Mamici de mai-iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Alooooo
grupul certaretelor!!!!
nu aveti voie sa va suparati.
toate treceti prin aceleasi stari (aproximativ)
toate sinteti sensibile.
dar asta nu e o scuza sa va suparati una pe cealalta.
pina acum imi facea placere sa fiu printre voi. chiar ma laudam la toata lumea cu prezenta mea pe acest forum. daca incepeti sa va certati si chiar sa plecati de aici pe motive de cearta (fereasca Dumnezeu), starea se schimba.

fiti vesele. aveti destule alte probleme in care trebuie sa va ajutati una pe cealalta.
cite o pentru fiecare.

adi si ela 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

si apropo
Ama
ca singur barbat din acest forum cred ca pot sa-ti cer sa nu stergi pe nimeni de pe lista ! sper ca nu sint singurul de aceasta parere si voi avea cistig de cauza.
Numai bine.

adi si ela 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si eu sunt de acord cu Adi, nu stergem pe nimeni din lista.

Diana, hai nu te supara. Eu va inteleg pe toate ca e din cauza starii in care va aflati dar va rog nu suparati bebeii....

Pupici,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Neata
CamiM multumesc pentru raspuns

Lya FELICITARI PENTRU FETITA!!! Multa sanatate pentru amandoua!

Florypop stai linistita, fiecare sarcina e altfel. Cu siguranta totul e ok.

In rest, eu zic sa ne si sa lasam la o parte posibilele neintelegeri. Pana la urma suntem si trebuie sa fim unite, sa ne sprijinim nu sa ne criticam.
Deci, de acum incolo fara , numai si

Irina 21+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

pentru Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata burticute!
Sunt extrem de fericita ca mi-ati vazut burtica.
Lya, CamiM, Ama, Inaioana, Carminabulina, Virgi multumesc pentru aprecierea burticii!! Sunteti niste dragute!(sper ca n-am uitat pe nimeni)
Lya felicitari pentru fetite, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si mincacioasa! Mai avem o domnita!!! Si daca pina acum statisticile arata ca se nasc mai multi baieti noi suntem un grup de incapatinate, mai deosebite, le aratam contrariul!!!
CamiM sa stii ca eu pina saptamina trecuta pusesem si eu 14kg, adica in ultimele saptamini cite 1kg pe saptamina, acum tre sa fi la 15kg deja, asa ca nu te mai supara ca suntem intr-o albie, si cum zicea si Carmina acum tre sa ne gindim ca bb sa fie sanatos, nu noi frumoase, lasa ca se naste el si dupa asta ne-om mai gindi si la noi.
Florypop succese mari la examene, sa stii ca noi o sa-ti tinem pumnii!!
Si acum sa-mi dau si eu cu parerea despre micile neinteleri de pe aici: Eu sunt de parerea ca toate avem dreptul de a ne spune parerea, chiar daca citeodata nu nimerim cuvintele, nu o facem din rautate. DianaR (apropo suntem tize, mie toata lumea tot Diana imi zice)nu fi suparata, si nici intr-un caz nu pleca de la noi, nu permitem noi asa ceva!!!Eu cred ca Inaioana nu a vrut sa-ti zica nimic rau, doar ca acum toate suntem sensibile la ranit da vorba ne-a ramas aceeasi de pe vremuri.Eu sunt 100% deacord cu Adib, Ama nu sterge pe nimeni din listuta!!!Te rug frumos nu mai fi suparata DianaR, eu am invatat multe aici de care nici prin cap sa-mi fi trecut vreodata.
Fetelor, eu eram cea care ma laudam ca dorm bine noaptea, ei na ca sa vezi ca asta noapte ma bocanit cu calciile asta mica de nu am dormit aproape deloc, si cind numa bine am adormit ii vine si lu taticu sa mingie fetita, am urlat la el de s-a speriat saracu!Acum mii rusine.Nu stiu daca tot asa va continua, ufff.
Cam am zis tot ce aveam de zis de aseara pina azi.
O zi buna la toti!!!!

doroti_5 26+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Intervin si eu, daca-mi permiteti, caci va citesc mereu si nu mi-a venit sa cred cand am vazut de la ce va ciondaniti.
Eu sunt de parere ca Diana face foarte bine cand intervine in cunostinta de cauza! Chiar eu aveam ceva nelamuriri la un moment dat si ma rugam sa-mi vada intrebarea si sa-mi raspunda. Fiecare dintre noi este mai bine pregatita in ceva si e foarte bine sa invatam una de la alta. Ar trebui sa ne consideram norocoase ca are cine sa ne lamureasca, zic eu.
Sunt foarte de acord cu ce a spus Adi!
Fetelor, taticule, va doresc numai bine si bebelusi sanatosi!
pupici tuturor!
Simona

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

DianaR, nu ti se permite sa pleci si gata! Nu-ti face probleme, nimeni nu s-a suparat, ba toate au avut de invatzat din informatiile date de tine. Dupa cum spuneam si mai demult, toate suntem oarecum paranoice in perioada asta (si asta cred ca stii deja...) si ne mai suparam. Dar partea frumoasa e ca ne trece repede de la cate un si o si redevenim prietene bune. Si cred ca toata lumea e de acord ca nu ne putem dispensa de nici o prietena de aici, toate sunteti la fel de importante pentru mine si pentru fiecare dintre noi. Asa ca... treci inapoi la scris ca avem mare nevoie de tine. Nu te supara pe Lyly, poate ca nu s-a exprimat perfect dar si ea trece prin aceeasi stare ca si noi si are momente mai bune sau mai proaste. Sunt convinsa ca nu a vrut sa te jigneasca si ca si ei ii folosesc cunostintele tale ca fiecareia. Ea doar vroia sa o consoleze pe Carmina , amandoua sunt niste fete extraordinare, si poate ca nu a folosit cel mai potrivit ton.
In concluzie, esti prietena noastra si nu pleci nicaieri! Eeeeeei!
Ia de aici :

Lyly, nu pot sambata asta pentru ca sotul meu nu e in tzara si vine abia duminica. Cel mai bine ar fi sambata viitoare cum zice si Carmina. Plus ca o sa o punem sa vina si cu poze de la nunta. Si poate mai strangem si alte gravidutze. Incepem lista, daaa?

Carmina, ar fi super daca ai putea sa aduni tu hainutele de la fete. Ca noi doua ne intalnim mai usor.
Uitati aici link-ul despre care vorbea Carmina: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270

Virgi, eu cred ca o pompa manuala e mai buna decat una electrica. eu am folosit-o mult, mi se pare indispensabila, te scoate din multe belele si am avut una manuala de la Chicco.

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Eu cred ca Inaioana nu a vrut sa-ti zica nimic rau, doar ca acum toate suntem sensibile la ranit da vorba ne-a ramas aceeasi de pe vremuri.

Doroti, dar ce am zis????!!!??

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Diana,nu pleca te rog!
E nevoie de tine si pe mine personal ma ajuta f mult postarile tale...le sorb.Mai gandeste-te !Postarile tale medicale sunt binevenite .

Multumesc de felicitari tuturor!

Chiar se nasc mai multi baieti?Inseamna ca ne-am orientat bine cu fetele(de parca e meritul nostru)

Inaioana,sa sti ca m-am gandit si la Nayel!Asteptam intai sa vad daca se intoarce doctorita mea care e pentru nasteri naturale dar e in maternitate(si acum e si plecata din tara)si mi-a mai spus cineva de o docrorita.Sincer,am citit despre Nayel si am vazut ca-i mare domn si medic dar am o retinere cu viziunea lui fata de nasterile naturale ca am vazut ca s-a cam aruncat la nasterea din ianuarie(nu mai retin numele)cand a preferat cezariana in locul inducerii nasterii.Eu am oroare si de inducere si de cezariana.Ma gandesc ca daca ajung la el sa discut din start problema asta si daca vrea sa ma bage in cezarianala alt spital.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 20+cuin&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput