Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
ioanailincam spune:
I'm back!
Simona - bine ai venit! Wow, scor Apgar 1? Cred ca innebuneam de grija. Sa-ti traiasca cumintelul!
Androix - tine-o tot asa cu fumataul, adica fara... Despre muzica, Ana este mare amatoare, ii cantam in baie si ea canta dupa noi, culmea e ca tine si ritmul
. Asa ca in week-ens sunt hotarata sa-i pun cutiutele muzicale sa vad reactii si in felul asta o impiedic si pe socra-mea sa vorbeasca, ii zic ca "melomanizez" copilul![]()
Tzumpiloi - nu ma pricep la sfaturi de kk moale ca nu ne-am confruntat. Multa sanatate si sa ai rezultate bune la ambele examene!
Gabitzam - cine, copiii nostri? Ei vor fi cei mai cuminti![]()
Mygirl - am evitat sa tin cutiile mai mult decat era indicat, dar inainte nu era o problema ca in maxim 2 saptamani erau gata. Acum, de cand am scos masa de seara de cereale cred ca se vor termina mai greu, dar nu cred ca le voi arunca. Cel mult voi fi atenta sa nu isi schimbe aspectul. Intreba cineva (parca Fran) cum facem cerealele cu iaurt, ei bine, eu le pun brute in iaurt. O fi gresit? Vad ca nu are reactii negative, dar ma gandesc sa nu fie rau pe termen lung.
Daniela - nici eu nu cred ca trebuie sa-i faci copilului ceva din cauza degetelului, poate o mananca gingiuta. Si oricum nu cred ca exista metoda sa-i dezveti de deget prin gura, nu la varsta asta cel putin.
Florentina - ce de progrese pentru o zi! Am senzatia ca asa isi dau drumul, acumuleaza ei o vreme informatii si odata isi dau drumul si ne uimesc.
ANdreeatan - ai in mana paine si cutitul, profita la maxim, mai ales ca aide platit scolarizare scumpa in curand...
Cloreta - intelectuala o face mama... La Multi Ani!
Chris - stiu si eu ce scrie pe prospectul de la Vigantol, dar mie si in maternitate si pedi mi-a zis sa nu-i dau mai mult de 2 luni. Si asa si fac. Sa inteleg ca a reaparut Vigantolul in farmacii si eu am facut stocuri de pomana si contra cost, ca si eu primeam reteta gratuita de cate ori ceream?
Ei, gata, vad ca am epuizat subiectele. Noutati nu prea avem in rest. In seara asta i-am dat maimutei un pic de branzica si a papat cu zgomote de incantare; cu alte cuvinte ar manca ea seara, dar nu chiar cereale. I-am mai dat si o bucata de paine pe care iar a mancat-o cu bucurie, desi mai mult a dat-o pe ea, ca era din aia gumanta, luata din fata blocului. In orice caz trebuie sa se obisnuiasca cu bucati mai mari, sa rupa ea cu dintzosii si sa inghita, ca maine poimaine face 8 luni si am observat ca mancarea la borcanele dupa 8 luni nu mai e pasata de tot.
Va pup de noapte buna si rugati-va pentru mine sa treaca aceste zile de mare incercare pentru nervii si rabdarea mea, alaturi de socrella. Cred ca duminica voi fi cu nervii prastie si vine si frate-meu sa stea pe la noi cateva zile, iar asta e alta moara stricata. Dar cel putin el vine cu cadouri (el si tata mi-au luat telefon de ziua mea ca sa-l inlocuiesc pe cel pierdut, iar mama mi-a luat o hainuta de primavara si cercei). Nu e chiar asa de rau, nu, fata de soacra-mea care presimt ca iar vine cu vreo fata de masa de 12 persoane (desi eu nu am masa de 12 persoane) si cu un set de prosoape de bucatarie sau de tavi
. Va zic eu maine exact cu ce se prezinta in traista! Hai ca v-am pupat acum 10 randuri si nu ma mai dau dusa, maine iarasi plang de dimineata cand se da desteptarea
. Somn usor!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Cloreta - nu-i rea ideea cu hartia igienica. Incerc si eu in week-end. Cat despre veselie, Ana a fost vesela de la 6 saptamani, asa ca acest aspect nu ne mai mira, ci numai ce desteptuta devine pe zi ce trece.
Mama, ce de mai am scris, ca in vremurile bune cand stateam acasa
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI David Mihai( sa recuperezi si cei 10% ramasi),Ana si Sara...
Azi va fi una din zilele de cosmar ale existentei mele...am dormit aproape nu ca m-am culcat pe la 12 noaptea,am avut consiliu de familie,si de la 4 Delia mi-a facut cenaclu din varii motive numai de la ea stiute si nici la ora asta nu are vreun gand de somn...Si eu am si de lucru carat acasa de la servici drept bonus pentru statul acasa...Ca ieri iar m-am dus la munca si iar mi-a facut sefu neronii pemanent cu poblemele lui,iar eu sadica stateam cu Delia in brate,lipite una de alta,ca p-asta a mea o apucase efuziunea sentimentala,si ma uita la el tamp fara sa zic nimic...si am plecat cu o satisfactie orgasmica ca pot sa fac ce vreau fara sa-mi faca nimic,nici macar sa-mi aduca inlocuitor...
Corni
...
Ioana da ce probleme existentiale iti pui tu oala copilului...sper sa nu ai,daca zici ca nu ti se pare pitoresc,bafta sa stergi mobila prin casa de gletul produtie proprie a copilului,adica kk...ca eu am patit-o la Bianca...Dar chiar nu am avut probleme si dupa ce face copilul,cand face
,pun apa in oala,produsul cu pricina se dezlipeste singur si il arunc in buda,apoi clatesc oala cu niste domestos si doamne ajuta...
Io nu-i tai copilului pielitele ca nu le tai si unghiile incerc sa le tai cat mai patrate,mai ales la picioare sa evit formarea colturilor incarnate...Dar la mancarea servita de plod direct din farfurie asta nu...sub nici o forma.La masa castroanele stau in mana la mine si atat...mananca si gata pentru pur si simplu nu suport hainele mozolite de mancare sau pe langa pe o raza de cativa metrii.Pe considerentul asta nu papa nici biscuiti singura...ii rup eu bucatele si ii pun pe farfurie si se serveste cu bucata,iar daca musca atunci ii dau eu...La Bianca a dat rezultate si cand a inceput sa manance singura a fost foarte curata...
Ce sa-i fac asta-i cu pasarelele ciripitoare de pe creier...insa stiu ca nu-mi bat capul cu scosul petelor...
Cloreta faina cartulie...faina si protagonista cititoare...
Monu sunt alaturi de tine in greaua suferinta pricinuita de toanele copiilor...ca si eu is satula pana-n gat...si al meu sot ma anunta ca azi nu vine decat cand ajunge si sambata la fel...adica c'est vie la rose(sper ca am scris corect din ce mi-a mai ramas in creier din liceu de la franceza de la care chiuleam masiv)...
Androix arunca naibii tigara de tot,cah...am fumat 10 ani batuti pe muchie masiv,ajungeam si la 2 uneori 3 pachete pe zi,si am renuntat la fumat cand i-am promis mamei ca ma las de fumat,fara sa cred nici eu ce prostii vorbeam...si de cand am ramas bortoasa cu Delia am renuntat definitiv.Ieri la notar am incercat sa trag un fum de la barbate-miu si am tusit de sa-mi scuip plamanii,ceea ce n-am patit nici cand am pus prima oara tigara in gura.Oricum tactica cea mai buna este sa nu mai fumezi pur si simplu...
Danelutza si drosofila mea suge degetul ala dar asa de fifi...fara un motiv clar...uneori coincide cu foamea,alteori cu concentrarea de la privitul la reclame...sau vreo 2 zile se trage de par,alte 2 face ca motocigleta...toane de domnisoara...
Incerc sa beau o cafea si sa ma apuc de lucru ca-i jale mare...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Din aceasta dimineata glorioasa, suntem numai pe lapte integral Aro UHT 3,5%.
Azi ma mai scobor in centru la 2 gradinite, sa vad ce si cum. Nu stiu, mai ales ca taica-meu nu mai vrea sa se mute la Cluj deocamdata, nu stiu ce o sa fac.
Daca era maica-mea aici, nu aveamn nici o grija cu copilul, asa nu stiu...Oricum, bona eu nu-mi bag in casa. Cel putin la cresa exsita un control asupra a ceea ce fac educatoarele alea. Pe bona o controlezi num ai cu camera ascunsa.
Plus ca si eu sunt de acord cu NewMami in ceea ce priveste socializarea devreme a copilului.
Asa ca mai vizitez inca 3 crese care sunt aproape de job in centru si o sa iau o decizie.
Apoi ma duc sa negociez.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andreeaatan spune:
LA MULTI ANI PENTRU David Mihai,Ana si Sara!
Mama lui Thomas
monu spune:
neatza, am avut si noi show aseara. cand sa o culcam la 21 mai sa se ia la jumuleala bb cu tati. asta nu vroia sa manance taica-sau s-a enervat si la un moment dat s-a apucat bb sa ii dea palme si sa il ttraga de par. m-am dus sa ii despart
moama ce satisfactie cand am vazut ca nu se descurca - ca sa vada si el cum e cand e fata cu nabadai -. in fine dra a avut nu stiu ce, de parca a baut cafea.dupa vreo 2 ore a obosit si facea de parca era bb mic. leganata in brate si a adormit pe mine. cred ca e tot de la dinti. la 4 era in picioare si ne-am culcat la 5.30. acum suntem treze si fresh! unii dintre noi! nu avem nici un dinte deci diseara ne asteapta runda 2. doamne cand ma gandesc ce facea aseara cu tati ma apuca rasul. frate i-a aplicat niste zgarieturi, palme si tras de par de mama mama. ea de fapt vroia sa faca gigea dar nu i-a iesit figura.
moama ce nervi am acum! era sa cada fata cu cu caul de marginea unui raft cu maica-mea in spatele ei si a amea mama nici nu vrea sa recunoasca ca a gresit. toit pe fata da vina ca e agitata! e mai rea decat o soacra!
LA multi ani sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si sanatosi!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
ANA (Carolinah); DAVID MIHAI (mstroie); SARA (sufletzica)
sa cresteti mari!
Noi ne-am trezit pe la ora 7 cand mami se trezea deobicei si bebe a papat un biberon de lapte si a adormit la loc. Iar eu imi vad de treburi prin casa si pe la calculator! Aseara am papat piure de cartofi cu brazica de vaci si un biberon de lapte cu cereale, dupa baie... Si ne-am culcat pe la ora 22.00...
Fetili voi ati dat brocoli la copilsi? Cum l-ati facut? ca as avrea sa incerc si eu!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andreeaatan spune:
Broccoli-cu iaurt si galbenus fiert de ou; cu orez, busuioc, ceapa, usturoi...
Mama lui Thomas
ChrisDun spune:
Simiena, bine ai venit! Frumos nume i-ai ales puiului tau!
Daca nu zicea ioanailinca despre scorul Apgar, n-as fi cautat in urma sa iti citesc postarea. Chiar ma miram cum de n-am observat... dar vad ca inca n-ai 10 mesaje scrise, si asta inseamna ca pana atunci o sa iti tot apara decalat. Ufff!
Dar cum asa, Apgar 1 ?! Cu ce medic ai nascut? Slava Domnului ca acum Elian e bine! Povesteste-ne despre voi!
ioana, cei cu laboratorul foto sunt testati si rastestati de sotziorul meu, de doi ani incoace
Al meu e tare pretentios (fiind pasionat de foto) la calitatea pozelor, si am incercat pana acum cateva laboratoare, la unul din ele am venit chiar cu recomandare
Si tot n-a fost multumit. Cand i-am gasit pe astia ne gandeam ca macar sunt aproape de casa, apoi am vazut ca sunt profesionisti. Din cauza asta m-am bucurat asa tare cand mi-a zis patronul ca si-au facut site
, ca nu mai merg o statie pe jos pana la laborator
.
Sa aveti o zi usoara!
corni spune:
Fetele,daca prezinta interes,eu am sunat astazi la Oficiul Postal si am intrebat daca au sosit banii pentru Indemnizatii si mi-au spus ca deja au sosit ca sunt la factorul postal si ca in termen de 8 zile are obligatia sa-i distribuie.