FIV 59
Raspunsuri - Pagina 4
saftoiu_gina spune:
De cind sint pe acest forum si implicata de asemeni la capitolul FIV citesc despre analize ,ca la Medsana se fac intr-un fel, la clinica Med New Life altfel si nu stiu in ce parte diferit,dar la Giulesti nu aud niciodata ca se fac in timpul tratamentului dozare de estradiol si nu mai stiu eu ce .Oare aceste clinici au fiecare metoda lor de lucru ? de ce ? nu trebuie sa fie la fel peste tot ,ca e aceeasi metoda,nu ,FIV.
Ma gindesc ca daca s-ar face si acolo ar merge mai bine ?
Liana30 spune:
Pis valorile tale sunt superrrrr bune de pus la panou,,,
hai fi cumintzica ca nu mai ai mult si vei reusiii..noi suntem langa tine...ai uitat????io inca te tin de mana..
luci-miru tin pumnii sambata..
crinutza
luli io..
lachi cu riscul ca te disper din nou io tin pumnii maine stiu ca ai ex mai pe sara parca...da io tin pumnii toata ziua...
onutza bine ai venit pi' la noi..si sper din tot sufletul ca ai venit numai in vizita..pentru ca sunt sigura ca nu vei avea nevoie de Fiv..VEI REUSIII cu sigurantaaaaaaaaaaaaaaa...
"Nimic nu-i imposibil!"
Doina T spune:
Am facut testul de sange azi si rezultatul meu a fost negativ.
Multumesc tuturar pt. sfaturi si incurajari.
Dodo am o intrebare: ai zis ca tu mergi sau ai mers la Dr. Hemmings? O colega de servici mi l-a recomandat si ea. Ea mi-a zis ca are clinica privata. Ce nu a stiut ea sa imi spuna daca face si FIV la clinica lui sau te trimite tot la McGill. Tu ce stii?
Mersi.
Doina
Pis spune:
Buna dimineata...hai ca mi-au mai trecut emotiile...am mai discutat aseara cu al meu sot si m-a mai incurajat ca nu mai avem voie...Mi-a spus sa nu o iau ca o chestie capitala...ca tot ce vrea Doamne-Doamne se va intampla...
Este acolo si un cuplu de negri asa ca sper sa nu incurce "borcanele"
Apropo de "borcane"...stiti care este timing-ul intre probe, adica intai se preleva ovulele si dupa aceea ...Al meu sot ma intreba cat are la dispozitie... ar trebui sa intreb dr. ca sa-l mai relaxez si pe el...el spune ca se va descurca ... dar vad in ochii lui o oarescare neliniste.
Liana am simtit strangerea de mana...totusi cand faci testul ala odata ? Smecheroaso vrei sa trecem amandoua la
Crinuta mi-am mai revenit, sa spui o vineri dimineata si pentru mine Oricum mai vorbim.
Moniland
Lachi, Luli trebuie sa recunosc, ca indirect, ati influentat decizia mea in momentul in care oscilam daca sa fac sau nu FIV .
Citindu-va experientele pe care le-ati avut mi-ati dat curajul sa incep
Aaa...ieri m-am intalnit si cu Floran, cred ca este bine, a intrat dupa mine si nu am mai asteptat-o la iesire...
pentru toate fetele si o zi super buna sa aveti
Pis
Moniland spune:
Pis cum stai cu timpul?! Tu vei intra in camera unde ti se va face punctia. Punctia foliculara dureaza ~15-20 min. Se scot ovocitele foarte atent si apoi se curata bine, bine foliculul. De aceea dureaza atat.
Cand intri pentru punctie, i se va da sotului tau borcanasul sa-l umple. Deci are timp berechet. Cele 15-20 min + timpul in care te asezi pe masa, in care iti da anestezia, pana adormi.... Asa ca nu trebuie sa-si faca probleme.
In concluzie in acelasi timp se recolteaza ovocitele si spermatozoizii. Daca sunt 2-3 min. diferenta nu cred ca conteaza.
Succes!
Monica
M Oana spune:
Va multumesc din suflet pentru primire, eu inca testez terenul pentru FIV, nu sunt inca foarte hotarata, dar cu fiecare inseminare esuata simt cum ma apropii de aceasta procedura.
Recomandare pentru FIV nu avem, mai mult, eu sunt betoooooooooon (vorba dragului domn Tutunaru), iar sotul are o usoara astenoteratospermie. La fiecare inseminare avem cam 30 milioane si cu toate acestea minunea nu apare de 12 ani in viata noastra.
Moisa este convinsa ca nu ajunge la destinatie, iar daca s-ar intampla acest lucru as duce sarcina la capat fara nici o problema. Deci problema ar fi la fuziune, teoretic, practic nu vom stii poate niciodata, ca asa incurcate sunt caile acestea pentru secolul in care traim........Asa ca mai incercam sa-i intalnim prin inseminari, daca nu organizez o petrecere de 3000 de euro si depasim si problema asta. Acum, daca nu va fi suficient un chef de 3000 de euro, mai organizez vreo 2-3 chefuri, apoi trecem la nivelul adoptie....
Anis eu m-am inscris pe forum in perioada in care se nastea Ingrid, dar nu am apucat sa aflu toata povestea ta. Cam ce valori ai avut la inseminari? Va doresc tot ce e mai bun pe lume, adica sanatate, dragoste, fericire si liniste sufleteasca!
Crinuta, Moniland si Lianoooo va multumesc asemenea!
andicu spune:
'Neata gagici.
Eu ocupata si cu traista-n bat de dimineata pana seara, asa ca nu prea apuc sa scriu. Azi am sedinta de personal si pregatesc lista neagra . Uratii tot nu se-arata, am inceput totusi sa am oeresice senzatii, asa ca sper ca azi, ziua 28 sa fie cu "rosu".
Ieri am repetat IgA-ul la Chlamydia si Listeria, ca am zis ca e bine s-o fac si pe-aia. Numai ca de-abia miercurea viitoare, pe 15 am rezultatul, cand eu plec din tara. Ma gandeam sa vad ce tratament imi da pe 13, dna dr, si sa astept pana miercuri; daca iese tot pozitiv il iau, daca nu, o sun si-i zic ca-i de bine.
Doina, imi pare tare rau pentru testul negativ. Nu-ti pierde speranta, ca o sa fie bine pana la urma!
Pis, bravo, esti tare bogata! sa dea Dumnezeu ca intr-unul din foliculii aia multi sa fie viitorul tau puiut! iti tin pumnii pentru 10 si 12 si ma rog si ptr faza cu cuplul de negri !
Moana, ai si de la mine niste si de bun-venit! sper din toata inima sa nu ajungi la "cheful de 3000 de euro" pe care eu il pregatesc, si sa stii ca eu , ca tine, sunt o petrecareata : am de gand sa fac vreo 3-4 chefuri, poate,poate iese cum vrem noi !
Liano,olteanco, uite aici ,sa-i treaca fetei supararea! lasa ca vine si testul ala II odata si-odata! tu lupta in continuare, c-o sa fie cum vrei tu pana la urma!
Andreea.Pozele mele