Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Cloreta spune:
Hello,
am deschis laptopu' de ai dimineata dar nu am reusit sa scriu nimic pana acum.
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la repartitoare.
Botosei, am luat de la targul de suveniruri care a fost odata cu kidex, sunt de cojoc si au fost 15o de mii dar eu afara ii dau bocancei de piele - pentru care o invidiez:))
Newmami, bine ai revenit!
Ce mai e nou? Azi nici nu am iesit din casa, a fost mama la piata dupa una alta si pentru merele fetei. Am lalait niste treburi toata ziua ca nu pot spune ca am facut mare lucru.
Aici am pozat umbrela:))))
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/detail?.dir=394a&.dnm=703cre2.jpg&.src=ph
Pozele mele
andreeaatan spune:
Mai ce zi plina de succese am avut azi!
Incep cronologic.
Azi noapte Thomas nu a facut scandal.
Azi dimineata cantarul mi-a mai aratat un kg in minus. Nu ca ar fi mare lucru la cele 20 pe care ar fi super elegant sa le dau jos, dar totusi... Pana in 1 iunie trebe sa dau jos macar inca 10, daca nu 14, si tot e bine. 1 kg pe saptamana.
La pranz-Thomas a mancat cantitati industriale de supa de vita cu galuste, felul doi la fel- industrial- fasole verde cu rosii, ceapa, usturoi, busuioc si patrunjel, cu friptura de pui.
Am trecut cu bine de workoutul de azi-vai de capul meu. Spate si tricepsi, 3 exercitii, a cate 3 serii, a cate 20 rapetari. Plus 40 minute de stepper la 70% puls.
Am reusit, in patru reprize stiintifice de olita, sa prindem 3 kkei si 3 pisu.
Cel mai important fapt s-a petrecut tot seara: Thomas umbla singur prin patut. Si inca cum: se ridica cu o dexteritate maimuteasca, se atarna cu o mana de balustrada, cu cealalta impinge mingea cu Tom si Jerry. Mingea se deplaseaza, ca alta treaba n-are, si Thomas merge cu pasi mici dupa minge.
Ajunge la dansa, iar o impinge, iarasi merge dupa ea. Nu ma baga in seama, ca eu calaream stepperul si nu ziceam nimic. Si il atentionez pe tata-so sa vina sa-l filmeze. Si cand aude sunetul HP-ului, incepe sa faca pe primadona si renunta la traseu si urla.
Am observat ca pupaceala e subiectul zilei. Thomas e, cred eu, prea pupacios. Pupaceste mama de vreo luna, dar pupaceste tata, buni (oricare, ca inca nu stie ce le poate pielea
), matusa, si, culmea culmilor, tigrutul cantaret
.
Cand tigrutul canta, Thomas canta dupa el
. Ambii in chineza...cred
. Thomas ii baga degetele in ochi tigrutului, asa cum face si cu mami. Il trage de mustati, noroc ca mami nu are inca mustati. Azi il musca de coada...Asa cum ma musca pe mine de obraz, ureche, barbie, etc.
Urla si plange in hohote cand se termina orice convorbire telefonica. Vorbeam cu socrii la telefon si m-am grabit, ma intelegeti, sa scurtez treaba. Thomas s-a pus pe un plans de parca i-a plecat tigrutul in lume. Eu zic: hai sa-i sunam pe buni aia tineri(ai mei). Si nu raspunde nimnei: plansete din strafundul sufletului.
Asa ca imediat ce trece frigul asta mare, ma cobor la Sensiblu sa-i iau telefon de jucarie, cred ca de la K's Kids. Mai avem o jucarie de la astia si ii place mult-Wayne.
Gata.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andreeaatan spune:
Am uitat ceva.
Olga Tarziu-imi pare rau de problemele de sanatate. Iti tin pumnii sa fie totul bine.
Tzumpiloi-ce cretina aia cu inchisul telefonului in nas. Trebe sa-i spun lu' sora-mea, care e psiholog- resurse umane, faza asta. O sa-si faca cruci.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
lucas spune:
cloreta, mamanati este mamica de iulie-august 2006. vezi ca am dat un link. capitolul trecut.
nelia spune:
ChrisDun, exact asa sint si botoseii Tudorei. Sint din blanita adevarata si tin foarte, foarte cald. Sint foarte incintata de ei si imi place ca macar ea sta cu ei in picioare, ca Agata, de la 7 luni, numai batuta sta incaltata cu ceva.
Corni, „pruna uscata“ zici, ha? Plastica rau comparatia... ![]()
Beatrice, frumos in casa la prietenii tai! Iar tu esti slabaaaaa...
Tu ai toate retetele scrise undeva, intr-un word de exemplu, ca sa mi le trimiti si mie? Ca am vrut sa fac budinca de mere, si desi stiu si eu citeva retete, as fi vrut sa o incerc pe a ta, dar ia-o de unde nu-i... nu am gasit-o si pace. De acum, salvez de fiecare data cind vad o reteta, mi-am facut un document Retete_DC. ![]()
Newmami, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti. Si eu ma pregateam sa spun cite ceva despre Olga, dar mi-ai luat-o inainte. Si sigur ii va placea lui Patrick la gradinita, Agata dupa o saptamina de mofturele, nu a mai stat o zi acasa, cu exceptia celor in care era bolnava.
Tzumpiloi, ce sa fac... ma descurc. M-am mai obisnuit singurica, vorbim in fiecare seara cu tati, dar nu e acelasi lucru. E greu, ca acum trebuie sa fac si cumparaturile fara masina si sa o duc pe Agata la toate activitatile singura, inainte o mai ducea si tati la doua, la cele din weekend. Dar nu mai e mult!
andreeaatan, felicitari pentru toate reusitele. Si Tudora e superincintata sa vorbeasca la telefon, sa-l linga, sa-l muste, dar nu pe al ei, ci pe al meu...
Tudora a mincat spanac cu galbenus, laptic si un pic de iaurt, perisoare din piept de pui cu legume si verdeata si cu sos alb si ieri ficatel fiert in lapte cu piure de cartofi. Si toate i-au placut. Dar tocmai cind isi revenise si ea cu mincarea, i s-a umflat gingia de sus tare de tot si dimineata am vazut ca deja i-au spart gingia doi iepurasi. Problema este ca la ea este umflata toata gingia de sus, desi de vazut de vad doar cei doi. Oare ii ies si ceilalti asa de repede!?! A avut si un pic de febra, nu mult, 38.2–38.5 si ieri dimineata un pic de diaree, dar cred ca e de la dinti, ca nu a mai avut nimic dupa aia. In sfirsit, sint si fetele mele sanatoase si sper sa ramina asa, ca daca mai iau vreo viroza, imi dau demisia.
In continuare, nu dormim noaptea, ne trezim si de 5 ori pentru titica. Noroc ca adoarme repede la loc, si mai nou, si mami. Si tot mai nou, mami doarme si ea ziua alaturi de puiut, dupa masa de prinz. Si e atit de bine! Si parca am si mai mult spor la treburile din casa, le fac mai repede si ma obosesc mai putin! Dar am si eu probleme cu spatele si ma cam doare capul, cam o data pe saptamina.
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
patriciaRO spune:
Nelia, io-te colea:
2 oua, 50g zahar, 20 g unt, 30 g faina, 250 g mere rase... Eu pe toate le-am pus dupa ochi...
Se curata merele si se dau pe razatoare si se presara putin zahar. Separat se amesteca zahar cu unt, se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie si merele. Se pun albusurile batute spuma si se coace pana cand se arameste intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se serveste cu sirop de fructe sau simpla... sau cu gem...
si poza:
BUDINCA DE MERE
reteta o gasesti si in cartea de retete pentru bebei, parca la pg. 28, nu mai stiu exact...
Beatrice, mami de
Alex pifos
fran spune:
Maysa- felicitari pentru iepuras. V-ati gandit la cadou ?![]()
Corni- merci de raspuns. Si dupa ce se scoala la 12 mai doarme pana seara? Da' chiar sunt invidioasa...Iepu' la 7,30 e mot in picioare, parca ar pleca la serviciu. Mai doarme in timpul zilei cam 2 ore-2 ore jumatate , in doua reprize- da' numai daca stau cu ea in patul de o persoana de la ea din camera, altfel adoarme usor da' se scoala si mai usor dupa maxim jumatate de ora. Iar seara adoarme pe la 21,30-22. Cu Fe am intrerupt noi si e nasol, abia se obisnuise cu el si acum am luat-o de la 2-3 pic. si e balonata, constipata...Si eu ma imaginez cu ea mai maricica, mai ales cand vad copilasii pe la 4-5anisori...Intai zic ce bine o sa fie si apoi ma apuca jalea ca nu o sa o mai am asa mica...
Pupaceala![]()
![]()
o fi la voi la ordinea zilei, la noi mai cu economie
- si culmea acum cateva luni ma pupa cum ma prindea.Acu' ma musca. Chiar, pot sa-i numar dintisorii pe urmele care raman pe mine- am o amprenta de asta chiar si pe gat
. Iar de pupacit, pupa ciocul ratei de la carusel, ursuletul de la Chicco ( ala care canta- ca asta e preferatul ei) si o girafa burtoasa mai mare decat ea...si daca incerc sa ma strecor si eu printre aratari la pupat ma impinge cu manutele
. Exceptia e dimineata- atunci ma pupa si pe mine de zici ca nu ne-am vazut de nu stiu cand.
Cloreta- vazut umbrela, trimit sotul sa-i agate una, merge perfect cu pelerina pentru 3-4 anisori![]()
Lucas-da' stiu ca scotocesti prin DC![]()
![]()
![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
anky spune:
Buna fetelor,ne-a iesit si noua primul dintisor si sintem tare suparat ca ne vor iesi si urmatorii.Ce mai fac bebeii vostrii?
Noi am sarbatorit ziua Biancai,a implinit 3 anisori si i-am facut http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=547201071&photoID=2691930790070821106&security=btXoQC"2 TORTURI[/url].Tot am sarbatorit zilele astea,vom sarbatori si in weekendul urmator ca e si ziua mea,o sa mai fac un tort.
Mi-am pus sterilet Mirena si ma simt foarte bine cu el de parca nici nu l-as avea.
Gusta,cum te simti,iti recomand si tie Mirena,e foarte bun.Doctorul mi-a spus ca 60% din femei aleg Mirena in locul pilulelor.Sper sa ma simt ok si in continuare, oricum copii nu mai vrem,e super cu doi,trei mi s-ar parea ca unul e in plus deci ar trebui sa avem patru ceea ce e prea mult asa ca raminem la doi.
Numai bine
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05