Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Anda, saru' mana pentru astrograma. Nu prea suna ca si cum ar fi un membru al familiei mele... Atat de multa imoralitate!!! Parca l-ar creste altcineva. Sau astea sunt predispozitiile astrologice, care pot fi "netezite" prin educatie? Eu nu sunt mai deloc cum scrie la astrograma, iar pe "astrologul meu de serviciu" l-am zapacit complet in ce priveste evenimentele majore din viata mea. Nu se implinesc deloc. Mi-a zis ca sunt atipica si ca "mi-am depasit" horoscopul! E corect ce spun?
Eu i-am dat completare cu formula duminica si ieri. A mancat de parca nu mai mancase de o zi intreaga! M-am bucurat ca a mancat din prima, nu m-am rugat de el, dar am simtit asa o mare tristete in suflet... E dureros sa alaptezi atata vreme si dintr-o data sa vezi cu cata placere suge bebeul tau dintr-o sticla! Cred ca ii voi da un biberon pe zi de acum, ca nu se poate altfel. Din cauza ca 12 ore nu mananca deloc (noaptea), e logic ca nu prea mai produc lapte in timpul zilei la fel ca inainte sa-si faca programul asa! Insa voi merge maine la doctor, ca sa vedem daca nu e mai bine ca masa asta cu supliment sa fie cu altceva decat lapte. Intr-o saptamana implinim 3 luni si nu am avut colici deloc. Poate incercam o supica de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

La mai mare pentru bebelusii veniti pe lume intr-o zi de 7.
Camelia_daniela mie de exemplu scoicile alea de care vorbesti tu nu mi-au ajutat la nimic.Nu a vrut Tudor nici sa puna limba pe ele da sa le suga.Asa ca le am ca amintire din zilele alea de cosmar cind imi dadea singele din sfircuri.Pina la urma au trecut de la sine (desi am pus un tub de Garmastan)dupa vreo 6 saptamini.Insa dienutei de exemplu i-au fost de mare folos.
negaracristina f bun pontul cu picatura de otet.Nu intelegeam ce dracu fac cu tetinele de se albesc.
Anda77 am tot asteptat momentul in care sa te rog sa purcezi la o astrograma si pentru al meu fecior.Mi-am zis ca o voi face cind vei fi mai libera.Nu stiu daca am nimerit-o.Dar te rog ia-l in considerare si pe Tudor, 19 decembrie 2005, ora 9.10, Baia Mare.


leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Si era sa uit.Tot voiam sa va intreb de ceva vreme.Cum v-ati revenit cu kilogramele? Asta daca nu s-a discutat cumva in timpul in care eram eu prin spital.
Eu am pornit in sarcina de la 60 si am iesit din maternitate cu 61.De atunci am ramas asa,dar cu un pic de burta care nu vrea inca sa intre in pantalonii vechi.Au facut ''minuni'' suferintele din spital.

Va pup.

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda nuuuuu medic, nu, nu! Sa se chinuie 12 ani cu invatatura si apoi sa nu-si gaseasca loc in spitale sau policlinici de pile?
Oricum, eu iti multumesc ca ai facut-o ca sa imi fac o idee de materialul ce zace in fii-mea!
Dar e interesanta analiza.
Leea, da, masca se ia de la farmacie si costa 30.000.
Corap si mie mi se pare ca esti Peste! Acum sa vedem ce zice Anda.


Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineatza,
Citii si eu si ramasei cu niste tare gramaticale dupa DOOM 2 asta ! Dar de ce ii zice oare DOOM, pentru ca e un blestem pe capul bietilor romani care respecta inca reguli gramaticale?!
Apropo de masaj la bb. Mi-am adus aminte ca nu i-am facut masaj cam de multicel lui Sebi, lui ii place acum sa il scarpin pe spate...
Am vazut ca folositi lapte de corp. Sper ca e lapte de corp special pentru bb !!!! Nu de alta, dar daca de la Kiwi se face sau alergie ( eu tind sa cred ca fac alergie numai copii sensibili, apropo, al meu a fost un ALERGIC continuu, dar din diverse motive, nu mancarea ! ) de la produse cosmetice de adulti, probabilitatea sa aibe probleme e foarte mare. Ma gandesc la cat de usor se gresea dozajul unor substante la fabrica de cosmetice si detergenti la care am lucrat, si cate artificii chimice faceam sa salvam substantele !

Referitor la Raceala ca vad ca bantuie si aici pe forum, eu am o reteta soc pe care o folosesc de cativa ani si, desi sunt mediu super propice pentru "racituri" DOOm 2 !, eu scap intr-o noapte de toate simtomele ( greata, febra, tuse, puseuri cald-rece, etc ):
Un plic fervex de adulti facut in ceai de tei concentrat, fierbinte;
Se adauga lamaie o felie groasa, bine stoarsa acolo si de la 1 pana la 5 fiole de vit. C de 5 ml ( eu am incercat cu diverse dozaje ).
Nu are gust nasol, e chiar bun, daca suportati gustul acrisor. Daca nu, puneti miere sau zahar in chestia asta.


Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Corapu', ce-mi vazura okishorii? Te-ai nascut in Tulcea? Ai si copilarit p-acolo, sau doar te-ai nascut? Si io mi-s de prin Tulcea si, pana la opshpe' ani, numa' p-acolo am haladuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Lordra si tu esti tulceanca?!! Ia uite cate tulcence suntem pe forum si eu nu stiam. Poate tragem o intalneala pe la vara. Unde ai stat tu? Ce liceu ai terminat, poate ne si cunoastem si habar nu avem









aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Aaaa, ne-am masurat acum si avem 60 cm. O rog pe CRISTINA sa ne treaca la 2 luni cu 60 cm, chiar daca avem doua luni si-un pic.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ptr cele care beti cafea decaf: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35091&whichpage=1" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35091&whichpage=1

Mara95, Gabitaco si Bubamara la mai multe luni bebeilor!
Pischi oau, ce lungana ai!!

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Anda, mersi mult de tot pentru astrograma.
In sfrasit ceva care sa imi placa si mie , ca zodia Capricorn in general nu imi place, eu voiam sa fie mai activ, mai agitat! Dar macar e incapatanat, scumpul de el! Sa il vezi ce nervos e uneori, ca imi vine sa il mananc! O sa fie unul dintre copii aia de se trantesc pe jos in magazine urland ca vor cine stie ce jucarie sau ciocolata. De abia astept! Si mai am o intrebare la tine Anda, daca se poate. Eu sunt nascuta pe 19 februarie si nu am stiut niciodata exact daca sunt in zodia Pesti sau Varsator, difera in functie de zodiace. Ma poti lumina, te rog?
Revin la problema pampersilor. Am cumparat si de la alta marca, nu stiu daca e ok sa ii spun numele, dar o fac: Happy. trebuie sa spun ca sunt mai mult decat nemultumita. Daca de la pampers se pisa pana la sub-brat, acum am batut recordul, ieri ii era TOT spatele plin de pipi, asa ceva nu am mai vazut. Cand i-am desfacut scutecul am vazut ca pur si simplu nu mai absorbea pipi, printre cutele pielii era plin inca de pipi, baltea. Si era scutec schimbat de 2 ore! Deci o sa raman la Pampers! Acum imi e ciuda ca am dat banii pe scutecele respective! Dar macar m-am lamurit!
Bebe al meu face din ce in ce mai mult scandal seara, urla de zic ca il tai, se potoleste numai daca il plimb prin casa in brate. Mai nou a inceput sa mi se agite singur cand e treaz, adica da din maini si din picoare asa de tare ca il apuca vomitatul! Azi dimineata mi-a vomat vreo 2 ore in continuu! Nici nu stiu daca i-a mai ramas ceva in stomacel. Voi ati mai patit asa ceva?
Gogolos si printisorul

Mergi la inceput