FIV 59

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

M Oana eu iti doresc sa nu fie nevoie sa ajungi la FIV. Poate ca nu va mai fi nevoie nici de 4 IUI, cine stie.... Daca ai nelamuriri, poti sa intrebi linistita. Iti doresc succes si sa reusesti cat mai repede sa ramai.

poze

Mergi la inceput

Pis ce mai faci, cum mai esti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetele de abia acum reusesc sa va scriu ca a fost nebunie mare la birou (inca mai este dar e pe sfarsite)...
Deci, intram in linie dreapta...astazi la eco, cei 8 foliculi de pe ovarul drept aveau dimensiuni intre 17-19 , iar cei 7-8 de pe stangul erau mai mari 19-20...dr. a spus ca ar trebui sa mai creasca un pic asa ca mai fac stimulare si maine cu 1GonalF + 1menogon...endometru 14.
Pe 8 februarie dimineata mai "donez" putin sange pentru progesteron, seara la 22.30 pregnyl si pe 10 februarie 9.30 colectare ovule.
Problema este ca am inceput sa am emotii si trebuie pe cat posibil sa mi le stapanesc...
Crinuta
si am sa mai va scriu mai tarziu de acasa.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pis, scumpa stai super bine!!! Ura!!! Endometru beton, iar cu foliculii super dotata fata! Eu pe 10 plec din tara si ma intorc pe 15 dar o sa ma gandesc la tine, o sa-ti tin pumnii...ET-ul il faci pe 12? Ca sa stiu cand ma rog.
Hai iubita lasa emotiile, gandeste pozitiv si sa-ti ajute Domnul sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Lachi da ET-ul pe 12. Incerc sa las deoparte nenorocitul ala de procent (20-25%) si sa ma tin tare.
Sper ca intr-o buna zi tuturor fetelor de aici sa li se indeplineasca dorinta.
Multumesc mult pentru incurajari...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Buna fetelor! Am sa incerc sa va raspund din nou la intrebari.In primul rind, inca sunt la locul lor (foliculii) si au crescut au acum unul 20/09 si celalalt 18/20.Ma bucur, deocamdata.Ileana, pina acum nu am stiut sa am eu o problema, dar atunci cind am inceput stimularea nu a mers.. si a aparut problema. Moniland analizele hormonale au iesit bune ( in limite normale). Protocolul pe care il urmez acum este FIV. Una dintre fete intreba de cost.Intradevar Fiv-ul costa 69 milioane, dar daca pui la socoteala medicamentele este posibil sa ajungi undeva la 169 milioane.Joi voi avea recoltarea ovocitelor deci inca un hop...si sper sa se produca minunea.Simbata voi avea ET.
Multumesc ca existati.

Am inceput sa sper
va pup pe toate, Miru

Mergi la inceput

Pis ce fain ca ai atatia foliculi si toti sunt destul de mari. Incearca sa nu ai emotii si nu cumva sa te stresezi. Iti doresc sa reusesti. Am sa ma gandesc la tine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pis e super bine. Cu siguranta cu asa endometru se vor cuibari cativa embrioni acolo. Lasa emotiile si fii optimista. Totul se va termina cu bine.

Miru cum sa nu speri. Speranta moare ultima. Ai vazut ca e bine?!

Floran Unde esti?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

M Oana, iti asteptam intrebarile, caci cu siguranta vei avea. Fiecare caz cu particularitatea lui. Noi suntem aici. Mai vechi, mai noi, dar fiecare cu experienta ei de FIV.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Foooarte bune vestile, nici nu ma gandesc (nu admit) ca ele sa nu fie bune pana la capat.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput