Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
monu spune:
eu pic de somn. m-a calarit fiica-mea toata ziua. cum ma scapa din priviri urla si vrea numai in brate, ceea ce nu este genul ei si nici educatia (sa nu radeti!) primita pana acum. plus ca e agitata si vrea si jucaria aia dupa care vrea alta si tot asa parca e girofar la cat isi intoarce capul. nici nu prea a mancat preferand mai mult iaurtul si sucul de fructe. azi a facut si un kk super moale gen bomba care a explodat
ca nu am mai ajuns sa o pun pe olitza si am ajuns cu fata direct in cada. si dupa ce se agita adoarme cate o juma de ora si o luam de la capat.
dintii astia ma omoara
chestia cu bucatele am mai auzit dar a mea e mofturoasa nu le agreeaza. ea vrea doar cu mana in mancare ca sa o mozoleasca bine si dupa aia sa o intinda pe haine si scaunel.
ce magazin e "aziz"?
nici nu mai vad bine de oboseala. pupici si somn usor
francerealele cu iaurt. prepar cerealele cu apa calda de o consistenta medie si apoi le amestec cu iaurt. exista vreo alta modalitate?
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
andreeaatan spune:
Thomas reuseste sa duca lingurita la gura, biberonul si mananca din mana banane, mere, kiwi, paine, etc. Baga mana in mancare, cum sa nu...Si arunca la fiecare masa minim 4 lingurite cu tot cu continut pe jos.
Azi am patit o surpriza de zile mare. Am fost informata ca se doreste cu ardoare maxima intoarcerea mea la lucru, ca nu se mai pot descurca fara mine. Si conducerea va construi un set de propuneri pentru subsemnata ca sa fiu de acord sa ma intorc.Ioi. Acuma sa vezi negociere... mamma mia, ce le fac. ![]()
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cloreta spune:
Ia uitati aici!
Revista presei1
Revista presei2
Andreea, succes la negocieri
Chrisdun, saru' mana
Pozele mele
ChrisDun spune:
Oana, nici eu nu cred ca au nimic cerealele, chiar daca stau deschise mai mult. De fapt, si noi am tinut un 7-Korn vreo doua luni - , ii puneam o lingurita-doua in laptele de seara.
monu, Aziz "Luks bebe" e o firma producatoare de lucruri pentru bebelaci. Imi plac pentru ca au produse de calitate si preturi nu foarte scumpe. E un magazin (chiar Aziz se cheama) la Orizont (in Drumul Taberei), si se mai gasesc hainute si accesorii marca asta si pe la Piciul, Prosper, etc. Eu umblu dupa o paturica pufoasa (am una, dar mai vreau una) - insa nu gasesc culoarea pe care o vreau eu - cum are Loreen
.
cloreta,
revista presei!
Haideti sa va zic despre Vigantol: am fost azi sa iau reteta de lapte, si ingros obrazul si cer reteta gratuita pentru Vigantol. Doctorita imi zice ca asta se da de la cabinet, si imi pune sub nas o lista unde trece numele fetei, si semnez. M-am facut de 2 flacoane!!!
Dar daca nu deschideam subiectul iar plecam fara
Ai naibii medicii astia!
Si ca sa ma lamuresc cum e cu valabilitatea dupa deschidere, uitati ce scrie pe prospect: "Stabil minim 6 luni de la deschiderea flaconului".
Sa aveti o noapte linistita!
Cloreta spune:
Christina, noua ne-a dat doctorita de la inceput Vigantol de la cabinet. Chiar m-a intrebat la primavizita dupa nastere daca mi-au dat de la spital si daca am doua flacoane ca cica asa trebuia sa ne dea. Si fier Haussman tot de la ea.
Pozele mele
patriciaRO spune:
Cloreta, bai ce tare!
Noi azi am mancat niste piure de telina amestecat cu morcovi si cartofi, adica pe astea le-am fiert, le-am pasat si le-am amestecat cu branza de vaci pe langa astea i-am pus si jumatate de borcanel de spaghete cu carnita si cu rosii... O nebunie!
Astazi am facut un ghiveci calugaresc, o nebunie!
reteta!
4 cartofi, 3 cepe, 150 g mazare, 200 g fasole verde, 2 morcovi, 1 mar, 1 castravete murat, 200 ml suc rosii, 50 ml ulei, 4-5 catei usturoi, 1 foaie dafin, marar verde, patrunjel verde, sare.
Se caleste ceapa si se aduga morcovul taiat rondele, Se pune apa si se pun celelalte legume: mazare, cartofi, fasole verde, castravete murat feliute, mar. Se lasa sa fiarba bine si apoi se pune sucul de rosii, foaie de dafin si usturoi feliute si verdeata tocata fin. Se adauga delikat sau ce puneti deobieci si la cuptor sa scada! Se serveste cu paine cu usturoi, baghete!
si poza: GHIVECI CALUGARESC
e mai mult o mancarica... dar este super gustoasa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Florentina G ai dreptate, o las in pace, pai si Isabella se trage de par, ishi trage palme peste cap si ishi rupe urechile, dar cel mai mult ii place cind o iubeshte pe mami, adica ii trage citeva palme si-i smulge parul din cap.![]()
Cloreta interesanta revista presei, dar intr-o poza nu prea-i de acord cu politica, dupa cum sta cu minutza e contra, ceva in genul "mai lasatzi prostiile" ![]()
Fetelor am stat toata ziua cu oki pe Isabella, doar-doar o prind cind face kk, pe la trei s-a uitat la mine, s-a scremut si l-a facut
, apoi mi-a tras un zimbet satisfacut
, cred ca-i place foarte mult cind ii spal poponetzul, ca daca face la olitza cu hirtiutza igienica nu mai simte apa.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gabitzam spune:
Si eu am primit Vigantol de la doctorita de la cabinet de la inceput. Ne-a dat cite un flacon la 2 luni, iar ultima data mi-a dat chiar 2 flacoane. Si fierul Haussman tot free de la cabinet. Am vazut ca avea citeva bax-uri de Vigantol, banuiesc ca le primeste si ea spre distribuire catre copilasi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
ioanailincam spune:
Salutare, fetili! Of, ce de mai ati scris, noroc ca am mai cetiti cate ceva la birou. Azi a fost o zi nasparlie, sefa innebunise de nervi (secretara a trimis la plimbare niste clienti pe motiv ca vanisera cu jumate de ora mai devreme
), motiv pentru care a sters cu noi pe jos de la un cap la altul. Noroc ca eu am obrazul gros si nu mai pun botul, dar oricumnu e tocmai placut sa auzi racnete din biroul vecin toata ziua.
Dar pe plan personal totul este infloritor: m-a sunat bona pe la 12 jumate sa-mi spuna ca prinsese primul kk al Anei la olita
. Io stateam asa si ma gandeam, cred ca sunt contra tuturor mamicilor, dar mie mi se pare mult mai scarbos sa strangi kk din olita decat din pampers
. Noroc ca eu voi avea onoarea asta numai in week-end, dar oricum cred ca nu voi avea o reactie prea placuta...
Of, s-a vorbit de multe azi, sa vedem ce-mi mai amintesc.
Monu - si Ana ar baga gherutele in castron, desi ea are alta pasiune cand sta la masa: trage husa de la scaun, cea care atarna pe partea unde isi va sprijin picioarele cand va mai creste si o molfaie, frate, cu pasiune. M-am socat ce am gasit pe spatele husei de PVC, tone de mancare; asa ca in wwek-end am spalat-o cu totul si acum femeia pune si tavita la masa ca sa nu mai ajunga si sa manance si pranzurile anterioare. Oricum eu am o frica teribila de vreo toxinfectie alimentara (desi eu nu am facut niciodata asa ceva), ma gandesc ca stomacelul ei nu poate suporta straturi succesive de mancare. SI ANa detine niste pielite dragute la degetele, care se cojesc cu rani
, dar nu prea am ce sa fac pentru ca are niste unghii colturoase rau si de acolo se desprind pielitele. Iar la TCM ma voi duce doar ca sa lungesc plimbarea sa scap de socrosenie (aoleu, maine pe vremea asta va fi aici
), iar nu la cumparaturi, doar v-am zis ca cel putin luna asta sunt cuminte
.
Chris - am folosit si noi o firma din astea cu poze trimise pe internet (Pixelnet se cheama, lucreaza cu cei de la stampilele Trodat), dar nu mi-a placut cum au taiat pozele (au pastrat 3 laturi albe
) si aveau si culori cam ciudate. Poate astia de i-ai gasit tu sunt mai buni...
Cornelia- e scump foc Stefanut. Frate, asta a mea nu da semne ca vrea sa mearga in 4 labe si nici sa se ridice pe patut. Oare nu i-a venit ideea? O, si ce placut trebuie sa fie sa ai vedere la mare la munca (de fapt vara cred ca e cu doua taisuri
)
Beatrice - frumoasa lebede si ca de obicei mi-ai facut pofta cu retetele tale. Singura parte buna cu venirea soacra-mii e ca voi avea de mancare tot week-end-ul.
Florentina - asta cu pupatul pe ceafa e descoperire recenta la mine si nu cred ca o s-o las curand, indiferent de riscuri
.
Anky - daca da Domnul, il facem si pe Mogaldea 2, dar cu trei nu ma vad, si asta mai ales din cauza minunatelor conditii de trai din Romanica...
Hai ca-i dau drumul la asta ca am de blenduit un piure si revin. Of,
si in seara asta mi-am promis ca ma culc mai devreme de 12, dar vad ca nu am nici o sansa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Ioana, sa iti spun cum facem noi cu olita. Noi am ajuns sa prindem aproape toti kk-utzii:)) Nu mai face decat maxim trei pe zi cred asa ca nu e mare lucru. O punem dupa masa de dimineata si dupa masa de seara de obicei si chiar face.
Ei, ce am vrut sa spun de fapt, in olita pun un patratel de hartie inginerica - presupun ca folosim hartie d-aia moale, in straturi, nu d-aia de 2500 lei/sulu' din piata - si kk nu se mai lipeste de olita si torni direct la wc si dupa aia speli olita care e de fapt curata ![]()
Teodora nu da semne nici acum ca ar interesa-o mersul in patru labe, tarat si alte chestii dar ii place sa stea teapana pe picioare. Mai e si e din e in ce mai simpatica pe zi ce trece, e vesala si face si niste faze haioase, mor de dragul ei.
Pozele mele