FIV 59
Raspunsuri - Pagina 7
M Oana spune:
Andicu, Tabi multumesc frumos, sa va auda Doamne Doamne si sa ma auda si pe mine, atunci cand ma rog pentru voi......
Anis ma refeream la valorile de la spermograma, ca la noi problema ar fi astenoteratospermia. La prima inseminare am avut 10 milioane , la a adoua 36 milioane , iar la a treia in prima zi am avut 32 milioane si in a doua zi 28 milioane (a fost inseminare dubla).
La mine foliculii cresc pana la 20-22 mm, se sparg fara probleme, trompele sunt bune, endometrul e de 9 mm, nu am endometrioza, nici chisturi, analizele sunt perfecte, ovulez cand pe stanga, cand pe dreapta, nu stiu ce e durerea la ciclu, CM-ul e ceas..............
Tabitha spune:
M Oana: iti multumim pentru gandurile tale bune si sa stii ca Dumnezeu te va rasplati, caci o meriti pe deplin.
Doina: mie mi-a venit CM fix la 72 de ore de la intreruperea utrogestanului
Fetelor care va pregatiti de marele eveniment: bafta multa, nu va fie frica, nu o sa simtiti nimic, stati linistite si totul va fi bine. Asteptam apoi peste 2 saptamani numai vesti bune.
Laura: sa-ti traiasca comorile si sa fie sanatoase, si tu pe langa ele.
Delia: si tie nastere usoara si un copil sanatos.
Pupici tuturor si numai vesti bune sa primim.
saftoiu_gina spune:
Azi m-am programat la dr. pentru 28 februarie ,atunci voi intra in program.
Stie cineva in a cita zi de CM se face FSH-ul, eu nu mai stiu sigur daca e intre ziua a 2-4 .Vreau sa ma duc sa il fac si eu .
Tabitha spune:
Ajutor! Dati-mi un nr. de telefon de la Giulesti, de la asistenta Viorica Constantinescu, mi-au venit azi uratii si trebuie sa sun sa ma programez pt. instilatii, dar nu am la mine nr. de telefon.
Multumesc mult!
crinuta71 spune:
Fetelor, saptamana aceasta sunt putin mai ocupata la lucru, asa ca reusesc sa intru mai rar pe forum. Daca nu mai reusesc sa intru, vreau sa le spun la Pis, Floran si Luci-Miru ca va tin pumnii sa reusiti si sa deveniti cat mai repede .
Doina mie mi-a venit menstruatia chiar in ziua cand am intrerupt Utrogestanul (de fapt pete am avut inca din dimineata acelei zile, eu l-am intrerupt seara).
pentru toate fetele
poze
cristinici spune:
Tabitha eu pot sa-ti dau nr centralei021 3161281 sau de la FIV 021316277.Asta e toto ce stiu.
Pis ai niste rezultate super , sa fie pana la capat asa.
Miru si Floran bafta si voua si sa auzim de bine , noi ne pt voi.
Liana nu fi dezamagita, norocul tau este ca exista o sansa in fiecare luna, la mine doar o data pe an , cand am bani de FIV si tot nu perseverez. Odata si odata sper sa se indure si de noi.
Laura sa-ti triasca copilasii.
Anis fetita ta e o comoara.
va pup pe toate cristinici
cristinici spune:
Scuze am vrut sa spun ca eu sunt perseverenta si nu ma las nicicum chiar daca am stabilit o limita de varsta si anume 40, ma mai gandesc sa prelungesc pana la cea enuntata de Lachi, dar sa fim sanatoase pana atunci.
va doresc copii multi frumosi si sanatosi cristinici
luci_miru spune:
Salutare fetelor! Chiar daca mor de frica eu zic ca tot merita ...Bine ar fi ca peste citeva saptamini sa spun ca a meritat cu virf si indesat tot stresul si toate emotiile. Sper ca miine sa nu ma fac de ris si cei doi foliculi sa contina ceea ce trebuie sa iasa totul bine.Cristinici nu poti sa renunti, imi placi ca esti perseverenta, pina la urma poate Doamne-doamne ne va auzi si pe noi si ne vom stringe bb-le in brate.Bafta multa Floran si Pis, sper sa dam vesti bune.
va pup pe toate, Miru