Mamici de mai-iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

salutare, burticute!!!
fetelor, sunteti toate niste dragute. va multumesc tuturor pentru felicitari. AVEM FETITA!!. m-am simtit foarte bine cand am vazut cat de multe ati raspuns la mesajul meu.
aseara am vazut si caseta. stiti, noi i-am dat caseta dr. sa filmeze tot. era interesant...ce am vazut acolo. deja, dl. tata vede foarte multe asemanari intre el si bebelina.
imi pare rau ca nu s-a putut face si 3D. dar eu nu stiam ca la unirea nu au ecograf cu 3D ci doar in clucerului.
asta e...dar cred ca am fi vazut-o mai bine daca era 3D. mai ales ca acum oprea tot timpul imaginea pt a face masuratori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

DianaR
Eu am invatat la materia "comunicatie" la faculta aici ca mailul/internetul este cel mai rapid dar in acelsi timp cel mai "rece" mod de a comunica. De aceea se recomanda de multe ori folosirea iconitelor pt a reda o anumita stare, sentiment sau inlocuirea comunicarii nonverbale. De fapt daca ai auzii aceleasi cuvinte si fraze din aceeasi gura de la aceeasi persoana "pe viu" ai percepe convorbirea cu totul altfel. Comunicarea nonverbala constituie 80% din mijlocul de a transmite o informatie, restul de 20% sant "doar" cuvinte. Ce vreau sa spun este ca aceasta "cearta" poate sa fie o mare neintelegere care de fapt are la baza doar o "miscommunication" din motivele expuse mai sus.
Poate totusi vrei sa reflectezi la acest lucru si sa revii asupra deciziei tale. Eu una m-as bucura...
Eu una am invatat ca nu are rost sa contrazic pe cineva pt ca oricum eu nu-mi schimb pararea mea personala asa de usor, decat in urma unor analize si cercetari validate de mine. Iar pt cealalta persoana sper ca sa ajunga la o "intelepciune" prin studiu propiu si experienta personala. Asa ca nici nu imi risipesc energia sa ajung la o discutie contradictorie.

Na hai, ca m-a luat filozofarea....

Ramanem acelasi grup ca si pana acum, da? OK?

Virgi
Eu am un aparat electric de muls "Medela" pe care l-am mostenit de la cumnata mea. Are doua pompe. Am spalat si sterilizat bine toate ustensilele si il voi folosi (sper) dupa nastere.
In ceea ce priveste trusoul bb, eu am inceput deja de o vreme sa achizitionez lucruri. Aici primesti o lista de la cabinetul de moase unde mergi la control. Inca nu am cumparat nici un articol de toaleta pt bb cum ar fi sampon, crema, pudra....mai astept putin. Adevarul e ca eu sant cam "zgarcita" la cheltuit bani, adica vreau cel mai bun pt cel mai ieftin pret...am invatat de la Olandezi.... Deci urmaresc toate ofertele si compar magazinele intre ele, si cand gasesc "gaura" dau lovitura...
Daca va interreseaza ce sta pe lista, am sa va scriu.

Fetele cu poze cu burtici! Sa stiti ca m-am uitat la toate, dar nu am avut timp sa va scriu personal ca toate santeti frumoase si aveti burtici frumoase!!!

Carmina
Vreau sa te felicit cu casatoria!] Sa fie intr-un ceas bun si sa ai casa de piatra!!!
Si eu m-am casatorit in 10 ianuarie, luna trecuta. Party-ul il facem in septembrie in Romania. Aici doar ne-am oficializat ca nu eram "oficiali". In Olanda nu conteaza, locuitul impreuna se considera aici o casatorie, dar noi asa am simtit.

Adi
Foarte bine faci ca vii cu mana de barbat printre noi!!!!! Cateodata este nevoie....!!!

Pe mine in sfarsit m-a luat durerea de gat si sant racita cobza...m-am dat la ceai cu lamaie..si ma duc sa-mi cumpar ceva pastile de supt pt gat, cu substante naturale. Ieri am facut gargara cu apa calda cu sare si vad ca azi am inceput sa se desprinda mucoasa de pe gat. Ehh..trece si asta...

27+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Inaioana eu imi cer mii de scuze, am incurcat nu tu ci Lyly a cicalit-o putin pe Diana. Mii de scuze
Uite tine o ca sa treaca mai usor si niste

M-ai ertat?

doroti_5 26+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Buna dimineata fetelor si taticului!

Lya, felicitari pt. bebelina. Sa cresca mare, frumoasa si sa va aduca numai bucurii.

Diana, te rugam sa nu pleci. Chiar daca uneori suntem mai irascibile si mai putin tolerante, avem nevoie unele de celelelate si cred ca prezenta fiecareia dintre noi aici este importanta.

Fetelor, nici eu nu mai dorm de doua nopti. Aseara a inceput si pe mine sa ma doar un picior groaznic de tare. Stiam, de pe forum, ca uterul apasa pe un nerv si din cauza aceasta ma doare dar ma durea atat de tare ca aproape plangeam si tati nu mai stia ce sa ne faca... dupa ce intr-un final apoteotic am adormit pe la ora 1, la 4.30 m-am trezit si bineinteles ca nu am mai putut adormi. Bebelinei mele nu-i placea nici daca stateam pe dreapta, nici daca stateam pe stanga si nu-mi era de mine, ca imi place cand loveste dar ma gandeam ca sa nu-i fac rau daca stau pe o parte care nu-i place (pana acum pe stanga era ok)... Asa ca pana la 8 cand am plecat la servici, am stat cu ochii pe pereti si la tv.... Sper ca diseara sa adorm repede ca sambata ne mutam cu casa si am nevoie de energie ca nu pot il las singur pe sot.

si nu mai fiti suparate ca sparati si bebii si nu e bine

VoichiV24+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

fetelor, lasati cearta si reveniti la sentimente mai bune (adica tu, diana)Nu are nici un rost sa va suparati asa, fiecare are dreptul la o opinie si chiar se procedeaza f bine ca toata lumea isi manifesta deschis parerile si le impartaseste si altora din experienta personala sau a prietenilor/familiei ei. eu un am invatat exrem de multe din toata odiseea asta, mi-au fost utile tare toate chestiile pe care le-ati prezentat voi de la inceput, deci nu pleaca nimeni nicaieri! si acum sa revin la problema mea care ma framanta de cateva zile? v-ati gandit unde faceti botezul? stiu ca exagerez, dar de felul meu sunt o tipa f organizata si cred ca ar trebui sa avem in vedere si acest aspect, mai ales ca noi vrem sa facem petrecerea in vara si tare mi-e ca nu mai gasim restaurant. fetele din bucuresti stiu de ce...
ralucis 22+ si ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, sunteti niste scumpe si va multumesc ptr. cuvintele frumoase.
I-an explicat deja Carminei pe PM cam de ce m-am hotarart sa-mi tin pliscul sa zicem doar ca n-ar fi prima data cand mi se spune ca ar fi cazul sa-mi tin opiniile ptr. mine. Dar de data asta voi respecta decizia luata de a nu mai da explicatii medicale pe forum. Irinel stie ca am mai luat odata decizia asta...
Discutia cu Carmina a fost chiar revigoranta ptr. mine, n-am mai postat atata de mult si mi-a placut, nu ea sta la baza hotararii mele.

Deci s-o luam de la capat. Sunt Diana si sunt o simpla graviduta ca si voi. Poate cu ceva mai multa experienta ca mamica nu de alt fel. ok?

Ama, daca tot m-ai tinut pe listuta trece acolo la greutate si 700 grame la 25 saptamani, suntem bine merci, tot fetita am ramas (zau ca am avut emotii).
Poate ca am luat totul asa mai personal si ptr. ca ieri dr. meu mi-a spart balonul plin de avant sa nasc natural in ciuda cezarienei vechi, are el dreptate ce zice. La spitalul unde nasc au fost destule cazuri de nasteri naturale dupa cezariana, toate incheiate fericit dar de obicei sunt femei venite in expulzie cu capul copilului aproape iesit asa ca nu s-a mai pus problema de cezariana. Si exista o vorba intre medici, daca e sa mearga ceva prost la pacientii medici va merge. Asa ca... Numai in cazul in care ajung si eu la spital cu pruncul intre picioare sau nasc pe masina sau acasa voi naste natural.

Hai ca m-am intins destul, va pup pe burtici si o ptr. toti.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Lya

Inaioana,sa sti ca m-am gandit si la Nayel!Asteptam intai sa vad daca se intoarce doctorita mea care e pentru nasteri naturale dar e in maternitate(si acum e si plecata din tara)si mi-a mai spus cineva de o docrorita.Sincer,am citit despre Nayel si am vazut ca-i mare domn si medic dar am o retinere cu viziunea lui fata de nasterile naturale ca am vazut ca s-a cam aruncat la nasterea din ianuarie(nu mai retin numele)cand a preferat cezariana in locul inducerii nasterii.Eu am oroare si de inducere si de cezariana.Ma gandesc ca daca ajung la el sa discut din start problema asta si daca vrea sa ma bage in cezarianala alt spital.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 20+cuin&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Lya, eu stiam tocmai invers, ca nu se grabeste deloc cu cezariana si ca nu face cezariene la cerere ca majoritatea dr. Nu stiu la care caz te referi tu.
Hai la subiectul lui : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65529
ca sa iti spuna si fetele care ii sunt paciente de mult si care au nascut cu el, ce si cum. Asta era problema Amei, ca ea vrea cezariana la cerere si i s-a spus ca Nayel nu face. Plus ca eu am citit toate capitolele de la subiectyul cu el si am aflat ca a venit pentru o nastere naturala din concediu de la Sinaia (intr-o ora si jumatate era la spital) ceea ce , crede-ma, foaaaarte putini fac.
Oricum ar fi, sarcina usoara in continuare si bebe perfect!

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Carmina, in caz ca nu mai intri pe forum, eu iti urez de acum Casa de Piatra!!!

VoichiV24+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Mai,mai mai!Au inceput si la voi sa alerge hormonii artagosi,ca eu deja ma cert cu oricine,din orice!Hai nu mai fiti suparate si uitati de la mine multe si cu duiumul sa va treaca.
Lya felicitari pt fetita,sa fiti sanatoase si tot ce va doriti sa se indeplineasca.
Flory acum am vazut mesajul de la tine.Multumesc oricum,esti o draguta,dar am facut rost de el(intr-un fel).
Ama eu inca mai trag filmul de la tine,pt ca,prietena mea l-a descarcat,dar nu incape nici macar de DVD si l-am vazut aseara la ea.E super,iar pt fetele care nu l-au vazut,sa stiti ca Sambata,11 feb ora15(ora Romaniei),se difuzeaza din nou pe National Geographic.
la toate si sa aveti o zi buna.Cat despre intalnire,eu nu promit ca o sa ajung pt ca lucrez in we.

Dana 24+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

felicitari pentru fetita. iti doresc sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!!.
fetelor, vad ca ati vb si despre modalitatea de nastere. eu sunt din categoria indeciselor. mi-e frica sa nasc natural, nu neaparat din cauza durerilor pt ca se poate face anestesie, ci mai degraba din cauza eventualelor complicatii. am auzit atat de multe...chiar nasa mea a avut probleme si, din pacate, le are si acum. dar pe de alta parte, ma gandesc ca n-ar strica sa incerc o nastere naturala si daca nu merge sa sar repede pe masa de operatie. oricum, mai am timp pana nasc si inca nu am discutat problema cu dr. mea.

quote:
Originally posted by betty13ro

Neatza la toata lumea! Noi avem un fetitza iar asupra numelui inca exista discutii intre mami si tati. Mai exact, eu vreau Clarisse Andreea iar tati vrea Andreea Clarisa motivand ca ce nume e ala...Clarisse. Dupa lungi contraziceri a ajuns el la concluzia ca ar face un mare compromis si ar accepta Clarisa, nicidecum Clarisse. Ei, dar mai negociem noi. So, Ama, pleaseeeeeee da-mi si mie un carucior roz cu Clarisse Andreea.
Cat despre nastere...eu una nu pot sa ma gandesc serios acum pt ca sunt prea stresata de ideea ca s-ar putea intampla ceva rau cu bebelina. Momentan sper din toata inima sa ajungem impreuna la capatul cursei.

22+

Mergi la inceput