Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Alexandra! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Motanik, am inteles ca o sa vii in DE, in Düsseldorf?! E frumos orasul, dar neaparat sa dati o fuguta si la Köln (e f. aproape, o juma de ora cu personalul de-aci, parca) dar merita DOM-ul, care e chiar linga gara. Si orasul e frumos!
In Düsseldorf am fost (parca acolo e, daca nu e sigur in Koln) la muzeul ciocolatei, sau ceva de genul asta!! Orasul vechi e dragut, iar o plimbare pe Rin, iar merita. Si daca prindeti si vreme frumoasa........
Pacat ca in perioada aia eu sunt in spital, ca poate dadeam o fuga acolo sa ne vedem, sau veneati voi la Frankfurt (ca loc de cazare aveam). Dar......poate alta data.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Alexandra,La multi ani!
Multa sanatate si fericire!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani, Alex! Tinerete fara batranete si viata fara de moarte!

Andreia, aterizam la Dusseldorf si o sa mergem sa vizitam dar de stat o sa stam in Duren, daca stii unde e.
Sper sa mergem in Dusseldorf sambata cand ajungem si in Koln duminica. Acum sa vedem ce zice si gazda noastra..

Pupici

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Domnul numai bucurii!

Prixi si ce deschise sunt (la magazine ma refeream)!!! O sa intru in faliment daca o tin in ritmul asta. Asaa, ca ma intrebai ce am luat, uite aci: www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=FR&Saison=8&Modele=250091&Coloris=504&PrOp=2&PgRs=1&PrMo=8&UserId=20060404122258182079840" target="_blank">o bluza si inca o www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=FR&Saison=8&Modele=250069&Coloris=033&PrOp=63&PgRs=8&PrMo=8&UserId=20060404122258182079840" target="_blank">bluza si o www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=FR&Saison=8&Modele=210011&Coloris=088&PrOp=71&PgRs=9&PrMo=8&UserId=20060404122258182079840" target="_blank">fusta.
Ei, stai sa vezi ca am prelungit episodul cu dentistul: ieri mi-am dus si fata si a fost atat de cumintica...de n-ai vazut. A primit de la dr o biluta facuta dintr-un aliaj de-al lor si i-a zis sa o aduca la control la fiecare 6 luni (biluta evident) . A fost chiar super. Dr e prietena de-a mea si mi-e tare draga; in plus e un profesionist de nota 10, dar acum constat ca are si metoda de atras copilasii la cabinet, ca Ruxi numa despre ea a vorbit toata seara. Si cum e la Kinepolis: dai bani si iei un bilet cu care poti sa vezi ce film vrei sau e biletul si filmul? Ca am auzit ambele variante. La noi e biletul si filmul.

Helbi uite asta este un lucru care imi lipseste in Ro: muzeele care au lucruri de aratat copiilor. La noi e jale la capitolul asta: daca mergi la Antipa iti pui mainile in cap cum arata, iar pentru pui mici de 3,4,5 ani nu prea ai unde sa mergi si sa le faci si educatie. Eu am vazut Cyte de la Science din Paris si sunt indragostita de genul asta de muzeu, cu locuri dedicate celor mici. E mare lucru...de fapt vine cu civilizatia... Sa dea Domnul sa se termine cu bine operatia si sa te intorci repejor acasa.

Motanikule sa ai concediu placut si sa ne mai aduci ceva poze ca sa simtim ca am fost impreuna pe acolo.

Dragelor eu azi am o stare de primavara prin cap de nu va pot povesti: am fost la dr. si mi-a zis ca rana mea e de domeniul trecutului si...spor la treaba! Yupiii!!! Imi venea s-o pup cand am auzit. Sa ma fi vazut cand am iesit din cabinet, radiam toata, ca asistenta mi-a si zis: sarcina usoara va doresc! La care io zic: pai abia de acum incep munca . A fost de milioane...poate a presimtit ea ceva. Daca o fi avut dreptate ii duc un buchet mare de flori.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

LA MULTI ANI,ALEXANDRA!!!MULTA SANATATE,FERICIRE SI NUMAI IMPLINIRI!!

Andrutz,concediu placut si poate vii cu vestea pe care o asteptam cu nerabdare!

Simona ma bucur tare ca ai scapat de rana!Te asteptam si pe tine cu vestea cu 2 liniute!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nemtoaicelor, Koln este Cologne? Ca nu gasesc decat Cologne si ma gandesc ca e unul si acelasi...

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Motanik, asa se pare: Ai gasit ca aeroport Bonn-Cologne? Ca ala e Bob-Köln. Uite ca nici eu nus tiam ca asa-i mai zice la Köln:)

Sim, spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari si de aici!

Alex, un sincer La Multi Ani cu multa sanatate, fericire si cat mai multe bucurii! Ciocnesc aici cu fetele un pahar in cinstea ta! Pupici si te asteptam sa mai vii pe la noi, cand termini cu curatenia in apartamentul nou!

Sim, chiar ne dai o veste buna! Ma bucur pentru tine si sper sa fie cu noroc de data asta! La fel le doresc si celorlalte fete care isi doresc un bebic! Noi mai asteptam un pic ca sa am pe cine intreba cum e...
Sa porti sanatoasa bluzitele si fustita! Sunt foarte moderne si la felul cum arati, cred ca o sa arati ca un manechin!
Cu cinema-ul...e la fel ca la noi, desi la intrarea in sala unde rula filmul nostru nu era nimeni ca sa verifice biletele, ceea ce ma face sa cred ca puteai sa intri si la un alt film, daca vroiai...Nu poti, in schimb, sa vezi mai multe filme pentru ca la finalul filmului se deschide doar o usa care te da direct afara...

Helbi, dar ce planuri aveti pentru la vara, daca nu sunt indiscreta? Vreti sa va duceti in tara? Eu nu vin nici anul asta in tara si imi pare rau, dar asta e...Deja m-am obisnuit cu ideea asta si mama la fel! Adica trebuie sa se sacrifice si vara asta sa vina la mine... O sa vina pe la inceputul lui iunie si o sa stea 2 luni...

Andra, super programul vostru! Distractie placuta si, vorba Simonei, sa faci cat mai multe poze, ca sa simtim ca am fost si noi cu tine!
Eu v-am zis ca il astept pe fratele meu de Pastele catolic, dar nu v-am zis ca am reusit sa obtin si eu o saptamana de concediu in mai si am si cumparat un sejur in sudul Spaniei...O sa aterizam la Malaga si de acolo avem un autocar care ne va duce in Torremolinos...Mai multe, nu stiu...Am vazut ca am putea vizita Granada si Cordoba, dar sunt destul de departe... Ramane sa imi fac un program mai amanuntit, ca acum inca nu am nici o idee...Sper totusi sa nu ma apuce lenea si sa stau toata ziua numai cu burta la soare!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc o seara placuta! Am sa mai intru pe aici asa ca faceti bine si puneti-va pe scris!

Roxana

Mergi la inceput

Sim, si tu esti fan PROMOD? Ca eu 80% din haine de la ei le am. Imi plac si croiala lor, dar si culorile. I-i ador!!!!! Sia sa m-am bucurat sa-i vad si in Mall-urile noastre:-)

Roxana, asta va fi ultima vacanta a Biancai inainte de scoala si as vrea sa mergem si in RO (vreo luna, desi cred ca o sa vina mama aici pt botezul neppotelului meu) si al mare 2 sapt. Numai ca nu pot sa rezerv nimic, pina nu vad ce-i cu operatia asta. Eu nu voi avea voie sa zbor cca 6-8 sapt. dupa operatie, asa ca........ramane varianta de masina (cu amicii, daca ne pupam ca program) sau cu trenul.

Ma bucur mult ca ai reusit sa-ti iei concediu si sper sa aveti o sapt. frumoasa in Spania.

O zi frumoasa, desi la noi iar se anunta cu ploaie si frig.......m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roxi saru'mana de vorbe frumoase! Esti o scumpa! Insa manechinul din mine tre sa mai dea niste kile jos de pe solduri ca a cam luat-o la galop cu greutatea. A, apropos, mi-a zis odata o cosmeticiana un lucru la care chiar nu m-am gandit: dupa 30-40 de ani o lasi mai usurel cu slabitul ca risti sa arati mult mai rau fara niste kile care sa-ti dea formele. Asa caaa...privesc foarte detasata cum am avansat cu o masura, iar cand imi vin nabadaile zic: alo, gata, lasa carnea si treci pe legume...dar imi trece repede. Am o intrebare: tu cand vii in tara? Tare mi-ar placea sa te intalnesc. Sa aveti vacanta placuta in Spania, ca taaaare frumos mai e!

Helbi sunt fan declarat Promod. Am un respect deosebit pentru cei care stiu sa pastreze echilibrul intre modern si clasic, pentru ca asa ma simt eu: un pic matura, un picut copil. Am gasit genul asta de haine la ei si la Zara, iar cand ies din tara pe la H&M (ca la noi inca n-a ajuns). Ce ma enerveaza ingrozitor este ca toti astia ne iau de fraieri cu F mare. Afara preturile sunt muuult mai mici decat ajung la noi, de parca am fi vreun neam de magnati pe care ii poti stoarce de bani. In plus, am vazut ca prin alte capitale firmele de mai sus au cate 2-3 magazine macar, la noi sunt cate 1 din fiecare, iar masurile cele mai cautate dispar de cum se primeste marfa. Asta este...ia mai bine sa nu mai carcotesc si sa ma bucur ca au aparut in sfarsit si nu mai vantur lumea cu banii in buzunar fara sa gasesc lucruri care sa-mi placa.

Pupici si o zi frumoasa!

Mergi la inceput