Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
tzumpiloi spune:
Buna seara,
Of, ca repede mai trece timpul asta!
Asa ma enervez si ma apuca deprimarea ca imi propun sa fac o gramada de lucruri intr-o zi si nu reiusesc nicicum sa ma ocup de toate.
Si bebelina mea e din ce in ce mai maraita si vrea tot timpul atentzie. Daca vorbesti cu ea, ii zimbasti, te joci e tare dragalasha dar nu poti face asta tot timpul! Evident, si ea este geloasa pe laptopul meu si maraie enervant daca o neglijez in favoarea lui.
Corni, m-a sunat seful sa imi spuna ca imi dau salariul ala de baza dar banii nu i-am vazut inca!!
Cloreta, nu am mai fost la interviu deoarece conversatia s-a terminat cand mi-a inchis tel. Ideea e ca oricum nu m-as fi dus dupa cele auzite si pt simplu fapt ca "da buzna" la telefon fara macar sa se prezinte.
Ioana, mult succes cu soacra !
Chris, eu m-am plictisit de TCM-ul de pe Vatra pt ca este la 100 m de blocul meu si il vizitez cel mai rar saptamanal , in drum spre casa.
Daca vrei, te pot informa despre produse daca imi spui ce anume te intereseaza.
Azi am fost din nou la sala si imi place din ce in ce mai mult!
Androix, cum stai cu fumatul? Esti moderata sau ai dat iama in pachet?
Ma duc si eu la culcush ca la 6 dim se trezeste maimutzica si gata trebuie sa fiu la dispoziti 'mneaei!
Somn dulce!
patriciaRO spune:
Salutare la fete!
Azi am fost pana la banca cu Alex ca sa-mi faca un cont ca sa primesc banii de la guvern acolo, ca sa nu se mai chinuie astia cu Cec am zis mai bine asa. Si evident Alex a cucerit pe toata lumea cu zambetul lui si ca a stat cuminte si s-a uitat la functionari cum alergau dintr-o parte in alta!
Apoi am fost in parc cu prietena mea Alina si cu fetita ei, Anastasia si ne-am uitat la lebede. Dar nu 1,2 cum eram obisnuite sa le vedem ci o multime... Asa ceva n-am vazut!
Ia uitati si voi ce frumuseata! Ca-ti vine sa le mananci!
LEBEDE
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
moama beatrice, ce de lebede si rate!!!!????
super. aaaaa... nu erau gripate?![]()
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Cloreta spune:
Mai apropos de obiceiuri de botez. Fata mea a avut doua randuri de nasi, ma rog o pereche si o doamna teo. CAnd am ajuns acasa au inceput niste matusi si o verisoara cu faze d-astea. So, au stins lumanarea la intrarea din apartament pe tocul usii sus si au pus fata pe masa cu capul pe o paine
. De asrul usii ma doare undeva ca e la mama:)) da' faza cu acpul pe paine m-a lasat masca. Eu abia asteptam sa o iau in brate si mi-era indiferent ce fac numai sa mi-o dea mai repede.
Teodora mea a fost o minune la botez, a fost singurica, o biserica super frumoasa (care din pacate la vremea aceea era in schele) iar la "scufundari" n-a zis nimic desi cred ca in gandul ei a fost "cam scurta baia asta"
. Am auzit la un moment dat un OH! si cica ar fi luat o gura de apa dar nu sunt sigura de asta. Si a dormit pana acasa dupa aia.
Pozele mele
Danelutza spune:
uuu, mai e cineva pe aici, iaca intru si eu la miezul noptzii sa vorbesc cu voi. N-am avut deloc timp azi, calcat, spalat hainele cupilului la mina si am facut alergie de la detergent. Isabella m-a innebunit si azi noapte cu trezirile si urletele, acum doarme dar peste vreo juma' de ora incepe repriza de bocete. Am asezat-o azi jos pe o plapumioara, dar nu stiu cum a reusit s-a rasturnat cu capul de parchet, a urlat, dar mai rau urlam eu ca sa fie atenta la mine si sa nu plinga. Am asezat-o in fundulet, dar cum am invatat-o sa se dea hutza in leaganul din parc, a mai dat un cap de parchet. Am pus-o pe olitza in sperantza unui kk, dar cind puneam lemne pe foc, ca-mi place sa vad focul arzind, s-a rasturnat cupilu' cu oala, asha ca iar a urlat. Doamne ce de-a urlete intr-o zi.
Acum ma chinui de zor sa instalez camera video la calculator sa va arat dintzisorii Isabellei, dar...

, nu pricep nimic din instructziuni si nu reusesc sa copii fotografiile.
Iaca am scris pentru toata ziua.
si chiar daca se termina ziua, spun si eu La multzi ani, sarbatoritzilor de azi: ANA ILEANA (Tora97), REBECCA-ELENA (Inesuca), DIANA MARIA (Iuliana)
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
loreen spune:
Cornelia am ramas masca....seamana Sefan cu Maria parca ar fi gemeni...ar chiar nu-mi imaginam asta in vara...Oricum este schimbat radical... un mare pup de la noi pentru voi...Si vreau si eu masina d-aia de la fisher price
...pentru Delia evident
...
Beatrice ce de lebede...mai ca-ti vine sa le mananci putin![]()
Fran de unde atatea piruete...pur si simplu oasele astea batrane s-au uzat de tot...stai sa vezi cand mi se si umfla incheieturile ca pute reumatismul in ele...dar sa privim partea frumoasa a lucrurilor...deocamdata nu s-au umflat...inca
Danielutza sa vezi si a mea ce le trage cu capatana de parchet...ca-i repezita tare si face echilibristica...se tine cu o mana ca-i ciumeaca si cu cealalta nustiu ce cauta sa dirijeze...in secunda urmatoare se aude poc-buf-oa...si o luam de la capat.In medie baga cate 3-4 pocnituri pe zi...mai usoare sau "dure" in functie de pozitie...
Mie la botez mi-aui zis sa nu pup copilul decat dupa somnul de dupa botez...pai nu am pupat-o...am spalat-o de atatea tucaturi...si asta in fata babei care ma stresase negativ...fara intentie desigur
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Loreen, toata lumea imi zice ca seamana copiii. Mie nu mi se pare
. Oricum, opinia unanima e ca ca Doru nu are nici o contributie
. Masinuta, am luat-o la "superoferta". De la mamicile de Constanta (Mav) stiam de ea, dar prin noiembrie (parca) am luat-o eu pe ultima. Alte "investitii" in jucariile lui Stefan nu prea am facut.
Danelutza, si Stefan se tranteste pe spate. Cel mai grav e cand il "ajuta" Maria. Sper sa nu raman cu sechele. Vad ca nici nu mai plange asa mult, s-o fi obisnuit? ![]()
Beatriced, am vazut si eu lebedele! Cu ocazia asta (nu ca ar avea mare legatura), mi-am amintit c avroiam s ava spun c aazi am vazut cum ingheata marea! Sediul nostru e chiar pe malul marii si din birou e o priveliste destul de frumoasa. Dimineata era un pic inghetata la mal, apoi, cu trecerea orelor s-a format o pojghita valurita, ca la sf. programului sa fie inghetata vreo 100 m, cred. Ce mai, am avut activitate azi la birou
.
Anky, la multi ani fericiti Biancai!!!!!!! Torturile alea m-au facut sa mananc o ciocolata
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
Cum sa lipsesc eu acum, cand vad ca se incinge conversatia!?!
Am adormit-o pe Maya, am baut o limonada si am papat un "Papi" si acum am venit sa vad ce mai faceti..!
Apropos de obiceiuri, sotu' meu care este pasionat de fotografie (in timpul liber mai scoate si bani din asta, pe la o nunta, un eveniment...) si care i-a facut mii de poze Mayei de cand s-a nascut s-a enervat atat de tare la baita de dupa botez ca a iesit din camera si nu a mai facut nici o poza! Are maica-mea o prietena "binevoitoare" care de cate ori vine in vizita nu ne scuteste cu sfaturile ei. Mai si de cand am intrat in biserica la botez a inceput...plangea Maya cand a dezbracat-o si mi-a zis sa nu pun mana pe ea ca numai nasa trebuie sa faca asta, cand a scos-o in panza aia alba venise sa-mi zica sa duc copilul infasurat in ea ca asa e bine (panza era uda leoarca), apoi ca sa nu iau copilul in brate pana ajungem acasa.. si tot asa! Bineinteles ca al meu sot nu s-a putut abtine si i-a zis vre-o doua iar apoi s-a plans la maica-mea ca "treaba lui daca nu asculta dar ea a si plans de ciuda". Ca si cum nu ii fusese invatatura de minte a doua zi s-a prezentat iar si a inceput cu invataturile ei pretioase iar fraierul de Dan a iesit din camera sa nu o mai auda si noi am ramas fara poze! Ca sa nu va mai spun ca a ofticat-o si pe soacra-mea spunandu-i "sa stea pe langa mama ca are ce sa invete" si a luat asta foc - "ce, ea e venita de la coada vacii?!"
A! Si sa va spun si voua una invatata de la ea "sa nu pupi copilul pe ceafa ca nu te mai asculta cand o creste mare!" sau "daca ai somnul greu sa bei apa dupa un cal si dupa aia auzi si musca! - asta din urma a experimentat-o ea mey!!!!
Hai ca ma uit si eu un pic la pozele voastre si revin! Trimit mesajul ca nu vreau sa am surpriza sa nu-l mai gasesc!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
anky spune:
Loreen,Cornelia,merci de urari.O sa mai fac un tort si weekendul asta asa ca iar am dat-o pe invers cu dieta.Ii astept si pe ai mei sa vina din Ro.Abia astept, sa mai stea si ei un pic cu piticii.
Cornelia,vad ca si copilasii tai se distreaza frumos impreuna la baita.Si ai mei fac la fel si tare imi e drag sa ii privesc.
Vreau sa va intreb pe cele care aveti doi copii,v-ati gindit cumva la un al treilea?.
Beatrice,si aici sint lebede dar chiar nu am vazut atit de multe la un loc.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05