FIV 59
Raspunsuri - Pagina 5
Tabitha spune:
andicu: poate totusi nu se arata, ce zici, mi-i trimiti mie? ca eu tare ii mai astept...
Liana: asa te vreau, vesela, optimista si cu zambetul pe buze. Cumva-cumva om razbi noi, nu-i asa?
MOana: sincer vorbind, nu-mi pare bine ca te vad pe aici, pe la FIV, caci iti doresc din toata inima sa nu fie nevoie de FIV iar urmatoarea IA sa fie cu ochisori. Dar tot te , Doamna Diriginta !
Pis: ai niste rezultate super, o sa vezi ca o sa se prinda si vei avea si ce sa congelezi. Eu asa simt. Iti tinem pumnii iar tu sa fii f. linistita, da? Promiti? Ca si starea psihica are cuvantul ei de spus. Si fii linistita, nu vor incurca borcanele...
danita: fiecare se teme in sufletul ei, dar important este sa ne invingem teama si sa luptam. Nu-i asa, fetelor?
Doina: imi pare tare rau, speram ca macar tu sa reusesti, daca eu nu am putut... Continuam insa alaturi.
Va pup pe toate celelalte fete si va doresc bafta maxima !
andicu spune:
Tabi, si eu tare-as vrea sa vina, ca daca nu vin e de nashpa. n-am cum sa fiu, deci ramane faza cu dereglatul...
Tu ce mai faci? ti-ai revenit bine dupa laparo? nu ti se par sexi taieturile alea mici ?
Andreea.Pozele mele
Tabitha spune:
andicu: daca tu vrei sa vina, atunci sa vina. Asta ca sa fim sigure ca totul e in ordine.
Eu ma simt bine dupa operatie, am terminat si tratamentul, bina ca am scapat de supozitoare (carpicon parca), ca imi dadeau o stare tare naspa... Cele 2 taoeturi din dreptul ovarelor sunt bine, s-au prins f. frumos si ai dreptate, sunt sexy. O sa-l pun pe sotul meu sa le iubeasca un pic. Dar cea de la buric nu-mi prea place cum s-a prins. Va trebui sa-mi pun cercel acolo, ca sa se vada mumos.
andicu spune:
pentru cercel! desi mie mi-ar fi frica ! eu nici la ureche n-am suportat a2a gaura; de 3 ori am incercat sa-mi fac si vai de urechile mele!
Andreea.Pozele mele
luci_miru spune:
Am emotii! pentru ceea ce urmeaza.Pis felicitari, cu asa foliculi ai putea ajuta toata armata de fiv-iste, ce zici? Asta seara la ora 1 am de facut Pregnylul, iar joi hopa sus la nenea doctorul
Bafta multa fetelor care au ,,O saptamina grea"
Va pup Miru
Doina T spune:
Buna fetele
Am o intebare: mie dupa prima incercare mi-a venit CM chiar inainte de a face testul de sange (un pic, dar era CM)... chiar daca faceam Progesteron. De data asta am avut doza dubla de Progesteron si, desi nu s-a prins, nici un semn de CM. Stie cineva cum e normal sa se intample ? Probabil ca e de vina doza mai mare de Progesteron insa nu stiu... Stie cineva? Voua cand v-a venit CM dupa FIV nereusit ?
Doina
Moniland spune:
Doina, eu dupa ce am intrerupt tratamentul am luat 2 sapt. utrogestan (progesteron). Imediat dupa ce am terminat mi-au aparut niste pete maronii cam 3 sapt. Am crezut ca e CM, dar dupa inca o saptamana mi-a venit de fapt CM. L-am sunat pe dr si mi-a zis: progesteronul este pentru a controla mucoasa uterina. Petele mele erau scaparea progesteronului, aveam endometru mare. La tine e posibil sa-si mai faca efectul progesteronul (doza dubla) controland bine mucoasa. Privind la ce am patit eu si la ce mi-a zis dr, eu zic sa astepti linistita.
Imi pare rau
Monica
Moniland spune:
Miru, e de inteles sa ai emotii. Dar pentru rezultat. Punctia va merge foarte usor. Doctorii lucreaza bine si curat, iar tu vei dormi foare bine. Cand te trezesti nici nu-ti dai seama ca s-a intamplat ceva cu tine (nu mai ai foliculii). Apoi vei stai cu emotii pentru embrionii care se divid, iar apoi pentru ET si pentru din burtica.
Iti tin pumnii.
Monica
Moniland spune:
S-ar parea ca sunt 3 fete: Floran, Miru si Pis pentru care urmatoarele zile sunt foarte importante. Sa ne pentru ele.
luli spune:
Fetelor lipsesc si eu putin si gasesc vesti proaste.
Doina , imi pare sincer taare rau ca nu a fost sa fie, chiar ma gandeam azi la voi si va identificam in gand care ce si cum...Cred ca LAchi poate sa-ti raspunda la intrebarea ta. Lamine chiar si dupa ce am intrerupt progesteronul (sarcina oprita in evolutie) nu venira uratii decat dupa ...
Liana
Miru, Pis, Floran
Behind every love is a great story
Luli