Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Alina nu te mai gandi, n-are rost.
nu ai vazut la tv ca dr. acela care a taiat penisul din greseala, nici acum nu e judecat? ca se tot amana procesul? Asa ca...
in tara asta banul are putere. Noi astia mcutii, putem sa si murim ca nu rezolvam nimic.
Eu mananc compot de piersici, bag cate o cutie/zi. Lilioana parca isi facea de mere. Eu nu am timp sa-mi fac, si se strica merele in casa.
Andiaro, lasa sa mai stea bebele putin in burtica.
MUltumim de sfaturi, sunt foarte adevarate si utile.
Mirela si al meu a stat ieri tot in brate. azi e mai cuminte, doarme in bouncer.
multumim de urari. Poate stie ca e ziua lui ta-su' si de aia e cuminte. sau stie ca-l duc la dr.?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
mirela10 spune:
MIRA,FELICITARI,SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI TIE REFACERE RAPIDA
ANDIAROO,hai ca mai ai un pic,odihneste-te cat poti,inainte sa intri in clubul zombi
ACINA,ASTEPTAM VESTI BUNE,NASTERE USOARA
DENISA,pai mie mi se pare super 360gr/pe saptamana
.sa o tina emma tot asa si sa vezi ce durdulana se face
TEOLINDA si dani face la 2/3 zile kaki moale.culmea ca azi dimineata a facut de doua ori dupa doua zile si il doare burtica mai rau
.am citit si eu in capraru ca asta inseamna ca asimileaza la maxim
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
T_Ioana spune:
Nici noi nu am mai iesit de 2 zile si a cam facut urat, dar vad ca nu am reusit nimic cu termometrul.Daca pana diseara nu are scaun, ii pun si eu jumatate de supozitor cu glicerina.
Giova, poate iti amintesti ca si eu ma plangeam ca vomita mult si des, pediatra mi-a spus ca e normal la copiii care mananca cu pofta iar Razvan ca si Marco e tare hulpav si se grabeste de zici ca vina cineva si-i fura tzitza. Am descoperit cum sa evit sa mai manance asa si sa vomite. Nu-l mai las pana plange de foame, cand vad ca se apropie ora de masa stau pe langa el si sunt pregatita. Cum scartaie putin cum ii bag sanul in gurita. Iar dupa ce mananca il tin in brate cam 5-7 minute si abia apoi il ridic sa ragaie, si nu ii dau peste spate ci il masez usor si ma plimb cu el prin camera. Asta a dat rezultat la noi in sa zicem 8 cazuri din 10. Noaptea nu am rabdar sa fac asa ceva, pic de somn, si atunci mai vomita, dar asta e. Trebuie multa rabdare si sa te porti foarte "soft" cu el ca la miscari bruste vomita.
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Si Giova, te rog treci si la noi ora nasterii: 13.40
Cata, imi cer scuze daca s-a mai discutat si eu habar n-am dar despre ce vaccin vorbiti? E ceva obligatoriu sau despre ce e vorva?
Ioana
lui
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
A, am uitat sa va spun ca asta noapte am
si a fost ok. Adica m-a drut, nu ca data trecuta dar a durut putin. Dar dupa ce s-a terminat cu durerea a fost super![]()
Ioana
lui
Pozicile mele
Denisam spune:
Neatza sau anziau la voi![]()
Bee- am uitat sa iti urez sa porti sanatoasa rochitza de mireasa si sa avetzi o zi superba si sa va bucuratzi de toate si de bebitza
Vi ati prestata si e totul ok cu cezariana, adica la cate saptamini, de intreb si eu ca am cam vrea...
Ioana- ne bucuram ca Razvanel e ok si ca voi ati trecut al fapte bune
Mirela- pupicei lui Dani
si tie
multa rabdare si puetre, sa papi si sa dormi cu el ca sa ai laptic
Irina
- gata i-am facut program Emmei- maxim 120 ml la o masa, nu conteaza c aplineg sau o doare burtika, pe noi seara ne doae cam rau, adica facem un pic de scandal de 1h, cred ca de azi ii bag niste debridat sa vedem care e treaba, daca o ajuta
Cuscra si Moni- ce fac bebelasii
- cand facem un chat aici macar de juam de ora?
Ursulina- ce face Raisa?
MIRA sa iti traiasca printzesuca sa fie sanatoasa si papacioasa. Tie mult laptic si refacere rapida.
Giova- petrecere frumoasa si numai bine!
Dana- tinem pumnii sa fie Sansana sanatoasa si tie refacere rapida si numai bine!
De Diana stie cineva ceva?
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
Multam de urari DEnisa. Noi la o luna am incercat. SI chiar nu au fost probleme. E adevarat ca si eu dupa o luna am scapat de durerile de burta! DAr nu-i bai ca m-au luat cele de spate. ZIci ca si acum sunt gravida, asa ma doare. CAnd inbrac fata pe patul din dormitor raman intepenita. AI grija cu Debridatul, ca nu e intotdeauna eficient. DUpa o saptamana fara rezultat, n-am mai asteptat sa-si faca efectul si am renuntat la el! DAr abia dupa ce am renuntat eu la bere au disparut colicii!
. Cum stai cu lapticul? Diana cred ca a nascut vineri, dar cred ca nu a apucat sa ne anunte ce si cum. Probabil nu a iesit din spital.
ALina, transmite-i Acinei nastere usoara! DE ce crezi tu ca Ayan nu se satura? CAt timp ia bine in greutate, eu zic sa nici nu te gandesti la lapte praf. Poate il chinuie si pe el coliceii. ATunci ei simt nevoia sa suga mereu, fiindca ii linisteste, nu fiindca ar fi neaparat nesatui.
Cata, ce te invidiez eu pt femeia in casa! Noi am stat ceva fara curatenie facuta, de-mi venea sa ma impusc! DAr a reusit Radu sa traga tare sambata si-n 3 ore stralucea de curatenie toata casa, asta in timp ce eu plimbam fata prin parc.
Ursoaico, parca tu ziceai ca atzi plimbat ieri fata! Pai aia mica e ursulina polara, pe frigul asta? EU n-am scos-o si mi-a parut putzin rau. Daca stiam sigur ca sunt mai mult de -5 grade, ieseam, dar asa...... SI puiutza mea cred ca e calita, ca am tot iesit cu ea.
Mirelutza, sa stai cu Dani afara in brate! Saracutza de tine. Scoate puiul untul din tine! Sper sa ai rabdare si putere!A mea se calmeaza instant numai cand ii pun caciulitele. STie ca iese si tace.
Giova, distractie placuta. SA-ti traiasca sotul!
Restul fetelor, multi 
diana12 spune:
Scriu pe fuga. Sunt franta de oboseala si ametita. Ieri am ajuns si noi acasa.
Am nascut vineri, 3 februarie, ora 17.09 o minune de baiat, Peter. A avut 3515g, 51cm, scor Apgar 9/10. Operatia a decurs bine, doar stari de voma si ameteli in primele 12 ore dupa.
Felicitari noilor mamici. Sa le creasca ingerasii frumosi, sanatosi si destepti. Mamicilor rabdare si curaj.
Nu am apucat sa va citesc, nici nu stiu cand ajung. Am probleme cu alaptarea, am facut furia laptelui, mi-am revenir, dar canalele sunt cam infundate, laptic nu e destul si de aici va incipuiti, stres cat cuprinde.
Am si eu o intrebare la mamicile care au nascut. E cieva care pe perioada sarcinii nu a avut picioarele umflate si dupa i s-au umflat? Eu am niste butuci de picioare si nu imi explic de ce. Nici dupa o noapte de somn nu s-au mai desumflat. Oricum voi suna doctorul azi, dar vroiam sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva.
Multumesc si pupacim toti bebelusii, mamicutzele si burticutzele.
37fix si
04/25/2000
lida30 spune:
salutare, salutare si felicitari tuturor mamicilor si bebitzilor!
sunt mamica din 12 ian si am un puisor tare scump
. Rares Alexandru il cheama si e comoara noastra. imi pare rau ca nu prea am avut timp sa va scriu dar am citit mesajele voastre cand am apucat. pot sa va spun ca am gasit sfaturi folositore chiar daca nu imi erau adresate. multam tuturor.
pentru Alina si puiul ei, Ayan si eu am patit la fel cu pampersul.se uda tot si am trecut la pempers nr 2. ei cresc f repede dar noi nu realizam! pupici la bebitzi
mamici si.......tatici!
Lidia si Raru'
Denisam spune:
Diana- sa va traiasca PETER!Sa ai mult laptic!
Eu aveam ceva canale infundate dar trece dc te pompezi simultan la ambiisani si dc pui pe bebe, cred ca stii deja.
cu picioarele eu nu amavut probl nici inainte si nici dupa nastere!
Va pupam si take care!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!