Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai, ce-mi place cand ne adunam si mai stam de vorba , fie si virtual.

Floricel ai dreptate: analizele iti mananca destul de mult timp si cred ca e destul de greu sa le organizezi in asa fel incat sa le rezolvi pe toate in 2 luni. Iarta-ma, eu cred ca a mai spus , dar eu sunt tare ametita , care este problema voastra de au fost doctorii de acolo atat de categorici? Niste inseminari ai incercat? Ma gandeam ca daca ai face seturile de analize preliminare acolo si sa vii cu ele in tara sa te intalnesti cu niscaiva doctori de pe aici sa mai auzi o parere...poate n-ar strica. Eu merg la dr.Moisa de vreo 2 luni si tare mult imi place de ea. Iti transmite asa o stare de bine si de incredere! Asta cred ca este extrem de important. Si in plus, am auzit de la mamici sau aspirante care merg la dumneaei de mai multa vreme ca este si un foarte bun doctor. Eu o sa am un rezultat despre care sa-l pot aduce ca argument abia peste o luna, cand o sa aflu cum sta treaba cu rana cauterizata acu cateva zile. Eu te-as incuraja sa mergi mai departe si sa ceri parerea si celor de pe aici. Daca te pot ajuta cu programari sau intrebari puse cand merg la Moisica, cu cea mai mare placere, numai sa-mi spui.

Petro esti o scumpa! Iti multumesc mult de tot si pentru complimente si pentru informatii. Noi vrem sa facem o iesire in primavara si cum n-am vizitat niciodata Italia, ne gandeam ca ar fi un inceput frumos cu Milano. Inca n-am stabilit perioada. Ne gandeam la luna mai, ca se si incalzeste putin si depindem mai putin de capriciile vremii. Italiana stiu doar cat sa inteleg, dar de vorbit...mai putin. Ce frumos ca mergeti la Venetia! Noi ne gandeam sa mergem in Croatia la vara (la mare adica) si am inteles ca se poate ajunge foarte usor si in Venetia de acolo. Asa ca poate am o sansa a vara. Iti doresc din tot sufletul sa vina bebe cat mai curand si sa-ti vezi dorinta implinita!

Helbi ce fel de dansuri invata Bia la scoala de dans? Trebuie sa fie tare frumos! Si eu mi-as dori sa-mi dau copila sa invete cate sa danseze (ea zice ca ii place sa faca balet), dar n-am timp sa ma ocup de asa ceva deloc . Eeee...ne tii in suspans cu vestile...bineeee asteptam...dar sa fie bune, da?!

Alex ti-a dat liber Robert la calculator? Ia uite la ea are serbare cu puiul...pai si pozele??? Unde sunt pozele? M-ai terminat la faza cu aplauzele si Robert... bravo lui! Si stii ce, eu chiar cred ca a avut dreptate. Lumea pe el il aplauda, are stofa de artist asta e clar. Asa, pai daca tu vrei fetita, atunci explica-mi cum sa fac eu baietel si iti spun si eu cum a iesit asa creatza de Ruxi. Sa fie intr-un ceas bun mutarea in casa noua! Hai, dati petrecere, ca eu deja m-am pregatit de tzupaiala.

Danutule nu ne mai zici nimic?

Hai deti sa va spun ce surpriza le-am facut baietilor ieri. Ca de, se dadeau shmekeri ca e ziua barbatilor. Asa ca ne-am adunat toate fetele din firma si am scos de 2 ore de bowling pentru toata lumea. A fost super!!! Ne-am distrat pe cinste, astia mai vor...hmmm...daca or fi cuminti...

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

..as fi vrut sa scriu multe dar, nu pot. Moartea Laurei Stoica a picat ca un traznet. Moartea este un fenomen din viata noastra insa, daca este vb de o viitoare mamica nu stiu..ramanem fara cuvinte.

Revin cand o sa va pot spune ceva care nu are legatura cu tristeata noastra!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara, fetelor...

As fi vrut sa va scriu mai multe, dar acum am aflat despre Laura Stoica si ...simt ca nu imi mai gasesc cuvintele! La fel am simtit si data trecuta pentru Andreea, acum Laura si Robert... D-zeu sa-i odihneasca si multa putere familiilor indoliate!

Va pup pe toate si va promit ca am sa mai intru...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare

Intr-adevar,vestea mortii Laurei Stoica m-a dat tare peste cap...De cand am aflat numai la asta ma gandesc..Nu-mi iese din cap mai ales faptul ca era insarcinata,ca urma sa dea viata unui sufletel..
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti 3!

Simona,sar'mana pt gandurile frumoase.Pai,sincer,nici nu prea am ce sa zic,pt ca nici mie nu mi s-a spus mare lucru.Aici doctorii sunt superdraguti,superamabili,in schimb nu prea dau multe detalii.Noua ni s-a spus ca totu-i ok,ca nu avem probleme,dar dat fiind faptul ca incercam de atata timp ar fi bine sa facem FIV.Aici fiv-ul nu este foarte scump si chiar vorbeam cu Cezar ca poate de asta il recomanda cu atata usurinta,pt a scapa de chinurile investigatiilor,tratamentelor...

Petro,iti spun din experienta ca e tare bine pt tine,in aceste momente cand il astepti pe bb si el se incapataneaza sa vina,sa nu prea ai gravidutze prin preajma.Eu una simt ca ma sufoc cand vad cate o gravidutza.Pana a gasi acest forum credeam ca am o problema,ca o iau razna,dar aici am constatat(printre fetele de la aspirante),ca nu sunt singura ce simte asa...

Roxanica,te mai asteptam pe la noi,ne e dor sa ne mai povestesti ce ai mai facut,una,alta...

Alex

Andra,Dana????

Pupici tuturor si o zi super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna, fetelor!
Nici eu nu stiu ce sa mai zic ... ma gandesc continuu la tragedia care s-a intamplat ... e atat de ciudata, ca sa nu spun nedreapta, viata asta ...!

flori - da, poate ai dreptate ca si eu parca am asa un sentiment ciudat cand vad cate o gravidutza!

sim - cred ca luna mai este buna pt. a veni aici. Asta daca nu ne rezerva vreo surpriza vremea asta. Si veniti pe cont propriu sau prin vreo agentie? Daca veniti pe cont propriu ma pot interesa de vreun loc pt. cazare ... vreu agriturism, daca va place. Te intrebasem daca stii italiana ca sa iti trimit cateva link-uri cu informatii, cu puncte de atractie etc. Si mie mi-ar place sa merg in Croatia, am auzit ca este frumos. Este o discutie la "calatorii" despre concediul in Croatia, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53390" target="_blank">aici.

Salutari si pupici tuturor!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Flori, nu te descuraja. Se pare ca si la voi ca si la noi le e tare usor sa recomande FIV-ul. Ti-ammai povestit eu de cineva care a incercat ani buni si acum asteapta bb in iunie.......

Si nu in ultimul rind....desi sunt inca ravasita de vestea mortii Laurei Stoica........uite, ca si ea a incercat ani de zile sa devina mamica si reusise.........Bine, poate e chiar deplasata acum aceasta remarca, dar eu zic sa "munciti" mai departe si o sa vina bbitu

Nois untem ok.......eu cam ravasita de vestea mortii Laurei si nu pt ca am cunoscut-o personal, dar am vazut-o prin anii 90 intr-un spectacol si nu-mi iese din cap imaginea ei (nu ami stiu daca nu la Mamaia) in rochita alba elastica.........care i-i punea super in valoare corpul! Nu o pot uita pt ca si eu purtam in acea perioada o rochita identica, dar nearga (la o petrecere).

Altfel,m ieri am fost dupa muuuuul timp la piscina is a fost frumos dar ffffffffff aglomerat.

In rest.........tineti-mi pumnii joi ca am progarmare la spital pt o echo la ochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara, fetelor! Daca ati stii de cate ori imi zic ;"gata, in seara asta imi fac timp si le scriu cateva randuri fetelor indiferent cat de obosita as fi"... dar, dupa ce mananc,imi citesc putin mailul,iar apoi nu mai apuc decat sa citesc ceea ce ati scris...ca de scris nici nu mai incape in vorba, ca deja dorm in fata calculatorului...

Eu sunt bine, lucrez acum cu fetele de la salarii, am fost ieri la scoala, ma duc si maine, ca sa mai invat cate ceva din dreptul social. Cand m-am mutat definitiv, au fost discutii pentru ca "dragii" mei colegi au trebuit sa revina la task-urile lor initiale, ceea ce i-a suparat la culme! Ha, dar ce incantata am fost eu! Si au tot participat la staff meetinguri, ca sa se lase convinsi sa-si faca treaba, ca pe mine ma umfla si rasul... Tot spuneau ca nu vor face fata, iar de atunci au fost prin rotatie in concediu, iar cu lucrul au ramas rau de tot in urma...Nu stiu cat vor mai intide coarda! E asa de bine la fete, bine este si un baiat, dar, saracul, s-a obisnuit sa fie bagat la categoria "fete"...Sunt niste dragute! Chestia este ca nu stiu daca voi avea un post fix, dar daca nu, am discutat deja cu Adrian si cred ca voi face un bebe, ca trece timpul si o sa fiu o mama batrana cu copii mici...;-) Va povestesc eu, no worry!!!

Sim, cat de frumoasa e Ruxi...E ca un inger! Si rochia ce frumoasa era si cat de bine ii statea cu ea...Dar nici mami nu era mai prejos! Cred ca tati e tare mandru cu asa printese! ;-)

Alex, am vazut si pozicile voastre de la munte...ce dragalas e Robert, si ce ochi albastrii are! Ce mai face Nora? ;-) Spor la mutat si sper sa gasiti pe cineva, ca sa nu platiti chirie de 2 ori!

Andra, cum ai calatorit? Cum e pe acolo? Sper sa vii cu multe pozici!

Flori, bafta la bebe! La fel si celorlalte fete: Andra, Sim, Dana si Petro!!!!

Helbi, bafta multa joi la control! Tinem pumnii si ne gandim la tine! Pupici Biei si de abia astept sa o vad in pozici, la serbare!

Eu va pup pe toate acum si va doresc o saptamana buna! Pupici muuuuuuuuuuuulti!!!!!!

Roxana

Mergi la inceput

Buna seara!Vai,fetelor,mi-e asa de dor de zilele alea in care stateam de vb muuult

Roxana,ce bine ca din cand in cand ne mai scrii cate ceva.Ma bucur din suflet ca te simti bine la servici si...te asteptam cu nerabdare in randul viitoarelor mamici(ai vazut ce s-a marit gasca?)

Andreia,ce s-a intamplat?Ai probleme cu ochii?Te asteptam joi cu vesti,neaparat bune

Andra,abia astept sa vii sa ne spui cum ai petrecut!Cred ca ti-e greu tare fara Lari...

Despre mine nimic nou..Asteptam cu nerabdare vacanta de Paste,cand ne-am propus sa mergem la o casa de vacanta.Asta o sa se intample cu o saptamana inainte de Pastele nostru,de Pastele islandezilor mai exact,pt ca atunci o sa avem liber mai mult.

Cam atat...Va pupic pe toate acum si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Slaba prezenta pe aici!

Eu nu prea am mai scris ptr. ca am foarte mult de invatat ptr. la scoala.Pe 30 martie este ultima zi din curs iar pe 10 si 11 aprile am examen ptr.certificat de lb.germana.Si este asa greu...Ufff.In ultima perioada am tot avut diferite teste sa ne pregateasca ptr cel mare si sa ne diferentieze pe noi(doar cei care am avut notele 1 si 2(cele mai bune aici) avem sansa sa dam si ultimul test).
Casa inca nu am gasit si mai avem putin timp.
Altceva nimic nou.

Andreea,cum a iesit echografia?

Pupici la toate fetele! si un Weekend cat mai placut!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Danutza,bafta la examene.Ok..pana pe 11 aprilie ai motivat ,dar dupa aia vii mai des pe aici,da?

Andreia,cum a fost?care-i rezultatul la ecografie?

Andrutza noastra cred ca nu are timp de net...

La noi e o vreme...ploua la greu ,iar eu am o stare...N-am chef de nimic,decat poate de somn...

Va pupic pe absolut toate.

Mergi la inceput