Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare fetelor! Sunt o mamica de nov-dec (de fapt de ian , pentru ca bebelina mea s-a nascut pe 02 ian, in loc de 28 dec),si ma bag si eu in seama, deoarece imi revine deosebita placere sa va fac un anunt : A NASCUT DANA!!! SUNT OK AMANDOUA - FETITA A AVUT 2.700 KG! (MAI MULTE DETALII MAI TARZIU - de la Adamesca sau de la mine)
FELICITARI, DANA!!! SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOASA SI FRUMOASA, IAR TU SA AI MULT LAPTIC !
MULTI PUPICEI

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Felicitari DANA pentru SANSANA , sa fie sanatoasa si papacioasa. Refacere rapida si tie si mult laptic!

DIANA felicitari pentru PETER sa creasca mare si voinic. Rabdare si tie.. si sa te ajute Dumnezeu sa vina lapticul cu presiune
Eu nu am avut picioare umflate in sarcina dar dupa ce am nascut cam vreo 2 sapt am avut picioarele umflate mai ales in zona gleznelor. Dar a trecut.

Bine ai venit LIDA si te asteptam sa impartasesti pareri si intamplari impreuna cu noi.

BEE - am uitat si eu sa iti spun felicitari pt rochita si sa fii o miresica fericita.Si eu l-am scos afara si ieri si astazi pe Nicolas... cate o ora si jumatate.... bine imbracat, cu caruciorul. Noroc ca am o prietena cu care imi dau intalnire in parculet.. iesim fiecare cu piciul nostru ca altfel poate l-as mai sari cateodata... mai ales ca e frig si eu URASC frigul.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee sa ai o zi minunata si sa fii o mireasa superba si fericita!
Dana si Diana sa va traiasca micutii si sa va bucure. Diana, colegei mele de salon i s-au umflat cumplit picioarele dupa ce a nascut, cam cum imi erau mie inainte sa nasc dar i-a trecut cam in 4-5 zile. Nu i-a dat nimeni o explicatie logica pentru asta, poate ca a exagerat cu lichidele pt ca era cumplit de cald in maternitate, undeva la 29-30 de grade asa ca bagam litrii intregi de lichide, mai ales ea...

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri am ajuns si noi cu bine acasa din spital. Sunt f.f. obosita, asa ca probabil o sa scriu povestea nasterii altadata. Multumesc de incurajari, oricum s-a derulat f. repede totul, m-am trezit deodata ca nasc!!
Giva, poti sa adaugi in listutza ca am nascut natural, fara nimic .
Va pe toate si bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi va doresc!
Ingrid S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana si Diana, felicitari pt. puiuti!!!
Sa creasca mari si sanatosi si sa pape mult laptic!!!

Ingrid bine ai venit acasa!!!

Fetele multumesc de urari, rectific maine lista, ca vreau sa-mi petrec timpul ramas cu sotul.

Ioana mersi de sfaturi, a papat l-am lasat si mi-a vomat. asta e.

Am fost si noi la vestita dr. Atata l-a laudat pe Marco, ca ma miram si eu ce baiat sanatos si voinic am putut face. Are 4800 gre, si 58 cm. 6 cm intr-o luna.
Mi-a zis sa nu-mi fac problema cu vomatul, e prea rapid si lacom. Sa ii dau doar lapte si de la san, fara sticluta, fara ceai.
Daca sughite sa nu-i mai dau lamaie, ci sa-i masez de sus in jos degetul mare de la mana. I-am facut si a functionat.
Water gripe sa-i dau o lingurita cand e in toiul crizei de colici.
Mi-a zis ca, bebelusii care cresc rapid in greutate si papa mult, fac crizele mai tari de colici.
Reflexe are ca pt. un bebe de 4 luni, ce mai, suntem tare mandrii si tati a primit cel mai frumos cadou. ca oricum n-am ajuns sa-i cumpar nimic, ca ii era foame la bebic.
I-a verificat nu stiu ce reflexe, morgan, etc si a zis ca tare documentati suntem.

poate revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata si Teolinda am vb. cu dr. de vaccinuri. Si infrarix-ul si pentaximul sunt fff bune. Spre deosebire de penta..., infrarixul are si vaccinul de hepatita inclus. deci nu trebuie intepat bebele de 2 ori.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Diana, felicitari pentru puiutz!

Maine incerc sa ajung la Dana la maternitate, dar nu stiu daca o sa si intru. Ca e tot in carantina maternitatea si nu au voie vizitatori...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova sa iti traiasca sotul, sa fie sanatos si multi ani fericiti inainte!!! Felicitari pt. vestile bune despre MarcolinoTi-am zis ca s-a schimbat foarte mult si a crescut Sa petreceti bine in seara asta
Diana si Dana, sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase, papacioase si norocoase Voua refacere rapida mamicilorSa ne scrieti cum s-au comportat fetitele voastre cu
Fetelor si Angelo face kk la doua zile, nu are crize vad ca nu se agita prea tare.Ursulino, ce socrosenie cretina ai!!! Daca as sti ca a spus a mea asa ceva, i-as da interzis la mine in casa pt. totdeauna Oricum vreau sa-i pun in vedere sa vina mai rar pe aici pt. ca de cate ori il vede pe Angelo, il agita si nu doarme o gramada de ore! Chiar asa: nu am facut contract cu ea sa imi petrec TOATE sambetele cu socrii!!!
vaccinul de care spuneti ca a fost facut in spital, aici nu se face, mi-a spus asistenta de la bebei in maternitate ca asta e vaccinul contra tuberculozei,in Eu nu se mai face.
Diana mi-am amintit: prietena mea care in sarcīna nu a avut niciodata picioarele umflate, dupa ce a nascut le-a avut butuci timp de 2 saptamani.Eu le-am avut si in sarcina si dupa ce am nascut,timp de o luna!
Revin mai tarziu,mai avem putin si face baita.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA,DIANA si DANA felicitari fentru CELIN,PETER si ROXANA !
Va asteptam acasa cat mai iute cu vesti si poze!

GIOVA la multi ani sotului...chiar daca mai tarziu!
BEE ai pus poze cu rochia de mireasa? sau vrei sa te vedem direct...la nunta in ea?
INGRID bine ai venit acasa!
LIDA bine ai venit printre noi!
Vad ca sunt cam aceleasi probleme: diaree sau constipatie.
Daca va ajuta,la noi functioneaza ceaiul Baby Calm...cum il bea cum ii trage niste cufureli ( pardon de expresie...) en gros! Eu cam evit sa ii dau ceai,dar cateodata e musai,ca nu mai stiu ce sa-i dau sa taca...in afara de san evident. Ea nici n-a fost constipata...cea mai lunga perioada in care n-a facut kk a fost de vreo 10-12 ore.
De dat afara din guritza nu ne plangem,asta e la ordinea zilei. Si azi iar a avut niste crize - scurte - de colici,deci si Bonisanul a avut efect fix 2 zile ca Gripe Water.Cred ca ma apuc sa i le dau alternativ. In rest e la fel: nu adoarme inainte de ora 24...azi a dormit de la 13,30 la 15,30 ,in rest doar cate juma de ora de motazaiala la tzatza! Si acum iar ne chinuim s-o adormim. Azinoapte am adormit cu ea in pat,m-am trezit la ora 3 si in loc s-o las sa doarma m-am pus s-o trezesc sa-i dau papa...si pana la 5,30 n-a mai adormit dupa aia! A mai dormit apoi vreo trei ore si de atunci...doar alea doua ore.
In rest doar papa,plans,in brate si iar papa si iar plans...si tot asa ! De aia nici n-am mai intrat azi pe forum ca n-am apucat!
Merg ca s-au intetit tipetele
Pupici la toata lumea!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DANA- felicitari pt Roxana, sa fie sanatoasa si micacciaosa iar tie mult laptic si refacere rapida!
Cuscra si Fetele care avetzi probleme, cu constipatzia la bebei, va spun clar ca e de la formula, o prietena as a patit care folosea SImilac, a schimbat cu cei i dau eu Enfamil sau Nestle Good start, chair dc sunt un pic mai scumpe, sunt ok, noi facem kk odata la 2 mese si destul de mult, asa ca va sfatuies sa schimbatzi formula care o folositzi si sa trecetzi pe ce v-am spus, nu mai zic ca sunt cele mai bine cotate aceste 2 tipuri, similac si altele contin prea mult fier si de aceea se constipa bebei.
A fost mamai 1h cu bebe afara, am facut toata casa curat si bucatraia si sunt fericita ca am facut si invitatzia de botze, mai treb sa ii fac o poza haioasa sa o adaug si sper spre seara sa le trimit.
Ma duc sa papa peste ca apoi set rezeste sa pape Emma si treb sa fiu gata.
Moni- imi pare rau ca te chinui cu Diana, sper sa isi revina[pup]
Ana si Irina unde suntetzi, Ursulina
la fel?

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput