Bebelusi de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
Albinutzza spune:
Buna seara fetele mele...dor de voi nebun
Acum apuc si eu sa scriu, dupa un wkd plin. Am fost sambata la un restaurant mexican, super a prins iesirea. Iar azi am fost chiauna, ca aseara am venit tarziu. Am fost si la aeroport sa luam nasii (au venit de la schi Anis)
Anis, welcome back sotzului tau, si brava tie ca ai rezistat
Ada (asa mi se spune mie acasa), bine ai venit printre noi
, chiar daca nu esti fff activa, ai intrat in clubul nostru 
Ioana, si Luca transpira, la ceafa zici ca i-am turnat apa, si in rest e umed perisorul. De-asta am si renuntztat la caciula de dupa baie, ca se facea mai rau
Luca ne omoara de o saptamana cu dintzisorul care se lasa asteptat, s-a umflat rau, se simte un coltisor, dar nu a spart gingia. Se trezeste noaptea, asta de bine ce am inceput si serv
In rest e cuminte, sta cu bunica acasa, si papa binisor, se pare ca s-a obisnuit cu mine
dar papa pana la urma. Cu bunicul pleaca la plimbare si tot asa. Sta in funduletz, vrea numai in picioare dar nu-lasam. I-am dat peste azi, si ieri spanac. Pestele l-a halit imediat, dar la spanac a facut figuri. Am zis ca mai incercam. Vreau sa-i iau cereale, sa mai diversific meniul.
Gata ma duk la culcarea, va
sa aveti o saptamana usoara si fara multe 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
blackpanterro spune:
Buna seara fetele,
nu am mai intrat zilele astea ca am fost si noi ocupati cu treburi pt casa.
Aidan e bine si el, sta perfect in fund si se joaca cu jucariile lui toata ziua si ma bucur mult ca pot face curat in casa.
Azi a mancat pt prima data papica de 8 luni(Spaghetti Bolognese) care este cu bucatele in ea, nu mai este moale de tot.Si a papat foarte bine, la fel de mult.Nu a avut probleme, pana acum se inneca dar acum vad ca se descurca.Ma bucur mult ca vreau sa se obisnuiasca cu mancarea mai normala nu numai facuta pireuri foarte fine.
Borcanele de 8 luni sunt de 200g si sunt tare faine cu mancare foarte buna.
Katink si Peca, voi le-ati incercat?Nu cele de 8 luni dar borcane in general....eu sunt foarte multumita de ele.
ADA, bine ai venit printre noi!!!
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
delia grozav spune:
Cin, CONDOLEANTE!
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Anis, cu intarziere felicitari pentru ridicarea in fundulet. ma bucur ca a venit tati cu forte proaspete de la schi.
Si mai ales felicitari ca ati papat azi asa bine.
Sentimentul ala ciudat ma incearca si pe mine. Nici nu imi vine sa ma gandesc la ziua cand o sa o intarc.
Monaivazut frumoasa cu palariute.
Peste cam 2 saptamani o sa ii dau si eu citrice. mai stau un pic sa i se regleze scaunul. La inceputul diversificarii s-a constipat si apoi ba facea prea moale ba iar nu facea. Acuma e mai consistent si face de 2-3 ori pe zi. M-am speriat la un moment dat ca era verde inchis, dar dupa aceea mi-am amintit ca ii dau fier.
delia grozav spune:
Madae o frumoasa si Daria
, cat despre mamica nu am cuvinte.
HristinaVic pare un ingeras, chiar asa cuminte e cum pare?
EmaimeeOana e tare scumpa, tinuta ei e chiar buna de discoteca.![]()
Ellavazut printesele, ai de ce sa fii mandra.
Oana C spune:
Adriana, mai esti? Intra pe Yahoo Msg daca poti.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Dianami spune:
Si eu am avut o zi grea azi, cu musafiri, a venit si mama...mi-a tinut puiul numai in brate...iar o sa planga 2 zile ca vrea in brate...
. Asta e...conflict intre generatii.
Ca sa nu mai zic ca tot incerca sa o puna in picioare, intre perne in fundulet si bietul copil nu a vrut decat 5 minute.
Pe mine ma dor toate astea, dar nu i le spun, ca e mama si nu as vrea sa o ranesc...Si ma mai deranjeaza ca o pupaceste non-stop, degeaba i-am spus ca nu e bine. Imi raspunde ca si noua ne-a facut la fel si n-am patit nimic...si isi vede de treaba...
Eu raman cu stresul, in loc sa ma bucur ca vine mama si pe la noi, mai rau ma supar...
, ca pun totul la suflet
.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by ADAAINA
cred ca sunt singura pe aici...
cand mi-am facut si eu curaj sa va scriu..
ADAAINA
Bun venit
,sper sa ne scrii mai des!
de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
delia grozav spune:
Ellapentru constipatie eu am folosit Baby lass, si a avut efect foarte rapid.
Noi suntem bine, am avut musafiri dupa cum am mai scris si de data asta m-am simtit tare bine.
Sotu e plecat la Bucuresti asa ca sunt acasa cu copiii. Dar ma descurc ca sunt tare cumint amandoi.
Cred ca se profileaza in curand si la noi un dintisor sau 2. Medeea roade tot ce prinde. In rest insa e tare vesela si bine dispusa.
Adi invata cu bunicu sa mearga cu patinele.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Acuma ma duc sa ma culc ca e tarziu.
Sa nu uit, Anis e foarte important sa nu credem ca gusturile noastre trebuie sa coincida cu ale lui bebe. La Adi asa am procedat si mananca mancaruri care eu sau sotu nu le mancam. Ii place ficatul care sotu nu il mananca, pestele care nu il prea mananc eu, si pana la 3 ani manca bine carnea de vita care o gateam doar pentru el ca noi nu o suportam. Acuma nu mai fac doar pentru el, ii dau carne de porc sau vitel ca aia ne place si noua.
Insa eu cred ca sunt anumite gusturi care le au de cand erau in burtica. De exemplu lui Adi nu ii plac rosiile si adora ceapa. Cand eram gravida cu el am mancat multa ceapa si rosiile nu le-am suportat.
Sa vad daca Medeea o sa manance rosiile si ciresele asa cu pofta cum le-am mancat eu cu ea in burtica
.