Bebelusi de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
joker spune:
Cunosc senzatia..e mai greu dar e mai bine cu lapte de la tine, daca ai...lasa-i in biberon...eu am ajuns sa merg cu pompa dupa mine ca daca nu scot la 2 ore sau 3 e jale....dooooooooooooooareeeeeeeeeeeee
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Oana C spune:
Merg sa ma uit la Superbowl pina se trezeste Eva.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Simonaci79 spune:
Adaaina- Bine ati venit! Sa-ti traisca puiul mic, sa fie sanatoasa si fericita! Scrie si tu mai multe meaje, sa treci de modeare la 10 msg ca sa le putem vedea ca asa le mai sarim. Pupici!
Starchi- la multi ani!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita! Si sa fie bb exact asa cum iti doresti! (ca tu sigur ii doresti numai bine)
Acusor- eu vreau sa-i inlocuiesc penultima masa cu branzica cu iaurt si cereale. Maine incepem si am mari emotii! Nu a mai papat iaurt pana acum! Sunt tare curioasa!
Anis- asa e, fiecare cu schema lui. Succes mult si pofta buna! Sa fie fata papacioasa si sa va mearga usor!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Oana- wowwww- ce meniu! Si cati dinti are puiul tau!!! Bravo voua, fete mari!
Diana- si la mine il pupa tata non-stop, mama mai putin, dar eu nu prea comentez pt ca mai mult decat mine nu-l pupa toata lumae adunata!!!! (bine am si eu pers care ma deranjaza sa-l pupe!) O fi bine sau nu (f bine stiu ca nu e) dar nu ma pot abtine!!!!!
Dede- ce ai cu noi? M-au apucat nostalgiile alea rele! Tineti minte cand discutam de cirese, pepene, piersici, salate, vinete, dar mai ales arsuri la stomac!!!!!!!! Eu nu pot sa uit ce acid aveam in gat cand mancam cirese sau piesici sau orice crud spre sf sarcinii!!! Traiasca painea cu branza! Offff! Mi-e dor de per aia, dar si cand mai uit la praslea!!!!! Pupici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
[quote]Originally posted by emaaimee
Oana-si mie.Bravo ca papati bine.La noi ca de obicei,trebuie sa fie fina mancarea ca sa stamba de isi scoate si ochii
Cand mananca rade in continuu si vorbeste si casca si gurita dupa papa.Napoleon o face mama
.
Si nu imi sta inca singura in fund.Un pic m-a pus pe ganduri
Va las ca mor de somn.[quote]
Ema- sa stii ca nici Mario nu e as la capitolul asta! Sta cateva secunde, si daca nu cade pe o parte, se arunca pe burta! Daca are ceva la spate (cum ar fi masinuta de la miniblu) sta mai mult, se mai lasa pe spate, se ridica iar si tot asa. Iar cu macarea, daca nu e sufleu, se oracaie pana vomita. Un firicel daca e mai mare, ne-am ras. Cand s-o obisnui si el?
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Avem si noi un anunt important!!!! Azi a stat pt prima oara in picioare sprijinit de canapea (de spatar) fara sa-l mai tin eu! Sunt tare mandra de el! Nu sta in fund dar sta in picioare! Ce ziceti? Generatia care se naste in picioare sunt bbii astia ai nosti!
Va pup si eu acum, noapte buna si La multi ani bbilor care implinesc lunisoare maine, ca pana la ora la care intru eu...e deja poimaine!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Lia2000 spune:
Simona, multumim, noi ne incadram in grupa de maine. Baiat mare, daca a prins-o! La multi pasi! Nu-ti fa ganduri ca nu sta in fund, am mai auzit cazuri ca deja umblau si nu voiau sa stea.
Anis- felicitari pt. statul in fund si prima masa (copioasa)!
Monai- poti sa-mi zici, te rog, ce jocuri ai gasit pt. bb, ca deja intru si eu la pana de idei; toate vechi...
Starchi- sa traiesti la multi ani! ai avut un cadou pe cinste!
Oana- mama-mia! ce meniu complex! daca d-soara ta are si dintisori, deja poate sa muste bine! Dar, nu e plin de sare si alte minuni?
Diana-Mirela- si mie mi-e groaza de pupaturi. CA-s de la mine e ok, ca stiu ca-s sanatoasa, dar mi se face parul cret cand vor altii.
Adaaina- welcome!
Lia &
Gia
acusor spune:
Neata mamici!
O saptamana cat mai usoara pentru mamicile "lucratoare"
. Cand vom merge toate la munca sa vedeti ce activitate slaba o sa fie pe-aici
.
Sambata am fost pentru prima oara cu Teo in vizita. S-a comportat foarte bine. I-am luat si balansoarul dupa noi sa se simta ca acasa. A reusit sa adoarma 3 sferturi de ora, chiar daca l-am leganat pe picioare. Nu reusea sa adoarma pentru ca finul lui de 2 ani batea cu furculita in farfurie. Per total a fost bine. Sunt mandra de el! ![]()
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Lia2000 spune:
Avem si noi cu ce ne lauda: Gia s-a ridicat in genunchi in tarc. Eram la bucatarie si ma striga sotioru-mi sa vin sa vad ce face fie-mea. Cum stiam ca am pus-o doar de 2 minute, am zis ok, vin acusica. Cand am vazut-o, am intepenit. Din mijlocul tarcului s-a intins si s-a prins cu mainile de margine, s-a lasat pe picioare in fata, pana a ajuns in genunchi, iar apoi s-a ridicat.
Asta am vazut-o in reluare, ca dupa ce a descoperit-o, nu mai avea stare sa stea in fund. asa ca, am scos etajul si va sta de-acum la "parter". Vorba Albinutei- vai de salele noastre. Va fi si mai fain cand voi cobori si patutul....Dar decat sa o vad cu capul spart, mai bine eu cu spatele in pioneze.
Lia &
Gia
palmyrah2002 spune:
Scriu si eu pe fuga,fiindca am de lucru de jale mare!
IN PRIMUL RIND :
LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,TUTUROR BEBELUSILOR CARE ASTAZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NASTERE!
As fi vrut cu drag sa-i nominalizez pe toti,dar din pacate timpul nu-mi permite!
Fac cinste cu bere
sau cu sampanie
,fiindca am terminat sesiunea.Simbata am avut ultimul examen si am terminat cu brio!YES!YES!
Rares a papat ieri iaurt facut de casa si a fost foarte incintat,si m-a certat cind s-a terminat si in plus a mincat si firmituri de piine muiate in sosul de la carnea lui Mihnea;prea i se scurgeau ochii si plescaia din buze,asa ca nu ma lasat inima sa nu-i dau!![]()
O saptamina frumoasa si senina !
Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni