Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara fetiliiiiiiiii!
Ne-am facut bine!Nu mai avem nici macar diaree(Doamne ajuta!), nici febra, si pofta de mancare a revenit inzecit. Mai nasol e ca inca trebuie sa-i dau antibiotic(gentamicin) si regim. Macar inca 2 zile, pana iese rezultatul coproculturii!
Loreen, bine ai rvenit si sanatate maxima!!!
Flori G, snatate multa Mayei! Sa va ajute D-zeu sa fie alarma falsa!!!
babygirl, ce s-a intamplat, a racit Ema??
Cam atat de la noi, chiar nu mai avem cu altceva cu ce sa ne laudam, ca stam numai in casa si ne plictisiiiiiiiiim groaznic!!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Helau,

Ce zi plicticoasa am avut
Voi ce faceti?

Loreen, sanatate multa si sa nu mai lipsesti asa mult:0

Florentina, nu stiu ce sa urez in afara de sanatate, sa va fie bine acolo si sper sa nu aveti probleme. Eu am o vecina care e un soi de asistenta la Budimex, dupa cate am inteles e la recuperare/gimnastica ceva pe acolo. Daca vei o intreb cum mai e pe acolo.Spitalul nu mai stiu cum arata, eu am fost acum 18 ani - ohoho - si mi-am scos apa de la genunchi dupa o cazatura si acum vreo patru sau cinci ani tot dupa o cazatura dar de data asta am avut probleme cu o mana. Am intrat la ortopedie si nu vedeam mai nimic impejur. Am remarcat totusi un nume de doctor ortoped pe o lista: Dr. Topor! Hahaha, am ras de ne-am prapadit.
Chestia asts cu grinda - nu auzisem despre obicei dar i-am spus mame mele care e lnaga mine si mi-a spus ca este si se face la baieti.
Tzumpiloi, cred ca jar manca tanti aia de la telefon. Mie mi-a inchis o tanti dispecer de la o companie de taximetre telefonul si asa s-a enervat seful meu ca a ajuns sa vb cu directorul companiei. Moama ce l-a crosetat pe nenea ala, super elegant.
Andutzy, bine ca Dragos nu mai are nimic, slava domnului!
Chrisdun, nu mai spune ma de TCM-ul ala din Vatra Luminoasa ca ma enervez si ma duc pana acolo:)) Da' sa stii ca mai e unul la metrou la Tineretului, cam saracut mi s-a parut in comparatie cu ce spui tu.
De Teodora nu vb ?:)))) haha, ce mamica sunt si eu. Mananca bine din nou, e vesela si super haioasa, nu se taraste si nici nu cred ca o va face si probabil va sari cu brio peste faza mesr in patru labe. Dar pe picioare sta acum teapana daca o ridic, se ridica tinuta de manutze in funduletz si pe urma in picioare.
Prindem din ce in ce mai mult kk-utzi la olitza
Mama o tine chiar acum in picioare si ii mai da si drumul cateva secunde.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cloreta noi mergem la recuperare la Budimex, cum o cheama pe vecina ta?

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, fetelor! Aseara nu am mai intrat ca eram deprimata. Dar de ce credeti? Am vorbit cu 2 colege mai tinere, care mi-au spus ca sunt pasionate de meserie, in timp ce eu nu mai suport. Asa as sta acasa tot restul vietii sa fac/cresc plozi si sa nu mai aud de sefi, dosare si clienti. Dar cum nu da norocul asta peste mine, azi m-am resemnat frumusel si am luat-o de la capat.
De vreo 2 nopti Ana este foarte cuminte, sa nu fie de deochi, se trezeste pentru mancat si cel mult inca o data pentru suzeta. Cu alte noutati nu ne mai mandrim; femeia a pus-o si ea la olita, dar nu a facut, mai mult decat atat, azi a plans.
Presimt ca-mi va reveni depresia pentru ca la sfarsitul saptamanii (pe care de obicei il astept ca pe nu stiu ce) vine soacra-mea. SI dupa ce ca vine in week-end, cand as fi preferat sa-l am pentru mine si mica mea familie, vine de joi, frate, ca nu-i ajungea sa ne tampeasca de cap de vineri. Din fericire vineri o va tampi doar pe bona, pe care am apucat sa o avertizez ce o asteapta. Asa imi e de ciuda, ca presimt ca nu voi simti acest week-end; cred ca voi sta foarte mult pe afara cu Ana, desi se anunta geruri crancene si de asemenea voi dormi cu ea de cate ori voi avea ocazia ca sa scap de socrosenie. Hai, ca deja mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc.
Corni - imi pare rau ca se pare ca nu reusescti sa primesti salariul ala. Eu in locul tau nu m-as lasa, sa dea naiba, chit ca nu te mai intorci acolo dupa ce iesi din CIC, le-as tranti o reclamatie la Inspectia Muncii (apropo, CCM nu se inregistreaza la ITM, ci la Directia de Munca, Dialog Social si Familie - are sediul tot in Amzei) si de sa nu se vada; cum sa spuna ca CCM este doar ghid; am mai dat eu la un moment dat articolele cu ierarhia textelor de dreptul muncii si e cum zice si Androix: nici un contract colectiv incheiat la nivel inferior nu poate contine drepturi mai mici decat cel la nivel national (de ramura, daca este cazul). Daca se intampla ca anumite drepturi din cel la nivel national sa nu fi fost reluate in cel la nivel de unitate, nu inseamna ca nu se aplica deloc, ci ca se aplica cele de la nivel national. Mor pe angajatorii astia care isi pun menta pentru cateva milioane, acolo, iar eu din pacate pentru ei actionez de cele mai multe ori; insa tot ca sa le fie lor bine si sa nu ia amenzi ii avertizez ca trebuie respectat CCM la nivel national si uite asa sunt zeci de salariati care ar trebui sa-mi scrie scrisori de multumire ca li s-au acordat oaresce drepturi.
Tzumpiloi/Chris - multumesc de raspunsuri, pana la urma cred ca voi capata o pereche de la colega mea, care are mai multe pe care nu apuca sa le dea fetitei ei. Dar cu ocazia vizitei de lcuru din week-end cred ca ajung si eu la TCM in Dudesti, la plimbare cu Ana. Aoleu, mi-am amintit, barbatul trebuie sa mearga jumate de zi la birou sambata si ma lasa singura cu melita umblatoare. Doamne, ce ma fac? Ma toaca la creier de ma gaseste barbatul afis pana vine acasa
Androix - eu nu am auzit de legea aia cu obligatia angajatorilor de a face noi dosare de personal din septembrie. Despre atestare citeam zilele trecute la ITM ca se dau examene numai pana la 15 martie anul asta.
Hai ca va pup de noapte buna, ma duc sa halesc si eu ceva ca mor de foame. Sa visati frumos!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mari, Alexandra Nedelcu se numeste tipa. Eu personal am cunoscut-o in vara dupa ce am nascut, cand m-am mutat la mama.E o tipa mica de statura, cu parul lung, bruneta. E de treaba tipa iar de slujba ei stiu de la mama, ea mi-a recomandat si un medic pediatru.
Are si ea un bb in burtica si inca un baietel de vreo doi ani jumate acasa.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Va multumesc pentru urarile de sanatate,si voua inzecit...sper sa ramana durerea macar la stadiul de-acuma,ca m-am saturat sa-mi epilez pielea cu leucoplast,fie si in scopuri nobile...

Androix pana la urma o punem de-un club al posesoarelor de prune uscate,numa sa nu se mucegaiasca naibii ca atunci am pus-o rau...sigur emigram...

Florentina am ras de m-am spart desi sunt suparata fleasca...in primul rand de obiceiul in sine( imi cer scuze fata de cele care respecta traditia asta,insa eu am oroare de "ce mai spun babele") dar in al doilea rand de raspunsuri...MORTALE...
Cand am cununat prima oara la usa miresei noi numai un zambet asteptam sa ne deschida usa si sa o vad pe ma-sa miresii in prag...da de unde apare o baba,bai da urata cu crengi,imbracata in mireasa care ne ia la bani marunti ce cautam acolo...io fata simtita am zis pardon,scuzati va rog si am facut cale-ntoarsa.De unde mai ca cica asa-i obiceiu' aici sa cumperi mireasa...da ce puii mei e pocnitoare pe centura?!Iar cand am botezat progenitura rezultata din aceasta casatorie,odata ca m-a pus sa la las pe jos la poarta sa vine ma-sa sa o ia,la scaldatoare m-am trezit improscata cu cenusa amestecata cu pamant ca cica sunt murdara si trebuie sa ma spal...Reactia mea depaseste imaginatia mai ales ca-mi patase bunatate de rochie de la Agnes Toma...
Asa ca eu si nasii lui Delia am spus pas la orice depaseste puterea noastra de intelegere intr-ale obiceiurilor...
Iar cu serviciul n-ai nimerit-o ...ca sefu m-a sunat iar sa ma f...la cap ca nu mai poate si nu stie cat mai rezista...Io foarte natur i-am spus ca nu cred ca asta o priveste pe Delia sau o incalzeste cu ceva,textual...

Ioana adevar graita-i...bine-i acasa...ca sa-mi testez dexteritatea mi-am luat de lucru acasa si culmea ca mi-am revenit instantaneu... dar cu toate astea nu ma intorc momentan nici batuta,desi mi se cam taie deja de la schimbat pampersi si facut lapte...

Andutzy bravo voua ca sunteti bine...

Crisdun fac si in alte orase poze on-line sau numa pentru Bucuresti ca am si eu la poze cu caru'

Cu oala noi in continuare rateuri din plin...o gasesc gata facuta si nu mai am pe cine sa olitesc.Sta pe oala daca o pun insa fara rezultat.O mai las pana la 10 luni si de atunci ii leg oala de fund pe post de pampers poate poate...
Si Delia urla la eruptia dentara,dar numai noaptea se intampla asta...oricum a fost bine pana acum la cei 4...astept cu viu interes caninii si molarii

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ioanaTCM-ul din Dudesti e slabut. gasesti ceva haine pt adulti, manusi de schi, cred ca erau si clapari, mai multe cehstii de buc dar nu prea multe si jucarii pt caini pt bb-i nu am vazut nimic....aaaaa.. mai erau si niste chestii de decoratiuni interioare dar nu cine stie ce! eu una am ramas dezamagita. ami bun e tcm-ul (tot al lor) care e vis-a-vis de stadionul national.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ah, Loreen, you're back! I like it! O mai asteptam doar pe Elisor...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Maysa-da, de la mine citire e buna lustra de cadou
Eu ma prinsesem ca in poze e chestia cu datul de grinda, pentru ca fina mea e din Pitesti si s-a tot agitat sa-si gaseasca "moasa". Mie mi se parea aiurea, ca a nascut prin cezariana, de unde moasa...Da' de fapt moasa are tot felul de chestii de facut, de exemplu la botez moasa l-a luat pe bebe de acasa si ni l-a dat in biserica. Da' ea stie ca in primul an nu se da de grinda , incepand cu al doilea an. Oricum, a fost amuzant ca eu stiam ca dupa ce venim de la botez cu bebe, lumanarea trebuie stinsa de grinda casei. Si intru in hol si o intreb care e grinda-si ea imi arata arcada pe unde se intra in sufragerie-zic ( in gluma)-bine, iti sting lumanarea de ea, si ea cu o faza luuuuunga (au terminat de renovat de o luna)si cu glasul tremurat- "bine". Deci chiar tine la obiceiuri
Loreen-multa sanatate si de la noi. Te-a luat durerea din senin au ai ceva pe constiinta -o pirueta cu Delia in brate, un salt dupa ea, ceva? Iepu' nu pare manechina in poze ca e muflea in obraji- asa a fost de cand s-a nascut, cu falcute, da' daca ii urmaresti picioarele iti schimbi parerea...Da' asta e, sanatoasa sa fie...
Corni- mie pentru contractura musculara mi-a zis sa iau paduden (daca stai bine cu stomacul) si un unguent pentru intinderi musculare etc- de oricare ca sunt o gramada pe piata, da' cica secretul e sa degresezi intai foarte bine zona pe care te ungi- eventual chiar cu spirt ca astea au o putere de patrundere foarte mica in piele si daca mai esti data cu o crema ceva-salut efect. Si sfatul principal- sa nu ridic in brate nimic mai greu de 2-3kg
Chris- nu ne dai si noua adresa pentru laborator? Si cum platesti, cu card?
Mari-inca mai faceti recuperare? Ce mai face manuta lui David? Mey, da' chiar ca ati tras...cred ca iti vine sa-l iei la bataie pe dr. ala- mie cel putin sigur mi-ar veni...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen, bine ai revenit in forta !

Elisor, Stefan a facut o pasiune pt. Bianca. Ma uitam la pozele voastre si el era sa manance monitorul. Hai, spune-ne doua vorbe!

Corni, ti-am trimis pm-ul cu Stefan in brate si nu am putut sa ma "desfasor". Ti-a raspuns f. bine si Ioana. Asa mi se ridica tensiunea cand aud raspunsuri din astea! Si eu zic sa mai incerci si sa te duci si cu textul de lege, poate mai invata si ele cate ceva . Si daca nu ai de gand sa te intorci, merge si o amenintare cu ITM-ul .

Nu stiu ce mai vroiam sa va spun, ca intre timp, am mai pus si eu cateva poze. Aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/c4c1&urlhint=actn,ren%3as,9%3af,0 sunt cele mai recente. Am pus si poze de la Craciun si de luna trecuta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput