Alaptatul - Help Line- (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

.
Lavinia, nu-i grav 550 gr... poate a fost cantarita dupa kk, si luna trecuta inainte de kk... daca oricum e grasuta, nu cred ca e pb. Alapteaza in continuare, poate va lua mai bine in greutate luna viitoare!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Da, Gabi, ai dreptate, am cintarit-o dupa ce a facut kk, numai in body. Dar, deocamdata nu ma stressez, atita timp cit e multumita dupa ce o alaptez.
din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eunice,citeste aici:
http://www.kellymom.com/health/lifestyle/mom-exercise.html
TOMALAVINIA,nu te ingrijora, e super ok fata.la mai multe luni Cristinei miciuite ce ii sciam si lui Gio pe pag trecuta:"cantareste bb mereu la fel:gol,daca l-ai cant dupa masa mereu asa fa si pe viitor.daca l-ai cant inainte de masa,cant mereu bb inainte de masa."
va pup.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lavinia, si Maruca mea a luat intre trei si patru luni doar 400 gr, dupa ce in primele 2 luni luase cate 850 gr, iar de la 4 la 5 luni a luat cam 600 gr. Eu chiar nu imi fac probleme, e grasutza, vioaie, nu pare nesatisfacuta deloc. Noi insa dormim f f f prost. Noaptea desi per total doarme 12 ore, se trezeste f des, nu ca sa pape (de papat papa cam la 3 ore, uneori la 2) ci pur si simplu plnage cu ochii inchisi, cateodata vrea suzi, altdata nu vrea decat sa o mangai. Oricum, sunt chiauna. Sper sa ii treaca fiindca nu stiu cat mai rezist in ritmul asta. Ziua e un ingeras cuminte, noaptea se transforma...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maril spune:

Exista o crema mai buna decit Garmastan si Bepanten. Se numeste Lanolin si este speciala pentru mamele care alapteaza. In strainatate, aceasta crema este recomandata de liga La lesche. Avantajul ei este ca nu trebuie indepartata de pe sin inainte de hranirea bebelusului si nu ii face nici un rau, caci este naturala (grasime pura de oaie), nimic chimic. In plus, grabeste vindecarea ranilor si face ca pielea afectata de supt sa devina mai elastica, asadar mai putin sensibila.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

maril, f adevarat ce spui pt unele mamici cr cu lanolina a facut minuni.
nici Garmastan&Bep nu trebuie indepartate de pe san inainte de alaptare.nu promovez nici o crema anume.la mine nu au mers Garm&Lansinoh-mi s-au parut fff grase.
despre Lansinoh,crema cu lanolina pura:
http://www.lansinoh.co.uk/lanolin_product_info.html
insa ca si alte creme:Garmastan&Bep,
Lansinoh should be used in conjunction with addressing the cause of the soreness. See additional reference material on causes of sore nipples.
If soreness does not start to ease within 24 hours of commencing use of Lansinoh, or if the problem persists, the user should contact a Lactation Consultant, Breastfeeding Counsellor or their Health Care Professional.

Lansinoh lanolin used by itself is not a treatment for sore nipples caused by thrush (Candida albicans) or a bacterial infection.

Lansinoh lanolin can be used in conjunction with treatment for skin conditions. Unbroken skin is the best barrier to infection, however Lansinoh relieves dryness that can result in cracking and promotes healthy skin, it may prevent some secondary infections.

despre alaptat pe siteul lansinoh:http://www.lansinoh.co.uk/about_breastfeeding.html

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

emaaimee multzumesc frumos pt link. Mi-a fost de mare folos.
Spor la alaptat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

Lavinia, Noi insa dormim f f f prost. Noaptea desi per total doarme 12 ore, se trezeste f des, nu ca sa pape (de papat papa cam la 3 ore, uneori la 2) ci pur si simplu plnage cu ochii inchisi, cateodata vrea suzi, altdata nu vrea decat sa o mangai. Oricum, sunt chiauna. Sper sa ii treaca fiindca nu stiu cat mai rezist in ritmul asta. Ziua e un ingeras cuminte, noaptea se transforma...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Asa imi face si mie Cristina. Mai nou in fiecare noapte ma trezeste din 2 in 2 ore numai sa stea la sin, sa suga si se enerveaza cind curge laptele. Concluzia ca ma foloseste in loc de suzeta. Ziua suge pe pumn, il baga tot in gura, iar de suzeta sa nici nu o simta ca isi face greata. Nu mai stiu ce sa fac cu ea. Va pupam si crestere mare!

Mergi la inceput

emaaimeedin partea noastra. Eu o cintaream pe Cristina cu body pe ea si scadeam din greutate 50 gr. Mai mult nu cred ca are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Toma Lavinia eu am fost si sunt inca pe post de suzeta, pe langa cel de restaurant non-stop, de 11 luni. Uneori a fost greu dar stiind ca pt. ea e cel mai bine astfel am reusit sa supravietuim.Sincer, detest suzeta, iar Mariuta a folosit-o f. putin .In general s-a jucat cu ea, rozand-o de zor. Nu te speria, alaptatul e cea mai buna metoda de linistire in cazul unor dureri, suparari asa ca poate micuta ta asta si face.

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

mamica fericita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamacangur

Toma Lavinia eu am fost si sunt inca pe post de suzeta, pe langa cel de restaurant non-stop, de 11 luni. Uneori a fost greu dar stiind ca pt. ea e cel mai bine astfel am reusit sa supravietuim.Sincer, detest suzeta, iar Mariuta a folosit-o f. putin .In general s-a jucat cu ea, rozand-o de zor. Nu te speria, alaptatul e cea mai buna metoda de linistire in cazul unor dureri, suparari asa ca poate micuta ta asta si face.

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

mamica fericita!

Bine zici! Dar mi-e ciuda citeodata ca nu pot nici macar la baie sa merg linistita!
Maria mea la 2,4 luni suge pe suzeta de numa! Si ma ambitionez eu sa o dezvat de ea!
de la noi!

Mergi la inceput