchiriezi pt 10-12 zile o pompa dubla sa desfunde canalele si sa stimuleze ambii sani si o sa vezi ca ai mai mult laptic dc ii golesti pe sani- ajutata de bebe-first si apoi de pompa.
pompe de rentuit gasesti la spital si merita, eu scot si 500 ml pe zi cu pompa dar ca Emma maninca 800-850ml si restul ii dau formula- ai grija sa nu ii dai similac(are mult fier si constipa), ci da-i enfamil sau Nestle good start-is cele mai bune si nu vei avea probleme cu scaunele si iesitul lui bebe afara!
Merg sa vad cum e dulcineea mea ca de 6 h nu doarme deloc, nu plinge mult darcred ca o supar totusi burtica, numai bine!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
tanti spune:
Buna dimineata la toate fetele
Fac si eu prezenta aici, astazi am implinit 40 s si bb nu da nici un semn ca ar vrea sa vina, ii place la caldurica, as vrea sa vina mai repede imi este din ce in ce mai greu, parca as fi un robotel cum ma misc
Felicitari Dana pt Sansana , sa fie mancacioasa si tie refacere rapida
40 FIX