Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Anky, da, sotul meu! Cica stie el ca de data asta iese baiat. Si daca nu iese, cica e mai frumos sa fii tatic de trei fete, decit de doua. Adevarul este ca si eu cochetez cu ideea, dar numai asa teoretic. Ca practic...

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Olivia , Bianca Maria si Ana...sa fiti sanatoase... Pisik ati ajun in State?

Hai ca m-am starnit acuma ce faceti,dormiti?!

Azi m-am ambitionat si am pandit copilul si l-am lipit de oala si cu ochii pe fata ei am asteptat...asteptarile nu mi-au fost inselate,insa nu a schitat nici un gest cum ca ar face ceva...Tare greu va fi in situatia asta sa-mi dau seama de ceva...
VAd ca s-a linistit si cu dintii ca nu s-a mai trezit plangand azi noapte...are gingia sparta asa ca de-acuma asteptam urmatorii...

Cornelia te inseli dar Doru a avut o contributie semnificativa si moca in acelasi timp ... de donator oficial de ...Daca zici ca vinerea esti libera de activitati profesionale sa vorbesc si cu Oana si poate ne aruncam pana la tine intr-una din ele ca mie una tare mi-e dor de Stefan...scuzati modul nesimtit de autoinvitare...

Anky si eu intr-un colt mic acolo undeva mai vreau un copil desi asta,ipotetic vorbind,ar insemna un dezastru pentru organismul meu...insa ma limitez doar la capitolul teorie pentru ca in practica nu ma mai infig din varii motive:sanatate, singuratate, sociale si de ce nu si materiale ca pana la urma traim in Romania tara tuturor ciudateniilor...Daca vrea Androix sa emigram mai fac si un cetatean canadian...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Anky, si eu tot cam ca Loreen. Teoretic, nu e exclusa posibilitatea unui bb 3, dar in momentul asta suntem epuizati din toate punctele de vedere . Decizia finala va fi peste vreo 3 ani.

Loreen, si eu ma gandisem sa va invit intr-o vineri. Vinerea asta ne-am progrmaat la dr., la ora doua, cu amandoi copiii si o sa am ziua cam rupta, dar vinerea cealalta cred ca o sa fiu libera.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI PENTRU ANA ILEANA, REBECCA-ELENA, DIANA MARIA!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna.
Ma alatur si eu . Am un bebe nascut pe 17.05.2005 , la 30 saptamani de sarcina , a avut 1,5kg si 40 cm. si scor apgar la nastere 1 . Dar acum e un voinic frumos si cuminte , are 8,2kg si 70 cm. Papa foarte bine , seara la ora 22 e adormit , mai papa putin lapte dimineata pe la 6:30 cand ma scol eu sa ma duc la servici si mai doarme apoi pana pe la 8:30 . De stat cu el sta mama dimineata . Inca nu are nici undintisor , dar cred ca uneori il dor pentru ca brusc il apuca cate un urlet de zici ca il injunghie .
Simona si Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cloreta nu o cunosc pe doamna asta cred ca e in alta tura, eu merg doar la una singura dar le-am mai cunoscut si pe celelalte asistenta ca vin sa-mi admire baiatul sau poate o mai fi si in spital o baza de recuperare? ca eu merg in policlinica care este lipita de spital. Fran inca ne chinuim cu recuperarea, sa zic ca s-a recuperat 90% cine nu stie despre ce-i vorba nici nu-si da seama ca ar avea ceva.
Am o cutie de compot de ananas si as amesteca cateva bucatele cu mere sa-i dau ce ziceti? A mai incercat cineva? E voie ananas?

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si La multi ani sarbatoritilor ANA ILEANA, REBECCA-ELENA, DIANA MARIA!!!
Noi ne luptam cu mucisorii care nu stiu de unde au aparut, si cu dintisorii care sper sa iasa o data, ca imi chinuie rau de tot fetita. Aseara a reusit sa isi ridiice funduletul de pe covor si sa faca "primii pasi" in 4 labute. Si asta in lipsa mea, ca eu am fost la sala si am lasat-o cu sotzul. SE inteleg din ce in ce mai bine si cred ca o sa-mi fac un obicei din a-i lasa singuri macar o ora pe zi. Ieri am facut pentru prima data supa cu galusti care, spre surprinderea mea, a iesit f buna si i-a placut si Alexandrei!
Cornelia, sunt de acordcu Loreen, am vazut si eu pozele si intr-adevar, Stefan seamana tare mult cu Maria. Daca vineri veniti la dr, nu dati o fuga si pe la noi? ca doar suntem in drum. Am vazut si desenele Mariei, este foarte talentata, iar portetul lui Stefan m-a distrat tare. Buna ideea sa-i pozezi creatiile si cu explicatii, mama mea a pastrat cartile pe care "desenam" eu, sunt pline de mazgaleli, liniute si rotocoale, dar mi-a spus ca atunci eu eram convinsa ca desenez vaporul lui tati, printese, flori...
S-a trezit stirba mea, ma duc sa o iau din patut ca protesteaza. Revin

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Neatza la mamici,

Mstroie , eu i-am dat ananas crud, nu din compot si a fost ok.

Mai, a mea dupa ce i-am dat fe in prima zi s-a constipat iar apoi a facut kk moale ( de ieri). Azi i-am fiert orez si i-am de dimineatza dar nu prea i-a placut desi l-am amestecat putin cu gutuie.
Nu stiu de la ce , ori de la fe ori ii ies dintii? Ca altceva nou nu i-am dat. In rest e vesela, nu are febra dar o doare burtica.
La pranz nu i-as mai da carnitza , ci branza de vaci cu ou.
Voi ce le-ati mai dat in situatii d'astea? Ca am inteles ca nu tre sa le dai nimic dulce ( fructe), iaurt, carnitza, supe etc.

Hai sa va zic , ma suna aia care mi-a zis ca bb e problema ...sa ma invite la un interviu . Si incepe ceva de genul, imi cer scuze, s-a intrerupt convorbirea tel . , stiti v-am sunat acum 2 zile si totusi am dori sa va chemam blabla. Imi spune ca se va lucra si peste program uneori si daca vreau sa mai vin. Ii zic nu , multumesc si incepe : nu inteleg de ce v-ati suparat si de ce nu mai vreti sa veniti. Si tot pe un ton iritat! Eu ii zic ca nu m-am suparat numai ca nu mi-a placut cum a pus problema si ca trebuia sa ma sune din nou daca s-a intrerupt convorbirea si nu peste doua zile . II multumec si gata!
Nu va zic ca era de la o compania care se vrea a fi una cu pretentzii!

Va pup , ma duc sa pun oul la fiert si sa fac branzica.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI PENTRU OLIVIA, BIANCA MARIA, SI ANA

Loreen, Cornelia, adicatelea sa intzeleg ca nu numai cupilu'meu da cu capu' sa rupa parchetul ?!
Acum profit sa scriu, am lasat-o in fatza acvariului sa se uite la peshtishori, dar acushica urla. De dimineatza o pindesc s-o pun la olitza, dar in afara de pipi n-a facut nimic.

Tre'sa dispar ca miriie ploada, s-a plictisit.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, multumesc ca mi-ai zis de examene. Nu am stiut ca se dau doar pana in 15 martie ceea ce mi se pare super aiurea, dar uatevar. Oricum am sunat la aia care fac cursul si incepe dupa 15 martie o fi coincidenta? Ma rog, o sa-l fac si la anul o sa-mi dau si examenul la stat. Intr-un fel e mai bine ca am timp sa ma dumiresc daca a meritat sa fac acest curs si merita efortul de a da si examenul la stat.
Tzumpiloi, am terminat pachetul in 4 zile ceea ce pentru mine e super moderat si inca nu mi-am luat altul. Azi e deja a doua zi. Ieri am tanjit si numai faptul ca am uitat sa-mi cumpar m-a tinut de la fumat. Azi deja am si putina ambitite si cred ca chiar daca nu uit n-o sa-mi cumpar altul. Vorba ta si eu sunt incantata cu pauzele pe care am reusit sa le fac, insa este in acelasi timp un lucru nasol faptul ca ma pot lasa in orice moment fara probleme, pentru ca e cu doua taisuri in sensul ca imi zic ca ma pot lasa usor asa ca nu e nici o problema daca fumez in continuare. E o gandire asa mai intortocheata.
Florentina, aia cu pupatul dupa ceafa o stiam. Mi-a zis maica-mea, dar asa ca fapt divers ca nici eu nici ea nu punem mare pret pe treburile astea. Dar mie acolo imi place cel mai mult sa-l pup pe Filip asa ca mult imi pasa. Sper totusi sa fie la fel de cuminte si cand va fi mare. De fiecare data cand ma gandesc la asta imi spun ca voi avea si eu o mare contributie la asta si nu-mi doresc decat sa fiu inteleapta sa-l educ si sa-l invat de bine si sa scot OM din el. Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate, sa avem copii cuminti si repsectuosi cand vor fi mari, care sa ne fie prieteni, sa se mandreasca cu noi si noi cu ei. Nu sa le fie rusine cu parintii lor. pliiiiiizzz, somebody stop me!!!

Mama, ce active ati fost azi-noapte. Eu m-am culcat devreme ca eram moarta de oboseala. Nu stiu nici eu din ca motiv ca n-am tras la jug, probabil alergatura cu copilul in brate de ieri mi-a pus capac. Frate, e cel mai bun exercitiu cardio. Dupa ce ma chinui cu el si daca am si vreo sacosa ticsita e numai bine, imi bate inima de zici ca am urcat 10 etaje.
Tre sa ma duc sa-i gatesc si nu mai stiu ce sa fac. Ma duc sa consult carticica de bbei.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput