Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Motaniculeeee, bine ai veniiit!!!! Mi-a fost un dor de tine!!! Ma bucur ca ai reusit sa faci cursul, stiu cat iti doreai. Singurul lucru la care nu pot sa nu ma gandesc este ca vii tu fata frumoasa si desteapta, cu o limba engleza de sta romanu si se uita dupa tine ca sa predai intr-o scoala de pe la noi. Nu aruncati cu rosii, rogu-va, ca zic asta cu capul la mine. Am fost profa 1 an de zile, dar m-am vindecat definitiv: copii dezinteresati, un sitem care numai sa mergi mai departe nu te indeamna, pile peste pile, salarii mici. E greu... Eu te admir din tot sufletul pentru ceea ce vrei sa faci si iti urez cu mana pe inima ca sa nu-ti piara entuziasmul la contactul cu realitatea de pe aici! Atat zic si daca am gresit, va rog sa ma iertati (nu e lipsa de patriotism - ca altfel de mult eram plecati - ci exces de realitate).

Eu sunt foarte mandra ca am reusit in cele din urma sa ajung la dentist si sa scap doar cu un detartraj si o plombita mica. Don'soara mea cand m-a auzit ca merg la stomatolog, numai ca nu s-a agatat de mine: mamiiii, vreau si eu!!! Am zis ca o duc data viitoare si a fost multumita. Pe ea insa am tratat-o cu niste analize de sange (pe care le facem anual) si a fost foarte cumintica.

Sambata am luat motul unui puiut mic (Alex, este vorba de baietelul Elenei) si ne-a surprins pe toti ce a ales de pe tava: prima a fost pensula de pictura, apoi telefonul mobil si ultimul un pix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

www.reclamamascataatentie/forum/viewtopic.php?t=500&postdays=0&postorder=asc&&start=20" target="_blank">Aici un scurt jurnal de calatorie si cateva fotografii, ca mi-e lene sa le mai urc in album pe net.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Salutari din Focsani!

Ce-i drept am numai absente nemotivate! O sa incerc sa le anulez in urmatorul interval!
Am citit paginile anterioare si vad multa veselie de primavara si asta ma bucura mult!

In Focsani dupa lungi asteptari vine primavara!
Noi suntem cu totii bine, copii sunt dornici de a fi cat mai mult afara!
De cateva zile sunt incantati ptr ca au loc galele teatrului si sunt in fiecare seara la cate o piesa de teatru. E un spectacol in fiecare seara de la teatre importante din Bucuresti, cum ar fi teatrul Nottara, ori teatrul Odeon si copiii sunt prezenti in fiecare seara.

Sper sa fiu mai des printre voi si sa va dau vesti bune despre noi si sa va stiu de asemenea pe toate multumite, acolo unde sunteti fiecare!

Mergi la inceput

Lume noua pe la noi!!! Lori ce dor ne-a fost de tine! Bine, hai sa nu fiu Pinochio, ca noi mai vorbim si la tel si pe YM, asa ca mai stim una de alta, insa mi-a fost dor sa ne mai scrii. Te asteptam cand iti mai faci timp... Zici ca sunt galele teatrului in Focsani! Maaai, ce frumos trebuie sa fie! Stii ca am promis ca vin saptamana asta, dar uite ca nu ma pot tine de cuvant. Mi-a spus Florin sa saptamana urmatoare cumnata mea (sora lui adica) are o expozitie de icoane (la teatru parca) si ii musai sa fim acolo. Asa ca am amanat cu o saptamana venirea, dar de noi oricum nu scapati.

Andutule am vazut poze...ce frumos! Mai nou, fie-mea a inceput sa deseneze cate ceva pe hartiile ei si sa-mi spuna ca reprezinta o harta, iar eu trebuie sa ghicesc ce tari a colorat ea pe acolo. Evident ca n-au nici o legatura cu realitatea, insa invariabil trebuie sa numesc Anglia, Irlanda si Franta. Daca pe ultima a vazut-o, ma intreb ce i-o fi casunat ei pe primele doua. O fi ceva cu legatura prin desenele ei de la tv...ma intreb. In orice caz, l-a anuntat pe taica-su ca vrea sa vada si ea Irlanda...drept sa spun...si eu, ca n-am ajuns pe acolo inca. Dar sunt atatea de vazut in lumea asta... noi sa fim sanatosi!

Danuta sa ne mai dai vesti despre alegerea facuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Astazi am terminat cursul si am avut o petrecere pe cinste.Acum asteptam examenul de pe 10 respectiv 11 Aprilie.

Motanik, superbe poze.Nu stiam ca Anglia este asa frumoasa.

Lorena,Bine ai revenit!

Sim,99% luam casa.Maine avem programare sa vorbim cu proprietarul.Cand ma gandesc ce ma asteapta...Dar sunt incantata ca-mi voi schimba bucataria(si astept de mult)

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Sa fie intr-un ceas bun, Danutza! Asteptam poze cu casa dupa ce va stabiliti acolo.

La noi e asa de soare...Ieri am fost in parc, dar azi avem program de mers la cumparaturi (pazea, iar vin cu fie-mea!) si apoi de film. Mergem sa vedem la cinema Ice age partea a 2a.
Va doresc un we placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La noi e cam innorat azi, dar aici ploua de 10 ori pe zi si la fel iese si soarele. Vineri am plecat de-acasa pe soare si ne-am intors ca niste curci plouate, ude pina la piele pe o ploaie torentiala. Ieri am luat umbrela Si dupa ploaie a iesit soarele si .....CURCUBEUL. Absolut Superb!!!!
Azi, Bianca e invitata la o aniversare de la 3 la 6 la muzeul comunicatiilor. Eu...o sa pierd vremea in timpul asta

SIM, si Bianca se uita acum la ICE AGE, dar prima parte, ca desi l-a avut in casa de 2 ani, abia aseara si-a manifestat interesul pt filmul asta. Si cum aseara era prea tarziu, i l-am pus acum. Dac ai-i va placea, o sa ajungem si noi la ciema pt partea a 2-a.

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari, fetelor!

Am promis ca intru mai des, dar asa se intampla...ma iau cu una, cu alta, mai o inchidere de luna si iar nu stiu cand trece timpul! In wk trecut am facut un shmotru general, asa de primavara, cu spalat de geamuri, perdele, covoare, iar in wk asta, cand imi propusesem sa ma plimb prin tot Bruxelles-ul , ploua cu galeata! Na, ce ghinion!

Lorena, iti intoarcem urarile si te asteptam cu drag la noi! Teatrul din Focsani...eu nu prea am apucat sa vad ceva acolo ca a fost ani intregi in renovari! Mai mult eram pe la Ateneu si asta pentru ca in toate piesele de teatru juca o colega de a mamei si imi placea tare mult de ea!
Asteptam oricum sa ne dai mai multe detalii!

Andra, super jurnalul tau si pozele!

Dana, felicitari pentru casa! Sfaturile Andreiei mi se par foarte obiective, dar tot voi veti stii cel mai bine daca veti ramane acolo sau veti cauta altceva in alta parte...

Helbi, distractie placuta Biei si tie, chiar daca zici ca trebuie sa iti gasesti ceva de facut in timpul respectiv...poate mai gasesti si alte mamici pe acolo sa stati si voi la o cafea sau, daca nu, sa ne povestesti cum ti s-a parut muzeul! Oricum mi se pare foarte ingenioasa ideea unei aniversari intr-un muzeu... Eu nu mai stiu daca am citit aici sau in alta parte despre jobul tau, dar vroiam totusi sa te felicit si sa iti spun ca nu trebuie sa te descurajezi chiar daca nu e atat de bine platit! Au fost draguti cu tine, au inteles situatia ta si mai ales zici ca te-au ajutat foarte mult! Bravo lor si imi scot palaria in fata lor! Asta da societate!

Sim, sunt magazinele deschise duminica? Ce bine ar fi sa fie la fel si la noi! Aici e totul inchis si e destul de greu pentru mine sa fac totul sambata! Adica si cumparaturi si sa mai ies sa imi mai caut si ceva de imbracat! Sa ne spui cu ce te-ai innoit!
Aoleu, ai fost la dentist! Eu nu am probleme cu dantura, dar uite ca a trecut un an de cand nu am mai fost...eram in fiecare vara la dentist in Focsani, dar cum vara trecuta nu am mai ajuns acasa, nici la dentist nu m-am mai dus! Aici nici nu stiu cum se procedeaza...nu m-am folosit de sistemul lor social deloc, desi cotizam serios in fiecare luna...
Am fost si eu la film saptamana trecuta si am vazut Prime cu Meryll Streep si Failure to launch cu Sarah Jessica Parker...mie mi-au placut amandoua! Eu m-as duce mai des la filme, dar e destul de departe de unde locuim noi...Complexul se numeste Kinepolis(are 25 sali) si e intr-o zona foarte frumoasa a Bruxelles-ului. Acolo se afla si www.atomium.be/HTMLsite/dyn/images/Verlichting%20Ato.jpg" target="_blank">Atomium-ul, construit pentru Expo din 1958 si Brupark sau Mini-Europa si The Village cu restaurante din toate colturiel lumii! In fine, e frumos, dar numai cand nu ploua! Sper ca pe 15 aprile, cand vine fratele meu, sa mergem si noi pe acolo si sa facem multe poze...

Fetelor, eu va pup pe toate si va doresc in continuare un wk placut!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Roxi, ma bucur ca ai mai scris!

Asa e, de cca o luna lucrez la o firma micuta....e ok........ce sa zic......planurile mele pt vara sunt aletle, dar mai inati sa termin cu bine cu operatia asta.......

Bianca s-a simtit f bine azi la muzeu. Au vizitat muzeul, s-au oprit o ora la calculatoare si au desenat si au facut din hartie colorata un cosulet pt Paste!

Eu am petrecut timpul asta frumos cu niste amici la o cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Daca nu ma lasa memoria, maine e ziua de nastere a unei doamne dragi noua, nu?
Aleeeeeeeex, unde umbli, pregatesti tort sa ne primesti cum se cuvine la party?

Seara buna, iar am uitat sa salut si am intrat ca musca..Ce faceti, dragelor? Toata lumea bine?

Noi...asteptam sa va dam vestea aia frumoasa, stiti voi care (indiciu ) dar deocamdata nimic...
In rest, munca si acasa iar in w/e ne mai facem de cap hi hi! sambata asta avem o intalnire cu mai multi romani din Uk la un nou restaurant romanesc. Saptamana viitoare avem liber si luni si vineri inainte si dupa Pastele lor si vineri mergem intr-o excursie la Canterbury.
Apoi vine Pastele nostru peste 2 w/e si mergem pe capul Roxanei (Voljena de pe forum) ca a mancat-o limba sa ne ivite
Si in ultimul w/e din luna asta venim in Germania cum v-am mai zis.
Asa ca suntem aranjati LOL!

Voi ce planuri aveti, unde petreceti Pastele?

Hai va pup, fug sa scriu un mail si mai vb curand..
Seara frumoasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput