Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

BUna la mamici!!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine...in mare..cu exeptii...sanatate celor care sunt bolnavioare!!
Noi suntem foarte bine, mancam bine(sper sa nu o deochi):
9:00-cereale cu fructe si iaurt(piersica, prune, banana, mar,kiwi, avocado etc)
1:30-2:00-supa(zeama de carne cu legume)si cu cerale
mai rontaim pe la vreaun biscuite pt dinti din cand in cand intre mese
18:00-legume cu cereale(yam,sau dovleac sau fructe)
Plus tatica 2 ori pe noapte
Avem 6 dintisori si ii dau ei periuta de dinti sa faca ce vrea cu ea...ca nu se poate sa nu ajunga si pe la dinti nu?
I-am pus cercei si a tras un urlet cand fetele i-au gaurit urechusile..ca mi-au dat si mie lacrimile...dar ..hey...acuma este super mandra de cerceii ei..hehe
I-am luat jumperoo sa sara fata cu piciorusele in sus , puteti vedea aici, si aici
Aici isi citeste carticica, aicisi aici isi face curat printre hainute...

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata…

Hai sa va mai scriu putin sa nu ma mai acuzati de dezertare ca nu-mi sta in caracter…

Cu spatele meu mare lucru nu am facut,am depasit un pic faza de criza acuta,dar tot merg in reluare si stau ca pe ghimpi in pat ca ma doare mai tare cand stau,si asa fac multe ture prin casa. Parca as fi pe culoarul de la sala de nasteri…Tratament cine stie ce nu pot sa fac pentru ca trebuie internare pe care eu o refuz categoric asa ca ma multumesc cu o tona de injectii si o mie de plasturi pe spinare eventual sa-mi cumpar si o macara pentru carat copilul…Multumesc mult pentru urarile de bine,fizic nu prea au cum sa ma ajute insa psihic mi-au facut bine…

Delia este bine,mai are niste reminescente mucoidale,insa nesemnificative comparative cu ce cascade muco-lacrimo-baloase a avut saptamana trecuta, de nu mai stiam cum sa o sterg mai repede.Mi-a facut si febra constant 4 zile la rand si cand m-am starnit eu sa ma duc la dr. nu a mai facut,in schimb ne-am lipit de un antibiotic preventive…Era pe drum si eruptia incisivilor de sus si de-aia avut raceala asa acuta…Dar acuma suntem bine si cu 4 dinti in gura…
In rest este la fel de misunatoare,ba a capatat viteza…cand ma intorc cu spatele trebuie sa am grija sa nu cumva sa sa calc pe copil.Ieri era bagata jumatate in masina de spalat si sorta rufele…Nu mai spune “mama”,in schimb ma seaca cu “tata” si “da” plus o gama diversificata de onomatopee la care nu le gasesc reprezentatie grafica.Este fan reclame la greu, a inceput sa danseze cand aude o melodie care-i place.Este lesinata definitive dupa sor-sa,iar aia mare decat sa-si faca lectiile sau ceva suplimentar prefera sa stea cu sor-sa…In premergator nu mai sta ca nu prezinta interes pentru ea…4 labe la ordinea zilei…
A inceput sa potriveasca cuburile desi nu-I iese mare lucru,insa incepe sa depaseasca faza trantitului de parchet…Si mai nou da jucariile de-a dura si le urmareste prin casa…

Hai ca-i dau drumul mesajului asta si revin …ca am mai scris vreo 2 km si i-am pierdut…

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Anky,Maysa felicitari pentru iepurasi...la mai multi...dar fara dureri...

Anky LA multi ani pentru Bianca...frumos tortul,cred ca si bun tare la gust...

Corni las ca punem pruna in apa si se umfla...numai buna ...gonflabila

Fran ai o adevarata domnisorica...si sa mor daca in poze se vede ca-i fotomodel...

Florentina eu tot sper ca este deja de-acuma bina cunoscuta eroare medicala romaneasca...dar tinem pumnii...

Andutzy prin ce cosmar ati trecut si voi...of...sanatate multa multa va dorim...

Newmami ma bucur ca va merge bine si ca cochetezi cu idea unui fratior sau surioara pentru Patrick...merita chiar daca se lasa uneori cu dureri de spate...

Olga sanatate multa si rabdare si speranta ca timpul le va rezolva pe toate...desi nu te ajuta cu nimic asta...

Nelia rau cu rau dar mai rau fara rau...uneori este greu cu sotii dar cand lipsesc este mai greu...dar mai este putin si "va adunati" de pe drumuri...

Androix hai sa emigram ca vin ei dupa noi...mai ales cand or vedea ca-i bine...dam semnatura ca le lasam copii in grija( eu lu' al meu nici pisica nu i-as lasa-o ca m-ar suna la 5 minute sa ma intrebe ce sa-i faca)...

Elena ce mari v-ati facut!

Luluku Georgia este o frumusete si blonda si cu ochi asa frumosi...

Adina aveti niste poze reusite...de ce nu publicati unele dintre ele...merita...

Andreeaatan felicitari pentru progese...se vede ca sunteti decanii de varsta...

Daca uit pe cineva imi cer scuze...stau cu o mana pe tastatura si cu ochii pe Delia...este la ora de devalizari si jumulit pisica...

La multi anii celor care si-au sarbatorit lunile si anii...
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Loreen, te asteptam! Sper sa-ti treaca durerea de spate cat mai repede, sa nu mai suferi.
Cu emigratu' n-am nici o sansa! Al meu nu pleaca s-o lase pe ma-sa singura p-acia... Nooooo, cre ca nici daca l-ar plati cineva greutatea lui in aur, n-ar pleca. Si mama ce greutateeeeeeeeeeeeeeeee... Iar copilul nu-l las pe mana lui ca e asa de topit incat nu l-as mai vedea inapoi, si pe deasupra le cine crezi ca l-ar duce sa-l creasca? Ai, ia sa vaz daca ghicesti.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Fran, mai doarme si ziua dar cate putin adica pe la 14,30 o ora si in jur de 18,oo inca o ora.Uneori si cate 40 min sau 30 min depinde daca nu se trezeste vreun vecin sa dea cu bormasina.
Imi amintesc ca voi cand ati inceput cu Fe se imbalona , eu ii dau la masa de fructe suc de mar si vad ca urmatorul scaun dupa fructe il face mai moale dar seara deja scoatem carbuni pe funduletz

Loreen, imi pare bine ca ti-ai mai revenit putzin. Au vreun efect plasturii aia ca asi incerca si eu pe ceafa sa-mi pun ca-s intepenita rau.Eu ma gandeam sa-mi cumpar "artrostop rapid", sa fac o cura sa vad daca iese ceva.Am facut si infiltratii si mai rau m-a durut spatele si acupuntura si nimic. De fapt la mine se pare ca este o contractura musculara foarte puternica, ultima data cand m-a vazut o doctoritza mi-a spus ca am muschii umerilor precum hamalii in port, i-am spus ca este posibil ca tot in port lucrez dar este si o scolioza dobandita si probabil coloana s-a strambat si a modificat pozitia muschilor, tendoane ce or mai fi pe acolo.Eu ma gandeam la o cura dar nu sa stam internate acolo.

Fetele, cu pruna nu va speriati ca isi revine la forma initiala , tot cu exercitiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De cite ori vad reclama la Artrostop zic sa-mi iau si eu si n-am mai ajuns nici acum. Despre ce plasturi este vorba? Ca si pe mine ma darima spatele in fiecare noapte. Ziua ma misc si nu mai simt nimic, dar spre dimineata am cutite in spate.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Noi acum dormim busteni, dupa ce de vre-o 2 zile ne trezim doar pentru o gura de apa si adoarme iar... Nu stiu care e faza, o fi prea cald in camera, desi ma indoiesc! ca sunt 23-24 grade iar la noi in camera este mai cald de-atat! Hm! asta este! ma duc sa ma bag si eu nitel la nani si apoi sa ies afara cu Alex!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

neatza, zic eu cu ochii care imipica in gura de somn. ce mai faceti? noi ieri am inghetat de frig deoarece avem centrala de ap. si am ramas fara curent vreo 4 ore. prin urmare s-a faut un frig in casa! ce caldura de la tevile vecinilor! cine zice asa ceva e nebun de legat! am infofolit fata si am bagat-o la nani sub patura. oricum sa speram ca nu ne mai fac surpize d'astea iarna! aseara a fost la noi show. dra s-a pus pe urlat inainte de masa de seara. nu stiu ce avea da tipa rau de tot. in final a adormit si a facut nani pana dim. acum alta supriza - tipa si se supara daca ma vede la pc si nu e si ea calare pe mine. vrea numai la mine si tipa daca o las jos. dor asa tare gingiile incat sa dea o totala dependenta de mama? in final am reusit sa o culc si acum face nani pe muzica deoarece la noi iar se renoveaza cate ceva! si colac peste pupaza cred ca am si ceva semne de "m-am saturat nu mai poooottt!!!" adica putina depresie dar sper sa ma tratez ca nu sunt genul. cred ca imi este si putina friuca cum am sa ma descurc cu 2 bb-i respectiv cum ma descurc cu fata in timpul sarcinii urmatoare. sarcu' sotu' nici nu mai stie ce sa faca asa de sucita sunt acuma! crde ca vom apela in final la ajutor extern. degeaba stau cu mama pe scara!
ieri fata a papat legume cu curcan la cuptor (apreciate mai mult decat fierte in apa!) dar am uitat ca fraiera sa ii fac mamaliga. asa ca astazi papam si mamaliga. oricum e mofturoasa de la dinti! sper ca nu sunt ceva oxiuri ca sa ii taie pofta de mancare. de o sapt si ceva de fapt de camd face la olitza am observat un lucru ciudat. nu mai miroase asa de urat kk. in fine. cred ca ma un mesaj km.aaa.. sa nu uit. sunt total, nici nu stiu cum sa scriu... socata frate! cat curaj pe o colega de a sotului care dupa un travaliu de 3 zile fara epidurala a nascut un baietel de 3.900 kg si 53 cm. frate ce curaj! jos palaria! eu una nu am atat curaj!
loreen bine ai revenit si sanatate multa tie si copiilor! ce ti-e si cu sotii astia! parca sunt la indigo. tot timpul invata sau au cate un ex de dat!
despre mickyy nu ii stie nimeni nr de tel sa sunam sa vedem daca a patit ceva? ca lipseste de ceva timp!
pupici

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Plasturii aia se numesc "plasturi antireumatici" si sunt o bucatoaie de leucoplast imbibata cu nu stiu ce substante mirositoate si care in mometul cand il lipesti pe locul dureros degaja caldura...mai nasol este cand trebuie sa-l scoti...trebuie tras repede si daca mai ai niste puf pe piele poti sa consideri ca l-ai avut...Nu sunt scumpi,intre 23 si 30 de mii.
Acuma mi-am pus peste tot,de-a lungul coloanei si omoplati...vai mama mea cand le-oi scoate...

Corni pai daca mergem numa' la tratament n-am facut nimic...ca dupa o tura de proceduri esti ca o rosie stricata si flescaita si trebuie sa faci nani putin ca altfel nu esti buna de nimic...si eu nu suport ideea de a ma mazgali cu namol...mi se face o greata de numa numa,mai ales de la miros...

Monu a meu a terminat cu examenele si oricum nu se stropseste prea tare...si cu toate astea il doare-n basca de durerile mele...dar vai de crucea lui cand oi cadea la pat...ca vad ca nu s-a invatat minte sambata si duminica...

Mergi la inceput

Pai Androix atunci emigram cu copii cu tot ca sigur,garantat 100% vin astia dupa noi...ca ma-sa spala si gateste si ...restul...fii sigura ca nu va face,iar altele nu-s la fel ca noi...
Asta al meu trebe sa se chinuie singur ca ma-sa nu-mi vrea fetele asa ca m-am scos...
O punem pe Bianca baby-sitter ca si-asa cu durerile mele mai mult ea sta cu sor-sa...

Mergi la inceput