Mamici de mai-iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
dilaural spune:
Bine ca s-au terminat discutiile si toata lumea s-a impacat.
Si eu m-am suparat uneori - fara s-o arat - ca nu prea ma baga nimeni in seama. Chiar si la ultimul post (in capitolul trecut) de luni cand am venit de la eco morfo-fetala si eram atat de incantata si v-am povestit ce si cum... nici macar o parere! Nici macar una singura!
Doar Ama mi-a trecut masuratorile bebelinei (Saru' mana Ama!)
Dar m-am linistit. Asta este...! Cateodata posturile atrag atentia (cum a fost acum, de la o discutie banala au iesit scantei), alteori nu sunt luate in seama...
Important este ca noi sa fim calme si sa nu punem la suflet. Faptul ca aici se vehiculeaza atatea informatii si sfaturi e mai important decat sa ne extaziem una in fata alteia "vai ce mare e bebele tau" sau "vai ce metoda buna pt nu stiu ce chestie am gasit".
Fluxul de informatii si faptul ca de cele mai multe ori ti se ofera un sfat sunt cele mai importante!
DianaR - prezenta unui medic la acest topic este mai mult decat binevenita! Eu chiar nu stiu ce observatii ti s-au facut vis-a-vis de opiniile tale medicale... dar faptul ca ai pregatirea care pe noi ne intereseaza cel mai mult te recomanda de la sine!
Cum putem sa ne lipsim de cineva pe care il poti intreba orice chestie iti trece prin cap si care stii ca iti da un raspuns pertinent si documentat?!?!?... si nu ca a auzit de la prietena X care stie de la doctorul ei...
Nu vreau sa se simta nimeni lezat... sunt bune si interesante sfaturile oricui... dar cred ca ale unui medic (indiferent de specializare) sunt mai mult decat necesare.
Chiar mi-ar place sa mai scrii mai pe larg diferente si pareri (chiar daca sunt personale) despre modalitati de nastere, tipuri de anestezie, etc.
Cred ca pe toate ne intereseaza... poate mai putin pe cele care sunt tot medici (daca este cineva).
Va pup pe toate cu drag,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
21+ cu
Andreea Eliza
adriella spune:
Fetelor, nu stiu daca v-ati uitat la Mamici de Martie-Aprilie 2006, au filmuletul Miracolul viežii eu m-am uitat e SUPER!
Io
24+
ama_kaly spune:
Aveti un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68563" target="_blank">AICI
io
28+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
dilaural spune:
Fetelor... vroiam sa va povestesc ceva...
Am o prietena (cea care imi spunea ca nu se fardeaza deloc in sarcina si ma certa ca ma vopsesc) care trebuia sa nasca zilele astea. De fapt ea avea DPN-ul pe 5 februarie dar se astepta sa nasca mai devreme...
A tot vorbit cu doctorita care a lasat-o sa stea pana acum spunandu-i ca e bine si sa astepte.
Aseara cica a chemat-o la spital si i-a facut nu stiu ce interventie (ceva de genul "de-colare" adica dezlipirea placentei de uter) - scuzati daca am scris vreo prostie dar asa am inteles si eu - ca sa-i grabeasca nasterea.
De aseara si pana acum ea a sangerat destul de rau si sange negru si acum a chemat-o urgent la spital. Ea era cam ingrijorata ca nici pe bebe nu-l mai simtea.
Ar fi vrut sa nasca natural dar doctorita i-a spus ca este foarte mare (a luta 30 de kg !!!) si ca-i va face cezariana.
Eu nu inteleg de ce naiba nu i-a facut pana acum??? Ca si acum o saptamana tot asa mare era... De ce a mai lasat-o sa stea atat? Si sa ajunga pana acum???
Sunt cam ingrijorata pt ea mai ales ca de doctorita ei n-am auzit nimic (DR. Corina Parau - Municipal) si nu prea mi-a placut cum a urmarit-o pe parcursul sarcinii... Nu prea a fost interesata, nu i-a facut decat 2 ecografii, n-a trimis-o la analize...
Daca aveti vreo idee sau vreo informatie... va astept!
Va tin la curent cu ce se intampla cu prietena mea!
Pupi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
21+ cu
Andreea Eliza
mihaela.f spune:
quote:
Originally posted by irinaghita
Buna dimineata!
Ildiqo, Voichiv, Papadie, Crisbar FELICITARI PENTRU FETITE!!!!!
Va avea Raducu de unde sa aleaga
Alisia, Marrycalu, Arleena BINE ATI VENIT!!!!
SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!!!!!
Sper ca n-am uitat pe nimeni pentru ca abia ma tin la curent printre randuri cu ce se mai intampla cu voi.
Mihaela si noi suntem bine sanatosi. A zis dr. P sa ma vada totusi si pe 24 pentru ca zm "colul cam scurt la mana" si bebe cam jos, si daca va fi nevoie de cerclaj nu mai poate sa-l faca mai tarziu.
Poate nu va fi nevoie. Si pe mine m-a trecut la 3 fier pe zi si mi l-a si schimbat. In rest toate bune...
Va![]()
![]()
pe toate si sper sa reusesc sa citesc si eu ce mai scrieti, ca de scris ... nici nu mai vorbesc.. abia apuc.
Irina20+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
Irina, daca e nevoie de cerclaj sa nu ai teama ca se face repede si a doua zi esti acasa. iti face si anestezie generala si nu simti nimic; eu tare ma bucur ca am ales cerclajul ca acum ma pot plimba in voie :-)
Eu m-am apucat sa mananc carne; incet incet; ca am mai uit si eu la mine in oglinda si ma speri cat de alba sunt la fata..
M
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
magghyc spune:
E normal sa avem opinii diferite, dar ma alatur si eu celor care va roaga: HAIDETI SA NU NE CERTAM
Avem nevoie unele de altele, altfel nu am fi pe acest forum, nu?
Iar pe mine (personal) DianaR m-a ajutat f mult, cand venisem de la o eco cu mari probleme in care nu retinusem decat ca lui bb ii bate inimioara si ..ca totusi pronosticul e rezervat.
Eu azi am mari, mari emotii!!! Fiindca diseara merg la control si mi-e groaza sa nu imi zica Tutunaru ca e ceva in neregula. Sper ca bb sa mai fi recuperat ceva din zilele de intarziere, si sa fie OK. Sau sa nu fii recuperat, dar sa fie bine.
Nu mai scriu, ca parca sunt in transa.
Nu ma pot gandi decat la bb...Sa-mi tineti si mie pumnii, sa fie bb bine, va rog...
Azi intru in luna a sasea. Sper sa fie cu noroc!
Magg
24s fix
Diana79 spune:
Fetelor sunt tare racita. Mi s-au umflat amigdalele rau, nu pot sa inghit decat apa si aia cu greu.
M-am dat pe ceaiuri, dar as fi vrut sa intreb daca pot lua STREPSILS? Am de lamaie.
Va pup si astept raspuns.
Magghyc itzi tzin pumnii sa fie bine azi. Multa bafta.
Diana
22+ cu Evelyn
magghyc spune:
Diana 79,
Mie mi-a zis Tutunaru cand eram racita ca pot lua Eferalgan. Pt gat am luat Propol PUR (spray pt adulti) din asta poti lua oricat, ca e propolis. Pt nas am luat Nazomer (e doar o solutie salina cu echinaceea). Sanatate si multumesc mult de urare
.
Magg
cu bb Nichita 24 s+