Bebelusi de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
emaaimee spune:
Ioana Si Oana transpira mult cand sugea,acum nu se mai intampla.
starchi-la multi ani.Super cadou ai primit d ela fotomodel.Tanjesc si eu,dar vad ca nu am parte:mi s-a trezit fata de am pierdut sirul,la 2 ore la mai putin.Habar nu am de ce.Ii vine sa nu mai dorm deloc ca sa nu ma mai trezeasca.
Mersic fetele pt aprecierile la adresa Dintzoselei.Am vazut pozele cu Daria si Dani-scumpi foc.
anis-succes in continuare cu diversificarea.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
delia grozav spune:
Diana Mirela asa patesc si eu cu tata, si nu pot nici eu sa ii spun nimic sa nu il supar. Si n-am ce face ca profit cand vine la mine sa ies repede sa fac ceva cumparaturi si el nu stie sa o adoarma decat in brate.

Profit si eu ca esti in zona si iti pun o intrebare, tu cum faci cand lipsesti mai mult de 2 ore de acasa, ce papa intre timp? Ii dai laptic din biberon ca nu am retinut.
Eu va trebui sa merg la niste cursuri in martie si nu stiu cum sa fac ca sigur o sa dureze cam 4-5 ore pe zi.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Oana C spune:
Azi Eva a mincat sandwich cu piine cu usturoi, ham, brinza, unt si mustar. Apoi a rontzait coaja de la piine. 
E diperata cind ne vede ca mincam; daca nu se intinde sa traga de farfurie si sa ia ce e in farfurie, trage de miinile noastre si ne urmareste cu guritza deschisa, ca sa muste ce mincam noi. Sper sa fie asa si cind o sa creasca, sa nu ne faca mofturi la mincare.
Si D4 (sus fatza dreapta) si D5 (sus lateral stinga) sint pe cale de aparitie. D4 a spart putin, se simte, dar inca nu il declaram ca "iesit".
Ada, bun venit printre noi. Si eu sint din Iasi.
Katink, LA MULTE LUNI!!! pt grasunica si frumusica Emma.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
emaaimee spune:
quote:
Insa eu cred ca sunt anumite gusturi care le au de cand erau in burtica. De exemplu lui Adi nu ii plac rosiile si adora ceapa. Cand eram gravida cu el am mancat multa ceapa si rosiile nu le-am suportat.
Sa vad daca Medeea o sa manance rosiile si ciresele asa cu pofta cum le-am mancat eu cu ea in burtica
Dede-mie imi era o pofta teribila de bere cand eram
.Mie nu imi place deloc
Dar imi era atat de pofta incat trebuia sa imi inmoi buzele si chit ca ma strambam,dar tot trebuia sa iau o gura
Asta ce inseamna ca o sa fie fata

de fetita
POVESTEA MINUNII
Oana C spune:
Emaaimee, si mie mi se potriveste f mult descrierea ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
emaaimee spune:
a,da,sa nu uit:
La multe luni inainte bebelinelor sarbatorite azi
!

de fetita
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Oana-si mie.Bravo ca papati bine.La noi ca de obicei,trebuie sa fie fina mancarea ca sa stamba de isi scoate si ochii
Cand mananca rade in continuu si vorbeste si casca si gurita dupa papa.Napoleon o face mama
.
Si nu imi sta inca singura in fund.Un pic m-a pus pe ganduri
Va las ca mor de somn.
Somn usor
si 

de fetita
POVESTEA MINUNII
Oana C spune:
Si saptamina trecuta a mincat chinese noodles ... tot in disperare
; sa fi vazut-o cum statea cu fatza toata in farfurie, de la barbie pina la frunte, si molfaia la noodles, ziceai ca e un alcoolic fugit de la dezalcoolizare 
.
Daca fetei (si mamei) ii place, ce pot sa-i fac? Nu o pot retine de la niste placeri ale vietzii ![]()
Mi-a fost ciuda ca nu aveam camera de filmat cu noi, ca altfel cistigam premiul cel mare la Funniest Home Videos
.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Dianami spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Diana Mirela asa patesc si eu cu tata, si nu pot nici eu sa ii spun nimic sa nu il supar. Si n-am ce face ca profit cand vine la mine sa ies repede sa fac ceva cumparaturi si el nu stie sa o adoarma decat in brate.
Profit si eu ca esti in zona si iti pun o intrebare, tu cum faci cand lipsesti mai mult de 2 ore de acasa, ce papa intre timp? Ii dai laptic din biberon ca nu am retinut.
Eu va trebui sa merg la niste cursuri in martie si nu stiu cum sa fac ca sigur o sa dureze cam 4-5 ore pe zi.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Pai lipsesc zilnic vreo 3 ore, ca am lucrari practice de la care nu pot lipsi
Mai am uneori si dupa-amiaza si in timpul asta ii las piure de fructe.
Sper ca nu te-am imbarligat cu raspunsul. Viata mea "extrabebe" se desfasoara intre doua supturi sau intre un supt si o masa...mai greu era inainte de diversificare, ca ma mulgeam noaptea ca sa-i las pt. a doua zi
Scuze ca m-am lungit!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Oana C spune:
Emaaimee, joaca-te cu ea pe covor. O asezi mai intii pe genunchii tai tinuti turceste; asa poate o sa invete; asa a invatat Eva.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva