Mamici de mai-iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
carminabulina spune:
Doroti - burtica ta este foarte frumoasa si aproape egala cu a mea, sic, chiar daca este mmai mare cu o zi decat a mea
.
Ama - stii ce mi-a trecut azi prin cap? Ca tu vei fii deschizatoare de drumuri la mamici de mai-iunie 2006. Asta inseamna ca vom avea la cine apela in primele zile...pt.ca vei avea ceva experienta
.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
CamiM stai linistita, eu nu mananc dulciuri si paine nu manac ca nu-mi place, ma ineaca daca iti poti imagina, si tot am reusit sa pun pana azi diminrata 13Kg. Cred ca depinde de la gravida la gravida, eu am invatat de la inaioana ca atata timp cat mai sunt gravida sa nu ma abtin de la nimic (multumesc Inaioana
)
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Fetelor mergeti la bazar!!! In felul asta puteti achizitiona cateva lucrusoare pt. bb-ul vostru dar in acelasi timp sa ajutati un alt copil care este bolnav si are nevoie de ajutorul nostru. Mergeti la jutoare umanitare, la Bazar pt. Alex. Nu stiu sa pun linkul poate se pricepe inaioana.
Inaioana - eu stau foarte aproape de tomecica, la cateva blocuri distanta, si eu am luat cateva lucruri de la ea, daca crezi ca noi ne-am putea intalni mai repede sau mai usor pot lua eu lucrurile, adica sa le adun si de la ea si de la Tia si apoi ne intalnim noi 2 si gata. E o propunere....
poze carmina
DianaR spune:
"DianaR,nu mi se pare ok sa tot ciufulesti alte gravidutze pentru ca nu au cunostintele tale medicale. Eu una cel putin am inteles ce vroia sa spuna raalucutza cu operatul "pe viu". Cateodata mai trebuie sa si intuiesti ce vrea sa spuna celalalt. E usor sa ranesti o gravidutza, pentru ca se stie ca femeile in starea asta sunt mai sensibile! Si, a propos, eu una am cunoscut-o personal pe Carmina. Nu este genul care face abordari naive."
Ok dragelor, daca v-am ranit ma retrag. Cel putin o vreme. Nu am vrut sa fac pe desteapta si de asta m-am tot abtinut sa intervin in discutiile pe teme medicale, dar imi cer scuze daca incerc sa fac un pic de lumina si sunt considerata "cuifulitoare" atunci prefer sa-mi tin gura.
Inaioana a spus deja ce am vrut sa-i spun Ralucutzei.
Carmina, esti o fata buna, nu te cunosc personal si nu ma indoiesc de asta, discutia cu americanii si ramanii e absolut sterila si interminabila, ne putem lega de cuvintele fiecaruia pana nu mai putem.
Intr-adevar am confundat afirmatiile Luanei cu ale tale, dar nu m-am inselat ai facut si tu o confuzie, pe care totusi o s-o mentionez, nu ca sa scot in evidenta cate stiu eu fata de voi ci poate celelalte gravidute o vor gasi utila:
"Eu lesin numai la gandul ca va trebui sa-mi faca o injectie in coloana (am facut o data si stiu cum e) si durerile de cap de dupa in caz ca te misti...si sa fim serioase va trebui sa te misti."
Asta e valabil la rahianestezie, nu la peridurala.
Cu asta am incheiat. V-am pupat, sarcina usoara si bebi sanatosi va doresc! 
Ama, as aprecia daca ai sterge din listuta orice date legate de mine si Timea in afara de nick-ul meu si DPN. Asta in caz ca aleg sa revin la un moment dat. Ca o simpla graviduta, asa cum mi-am propus de la bun inceput. Sau poti sa ma stergi de tot, nu ma supar.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
CamiM spune:
DianaR nu te supara!!! Si in nici un caz nu pleca.. nici macar pentru o vreme.. !!Nu cred ca fetele s-au suparat. Toate suntem ceva mai sensibile acum dar nu cred ca vreuna din noi vrea raul celeilalte.Tu ti-ai spus parerea si Carmina la fel si in general toate facem asa. Uneori se intampla sa avem unele neintelegeri dar sunt convinsa ca se poate trece peste ele. Uite de la mine un
si niste 

pentru tine si bebe mic din burtic pe care nu trebuie sa il superi!!
Cami 26+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
CamiM spune:
Carmina ai dreptate cu dieta, nu e momentul acum sa ma stresez pentru silueta si nici nu o fac prea tare ..
Din cand in cand ma apuca nostalgia dupa oarece talie disparuta dar trece repede cand da bubulina mea din picioruse!!
Cami 26+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
26octombrie spune:
Papadie, mare bucurie mi-ai facut cu „mijlocul toamnei”!! ce frumos suna..!!
Lyly809, nu poti pune lectiile de gimnastica pe un ftp, undeva, sa luam si noi?? Si spune-ne si despre Majestic, cand, cat? Te invidiez pentru cantat. Eu nu vreau sa ii produc copilului vreo trauma, asa incat ma abtin de la vocalize...
DianaR, nici eu nu am facut vreo confuzie. Spuneam ca n-as alege, sub nici o forma, epidurala. Iar rahianestezia ar fi o alternativa in cazul in care nu voi putea naste natural. Daca va fi nastere naturala imi ajung analgezicele care se fac iv, iar daca va fi nevoie de cezariana, respingand epidurala trebuie sa imi faca ceva, nu, doar nu mi-or face-o pe viu?!..
Prietena mea a nascut cu Nayel, in octombrie. Trebuia sa nasca natural, insa i-a crescut f mult tensiunea, asa incat planurile s-au schimbat. Si i-a facut rahi, de la mijloc in jos, nici nu a mai intrebat-o de epidurala. Nu stiu ce sa spun si rahi are dezavantajele ei, da parca tot mai teama mi-e de epidurala. Uff, visul meu a fost sa nasc in apa, dar, la 1500 Eur cat am inteles ca ar costa.... poate pe malul Dambovitzei sa merg....
Cu americanii,... cand ma gandesc cum promoveaza minunatia aia de coca-cola, precum si lanturile de fast-food parca n-as pune nici o baza pe ce considera ei sanatos sau nu si safe sau nu....
Stiti ce nu pricep? Peste tot se arata ca s-a schimbat ponderea la nastere, ca in ultimii ani sunt mult mai multi baieti decat fete, nu numai la noi, la nivel global. Si la medic am intalnit acelasi fenomen, mai multi baieti. Ei bine, in mai-iunie se pare ca treaba sta putin altfel......
AlaBalaPortocala
virgi spune:
Buna dimineata burticute!!!
DianaR..sub nici o forma nu ai voie sa parasesti acest forum. Suntem aici sa invatam una de la alta si cu atat mai mult de la tine si de la celelalte fete care sunt in domeniu sau sunt deja mamici cu experienta. Informatiile oferite de tine sunt utile si cu siguranta citite cu mult interes. Ai explicat foarte clar diferenta dintre cele doua tipuri de anestezie.
Pe de alta parte le inteleg si pe celelalte fete...sistemul din romania este atat de prost incat zilnic suntem nevoiti sa asistam direct sau indirect la o sumedenie de intamplari care ne ingrozesc..iar lipsa de informare ne face sa fim atat de speriati, mai ales atunci cand vine vorba de sanatate.
Pana acum 6 luni daca ma intreba cineva despre nastere...eram 100% convinsa..ca voi face cezariana, ca asa eram eu aducata din romania. Toate prietenele mele au nascut prin cezariana..dar nu mi-au spus ca ar exista si riscuri.
Pai daca ti se intampla sa faci cezariana aici..ai subiect de discutie toata viata.." uite ce nenorocire mi s-a intamplat", de ce tocmai mie..sa te supui unei operatii fara rost....niciodata aici.
Asa ca dragele mele...nu fiti suparate....si eu acum mi-am spus punctul de vedere...sper ca nu am suparat pe cineva...dar am recunoscut e un punct de vedere foarte nou si pentru mine...dar pe care l-am inteles foarte bine.
virgi spune:
Lya, Betty, Cristbar - felicitari pentru fetite, sa fiti fericite si sa aveti sarcini usoare.
Inaioana - multumim pentru cantecele.
Amonar - ce fel de aparat ai achizitionat pentru laptic? electric sau manual? noi nu am cumparat inca nimic...dar in privinta asta am mari nelamuriri. ar fi bine daca am putea discuta despre subiectul asta mai mult. cu ce ar trebui sa ne pregatim din timp?
Eu sunt fericita ca am gasit pana la urma un site de unde pot cumpara patut..desi si acolo avem nelamuriri? este bun un patut cu roti sau fara?
Doroti - ai o burticuta tare frumusica..mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat.
florypop spune:
Felicitari mamicilor pentru fetite!
As fi vrut si eu la intealneala dar incepand cu sambata asta intru in sesiune.

De acum 4 sambete am examene....nu stiu ce m-a apucat pe mine sa ma inscriu iar la facuktate dar daca nu ma descurc voi renunta. Pana atunci .......astazi ma apuc de invatat....sper sa reusesc sa ma tin de promisiune.
Fetele care nmai sunteti la scoli inalte ce faceti cu sesiunea din vara?
Bebicul meu mic din burtik ieri nu prea a vrut sa faca miscare, sau cel putin eu l-am simtit foarte putin. Mai avem putin pana luni cand mergem la eco morfologic si vom vedea daca e bine. Sper din suflet sa fie totul bine, ca nu ma ingras deloc. Si parca si burtica a mai scazut....
Pupici,
Flory
20+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png