Vrancea (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutare!

Roxi, wow ce fain ca mergeti in Spania. Iti aduci aminte ca eu am venit asa incantata, m-as mai duce de 10 ori acolo si tot nu m-as satura.
Vad ca voi mergeti in sud, deci mici sanse sa puteti ajunge sa vedeti si Barcelona sau Valencia. Oricum sunt sigura ca e la fel de fain si la Malaga si va recomand pe cat posibil sa mergeti sa vizitati si alte locuri si sa veniti cu poze si la noi. Pe cat in mai plecati?

Danutza, ce vesti ne aduci? Ati luat casa, cand va mutati, cum e?
Tu cu bebe cum stai? Mie mi-a intarziat CM dar nu ma grabesc sa ma gandesc ca poate o fi bebe caci stiu ca de acum va fi mereu dereglat.
Pupici si sper sa va fie bine in casa noua.

Simoneta, e posibil sa vii la un pahar de vorba aici si sa nu ne mai povestesti despre Ruxi si perlele ei? Ce face printesa?
Ma bucur foarte tare sa aud ca nu mai ai pb si de acum asteptam pe bebe2 sa apara la orizont. La treaba!
Si ia zi si mie cu promodul asta...ce, cum, cand, unde? Vazui ce ti-ai cumparat, frumos, sa le porti sanatoasa!

Flori, de la tine ce vesti mai avem? Tot nimic cu bb? Doamne ajuta, nu va pierdeti speranta, Doamne Doamne are planuri pt noi toti!
Voi ce mai faceti, cum petreceti de paste? In .ro cand mai mergeti?
si mai da un semn pe ym cand esti.

Catalina se pare ca si-a angajat bona la copii si ea s-a intors la munca, am reusit sa smulg o propozitie de la ea pe YM azi...cred ca era foarte ocupata si nu a putut scrie mai mult. Nu stiu daca mai are timp sa intre pe forum, dar daca intra o pup si aici si sper ca e totul ok.

Andreia, acum am citit mai bine si inteleg ca o sa fii in spital cand vin eu in Germania. Ce s-a intamplat, ai probleme? Pt ce te internezi? Ce operatie? Sper ca nu e nik grav.
Pupici la Bianca fata frumoasa.
Da, am gasit numai Bonn-Cologne cand cautam zboruri caci e mai aproape Koln de tipa la care venim decat Dusseldorf, dar vezi daca nu am stiut am crezut ca nu sunt zboruri cu companiile astea low-fare catre Koln. Offf, daca stiam din timp era mai usor pt ea...
Dar oricum cred ca asa ramane in principiu, sambata cand ajungem ramanem sa vizitam Dusseldorf, duminica mergem la Koln si luni ramanem prin Duren, acolo unde sta ea.
Sper sa mai am alte ocazii sa ajung in Germania si sa ma intalnesc cu voi...daca nu, in .ro cand veniti voi.

Alexandra, te mutasi doamna, nu ai internet sau ce se intampla? Sau ia sa ma gandesc eu, nu ne-ai pastrat tort si de asta nu ne scrii...hmm...
Ce faceti? Cum e? Sunteti bine? Fa cumva sa ne dai de veste...nici nu stiu daca ai telefon acolo, de unde sa iau nr? Sper ca e totul ok si astept cu nerabdare vesti de la tine.

Observ eu ca si Petro lipseste de ceva vreme...unde umbli, ai uitat de noi? Hai ca ne e dor de tine!

Ah, am reusit sa vorbesc si cu Lorena intr-o seara pe messenger (cine mai are messenger si nu il am in lista dati de stire id-urile, Simona de ex) si erau bine cu totii. Cu toate astea, sper eu sa vina mai des pe aici.

Despre mine ce sa va spun...sunt la birou doar cu doi contabili azi toata ziua caci toti sefii lipsesc, doi sunt plecati din tara iar al treilea are o intalnire in oras...asa ca ne facem de cap, toata ziua pe net ca nu putem pleca. De fapt, unul dintre sefi a sunat la 9am sa vada daca am venit la munca, daca e cineva in birou...
Gata, va las, va doresc o zi frumoasa si numai bine.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik

Salutare!

Danutza, ce vesti ne aduci? Ati luat casa, cand va mutati, cum e?
Tu cu bebe cum stai? Mie mi-a intarziat CM dar nu ma grabesc sa ma gandesc ca poate o fi bebe caci stiu ca de acum va fi mereu dereglat.
Pupici si sper sa va fie bine in casa noua.

--------------------

Andra

Salutare!

Andra,acum o ora am semnat contractul ptr. casa.Pana pe 20 se efectueaza cateva imbunatatiri in casa(parchet nou..etc).Dupa 20 ne putem cara mobila.Ce ma enerveaza cel mai tare, este ca trebuie sa ne luam bucatarie noua si la comanda cica dureaza intre 6 si 8 saptamani.
Dar ma bucur ... deja ma gandesc ce flori imi pun in gradina,cum aranjez totul.
Si eu am intarziere de CM.Sunt in ziua a 34 a si nimic.Mi-am facut acum doua zile test si a iesit negativ.Eu am avut CM-ul tot timpul dereglat,numai pe parcursul perioadei in care luam anticonceptionale era regulat,iar acum, iar este haos.
In rest, printre atatea, incerc sa mai repet si cate ceva ptr. examenele de luni si marti.

Multi pupici si numai bine!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Motanik, eu am mai scris despre operatia asta.....e tot la ochi....cit de grav poate sa fie.........poate fi f. rau, daca nu o fa.......Nu zic ca daca o fac, scap de pb (ca e posibil sa reapara), dar daca nu o fac, pot sa ajung sa orbesc........Asa ca, nu prea am de ales......

Dana, sa fie intrun ceas bun si sa aveti parte numai de bucurii si realizari in noua casa! Si da, din pacate asa e cu bucataria. Mai stiu ep cienva care anul trecut a asteptat 6 sapt sa-i aduca mobila, si in a 5-a a fost sunata si i s-a spus ca mai dureaza o luna Asa ca.......inarmeaza-te cu rabdare (acum, mai depinde si de firma si de ce model alegi........dar si de nr de comenzi si nu in ultimul rind de norocul fiecaruia).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim

Helbi sunt fan declarat Promod. Am un respect deosebit pentru cei care stiu sa pastreze echilibrul intre modern si clasic, pentru ca asa ma simt eu: un pic matura, un picut copil. Am gasit genul asta de haine la ei si la Zara, iar cand ies din tara pe la H&M (ca la noi inca n-a ajuns). Ce ma enerveaza ingrozitor este ca toti astia ne iau de fraieri cu F mare. Afara preturile sunt muuult mai mici decat ajung la noi, de parca am fi vreun neam de magnati pe care ii poti stoarce de bani. In plus, am vazut ca prin alte capitale firmele de mai sus au cate 2-3 magazine macar, la noi sunt cate 1 din fiecare, iar masurile cele mai cautate dispar de cum se primeste marfa. Asta este...ia mai bine sa nu mai carcotesc si sa ma bucur ca au aparut in sfarsit si nu mai vantur lumea cu banii in buzunar fara sa gasesc lucruri care sa-mi placa.

Pupici si o zi frumoasa!

Sim, am sesizat si eu la Zara din Bucuresti anuol trecut, ca preturile erau mai mari ca aici- Am vrut sa-i iau Biancai o rochita: in RO era 1 700 000 (50 euro in ianuarie 2005), iar aici era 17 euro. (era perioada de reduceri, altfel fusese la 29 euro).
H & M mie imi place la hainele de copii si la lenjeria intima. Pt mine in schimb, eu la ei nu prea gasesc nimic pe gustul meu (sau nu am eu rabdare sa caut, ca e mereu aglomerat si marfa destul de inghesuita - asa e aici in Frankfurt, ca in Viena de ex. a fost o placere sa colind magazinul). Am intrat si in Elvetia in magazin si, la fel ca si in Austria, marfa mi s-a parut mai frumoasa, culori mai vii si croiala pe gustul meu (si eu port o combinatie intre clasic si sport). Mie imi mai palce si Mango si stiu ca e si in Bucuresti. La preturi insa, aceeasi mare diferenta..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Andreia,mersi mult!Cu bucataria sper sa fiu mai norocoasa si sa nu dureze asa mult!
Multa sanatate!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ai vazut Andrutule ca tot am dat de tine? Nu-i lumea asta asa de mare cat sa nu ne gasim . De domnisoara mea chiar nu mai stiu pe care sa v-o mai spun ca acum daca as avea o banda care s-o inregistreze non-stop ar fi singura solutie. Hai sa ma dau in stamba: sambata incepem draga Doamne lectiile de pian (ma intelegi...). Fitze de fitze...da daca tot il am in casa si daca tot am profesoara pe scara cu noi...chiar ca e pacat sa nu. Am mai facut noi o incercare pe la vo 3 anisori, dar nu prea a mers si cum a inceput sa intrebe tot mai des cand poate sa cante si ea ca tati, ne-am gandit sa mai facem o incercare. Va mai spui io cum merge, desi Mozart poate sa stea linistit ca nu avem ganduri de performante.
Pai cu promodu' e cam asa: este una bucata magazin in mall-plaza la parter. La likurile pe care le-am dat in mesajul trecut gasesti si colectiile pe care le au acum. Mie (asa cum zicea si Andreeia) mi se potrivesc manusa, asa ca ii vizitez cam o data pe saptamana. Ca veni vorba, sa va spun ce faza tare a fost cand i-am descoperit. Merg eu la cumparaturi in mall si al meu sot la snooker (ca de obicei). Dupa juma de ora il sun: tati, hai acasa! El sa pice de pe picioare: ce-ai, mami, ti-e rau? Zic: nu, dar daca nu plecam acum nu mai sunt raspunzatoare de bugetul familiei pe luna asta. Am gasit un magazin din care sunt in stare sa cumpar cam jumatate dintre lucrurile pe care le vad. A venit omul intr-o viteza sa vada minunea, ca ma stie fitzoasa...si a fost de acord. Pana la urma asta e o treaba care tine de gustul fiecaruia, dar eu am gasit acolo lucruri care mi se potrivesc. Auch, sper sa nu se considere reclama, c-apoi pe cuvant ca nu e.

Danutza sa fie intr-un ceas bun si sa va simtit bine in noua casa! Daca ai CM-ul dereglat incearca sa vezi cand e ovulatia pe aproape (temperaturi, teste de ovulatie), ca sa nu scapi momentul.

Helbi ma rog sa fie totul bine la operatie si sa fie cu succes! O sa stau cu pumnii stransi. Trebuie sa fie bine! Cand vii in tara musai sa dam o raita la cumparaturi impreuna ca vad ca ne potrivim la gusturi...a, si luam si fetele cu noi. Asa, ca o zi a fetelor ...asta daca o sa aveti vreme.

Va pup si fug acasa sa vad si eu meciul, desi de data asta nu mai e nici o emotie: ca e steaua, ca e rapidul...tot romani sunt.
O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Sim, musai ne vedem cind ajungem in tara....

Pina una alta, a mea fata a vomat azi dupa amiaza de vreo 6 ani (si eu am fost la serv, iar ea la o prietena). Maine dimineata merg cu ea la dr sa vad ce are: ori gripa stomacalaa, ca e taaaare la moda acum aci, pori scarlatina (ca se plinge de git si simptomele sunt ca in toamna). Oricare ar fi din astea 2sunt contagioase, asa ca vreau nu vreau va trebui sa stau si eu acasa cu ea, ca am sunat la serv si mi-au zis ca daca fata are asa ceva, atunci sa stau acasa ca-i contaminez si pe ei Vedem maine............si sper ca in noaptea asta sa nu ajung la spital la urgenta:-((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna, fetelor!

Vai, Andreia, ce rau trebuie sa-i fi fost Biei...Sper totusi sa nu fie nici gripa si nici scarlatina, ci doar o simpla indigestie! Tinem pumnii sa nu fie altceva mai grav si sa nu ajungeti, Doamne fereste, pe la spitale!!!
In legatura cu planurile pentru vacanta de vara, tu trebuie sa fii pozitiva in gandire, sa iti spui ca totul va fi OK cu operatia la ochi si o sa vezi ca asa va fi! Am citit undeva ca daca gandesti pozitiv, atragi toate energiile pozitive si atunci reusesti sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus! Eu iti urez de pe acum distractie placuta la vara la , ca presimt eu ca totul va fi bine!

Sim, la noi nu este Promod si ce pacat...Ca si mie imi plac lucrurile de la ei!
Eu nu am cum sa ajung in tara, ca tare mi-ar fi placut sa ne intalnim! Anul asta au altii prioritate la concedii, lucru absolut normal de altminteri, pentru ca fiecare se organizeaza in functie de vacantele copiilor sau ale sotului...Eu,cum nu am copii si cum mai sunt si ultima angajata din serviciu, raman mai la coada asa...Dar imi va prinde bine si saptamana aia din mai si poate imi mai iau cate o zi din cand in cand, ca aici se recupereaza tot ceea ce trece peste 36 de ore. Lucram 38 de ore normal pe saptamana, dar legea spune sa fie doar 36 si asa se face de o zi libera pe luna, pe care poti sa ti-o iei cand vrei...Am deja o saptamana de recuperat, poate o iau cand vine mama.
Deci printesuca ta are si talente de pianista! Pai daca zici ca si tatal canta, atunci nici nu ma mai mir...Succes la lectii si sa ne mai dai noutati!

Andra, noi o sa plecam sambata pe 13 si ne intoarcem duminica seara pe 21...Eu, sincer, imi doresc sa vizitez cat mai multe, dar sa vad cum ne descurcam la fata locului! Barcelona am vizitat-o acum 3 ani si tin sa iti spun ca am avut o saptamana de vis! Eu am ajuns din intamplare pe acolo, ca l-au trimis pe Adrian la o conferinta si el a zis ca ma ia si pe mine, iar pe atunci nu aveam internet acasa si nu mi-am facut nici un plan cu ce am sa vizitez pe acolo...Iar cand am ajuns, am ramas fara glas! Ce minunatii de cladiri si Sagrada Familia...na, ca ma apuca reveria! Poate mai ajung pe acolo, ca m-a fascinat orasul asta!
Petro, si-a gasit serviciu si, cum lucreaza in schimburi, cred ca ii este destul de greu sa mai intre! Am mai citit postarile ei la fetele din Italia si, cu ocazia asta, am mai aflat si eu cateva lucruri noi referitoare la parfumuri... Petro, mai vino si pe la noi si mai zi-ne cum mai e la job!

Dana, va urez si eu toate cele bune in noua casa si lasa, ca pana iti vine bucatari, o sa iti faci o gradinita de vis si nici nu o sa mai vrei sa stai in bucatarie , ci doar afara la un barbeque!

Flori, ce mai faci? Imi aduc aminte ce suete se incingeau pe aici acum vreun an si cum ne mai facea pofta Andra cu cate o crema de zahar ars... Noroc cu ea, ca asa am invatat si eu sa o fac! Ce iti mai fac fetitele? Mai aveti competitii sportive cu alte scoli? Multi pupici si mai zi-ne despre tine!

A, deci Cata a inceput lucrul...Acum se explica totul! Lasa, Cata ca noi intelegem ca nu mai ai asa de mult timp liber cum aveai inainte, dar daca iti faci 5 minute sa ne scrii 2 cuvinte, ne-ai face o mare bucurie!

Aleeeeeeeex, hai ca noi tot asteptam sa ciocnim un pahar cu tine! Asa ocazie nu se scapa! Te pupam si cand termini cu instalatul, sa vii si pe la noi!

Fetelor, va pup pe toate, ca mai am putin si adorm...Maine o sa vin mai repede, dar o sa calc, sambata cumparaturi si putina curatenie, iar duminica plecam in vizita la colega mea de serviciu ...Va urez un wk frumos si plin de soare si mai intru eu pe aici!

Roxana

Mergi la inceput

Si eu sunt moarta de somn, ca toata noaptea am stat treaza. Bianca a vomat non-stop, apoi a da-to in diaree. E ceea ce aici se numeste gripa stomacala. Am fost acum la dr. Are si amigdalele usor rosii, dar el m-a asigurat ca pina duminica isi revine. Sper, ca ma doare sufletul sa o vad asa bolnavioara si apatica. Azi stau cu ea acasa, am sunat la serviciu si e ok...nimeni nu a avut nimic de comentat, mai ales ca eu ieri am lucrat pina la 18 si am aflat abia apoi de Biencutza.

Va doresc si eu un WE insorit. La noi asa se anunta, desi e cam rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetelor, iata-ma-s! Salut, in primul rand!

La multi, multi ani ... Alex si scuza-mi intarzierea !

da, asa cum v-a spus roxi, am inceput iarasi serviciul la fabrica de cosmetice unde lucram inainte, dar .... surpriza surprizelor, se lucreaza in schimburi (inainte nu era asa, ci doar pe baza de voluntariat, cine vroia facea schimburi). Acum, insa toate persoanele pe care le vor angaja le obliga sa lucreze in schimburi. De fapt, e cam dur spus te obliga .... te pune sa alegi, ori schimburi, ori schimburi. Ati inteles cum vine treaba, nu? Sunt atatea pesoane in cautarea unui loc de munca, deci nu-si fac probleme ei. In fine, eu ma gaseam foarte bine acolo, cu munca, co colectivul, doar acum chestia asta cu schimburile m-a cam .... nu-mi plac deloc. Facem numai doua schimburi (1 si 2), dar sunt zapacita rau ... abia ca ma obisnuiesc cu un orar, ca trebuie sa intorc foaia ... ufffaaaaaaaaaa !!!!

Incerc sa nu ma mai gandesc ... ma tot gandesc la vacanta care va veni ... chiar asa, voi pe unde v-ati hotarat anul acesta sa va faceti vacanta? Noi, asa cum cred ca am mai spus, abia asteptam sa venim in Romania, unde vom imbina utilul (vazutul rudelor) cu placutul, adica vacanta mult visata ... Ne-am gandit sa facem N Moldovei si chiar vom poposi (sper, cred) la "colega" noastra de pe DC care are o pensiune la Campulung Moldovenesc si cateva zile la mare (Mamaia). Asta daca nu vor fi probleme cu litoralul romanesc din cauza inundatiilor.
Cat despre alte noutati ... nimic la orizont din pacate!

dana - felicitari pt. casuta! Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea! Asta este intr-adevar si visul nostru, dar ... de fiecare data intervin altele si altele care nu ne permit acum sa facem pasul asta.

prixi - vacanta placuta si asteptam cat mai multe poze. Baiatul unor prieteni a fost zilele aceste in excursie la Barcelona, cu scoala si abia astept sa il vad ca sa imi arate poze si sa imi povesteasca cum a fost.

Fetelor, va las ... imi cer scuze ca nu am facut vreo doua barfe cu fiecare in parte, dar trebuie sa ma documentez ca sa vad ce ati mai scris. Acum am ceva treaba dupa care ma pregatesc de mers la munca (sunt schimbul 2 saptamana asta, de fapt am fost, ca a trecut). Ne mai auzim maine, pe indelete .... Va pup si pe curand!

Petro

Mergi la inceput