Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
corni spune:
Multzumesc frumos pentru informatii, sfaturi si incurajari ref. salariul bonus. Am trecut subiectul la "Legislative" . Pot sa spun ca o prima batalie am castigat-o in sensul ca i-am aratat drei. contabile atotstiutoare ca si in Codul Muncii(pe care ea il respecta) si nu numai in CCMN( pe care il considera ghid)este un articol si anume:
ART. 238
(1) Contractele colective de munca nu pot contine clauze care sa stabileasca drepturi la un nivel inferior celui stabilit prin contractele colective de munca incheiate la nivel superior.
si mi-a raspuns ca mai bine sa lasam interpretarile legilor ptr. ca nici una dintre noi nu este jurista si ca o sa o contacteze pe avocata firmei si vom mai vedea.Va anunt rezultatul final.
Cornelia, eu ma gandesc sa nu ma mai intorc la ei(la munca) dupa CIC cu toate ca abia acum am localizat din poze unde stai si se pare ca eu treceam in fiecare zi pe langa casa ta cand mergeam la munca- port Agigea, doar de asta sa-mi para rau![]()
Si eu din poze chiar inainte de a citi pe Loreen am spus in gand ca Stefan a inceput sa semene cu surioara lui, e dulce foc.
Loreen, nu te-am uitat cu masina dar am intrebat din nou si nu mai avea jucarii.
gabitzam spune:
Ziceam si eu ca am copil cuminte care doarme toata noaptea si ziua destul si ca maninca tot. De citeva zile face nazuri la mincare, se trezeste noaptea plingind iar ziua doar agatat de mine mai doarme. Banuiesc ca sint dintzosii de sus, altfel nu-mi explic.
Duminica am fost la frate-mi ca a fost ziua fetitei, Emma, a implinit 6 ani, o sa va arat in poza. Dar ce vreau sa va arat e ce isprava a facut matei, frati-su, care are 3 ani. Il deranja parul de pe frunte si a luat baiatul tacticos foarfeca si si-a taiat zdravan bretonul. Stilist il face mama
Dupa aceea au trebuit sa-l duca la tuns, acum zici ca-i puscas marin. Si cit s-au chinuit cu parul lui sa-i dea o forma, cind il are scurt ii sta in stilul arici jumulit. Uitati-l aici inainte si dupa isprava. Ma gindesc cite de-astea ne asteapta si pe noi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Margott spune:
Androix de acord cu ce zici tu despre cresterea copiilor si Doamne ajuta sa nu ne senilizam!
Loreen multa sanatate si pupici scumpei tale!
Eu am pus de o mancare de cartofi din care o sa-i dau si lui David, si sperrr sa manance. Voi dati copiilor sa manance ceva gatit cu o zi inainte? Ca al meu se stramba de mama focului.
Tzumpiloi e generala treaba cu copilul pt angajare. Si pe mine m-au intrebat daca am copil cand m-am angajat. Dar nu afost cazul, ca asat a fost a long time agoooo
http://community.webshots.com/user/arcultro
monu spune:
sal
utare, bbrrrr am venit de afara si e tare firg. aoleo ca si fata vrea sa scrie
pa
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Margott spune:
Mama Gabitza si noi o sa patim la fel cu ai nostri?
http://community.webshots.com/user/arcultro
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Mai tot ma tin de cateva zile sa ii cumpar copilul olita si uitam. Si mai avem nitel si facem 9 luni... Vai de mine! O sa ajungem la 1 an fara olita, mai ales ca stim cand face ca se screme si se face rosu la fatza! Sper sa cumparama intr-una din zile!
Si Alex de cateva zile se trezeste noaptea doar pentru a manca si nu inteleg care e faza ca uitase de treburi din astea! Dar ne remediem noi... Ca o iau pe seama dintilor, ca e tare agitat! El care nu este deobicei... Hm! Om vedea! Acum ne jucam si mami la calculator si apoi vreau sa fac niste uscatele sau minciunele cum le zice pe la voi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
mstroie spune:
Tocmai am citit la alte mamici ca azi e Sf. Teodor asa ca LA MULTI ANI Teodorelor si Teodorilor! Si LA MULTI ANI si pt. sotul meu il sun acum sa-i zic ca e ziua lui de nume.
Mari si DAVID
tzumpiloi spune:
Da, e tare frig afara. Poate se mai incalzeste totusi pe la 2 sa iesim si noi un pic afara.
I-am dat asteia bebelinei niste orez cu gutuie fiarta ( mai mult orez) si nu prea a halit. Sa vad cum o scot la capat cu masa de pranz1
Margott, scuze ca raspund neintrebata, CCMN este contr colectiv de munca la nivel national. Ei, nu toti angajatorii privesc astfel "problema" ref la copii.
M-am, uitat pe B1TV la o emisiune despre nasterea naturala vs cezariana , invitat fiind medicul cu care am nascut eu! Parerea lor era ca cezariana la rece este daunatoare fatului ( adica direct, fara sa se incerce cu travaliu).
Pe 20 feb primesc si eu rezultatele la examenele pe care le-am dat in dec. sper sa le iau pe amandoua..., primul e ok dar la al doilea sunt ceva sanse sa-l si iau dar sa-l si pic...incep sa am emotzii 

.
Ma ocup si eu un pic de poze , sa vad ce scot si ce nu pe hartie si o sa pun si unele noi.

monu spune:
am tot zis ca intreb si tot uit:
1. bb-ii vostri au tendinta de a manca singuri? ii lasati? a mea isi baga doar mana in mancare si atat.
2. ce faceti cu pielita de la unghiute? o lasati in pace?
aaa.... cred ca atat la???
bb al meu nu prea a mancat, a urlat, a luat nevralgin pt dinti si acum doarme. si a mai facut si un k moale rau pe care evident l-am ratat si am ajuns in cada cu ea![]()
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana