Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, am o leneee....am culcat copilu, am dat cu festeleu prin casa si acuma zac la calculator, abia imi misc destele sa scriu.
Monu, la intrebarea 1- ii pun intotdeauna pe masuta ei de papa bucatele de carnita, paine, fructe sau orice e comestibil ptr e si poate apuca. La inceput se juca cu ele, dar acum a prins ideea si le ia cu grasanele boante si le duce la gurita. Unele bucatele ajung unde trebuie, altele nu, dar macar asa invata. castronul cu piure i l-am dat de cateva ori, cu lingurita cu tot si apoi am facut smotru juma de zi, ca era piure si unde nici nu gandeam. la 2- si Alex are pielite , unle se exfoliaza singure chiar mai mult decat ar trebui, dar mi-a fot frica sa ltai. Eu nici unghiutele nu sunt in stare sa i le ajusez cum trebuie, au si o forma dificila, sunt micute si ii raman mereu colturi cu care se zgarie.
Acum eu vreau sa va intreb- cat tineti voi cerealele? ca eu i-am luat o cutie de "7 cereale" de la Milupa, scrie ca sunt valabile max 4 sapt de la deschidere, dar abia am consumat un sfert, de mai mult de o luna jumate, ca-i pun max 3 lingurite/zi in iaurt sau fructe. Parerea mea e ca nu au nimic, dar vroiam sa va intreb si pe voi.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, cred ca n-au nimic cerealele alea, daca nu le ti cine stie cum la umezeala. Si eu tin destul de mult cutiile de cereale, pentru ca iau de mai multe feluri si fac tot felul de combinatii la masa de seara si nu cred ca termin o cutie in 4 saptamani.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am si eu o intrebare: Isabella de vreo doua zile baga degetul aratator in gura si-l suge, nu s-a mai intimplat pina acum, stitzi de la ce o fi ?! si ce ar trebui sa fac s-o dezvat ?
Deocamdata i-am dat suzeta, o mai baga in gura, se mai plictiseste, o arunca, dar macar nu baga degetzelul in gura.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu si fetitza mea vrea sa manince singurica, se enerveaza ca n-o las sa bage minutzele in farfurie, asha ca atunci cind mincam noi ii pun firimituri mici de piine, le stringe cu minutza si le baga in guritza. Cit despre pielitza de la unghiutze, nu ma ating sa nu-i fac rau.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Saliu,
Am fost pe afara cu Andreea.a si Eric si am stat vreo 2 ore. A fost placut, un pic cam ger fata de ce ma asteptam eu din casa vazand asa soare, dar la soare era chiar placut. Chiar am stat si pe banca.
Gabitza, si eu l-am tuns pe Filip. Incepuse sa-i intre parul in ochisori si il deranja, am incercat sa i-l prind dar nu statea ca era prea finut si oricat d emica era clamuta n-am reusit, nici motz nu i-am putut face asa ca m-am infipt cu foarfeca in el. Prima data era super agitat si normal ca a iesit o strambatura de breton ziceai ca l-am inghesuit cu ciobul intr-un colt. A doua oara am indreptat raul ca era si Mihai acasa si copilul mai linistit.
Hai ca sunt cu pluta... Tzumpiloi, acum am citit ce ai patit cu interviul. Eu am patit discriminari pe motive de copii pe vremea cand inca nici nu ma gandeam sa raman gravida si acum ma astept la greu. Cand mi-am cautat ultima oara job era imediat dupa ce facusem nunta drept pentru care mi se spunea: "ihi, deci v-ati casatoriiiiiit, inseamna ca acum o sa vina si un copil!" Incepusem deja sa ma satur si ma gandeam serios sa o dau pe bascalie la urmatorul interviu, noroc ca m-am abtinut la urmatorul (ca eram venit la recomandarea cuiva cunoscut si mi-a fost rusine de persoana respectiva nu de alta) ca exact atunci m-au angajat, dar pana si cel care a decis intr-un final sa ma angajeze m-a intrebat fix acelasi lucru: cand am de gand sa vin cu burta la gura. Frateeeee, daca ar avea voie astia ar fi in stare sa iti dea repede un test de urina sa vada daca esti gravida au ba. Ma consolez ca acum se schimba putin treaba si o sa pot spune ca copilul e facut, scos din faza de sugaci deci pot sa ma dedic si jobului. Asta daca nu-mi vine iar o idee bumbastica sa-i iau la ocaraturi ca isi permit sa ma refuze pe motiv ca sunt mama.
Monu, eu la picioare mai "atac" si pielita, la degetele mari, face niste pielite nasoale, unghia are tendinta sa se incarneze, ce mai e naspa, face exact ca tac-su. Dar la manutze nu am treaba cu pielitele. Chiar aseara am concluzionat amandoi ca la toate fazele naspa legate de unghiile de la picioare seamana cu tac-su. Si i-am zis: "sper sa nu semene si la stangacia cu care iti tunzi tu unghiile tot cu tine ca altfel o sa fie vai si amar de nevasta-sa!" M-am oprit la timp ca vroiam sa-i zic ca eu o sa-l invat sa si le taie nu cum nu l-a invatat soacra-mea pe el. Cre ca lua foc
Mygirl, yeah right... Io nu am respectat niciodata asta cu 4 saptamani la cereale. Asta ar fi insemnat sa le arunc aproape intregi avand in vedere ce de-astea cu lapte mananca o data pe saptamana in diverse combinatii cu fructe, iar fara lapte ii pun seara in biberon 2 masuri. Hai sa zic ca d-astea fara lapte le termin in termenul lor dar celelalte in niciuncaz. Eu nu ma stresez cu asta pentru ca sunt convinsa ca este o tactica comerciala sa tot cumperi la 4 saptamani tot alta cutie. Filip n-a avut nimic pana acum si sper totusi sa nu ma insel.

I-a cumparat Mihai lui Filip un CD cu Mozart. Spre marea mea rusine nu am mai ascultat pana acum si aveam convingerea ca tre sa fie ceva tare plicticos si naspa, asa pentru fitzosi si pentru babe. Cat m-am inselat...
Citisem la mamicile de ian-feb 2005 ca se dau in vant ca au gasit nush ce studii ca daca pui mozart la copil si daca asculti cand esti gravi, iese copilul linistit, inteligent etc. Asa ca am luat si noi, mai inteligent nu s-o face dar macar cu mai multa cultura muzicala decat ma-sa

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Salutare,

La multi ani sarbatoritilot de astazi!

Loreen, asa, asa mai stai si cu noi.
Androix, ce cursuri faci tu? De faza cu angajatul daca ai copii sau nu m-am lovit inca si ma intreb cum as reactiona. Cred ca uratel ca sunt nebuna in anumite momente.
Tzumpiloi, ai fost extrem de draguta cu tanti aia, zau! Auzi ce tupeu pe ea.
Am vazut si eu emisiunea de la B1, am nascut prin cezariana desi nu eram foarte convinsa ca nu puteam naste natural. Din fericire ma simt excelent.
Am iesit azi pana la City Mall sama aerisesc un pic si i-am luat fetei o carticica de buretel imbracat in material textil, d-aia care arata ca un cub cand o inchizi. Mama ce a fost de ea cand a vazut-o, radea si se agita si era imposibil sa o iei din mana ei.

Despre muzica lui Mozart stiam ca este buna pentru bebelusi, noi avem la caruselul fetei muzica de Mozart.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani Teodorei , "sora geamana" a Carinei mele! (26 mai, adica )
Anky, sa-ti traiasca Bianca, sa se faca mare si sa te bucuri de tot ce face! Frunzulitele de pe tortul de ciocolata erau de marzipan?
La al treilea copil ma gandesc si eu, desi n-am decat unul momentan
Tina, si al meu e pasionat de foto, chiar mishuna pe site-uri de gen. Asa, ca fapt divers, sotul tau e canonist sau nikonist?
Fran: profoto99.ro, cu www in fata. Banuiesc ca platesti cand iti livreaza, inca n-am incercat. Scrie pe-acolo, pe site. A incercat sotul meu sa isi faca azi cont pe site-ul respectiv si i-a dat eroare... i-a sunat si au zis ca inca se mai lucreaza la el.
tzumpiloi, moama ce mi-ar placea sa am TCM-ul la 2 pasi de casa ! In general cautam hainute pentru bebelina mea, altceva decat se gaseste in piata sau la buticurile aprovizionate din Europa (cred ca si Piciul tot in categoria asta intra ) La Aziz nu reusesc sa ajung - mi-am propus asta de vreo luna jumate'! Daca intri sa te uiti pentru tine, iti foarte multumesc sa imi mai spui ce lucrusoare pentru bebi au mai adus
Eu tare sunt curioasa ce firma e aia care face faze de genul asta... mor de curiozitate, nu alta!!! Daca nu poti/vrei sa scrii, poti sa-mi dai PM cu numele firmei ? Pliiiiiizzzzz!
Androix, subscriu la ce ziceai despre cresterea copiilor!
monu, si Carina isi vara mainile in castronul cu mancare, fara sa duca la gurita. Ieri am citit in Capraru ca e normal sa faca lucrul asta (nu e bine sa n-o lasi), si ca asta ii va ajuta mai tarziu sa se ajute de tacamuri ca sa manance. O fi!

Acum ta-su necheaza la Carina, care rade de se sparge
Apropo de mancare, mie mi s-a pus pata pe frigarui! Am si facut sambata si astazi), dar de foame ce-mi era, am uitat sa apuc repede aparatul foto ... Ideea e ca le-am facut la gratarul cu apa, si nu se face fum.
Revin, ca trebuie sa pregatesc baita acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Astazi iar m-am chinuit sa-i indes Mayei mancarea in gura! I-am facut la pranz piure cu ficatel si pentru ca a refuzat i-am facut si mamaliguta cu branza si ou ... nici cu astea nu am avut succes. A mancat o jumatate de iaurt numai si acum i-am bagat o budincuta cu branza la cuptor.

Cand ma gandeam ca Maya nu mai face progrese azi ne-a demonstrat ca nu facem bine subestimandu-o si a inceput ziua cu surprize. A scos un servetel din cutie si a inceput sa se stearga la gurita apoi ne-a sters pe rand pe mine si pe tati. Apoi a inceput sa-si duca palma la gurita si sa faca precum Tarzan (tipa si isi da cu palma peste gura) iar acum sufla in trompetica si mi-o intinde si mie sa fac la fel, dar de la ea din mana!
Si ca sa nu ne obisnuim cu d-astea bune numai, cand i-am dat fierul mi-a tras lingurita din mana si si-a pictat frumusete de costumas roz plusat. Aveti idee - oare mai iese la spalat?

Danelutza, stai linistita si lasa copilul in pace ca se va dezvata singur! Si pe Maya o apuca cate un tic ba sa-si dea palme in cap, ba sa-si suga degetul mare, ba se trage de par...o tine cate o zi, doua si inventeaza ea altceva. Se poate ca pe Isabella sa o manance si gingiutele si sa simta nevoia sa roada ceva..

Androix, si fi-mea seamana leit la degete cu ta-su! O sa il injure cand s-o face mare dar asta e! Ar fi fost culmea sa fi semanat cu mine numai la degete, ea fiind leita taica-su de altfel!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
CEREALE- eu zic ca cele fara lapte tin mai mult decat cele cu lapte inclus. Asta pt. ca eu am constatat ca niste cereale cu lapte de la Humana si-au schimbat aspectul in cutie cam dupa o luna. Erau mai lipite intre ele, nu stiu cum sa explic, da' aratau in mod evident altfel- cutia statuse destul de aproape de un calorifer. Deci daca e sa se intample ceva cu ele isi schimba aspectul, nu aveti cum sa nu observati.
Pielita la unghii- daca dati pe unghiute cu suc de lamaie creste mult mai incet.N-am incercat la bebe ca nu a fost nevoie-la mine in schimb a mers.

Mey cum faceti voi cereale cu iaurt? Incalziti iaurtul ca se se dizolve in el, sau cum? Ca cica sa fie apa /laptele la 50 de grade?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Olga, te-am trecut in lista! Restul fetelor? nu dati raportul?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput