Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara!

Nici eu nu am noutati, si parca e dus si tonusul la cat de mult a nins si a plouat saptamana asta. "Norocul" meu ca am avut mult de munca, altfel cred ca dormeam non-stop. Tot aud ca de saptamana urmatoare vine vremea mai calda...hmmm...s-o vedem si p-asta, ca deocamdata prin Moldova lumea nu mai are loc de nameti. Ca sa-mi treaca starea asta aiurea am hotarat: maine imi iau copila si merg la cumparaturi sa ne facem frumoase. Pe tati il cazam la o partida de snooker ca sa nu se plictiseasca pe langa noi.

Prixi draguta de tine, te inteleg ca esti obosita la cata munca ai de facut. Ce m-as bucura sa ne dai veste de bebe! Oricum primul pas a fost facut. Decizia conteaza! Poate un puiut o sa te ajute sa te mai linistesti de atata munca. Saru'mana mult de complimente! Esti o scumpa ca intotdeauna!

Flori si pe la noi e urat...si iti vine sa dooormi ... dar recuperam noi in we. Voi cand vreti sa veniti in tara? Uite ca nu mai tin minte cine spunea anul trecut, parca Motanuka: tare ar fi frumos daca am reusi sa iesim cat mai multe dntre cele de aici intr-o excursie la mare sau la munte... visez si io ce sa fac...am o scuza...doooorm...

Danuta multa bafta la examene in continuare. Tinem pumnii strasi! Cu casa chiar ca este o problema: si examene si cautari de casa...hmmm...of! E greu, dar iti doresc sa le scoti la capat pe toate cu bine!

Helbi tinem pumnii stransi pentru Bia maine la serbare! Mult succes si asteptam poze. Sa aveti multe aplauze si flori!

Petro inca facem planuri. Ne tot uitam dupa oferte pe la agentii, ca dupa socoteala noastra ar fi mai scump daca ne-am organiza singuri si zbor si cazare. Deocamdata agentiile sunt pline de ofertele de Paste, asa ca astept sa treaca perioada asta a Sarbatorilor si apoi incep sa caut. Am vazut super oferte de cate 4-5 zile pentru Barcelona sau Italia (diverse orase) la preturi bune, dar toate sunt pentru Paste. Asa ca mai asteptam nitel. Agroturismul suna bine, dar presupun ca locatiile sunt in afara oraselor, iar noi trebuie sa stam cat mai in oras daca e sa venim cu Ruxandra, ca sa pot da fuga la hotel in clipa in care oboseste si incepe sa miaune. Multumesc mult de tot pentru informatii! Te mai bat eu la cap curand.

Motanikule bag seama ca inveti cu spor, ca dai mai rarut pe la noi. Bine, asteptam sa termini cursul, dar apoi punem absente, doamna profesoara.

Va pup si va doresc un we linistit si odihnitor!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Acum am venit de la al doilea spital..........luni merg iar....nu e bine si urmeaza clar o operatie (a 5-a pe ochiul sting...singurul cu care vad) probabil sapt. viitoare.

Va multumesc la toate ca v.ati gindit la mine, sper ca maine sa fie ok la serbare si de luni......cu Dumnezeu inainte. Mi s-a spus ca am intrat pe main f. bune, ca clinica la carea m fost azi e cea mai buna din zona, asa ca................

Va pup si poate mai intru maine sa va spun despre serbare. Poze nu voi putea sa pun, ca nu avem voie sa fotografiem sau sa filmam ( o fac ei prifesional...habar nu am cit va costa, dar oricum am comandat dvd-ul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare,

am aparut si io p'aci sa va spun toate cele bune. Gata, maine este ultima zi aici. si dincolo nu am net. Partea proasta ca nu am gasit in un chirias aici asa ca, o sa platim 2 chirii.
Suntem taman invers fata de Dana.

Azi am avut test. Of Dana tinem pumnii. Oricum e mai bine ca termini cursul asta o data..pe mine ma apuca 2007!

nimik nu imi place la noua casa cu toate ca io am hotarat ca e ok sunt asa sucita si invartita..ma rog asta e! Am investit o groaza de bani in ea si suntem cam in aer mai ales ca avem un salariu cam mediu pe aici...

O sa citesc mesajele poate mai intru si pe DC de la parintii Norei.
Oricum pe 15 suntem la socrii in ro si o sa recuperez.

Cam atat, bafta multa in ceea ce v-ati propus si tot ce va doriti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salut, fetelor!

Am revenit si eu cu vesti noi. Am fost chemata iar la fabrica unde lucram inainte (cosmetice), ceea ce ma bucura foarte mult. Asa imi mai ies din cap gandurile negre si problemele la care ma gandesc in ultimul timp. Si ... imi intru iar in ritm si devin "activa". Este drept ca mi-au facut contract pentru numai 3 luni si jum., dar deocamdata imi convine asa pt. ca nu imi da peste cap vacanta de vara. Avem de gand sa venim in Romania in august si deci ... Astazi a fost prima zi de munca ... dura tare ... mi-am pierdut total antrenamentul dar bine ca am doua zile ca sa-mi revin. De saptamana viitoare va fi si mai greu pana imi revin. singura consolare a fost revederea colegelor, noutatile ... etc. Si nu in ultimul rand, sunt o multime de gravidute printre colege ... vreo 10 fete ...deci poate iau si eu virusul ... hahahhaa .....

helbi - bafta pt. analizele si eventual operatia pe care le faci!

roxana - te asteptam printre noi, gasca aspirantelor. Daca intr-adevar vi-l doriti, ati facut, asa cum spunea sim, primul pas ... adica luarea deciziei. Bafta si cat mai curand cu vesti bune!

sim - da, ai dreptate, in vreo pensiune/agroturism esti mai departe de aglomeratie, de oras si cu copii mici ... Mie imi place insa foarte mult stilul asta de turism, esti mai in contact cu natura, mai relaxat, ceea ce imi doresc atunci cand sunt in vacanta. Oricum, iti stau la dispozitie cu orice informatie doresti si nu ezita sa ma intrebi ! Ai dreptate, e mai bine sa te adresezi la o agentie pt. ca te costa mai putin decat sa organizezi pe cont propriu o vacanta si ... mai ales in locuri unde nu cunosti. Uite aici Milano sau www.storiadimilano.it/cron/cronindex.htm" target="_blank"> aici sau www.storiadimilano.it/link_utili.htm" target="_blank"> aici . Si tot despre www.tripadvisor.it/Tourism-g187849-Milan_Lombardy-Vacations.html" target="_blank"> Milano .
Iar daca nu aveti o destinatie precisa va recomand Roma, www.romaturismo.it/v2/it/main.asp" target="_blank"> aici . Si despre www.enit.it/default.asp?Lang=IT" target="_blank"> turismul in Italia, in general . Vacanta placuta! Si noi ne tot gandim la vacanta si abia asteptam sa venim acasa ... !

Va doresc tututror numai bine, va pup si ne auzim curand!

Petro

Mergi la inceput

Am fost azi la serbare! SUPERB!!! Mi-a placut mult, mai ales ca nu mai vazusem o serbare aici, pina acum. Au muncit cu copii astia.....tema spectacolului a fost "povesti in padure" si fiecare grupa de copii au dansat diverse teme si au fost imbracati in costumase "sugestive". Grupa Biancai a fost costumata in "maimutele".
Spectacolul a fost filmat si urmeaza sa primim DVD-ul curind. Am facut si citeva poze, dar cum acumulatorii sunt descarcati acum, nu imi dau seama cam ce a iesit, mai ales ca era intuneric!

La sfirsit au fost rasplatiti cu multe aplauze si cite o lalea fiecare!

Am reusit sa pun poze de la Carnaval:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/my_photos

si de la un loc de joaca unde am fost in febrauarie, precum si una de ieri de la serbare si alta facuta azi:

http://community.webshots.com/user/bianca_elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara la fete!

Repede-repede si eu, ca iarasi ma apuca somnul!

Petro, felicitari pentru noul tau job!!! Super comentariile pe care le-ai facut la fetele din Italia! Uite asa am aflat si eu mai multe lucruri despre parfumuri! Bafta multa si sper sa te tina acolo si dupa alea 3 luni si jumatate!

Andreia, sa stii ca ne gandim la tine si speram ca totul sa fie bine!Am vazut pozele Biei si ce domnisoara frumoasa are mama! La serbare era imbracata cu fustita verde? Nu stiu daca am recunoscut-o, ca toate fetitele sunt blonde...

Sim, cum a fost la plimbare? A fost tati incantat de rezultat?
Sunt obosita, e drept, dar uneori ma intreb daca e normal sa fiu asa de obosita...copii nu avem si atunci nu inteleg de ce dupa lucru sunt atat de obosita. Concluzia mea ar fi ca naveta e de vina sau ca aia ma exploateaza fara mila... ceea ce ar fi si mai plauzibil, dar ma fac eu ca nu bag de seama!

Io tot zic...Andrutza e bine, am citit eu in alta parte , s-a innoit, a vizitat una-alta pe acolo...de-abia o astept sa vina sa ne povesteasca!!!

Flori, si noi o sa profitam de zilele libere pe care o sa le avem de Pastele catolic. Vine si fratele meu cu sotia, o sa inchiriem o masina si ...o sa fac o groaza de !!! In wk la noi a fost un soare orbitor...dar un frig de iti ingheta nasul! Am iesit sambata sa imi caut ceva comod de mers, dar nu am avut noroc, iar duminica am iesit la plimbare cu prietenii nostrii. Am facut poze la branduse si la toate ratustele din drum! O sa le pun pe site, dar nu stiu cand...

Alex, lasa ca asa e la inceput in casa noua! Dar incet-incet, cand totul o sa intre in normal, o sa vezi ca o sa-ti placa! Cand e petrecerea de casa noua? Bafta la examene! La fel si Danutei, pe care o asteptam sa ne povesteasca ce a vizitat cu fratele ei...Daca pune si cateva pozici, o sa fim chiar super-incantate!!!

Fetelor, va doresc o saptamana super si numai bine!!!
P.S. Daca vreti sa va umplu mailul cu toate "prostioarele", sa ma anuntati, ca acolo nu trag chiulul niciodata!

Roxana

Mergi la inceput

Am fost azi la spital , m-a vazut si profesorul si o sa ma opereze pe 26 aprilie. Pe 25 ma internez...o sa stau cam o sapt. in spital .............apoivreo 2 acasa ca nu prea o sa vad...........sper sa iasa bine totul in final.......

Prixi, Bia avea bady maro si fustita verde.........si e singura dintre fetitele asa imbracate, care are breton si e cu capul intr-o parte:-) Era undeva in partea dreapta a imaginii.

Ma bucur mult ca ai mai scris si ca esti bine!

Va pup pe toate si va doresc o saptamina frumoasa!

Mergi la inceput

Andreia, tinem pumnii ca totul sa fie bine!!! Cine va sta cu Bia? Sora ta? Sau o trimiti pe Bia la ea?
Sa dea D-zeu ca operatia sa decurga bine si sa recuperezi cat mai repede... Trebuie sa fii curajoasa, pentru tine, dar mai ales pentru Bia!
La serbare, eu am recunoscut-o, dar vroiam sa fiu sigura ca m-am uitat la cine trebuie!

P.S. Am vazut ca taman pozele cu brandusele au iesit neclare...Vi le arat si voua, dar ...nu se vede mare lucru...

Va pup si mai intru pe aici!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Prixi sa stii ca a fost super ideea cu plimbarea: am avut un spor la cumparaturi impreuna!!! Iar tati a fost foarte incantat ca n-a mai stat dupa noi pe langa cabinele de proba. Ce bine e sa ai fetita! ...chiar nu-mi dau seama daca un baiat ar putea merge la cumparaturi cu mami si sa mai aiba si rabdare. Bun, macar eu m-am scos cu Ruxi, da acu' tre' sa vaz cum fac sa-i dau si lui Florin tovaras de snooker. Speram...poate vrea Doamne Doamne si s-o intampla minunea. Ce mi-au placut pozele! pentru fata frumoasa si tare obosita!

Helbi imi pare tare rau ca ai probleme! Sper din tot sufletul sa reuseasca operatia si sa ne dai vesti bune. Of, sunt sigura ca iti este tare greu, dar ai incredere ca totul o sa fie bine! Doamne ce frumusete de copil ai! Frumoase tare pozele! Si ce sa mai spun de faptul ca domnisoara stie cum sa stea la poze...e o minune! Un pentru Bia, artista noastra frumoasa.

Draga mea Petro cu ajutorul tau o sa ma indragostesc de Italia inainte sa o vad. Esti atat de draguta! Multumesc din tot sufletul!

Alex nu mai fi trista. Sunt sigura ca odata ce veti intra in noua casa si o sa incepeti sa decorati asa cum va place, totul se va schimba si o sa va simtiti mult mai bine.

Va pup. O seara frumoasa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Buna seara, fetelor!

Sim, cred ca e minunat sa iesi la cumparaturi cu Ruxi! Exact asta e si visul meu: sa am o fetita si sa ies cu ea peste tot! Si Adrian al meu se plictiseste repede si il inteleg...cand iesim noi, adica numai in wk, este asa de aglomerat ca simti ca te sufoci in magazin! Sunt dati cand renunt sa mai ies sau o fac numai atunci cand am nevoie de ceva... In fine...Imi vine acum in minte un titlu de roman, pe care l-am citit acum vreo suta de ani, "Departe de lumea dezlantuita"...Mi-ar place sa traiesc asa, dar cred ca nu m-am nascut in secolul potrivit!

Pozele...nimic deosebit! Dar imi place sa fac acolo 5 poze, ca sa am la ce ma uita mai tarziu! Am fost si ne-am plimbat atunci printr-o comuna din Brux pe care nu o mai vazusem niciodata! Mi-au placut la nebunie casele si linistea din zona...E asa de rar sa ai liniste pe aici...
Fetelor, cred ca eu deja dorm si am inceput sa si visez, ca vad ca debitez numai prostii...

Va pup pe toate si va doresc o primavara frumoasa! Si cum ieri a fost ziua francofoniei, va doresc une bonne nuit!

Roxana

Mergi la inceput