Lavinia, imi aduc aminte de noptile cand nu puteam iesi la baie (de obicei nu prea ies noaptea, rar se intampla) fiindca cum ma miscam de langa ea, urla dupa mine, si trebuia s-o iau cu mine:(
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Fetelor,
am si eu o problema sau nu e problema. De fapt nici nu stiu. Sunt o mamica de martie, baiatul meu are 9 zile si eu am senzatia ca nu maninca deajuns. In primele doua zile a scazut 300gr de la 3930g cit avea la nastere.In ziua a treia a pus 35 gr si in urmatoarele doua zile cite 50 g. Cam la 2 ore jumate se trezea si manca 10, citeodata 15 minute.Acum , de vreo doua zile imi sta mai mult la san , dar se trezeste la 3, poate si 4 ore jumate.E normal, maninca indeajuns? De cantarit o sa-l cantaresc vineri. Cum imi dau seama ca maninca destul, lapte este ca-mi curg sanii cum se trezeste asa rar. O fi ceva cu oboseala asta a lui, sau doar e mai lenes din fire.Mai aveti copii asa?
Merci mult
Mamici,nu mai lasati bebelusii sa va foloseasca pe post de suzi.stiu cum e.ar morfoli in continuu.si dra mea era smechera si apasam pe san cat sa curga lapte la ea in gurita si nu i-a mai trebuit mama-suzi![]()
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
deschid cap4 si iti rasp si tie,Amma.
edit:deschis,rog moderatorii sa faca cap 4 sticky si sa-l inchida pe acesta
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII