Bebelusi de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 6

Dianami spune:
Dianami spune:
 Albinutzza, Valy, Starchi si nasica Brianamica, eu nu v-am urat sa aveti spor la serviciu, nici nu v-am felicitat pt. promovari  ! Sa va fie de bine si sa invingeti totul! Bebeii vad ca va poarta noroc
 ! Sa va fie de bine si sa invingeti totul! Bebeii vad ca va poarta noroc  ! Sa fiti tari si puternice pt. ei
 ! Sa fiti tari si puternice pt. ei  !
 ! 

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005) Puiul meu iubit e atat de mare
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia

anis spune:
anis spune:
 Monai...nici mie nu mi-a venit sa cred.Dar am incercat sa nu trec mancarea prin gustul meu...ca eu una n-as fi mancat telina nici moarta  Maine ii dau pastarnac..apoi dovlecel.I le dau asa..pt ca sunt apropiate ca gust si in felul asta sper sa le accepte pe toate.Intai i le dau simple  si dupa aia le combin.
 Maine ii dau pastarnac..apoi dovlecel.I le dau asa..pt ca sunt apropiate ca gust si in felul asta sper sa le accepte pe toate.Intai i le dau simple  si dupa aia le combin. 

AniS si  Ingrid
 Ingrid  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

MONAI spune:
MONAI spune:
 ADAAINA, bine-ai venit! Sa-ti traiasca Andreea si poate ne povestesti mai multe despre voi .
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si  Sara (16/07/2005)
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

joker spune:
joker spune:
 Mai, mie imi place telina, dar numai imperecheata cu sare...altfel n are nici un gust daca e fiarta..
sau cruda...
apucaturi de iepure...rontai mereu
In schimb nu stiu cum il voi face sa ii placa spanacul, nu stiu daca am sa fiu destul de convingatoare, avand in vedere ca mie nu imi place deloc Joker...mama de ied  zapacit
Joker...mama de ied  zapacit  
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

anis spune:
anis spune:
 Joker...mai mult ca sigur bebe nu stie ce iti place tie si ce nu. ASa ca va trebuii sa vezi ce ii place lui...ca n-are legatura cu noi.
ASa ca va trebuii sa vezi ce ii place lui...ca n-are legatura cu noi.
De ex mie nu-mi place pestele..si ciorba...nu mananc cred de vreo 17 ani...asta nu inseamna ca n-am sa-i dau copilului,din contra.S-ar putea ca ei sa nu-i placa supa...si care mie imi place 
Sunt convinsa ca bb nostrii au propriile gusturi, si pt asta trebuie sa fim impartiali, sa nu trecem mancarea prin gusturile noastre, sa ii lasam pe ei sa aleaga. 

AniS si  Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
anis spune:
 Mama ce limbarita am azi...(semn ca mi-au venit ajutoare  ) si vad ca bantuii singurica pe aici
) si vad ca bantuii singurica pe aici

AniS si  Ingrid

joker spune:
joker spune:
 Ba si eu...dar ma gandeam ca atunci cand e mare va intreba de ce nu mananc eu spanac....raspunsul?!Daca il invat cu nu imi place....
Oricum ,ai dreptate...ei de abia se deprind cu gusturile
Nu iti place pestele?Nu stii ce pierzi, mai ales daca innoata in usturoi...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

anis spune:
anis spune:
 Adaaiana.BINE AI VENIT!!!!!!!poti scrie mai multe date,ca sa te trec in listuta! 

AniS si  Ingrid

ADAAINA spune:
ADAAINA spune:
 sunt o fericita.am o fetita pe care mi-am dorit-o foarte mult.cu toate ca am doar 26 de ani m-am chinuit putin ca sa raman insarcinata.da a meritat.acum ANDREEA are 5 luni jumatate -8.200 si 67 de cm.mananca san iar de 2 saptamani mar si banana.maine vom incepe cu supa.va citesc in fiecare zi si imi prind bine sfaturile voastre...
ADAAINA

corbioana spune:
corbioana spune:
 ADA bine ai venit printre noi! 
Joker nu are el iedutu de unde sti ca tie nu-ti place spanacul ;) Incearca! Eu i-am dat sapt asta lui Andrei piure de spanac cu carnita de pui si spre maaarea mea surzpriza a papat toata canita, nici nu mi-a venit sa cred ca-i place, eram sigura ca nu o sa vrea si eram pregatita si cu laptele. Asa ca o data pe sapt asta va fi meniul de pranz si asa eram in lipsa de inspiratie.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos