Bebelusi de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

beatrice, 2 bunici slabe si o mama grasa.:)

corni, bebleusa ta doarme pana la 9 dimineata!!!? ce bine!! a mea la 06:00 fix trezeste si vecinii.

danelutza, incearca aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/detail?.dir=df41&.dnm=ce01re2.jpg&.src=ph si daca nu merge clik pe semnatura si mergi la albumul LIBERA PRIN CASA

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Tzumpiloi, da, asa se cheama! Ma bucur ca ti-au placut!

Am dat la tradus niste ratete daneze si cand o fi le fac si le pun! Ca au astia niste combinatii super meseriase la pui si la brocoli de ma dau pe spate!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Salutari de la noi si pupici la cei mai frumosi bebici din lume.Am reusit aseara sa trec in fuga peste cateva pagini din ultimul capitol stiind ca azi o sa am putin timp sa intru sa va mai spunem si noi cateva cuvintele. De cand am inceput serviciul nu mai am prea mult timp la dispozitie. E atat de bine cu mama la noi si e a BIG, BIG difference fata de azi vara cand au fost socrii. Cu ea ne simtim atat de bine, nu ca si cand sunt musafiri in casa. Cine stie poate o convingem sa-I prelungim sederea ptr. Inca 6 luni. E topita dupa Patrick. Azi am venit cu masina la service si dureaza vre-o 2 ore pana e gata asa ca mi-am luat si laptop-ul cu mine. Asa ca nu va suparati pe mine daca o sa umplu o pagina intreaga.
Azi astept sa ma sune de la daycare si sper ca din 3 Aprilie sa inceapa si Patrick 2 zile/saptamana pana la sfarsitul lui iunie iar apoi full time. Cred ca o sa fie primul bebeu care va merge la gradi, nu-i asa? Ei lasa ca dupa ce face ceva vechime o sa-I convinga si pe altii ca nu e rau. Am oprit saptamana trecuta pe acolo si colegii lui de grupa (8 la numar) erau la ora mesei dupa ce venisera de afara de la plimbarica. Erau asa de scumpi, rosii in obrajori si care mai de care mai frumusel. Grupa e de maxim 9 copii si sunt 3 educatoare. Cred ca Patrick va fi foarte fericit sa mearga la gradi ptr. ca ii plac la nebunie copiii. Mergem la locuri de joaca acoperite si sta si se uita la copilasi, incepe sa povesteasca cu ei si il vad cat e de fericit.
E tot mai smecher, ii place mergatorul la nebunie ca ajunge cam peste tot cu el si are o placere deosebita sa traga de frunzele de la florile lui mami. Iar eu ii spun ca nu-I voie si ii spun ca ii dau peste manute iar el smecherul inchide ochisorii si trage si mai cu ravna. Cand se plictiseste incepe sa faca cu gurita ca morisca, adica sa scuipe si se uda pana la buric. Imi vine sa-l mananc nu alta. A inceput sa paseasca tinut de manute, iar o alta placere este leganatul in 4 labe si apoi taratul. In 5 minute parcurge toata camera si e deja in hol. Trebuie sa punem cat de curnad balustrade la scari sa nu avem vre-o surpriza. De cand a inceput escapade 4 labe are interes si in mingea de la Vtech pe care o roteste si apoi merge dupa ea.
E tot mai independent si mi-e tot mai dor de vremurile cand era bebe mic si avea nevoie de mami tot timpul. Mi-e dor de privirea lui galesa, sau de maraielile din miez de noapte ca sa ma duc sa-l intorc de pe burta pe spate. Am avut noroc si ii multumesc lui Dumnezeu ca pana acum am avut parte de un bebelus model, iar fiecare zi este o adevarata binecuvantare. Mai ca mi se face pofta sa mai fac unul, daca as stii ca va fi la fel de cuminte ca Patrick.
Mananca bine, spun eu, si cam de toate. Ii fac si orez cu lapte (lapte organic de vaca cu 1% grasime), budinca de vanilie sau mere. Piure de legume cu tot felul de carnite (curcan, pui, peste). Cereale si fructe. Nu se impaca bine cu banana si iaurtul. Le mananca dar apoi le voimita. Asa ca le-am oprit deocamdata pana creste mai mare.
Doarme bine de la 8 seara pana la 6-7 dimineata cand cere nitel laptic si apoi inca 1 ora. Ziua per total doarme in jur de 2 ore. Inca avem tot numai 2 dintisori dar gingiuta de sus e inflamata si sta sa crape dintr-un moment in altul.
Cam astea sunt in mare noutatile despre noi.
FlorentinaG, ii doresc Mayei sanatate multa, sa dea Domnul sa nu fie nevoie de internare. E foarte bine ca te duci sa-i faci investigatii, ptr.linistea ta, dar nu intra in panica. E doar un diagnostic initial care de cele mai multe ori sunt eronate. Faptul ca nu a putut sa stea in picioruse prea mult poate fi si din cauza ca era obosita sau pur si simplu nu avea chef. Capul sus, gandire pozitiva si o sa vezi ca totul va fi bine. Mii de pupicuri dulci Mayei.
Andutzy, of, of, of prin ce a trebuit sa treaca David dar si voi.
Of, ma doare sufletul cand citesc despre bebei bolnaviori. Ma bucur mult ca e mai bine si sper ca in curand sa-i revina si pofta de mancare. Si lui o gramada de pupici pe obrajiorii aia scumpi.
Loreen, sanatate multa. Ce-ai facut de te-ai cocosat asa? Hai baga niste infiltratii, exercitii, orice e nevoie si sa te vad din nou pe pozitii. Ce ai mai facut cu serviciul? Sanatate multa Delie, ca parka citisem ca si ea a avut ceva problemute, nu?
BabyGirl, e de-a dreptul adorable Emma. Mai ales in poza in care te dragosteste asa de tandru. E o scumpete si jumatate. Si ce bunicute tinere are.
Lucas, mi-au dat lacrimile cand am citit vestea despre Mamanati. Am fost asa de fericita aseara. De multe, multe ori ma gandeam la ea si ma rugam sa i se implineasca dorinta cat mai repede ca sa poata trece cat de cat peste durerea cea mare. Dumnezeu a avut grija sa-i aduca cat de cat o alinare si sa o faca sa mearga inainte.
Ce mai face Matei? Tot asa slabut, parca si el era siluet ca si al meu, nu? Noi am trecut in sfarsit peste 8 kg si ne pregatim sa trecem la pampers nr.4. Uraaaaaaaaa. Cum merge serviciul?
Androix, am sperat ca dupa ce incep serviciul sa vad o scadere semnificativa la cantar. Din pacate doar un amarat de kg. Asa ca azi mi-am luat inima in dinti si am trecut la dieta diversificata 2-2-2 iar dupa asta trec pe Monty ca nu ma mai support. Mai e atat de putin si vine vara iar dulapul e ticsit de haine la care ma uit cu ravna plus ca plaja, baie, costum de baie, numai cand pronunt cuvintele astea mi se face greata. Mai nu mai fi asa de suparata cu serviciul si ca stai acasa. Ti-am mai spus sa vi incoace si ne privatizam cu o florarie . Sau daca aia nu merge te tin la mine sa ai grijadimineata de Philip si Patrick iar dupa ora 5 ma ocup eu de ei ca sa ai si tu timp liber. Sau chiar sa-ti deschizi un private daycare cu vre-o 5 copilasi. Ce zici, vi?
Elisor, cum merge dieta? Care sunt rezultatetele? Bianca e o dulcica si imi vine sa o musc de bulanasele alea. Poate ne auzim azi cand ajung acasa (in jur de ora 8 seara, ora RO) daca nu esti prea ocupata.
Tu intrebai ce mai face Olga. Am vorbit cu ea saptamana trecuta si a inceput sa impacheteze din lucruri ca se muta pe 25 februarie la casa noua. Ea nu se simte deloc bine, i-au gasit ca are ulcer iar atibioticele care le are de luat ii creeaza o stare groaznica cu senzatii de voma, lesin. Ea are si o hepatita cronica plus ulcerul plus oboseala acumulata ii creeaza mari probleme. Tony este la fel, doarme foarte putin noaptea iar oboseala acumulata de Olga isi spune cuvantul tot mai tare. In schimb ziua de cand i-au luat un mergator reglabil mai are liniste din parte lui si mai poate sa mai faca si ea treaba, dar nici de cum sa doarma. Poate dupa ce se vor muta la casa noua sa dea militaria jos din pod si sa-l aduca si pe Tony pe calea cea buna.
Am avut timp sa ma uit si la pozici la toti bebei care au link pe prima pagina si ma tot minunez cat sunt de frumosi si ce mari au crescut.
Sa le dea Dumnezeu sanatate, sa fie cuminti, fericiti si sa aiba parte numai de bine.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Andutzy, lui Dragos (nu David). Sorry ptr. confuzie, sper sa treci cu vederea si sa nu te superi pe noi .
tzumpiloi, nu-ti mai fa atatea probleme ca nu spune mama, tata sau altele. Stai linistita ca nu e singura care nu vorbeste inca. Nici Patrick nu exceleaza in ale vorbitului, adica are limba lui cu me me, ghe, ghe, ghir, birrrrrrr, etc. Dar nu-mi fac probleme ca va vorbi el odata si odata. Lui ii e greu si din cauza ca invata mai multe limbi in acelasi timp. Asa ca acum facem pariuri in ce limba va spune primul cuvintel corect.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI PENTRU ANA MARIA!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

babygirl, bebelusha mea doarme pana la 12,00-12,30 ziua , ii dau eu sa pape la 9,00 prima masa de lapte dar dormind in schimb se culca foarte tarziu pe la 24,00-24,30. Ma gandeam sa-i schimb programul dar intr-un fel si mie imi convine pentru ca si eu ma culc tarziu si sunt si puturoasa, ma trezesc la 9,00 dimineata.
Am vazut si eu pozele cu Ema, e o dulcica si are niste poze in care pune un botic, parca o vad cand o fi mai mare ce boticuri o sa puna ,de fetitza alintataSi sotul meu imi spune ca prea o alint pe Timeea si sa nu o fac o razgaiata dar nu pot sa ma abtin

Sa va povestesc ce vis am avut spre dimineata,ma dusesem cu Timeea care avea deja 2-3 anisori la o fabrica de jucarii si am lasat-o la poarta fabricii unde era un fel de terasa cu scaunele, bancute,i-am explicat ca o sa intru sa-i cumpar o jucarie si sa nu se miste de acolo,sa stea pe bancutza pana ma intorc eu. Am intrat in fabrica, era o nebunie acolo, se cumparau jucarii numai pe baza de comenzi si m-am rugat de o femeie sa-mi dea si mie macar o jucarie dar nu am comanda facuta, mi-a spus ca nu se poate si eu cu lacrimi in ochi i-am explicat ca nu ma pot intoarce la copila mea care asteapta afara cu mana goala si am inmuiat-o si mi-a facut semn sa o urmez prin fabrica. Era asa de mare fabrica, am urmarit-o dar intr-un timp am pierdut-o, eram asa de dezamagita si in acelasi timp mi-am dat seama ca intarziasem cam mult si am fugit afara sa vad daca copilul meu mai era acolo si am gasit-o in locul in care o lasasem , ma astepta cuminte. Nu stiam cum sa-i explic, de ce nu i-am adus jucaria si stateam in gehunchi in fatza bancutei unde era ea si in momentul ala a venit un baiat care lucra acolo cu bratele pline de hainutze ptr. copii si am inceput sa zambesc dar totusi ma uitam daca are in mana si o jucarie dar sotul meu a avut proasta inspiratie sa ma trezeasca in momentul ala, ii promisesem de seara ca ma trezesc sa-i calc ceva ptr. munca.Asa de m-a impresionat visul asta si imi era asa de drag de ea, ca o tineam de manuta si ne plimbam amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

New mami, bine ai revenit!
Ce dragutz, sa mearga la gradi. Ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Transmite-i Olgai multa sanatate!

Babygirl, super dragutza Ema libera prin casa!

Elishor?
Nelia, ce mai faci?
Si noi o sa ramanem singurele ca tati va pleca la Varsovia 1 sapt !

Maine ma duc iar la sala ca zi am fost pe la vreo 2 interviuri si s-a dus timpul meu liber!
BTW, ma suna una de dimineatza sa ma invite la un interviu si o aude pe asta mica facand galagie si ma intreaba daca am copil. Eu ii zic ca da iar ea imi zice ca atunci e o problema iar eu ii zic daca eu consider ca nu este o problema dvs de ce considerati ca ar fi? iar ea imi inchide tel. Asa i-as mai fi zis vreo doua!!!

Ma duc sa imi pun masina pe locul meu ca acush vine vecinu' cu locul si ma injura ca i-am luat locul si mai claxoneaza si ca disperatu'! ce ma enerveaza astia care cred ca e asfaltul lor!

Pipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, fetelor! Of, mai e putin si se termina si ziua de azi de munca, e asa de greu lunea. Constat cu parere de rau ca inca nu mi-am reintrat in mana si e o chestiune de timp pana vor constata si ceilalti (in special sefa) si mi-e asa o jena.Bine, nici nu am inca foarte mult de lucru, dar la noi e mai stresant sa stai degeaba (de fapt acest termen nu exista) decat sa muncesti.
Am vazut ca azi ati avut logorita, am citi tot, am vazut si pozele, numai dragalesenii.
Chris - de la care TCM ai luat botoseii ca as vrea si eu - Ana are un costumas de iarna fara botosel si nu pot sa i-l dau ca nu am cu ce sa o incalt.
Corni - este convingerea mea ca in sarcina nu m-am ingrasat pentru ca am respectat intru totul chestia cu mancatul fructelor intre mese. Incerc si acum sa respect, dar cateodata nu mai am rabdare si o mai comit dupa masa. Oricum nici eu nu ii voi da Anei fructe dupa masa imediat. Iar de fier, am auzit ca e bine de dat dupa masa de fructe ca se fixeaza mai bine in mediu acid - ceea ce imi aminteste ca trebuie sa-i spun femeii de acest nou aranjament.
Newmami - mai treci pe la noi!
Maysa - felcitari pentru iepuras!
Gata, va las acum, sper sa mai intru diseara...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Ioana, zilele trecute am vazut botoshei la TCM-ul din Vatra Luminoasa, erau vreo 2 perechi! Si eu tot de acolo i-am luat asta vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

New Mami vin cum sa nu, dar tre sa ma dizvortez inainte ca omu meu nu se da dus nici prin europa daramite peste ocean... Ideea cu daycare cu 5 copilasi ar merge si aici, de fapt si cu mai multi, dar iti trebe atatea aprobari incat eu m-am lasat pagubasa inainte de a demara aceasta afacere.
Ai grija cu combinatia aleasa: monti avertizeaza ca in cazul in care ai tinut o dieta restrictiva si apoi incepi dieta lui e foarte posibil sa te ingrasi la inceput si abia apoi sa incepi sa slabesti am citit asta in cartea lui. Si eu vroiam sa fac asa dar pana la urma am renuntat. Lunea trecuta incepeam o alta tura d-asta de disociat dar l-am festelit in zilele de carne asa ca per total am dat jos un kil amarat pe care il astept cat de curand inapoi Cred ca tre sa vina si rusii ca am niste pofteeeee si gravida nu sunt sigur.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput