Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
mstroie spune:
Multumim pentru urari s-a facut baiat mare ce mai.
Ieri i-am dat la pranz fasole verde si azi noapte cine a avut concert de urlete si parturi? Cred ca de la fasole a fost ca altceva nou nu i-am dat.
Eu astept indemnizatia ca pe paine calda ca am ajuns la fundul sacului, a fost si sotul in concediu si cine stie cand mai ia bani. Si pampersii sunt pe terminate. Daca nu sunt acasa ce se intampla mi-o lasa vreo instiintare ceva in usa sa ma duc la posta?
Androix sa stii ca si eu m-am apucat de fumat sa-mi fie rusine dar la cate probleme am avut cu baiatul numai asa ma mai calmam si mai si alaptam cand m-am apucat
.
Mari si DAVID
Androix spune:
Helau
Si eu am auzit pe la legislative ca au inceput sa se dea banutii si prin bucuresti asa ca ii astept.
La sectorul 2 nu au lapte! Deci zvonurile s-au adeverit. Cel putin momentan. A fost Andreea.a si nu aveau, cica sa dam telefon in cateva zile sa vedem daca le-a adus. 
CU fumatul am rezistat eroic si ieri, dar am remarcat ca mananc ca sparta.
Ar putea fi singurul motiv pentru care sa ma reapuc... Inca stau la indoiala.
Am o durere de cap de toata frumusetea
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
loreen spune:
Auziti cu indemnizatia cum este...se plateste in continuare 85% din salariu mediu pe economie,adica 9215 mil. din 10770 mil,sau este plafonata la vreo suma...ca eu nici acuma nu stiu...
Ei eu sunt lupu moralit cu fumatu ca in conditii de stres am pus tigara in gura imediat...dar ceea ce ma bucura ca am renuntat usor la ea dupa ce s-au mai linistit apele si uite ca am deja 3 luni de cand am renuntat din nou...si chiar nu simt nevoia,unde mai pui ca ma si enerveaza fumul...
Beatrice nici eu nu i-am dat brocoli desi stau cu punga in congelator,plus una de spanac ca poate ma indur intr-o zi sa-i fac...aia cu spanacul nu o mai stiu ca era ceva cu usturoi si pe mama nu mai am cum sa o intreb...
Io am zis ca incep pe la un an cu laptele integral,dar sigur ii voi lua Parmalat formula de continuare pentru copii de la 1-3 ani...
Dupa ce ca-s obosita moarta era sa intepenesc si cu inima cand am vazut-o pe fii-mea mergand prin casa de una singura cu Primii Pasi...nici macar sa ma misc de pe fotoliu n-am putut de frica sa nu speriu si sa cada ca-si luase un asa elan de sa mor...pai in ritmul asta la 10 luni jumate sigur merge...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68648" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
simiena spune:
Simona si Elian
Hai sa relatez pe scurt povestea mea si a lui Elian.
Cam de pe la ecografia tridimensionala din luna a 5-a mi-a spus ca am placenta previa , dar nu am avut nici o sangerare si nici o alta problema asa ca mergeam bine merci la serviciu si ma feream de efort.
Intr-o zi (saptamana 26 ) ma lovesc niste dureri de mijloc infioratoare . Rabd eu o zi eroic - a doua zi parca mai trec . In noaptea urmatoare ma scol ca de obicei pe la o ora din noapte(eu si acum dorm cu pauza din 2 in 2 ore) , ma duc la baie , fac eu ce fac ,dau sa plec , dar ceva tot curgea din mine . Imi zic ca se pare ca durerea de spate era de la rinichi si oi avea probleme cu vezica , si ma culc la loc . De dimineata fenomenul continua asa ca imi iau inima in dinti si ma duc la o ecografie-era sambata . Acolo imi zice ca am scurgere de lichid amniotic , asa ca ma duc la urgente la Municipal ca era cel mai aproape sa vad ce e cu mine . Eu acuma stau in Bucuresti dar la momentul acela abia venisem din Buzau-sotul e bucurestean si atunci izbutisem si eu un transfer la Bucuresti , asa ca situatia cu doctorul personal era in acel moment in tranzitie . Acolo am bafta si nimeresc sa ma interneze la Dr.Constantinescu , sef sectie care era de garda . Foarte incurajator-adica daca o mai rezista pana luni mai facem atunci o ecografie . Pana atunci tratament pentru prevenirea contractiilor .
Luni din nou ecografie - relativ bine , acelasi tratament . Dupa 2 saptamani ma apuca iar niste dureri infioratoare-nu stiam din ce cauza- se dovedesc a nu fi contractii - probabil tot rinichi - si 10 zile m-am tavalit de dureri zi si noapte - din cand in cand cate un piafen , ca prea des nu se putea , dar avea efect 1-2 ore , dupa aia de la capat-10zile!!!!! . Dupa aia mi-au trecut durerile dar aveam probleme cu pipi-trebuia sa stau in diverse pozitii ciudate ca sa pot .
Peste inca vreo trei zile de disperare ca nu stiu ce se intamplasi ce se va intampla , marti 17.05.2005 la ora 14 incepe sa curga sange din mine ca dintr-o vaca injunghiata . Rapid in sala de operatii , dr.s-a intors din drum , seful de clinica Dr.Horhoianu la fel , si hai ca sa-l nasc pe Elian normal . Au bagat in mine 15 fiole de oiccitocina si eu nu aveam nici o contractie -se urcau doua asistente pe mine ca sa impinga copilul si nimic . Una peste alta l-au scos cu forcepsul ca pierdeau semnele vitale ale lui - mie va dati seama ca mi-au iesit ochii din cap ca la melc si am urlat ca din gura de sarpe . Dupa care m-am mai trezit la ora 18 cand s-a terminat interventia - ma duceau pe o targa undeva - eu disperata ca unde e sotul-era acolo . Ma duc intr-o camera relativ mica-dupa aceea am aflat ca eram la terapie intensiva . Ii intreb pe aia daca pot sa-mi indoi picioarele ca mor daca nu ma misc. Ei -daca tu crezi ca poti! Am putut . Aveam agatate de gat 1 transfuzie si o perfuzie cu ceva si inca doua perfuzii de maini - aproape in pemanenta a stat cineva langa mine pentru ca mereu trebuia schimbata una dintre ele . Pe sot l-au lasat si pe el sa stea langa mine cat a dorit pentru ca au vazut ca ma linistea . Nu am adormit aproape de loc pana a doua zi de dimineata . Din doua in doua ore imi luau sange pentru analize si se minunau ce bine evoluez . Am inteles ca se asteptau sa stau cateva zile la terapie intensiva dar a doua zi dimineata toate analizele erau perfect . Peste cateva zile am aflat ce s-a intamplat de fapt . Placenta mea (care am aflat ca se nume placenta increta sau percreta ) se inserase in peretele uterului , trecuse chiar dincolo de el si se mai lipise si de diverse alte parti ale organismului meu-de unde probabil problemele cu rinichii - si a fost un caz nemaiintalnit in literatura medicala ca sa ajung cu copilul in saptamana 30 si cu 4 saptamani de scurgeri de lichid amniotic si sa mai si traim amandoi . Asa ca am ramas fara uter , si fara ovare si restul dar nu ma mai intereseaza , important este ca traiesc . Pe Elian l-au resuscitat relativ repede , dar a stat cam o saptamana la incubator si cu o tona de antibiotice pentru ca in momentul hemoragiei a fost ca un fel de septicemie si i-am pasat si lui cateva infectii bunicele . Pe sot l-au chemat sa-l vada spunandu-i ca ei nu menajeaza parintii si ca micul are o malformatie-el il si vedea cu 2 capete , doamne fereste - dupa care ii spune ca malformatia era deviatie de sept-el sa o stranga de gat pe doctorita , ca inainte era cat pe ce sa lesine , asta in conditiile in care i se spunea ca nu se stie daca pe mine ma salveaza . In fine , am mai stat vreo 4 saptamani in spital , cand m-am pricopsit cu un sindrom de panica - nu mai puteam sta in spatiu inchis -trebuia sa umblu aproape non-stop-mai ales intre 14-18 cat a durat operatia . Lapte am avut cam 3 saptamani , dupa care s-a oprit-oricum si cele trei saptamani muls cu pompa . Dupa care m-am apucat sa ma tratez de capatana , ca nu eram in stare de nimic -doar seara cam dupa ora 20 pana dimineata nu aveam nici o problema .
Dar toate au trecut , intre timp puiul a facut si o operatie de hernie inghinala , deoarece fiind prematur nu avusese tesuturile foarte puternice , dar acum e super bine si super cuminte.