FIV 59

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Luci-Miru multa bafta sa ai...
Lui Floran pentru ca am cunoscut-o am sa-i urez in direct, mai ales ca suntem una dupa alta...
Fetele eu am maine seara la 10.30 pregnyl-ul (5,000UI) si pe 10 februarie la 9.30 colectarea de ovule...Pe 12 ET-ul...
Oricat de relaxata ai incerca sa fii, gandul tot zboara...
Liana pai asa ne fu vorba ...n-am spus ca trecem amandoua la ...ce faci...iti mai acord o intarziere de maxim 3-4 saptamani...
Fetele multumesc pentru gandurile voastre si pentru sustinere, sunteti niste adevarate ...

Aveti grija de voi si somn usor
Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetelor am ajuns la jumatatea tratamentului de Clamydia.Imi vine sa iau dublu, numai sa stiu ca-mi trece.........

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

M Oana..la ce valori te referi? Ale spermogramei??Marimea foliculilor?

Pe scurt, infertilitate din cauze necunoscute, 9 inseminari, fara rezultat, un FIV reusit si vreo 3 ani si ceva trecuti in tratamente..si vreo 5 per total.

Fetele acre asteptati...mult mult noroc si dumnezeu sa aibe grija de voi!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Anis, superba fetita ta. Vreau si euuuuuu.....
Pis, programare la d-na dr. am avut ieri(luni) la 13.30, dar am sunat-o sa-i zic de Clamydia si mi-a zis ca nu mai are rost sa vin .Astept sa ma vindec si sper si eu ca Andicu ca macar in lotul de martie aprilie sa intru, daca in ala de februarie martie n-am putut.
Bafta fetele.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Fetelor(Floran ,Miru ,Pis) va tin si eu pumnii si ma rog sa fie totul bine pentru voi toate.
Sa auzim numai vesti bune.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Scumpelor,va pup si va tin pumnii la toate.Ia uitati ce a scris Laurabyby:

Romania
galati
60 Mesaje
Trimise - 01/02/2006 : 16:08:31
--------------------------------------------------------------------------------

buna fetelor am revenit si eu printre voi,eu sant in spital am nascut si eu la 32 sapt.o fetita de 1500,si un baietel de 1450,sant sanatosi amandoi respira singuri din prima,asta ma bucura cel mai mult.acum asteptam sa ne ridicam in greutate ca sa plecam acasa.am sa va mai tin la curent.

alexandru si alessi-andra 2sapt.

Fetelor,v-o amintiti pe Laura,de asta vara,eu si ea am facut fiv in aceeasi perioada,eu....abia ma misc,suntem deja in 36+ de saptamani si sper sa vina puiu mic odata ca-s obosita de mersul meu de pinguin si kilele in plus,vreo 12 la nr pana acum.Va pup.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Buna dimineata,
Multumesc pentru incurajari si scuze dar eu nu pot sa intru zilnic pe net. Deocamdata a spus Dna dr ca este OK totul, astazi am mai facut dozarea de progesteron si diseara la ora 23 fac pregnilul. Ovarul drept este mai puturos doar 5 foliculi dar eu sper sa fie bine. ET va fi la ora 10 duminica.Succes la toate fetele si ma gandesc ca va vom da numai vesti pozitive. Acum nu mai pot sa stau va doresc o zi buna si sa va ganditi la noi duminica. Vorbim peste doua saptamani nu mai pot intra pana atunci.

Va pup si toata cele bune Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Buna dimineata dragutelor si multa bafta fetelor care au intrat in linie dreapta!
In ultimul timp am fost foarte ocupata dar nici nu am avut mari noutati despre situatia mea, asa ca mai mult am citit, cand am apucat sa intru pe DC.
Luli inteleg ca te-ai hotarat sa iei din nou taurul de coarne si tot cu Ancar?! Ai optat pentru martie? Ce ai mai facut cu analizele pt. SAFL, faci vreun tratament?
Lachi tonica ca de obicei, ce mai faci, vreun gand si la tine?
Anis ai o minune de fetita, sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Laurabyby ce mamica fericita trebuie sa fi! sa fiti sanatosi si norocosi ...
Despre mine, inca ma lupt cu niste chisturi, am adoptat strategia anticonceptionale pana scap de ele, ca am vazut ca altfel nu am nici o sansa! Sper sa scap de ele cat de curand si sa-mi pot lua si eu acasa, la caldurica, bebicii de la congelator, brrr!!

Va pup si spor la bb-ei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Delia, ce a trecut timpul.
Iti doresc sa ai o nastere usoara ,un bebe sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Delia,si eu ma minunez ce a mai trecut timpul!...chiar ma intreb la un moment dat ce mai faci?! si iata-te gata aproape sa devii mamica! multa sanatate si nastere usoara cand va veni momentul!
Felicitari si pentru Laurabyby inca o data!
Pis,Floran si Luci-Miru, sunt in continuare cu pumnii stransi pentru voi! sa dea Dumnezeu sa veniti la noi peste vreo 2 saptamani!
Iliuta, ne tinem de mana, sper din toata inima sa scapi dupa tratamentul asta si sa ne vedem in lotul urmator de FIV!
Anis, sa-ti traiasca Ingrid ! o dulceata de copil!

Eu tot astept rushii astia si atata se moscaie sa vina...,nici nu ma simt bine..

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput