Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roxanica sa stii ca da! Sa vezi cu cata mandrie "probeaza" lucrurile pe care le aleg eu, cum sta cu mine in cabina si shmekera deja a inceput sa vina cu figuri gen: iti sta bine, mami, haide ia-o ca iti sta asa de bine. Uneori imi vine s-o intreb cu cat o platesc alea de la magazin de ma abureste asa bine. A, si sa vezi cu cata strasnicie imi tine ea perdeaua de la cabina de proba trasa...sa lesini de ras nu alta. E adevarat ca oboseste destul de repede, cam 2 ore dureaza distractia, dar ne descurcam bine.

Acum abia astept sa vina sambata ca sa ne facem de lucru prin parc. A fost asa de frumos zilele astea, ca numai de munca n-am avut chef. Evident, daca afara ploua nu-i bine, daca e soare e si mai rau...cine sa ma mai inteleaga...

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari, fetelor

Sim, sa mor de ras si nu alta...Mi-o imaginam pe frumoasa de Ruxi, tinand perdeluta de la cabina de proba ca sa nu o vada nimeni pe mamica ei...Ce mandru ar mai fi tati de ea!
Am vorbit si eu astazi acasa si cand mi-a zis mama ca sunt 20 de grade, nu mi-a venit sa cred! Dar cred ca se va strica vremea si nu stiu cate sanse mai aveti sa iesiti in parc in wk...Aceeasi idee o avusesem si noi si nici cu noi nu va tine vremea! Dar aici nici nu-i de mirare...Vara trecuta s-a intamplat sa dureze fix o sambata, cand am fost eu cu mama la Marea Nordului, ca in rest... toata ziua! Urata vreme au astia, saracii! Ii inteleg de ce pleaca cu totii in sudul Frantei...

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta! Pe maine, poate...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Am nevoie de parerea voastra.Am gasit o casa(ne convine si ca pret si ca m²),avem si putin teren.Problema este ca nu se afla in oras ci la margine,intr-un sat(sat ca aici nu ca in .ro).Eu nu prea vreau,imi place mai mult sa locuiesc in oras.O casa in oras nu ne putem permite,doar apartament.
Voi ce ati face?
Cateva poze cu casa:

http://www.immowelt.de/Immobilien/ImmoPic.aspx?GID=21E2DD50327D4445994D8FEDF7DC9C77

Deocamdata pe jos este mocheta, dar daca ne hotaram sa o luam ne pun laminat sau schimba mocheta(in functie de ceea ce vrem noi).

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Prixi cate un de la mine si de la Ruxi, care deja te stie

Danuta eu sunt tare incantata de ideea de casa si mai ales daca e sa fie si ceva aer curat... Noi am cumparat niste teren pe langa Bucuresti doar in ideea ce peste niste ani ne-om face o casa acolo. Asa ca eu inclin catre casa. Intrebarea este; cat de departe este casa de oras; mai exact: cat timp si cata benzina ati putea toca stand acolo? In sfarsit, pana la urma conteaza locul in care te-ai simti tu bine. Daca tu simti ca te atrage orasul, atunci stabiliti-va o vreme (1 an - doi) la oras si vezi cum va descurcati. Apoi aveti vreme si de aer curat de tara, daca vreti sa incercati si varianta asta.
Te-am lamurit de nu se poate... Mult succes! Si sa fie intr-un ceas bun, indiferent ce ati alege!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Sim,mersi ca mi-ai raspuns asa repede.
Noi acum locuim in oras.
Casa este la vreo 5 km de oras si este aproape de terenul unde isi tine Adi marfa(si unde este aproape zilnic prezent).

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Danutza si noi suntem innebuniti sa avem casa,dar mie nu mi-ar placea decat in oras.Acum,ce sa zic?!?5km nu-i mult,in Germania soselele sunt atat de faine,incat 5km cred ca-i parcurgeti in cateva minutele pana in oras...Cred ca-i tare fain sa locuiesti la casa

Bafta multa si asteptam sa ne spui ce decizie ati luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dana, am vazut casa si nu arata rau deloc. Ce nu mi-am dat seama este: baia nu e utilata?
Sau nu ai facut tu poze?

Acum, statul aici la "tara" are avantaje si dezavantaje. Ce ar trebui sa iei tu neaparat in considerare este: vrei un copil sau mai multi.......pt ei e bine la casa, ca am auzit ca ai avea si o mica curticica. Pb e: ai acolo gradinita????? Ai acolo dr. pediatru???? Cit de departe esti de primul spital???? Ai magazin aproape de tine??? O farmacie???

Tu esti f. tanara si, daca nu ai carnet de sofer inca, in mod sigur ai putea sa iti faci. Asta te-ar ajuta mult.
Apoi, depinde daca tie iti place la tara.....monotonia vietii de acolo............sau esti o fire careia i-i place sa iasa si cu pritene ziua, cind sotul e la serviciu? Pt ca daca tu acum ai niste prietene in oras, iti vor lipsi intilnirile cu ele, iesitul la o cafea, etc.........

Apoi, ia in vedere si o eventuala continuare a studiilor: de limba si nu numai. Ai un bus aproape, sau un S-bahn care sa-ti ofere mobilitate???

Tiam scris toate astea,si cred ca mai sunt si altele (de ex. ai copil si vrei sa-l dai la inot, fotbal, balet, etc......ai unde si cum?), pt ca mi-am amintit de cazul unei fete de la Viata in Germania care s-a mutat intr-un orasel linga Stuttgart (intimplator i-l stiu pt ca acolo sta vara mea) si care, abia dupa ce a semnat contractul a aflat ca va urma sa plateasca la gradi dublu fata de cit platise inainte........pt ca era privata (alta nu exista in zona)........si era tare revoltata ca nu i-au trecut prin cap mai multe aspecte inainte de a semna contractul.

Altfel....la o casuta visez si eu, dar numai in oras!
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Foarte bine punctat,Andreia!

Fetelor,cand se intoarce Andrutza noastra?abia astept sa ne povesteasca ce a facut,cum a petrecut...cred ca i-a fost tare greu fara Lari...

Si imi mai este dor de Kata!Sa ne mai spuna despre Robi si Catalin,ce mai e nou prin Focsani...S-o fi mutat in casa noua??

Va pup pe absolut toate.Eu sunt bine..nimic nou.

Mergi la inceput

Andreea,Baia este utilata.Ceea ce ai vazut tu, erau poze din beci.Pozele nu sunt facute de noi ci sunt puse de ei pe internet.
Am vazut ca este o gradinita.Aproape de zona asta este un complex mare cu diferite magazine,farmacie si un Real.Este si un bus la fiecare 30 de minute.
Carnet de sofer am ,dar deocamdata doar pe cel romanesc.Cu masina facem 15 minute pana in oras.
Fara sot nu prea ies... ca nu am cu cine(nu am pe nimeni aici).Am mai spus eu odata ca mai este o romanca, casatorita cu un irakian in oras,dar oricum locuieste departe de mine.Ne vizitam in general la weekend.

Inca nu stim cum o sa facem.Este o decizie destul de grea.

Pupici!

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dragele mele dragi,

In sfarsit ma adun si eu sa va impartasesc cateva impresii. Mi-ati lipsit, mai ales ca nu am reusit deloc sa intru pe DC de la colegiu caci pana se incarcau paginile imi trecea mie pauza.

Pe scurt, inainte de a pleca am facut un tur de Londra cu prietena mea, Veronica, si ea prof de engleza in orasul meu. Am vizitat cam tot ce se putea vizita intr-o zi in Londra, practic am alergat de la un obiectiv la altul.

Apoi...cele doua saptamani la Plymouth..
Vremea a fost oribila. A fost frig rau tot timpul si a batut un vant extrem de rece. Am facut herpes la gura din prima zi acolo, din cauza vantului. Noroc ca nu ne-a si plouat decat la plecare in ultimele doua zile. Deh, iarna la mare, va puteti imagina ce tremurici eram.

La curs am fost doua grupe de cate 10. In grupa mea inca 7 profi de engleza romani, un ungur si o bulgaroaica iar in a doua grupa cam la fel. Profesorii au fost foarte de treaba, deschisi, prietenosi, ne-am simtit tare bine cu ei si orele de curs au fost foarte relaxate.
Am invatat lucruri extrem de interesante, activitati pe care abia astept sa le pot pune in practica la scoala. Am venit inapoi cu un bagaj de cunostinte foarte dezvoltat si ma bucur, caci pt asta am mers acolo, nu? Lumea m-a laudat ca am ales sa imi platesc singura cursul si sa vin asa determinata sa invat mai multe si sa fiu un prof mai bun. (V-am scris asta ca sa ma laud si eu, deh..)

Orasul in sine mi-a placut. Total diferit de Londra, fara agitatie, fara zapaceala, fara toate natiile care de care mai colorata si mai ciudata (nu, nu sunt rasista)
Daca as fi acum la inceput de drum in Uk cu siguranta nu as mai alege Londra cand stiu ce fain e in afara ei, in alte orase.
Am vizitat si Exeter, tot oras universitar si am fost si in Cornwall, acolo unde printul Charles are mosii vaste..Foarte fain.

Ce sa va spun, am venit intr-adevar cu o gramada de bagaje inapoi, mi-am mai imbogatit colectia de papusi de portelan cu inca una, in gen doamna anilor 1920...Am luat multe carti de la charity shops, carti bune si in stare buna la preturi foarte mici (oamenii doneaza lucruri shopului care la randul lui doneaza profiturile diferitelor organizatii de caritate...de exemplu, la charity shop-ul Cancer Research Uk, profiturile castigate in urma vanzarilor merg la fundatia respectiva, Cancer Research), cateva dvd-uri, lui Lari un alt joc pt playstation, mi-am luat incaltari si haine...of, parca nu aveam si in Londra, trebuia sa le car de la sute de mile.

A trecut repede desi atunci mi se parea ca trece greu timpul ca muream de dorul lui Lari. Vorbeam de 4-5 ori pe zi si nu ne mai saturam..Ce greu a fost sa fim departe. Acum de cand am venit sambata tot intr-o pupaceala o tinem, parca am fi la inceput iar hi hi! Dar e bine ca trebuie sa se prinda de un bebe, nu? Lol!

Cam asta despre mine..M-am intors la birou unde ma astepta destula munca azi, era de imaginat.

Ah, va spusesem ca de Paaste mergem in excursii dar am renuntat la una, cea cu turul Windsor/Bath/Stonehenge ca sa mergem de 1 mai in Germania trei zile. Venim vineri dimineata pe 29 aprilie la Dusseldorf si plecam luni seara la 10pm. Venim cu prietena noastra Ramy si stam la verisoara ei care sta la cam 40 minute de Dusseldorf daca am inteles bine.
Stati vreuna pe aproape? Probabil o sa venim in Dusseldorf sa vizitam ceva, ce ne recomandati?

Nici nu mi-am dat seama cat m-am intins. Nu mai stau sa va scriu fiecareia in parte ca nu mai pot de somn acum. Stiti ca ma gandesc la voi si imi sunteti la fel de dragi, asa ca va pup si revin poate maine seara si cu pozici. Tuturor o saptamana frumoasa si linistita!

--------------------

Andra

Mergi la inceput